PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Umut fakirin ekmeğidir..... Tanışıp evlenen ???

Sayfa : [1] 2

istanbu_gezg
20 Temmuz 2016, 13:13
liseliler bilmez gerçi şimdinin ünv lileride bilmez ultima onlinede tanışıp evlenenler vardı

varmı böyle 2 teker üstünde tanışıp bir arayan gelen baylar bayanlar

hep merak ederim

(az daha ekle ybr al diyeni agv kaskla döverim :D)

snappy x
20 Temmuz 2016, 13:14
https://www.youtube.com/watch?v=cIsPsA6r_Vk

jimi_hendrix
20 Temmuz 2016, 13:17
https://www.youtube.com/watch?v=cIsPsA6r_Vk

isssizin isssazın isssasızz

000000
20 Temmuz 2016, 13:17
Geçen yıl pcxli hatun konusu vardı, nedendir o aklıma geldi.

Not: @Mirim halen unutmadık!

yatırımcılar dolar birazdan.

Link: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/149395-sultangazi-gazi-mahallesi-pcx-li-bayan-arkadas-burada-mi.html

ramcixx
20 Temmuz 2016, 13:18
ben online dan tanışıp evlenen bir çift daha görmedim. Yada evlendikten sonra evliliğini devam ettiren... :silent:

tigermbz
20 Temmuz 2016, 13:24
yok kardeşim öyle bir şey yok
bu tamamen motosiklet üreticilerinin gazlaması
biz de bi numara olur diye motor aldık, bildiğin görücü usulü evlendik

antilop_skul
20 Temmuz 2016, 13:26
8-9 yıldır motosiklet sürüyorum daha motosiklet süren bir bayanla konusmuslugum bile yok ( edit : 1.5 yıldır evliyim )

he bide sunuda ekliyim motovlog bayanları her hangi bir usulde takip bile edemiyorum . instagramdan takip ediyorum eşim arkamdan kaldırıyor :queen:

seigen
20 Temmuz 2016, 13:27
636 ile giderken isiklarda yandaki ktm duke 200 lu hatun kask icinden gulumsedi hocam, motorcu hatunla en fazla yakinlasmam budur. :queen:

caglar48
20 Temmuz 2016, 13:28
Ultima online oynayan delikanli azdir bu devirde ahh ahh ne abilerimiz vardi yeri geldiginde anamizdan babamizdan cok sahiplenen eski gunler ..

osmanico
20 Temmuz 2016, 13:33
Ben geçen hafta Polonezköyde xmax kullanan bi bayana benzin verdim. Gördüğüm gibi durdum ve yardımcı olmaya çalıştım. Gerçekten güzeller güzeli, dehşet-ül vahşet, sultan-ı Rana bir bayandı. Fakat ben hacı abla diyerek yanaştım. Çünkü arkamda sevgilim vardı.

jimi_hendrix
20 Temmuz 2016, 13:37
Foruma "MT.net izdivaç" adlı başlık açılsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------

Kedi kesmek falan
666 şeytan falan
Metallica MEGADETH falan
Metalci gızlar eklesin...:queen:

oluroyle
20 Temmuz 2016, 13:44
Ben sanal chatte tanışıp evlenen bir çift tanıdım. Anneannemin komşusu idi.. malum yaşlılar mahallenin nabzını tutarlar. Burada tam üç "internet gelinimiz " var, derdi nenemm.. Çocukları falan oldu mutlulardi :))

Nasipse oluyor bence, motor bahanesi olurdu heralde.

shruikan
20 Temmuz 2016, 14:12
4-5 aydır motora biniyom, daha bi hatunun yanaştığı olduysa ne olayım; paso erkekler yan kesiyo.

EmreKocyigit
20 Temmuz 2016, 14:19
Az daha koy mektebe git

ZümeR
20 Temmuz 2016, 14:28
Benim arkadaşım netten bulduğuyla evlendi ailesi reddetti.
6 yada 8 ay sürdü sonra boşandılar..
Tuşlara basıp gülücük göndermeye benzemez

istanbu_gezg
20 Temmuz 2016, 14:37
Herkesin bir internet aşkı vardır :D almanyadan kıza mektup göndermiştim :D hala duruyor :D ayıcıklı yaş 14 mü neydi :D

keremkrmn
20 Temmuz 2016, 14:37
En son motor kullanan bi kızla konuşmuşluğum, 1 2 ay önce yine motorcu olan sevgilime bir demet çiçek almış, motorda çiçek taşıyacak yer olmadığı için bir kısmını montumun içine sokmuş götürüyodum. Işıklarda motorcu kızın yanında durunca istemsizce bi baktı kafasını çevirdi, sonra bidaha döndü hemen :) onun :thumleft: yapıp benimde eyw dememdir.

DKN
20 Temmuz 2016, 14:40
netten demiyo ki, motosiklet vasıtasıyla tanışıp evlenen var mı demiş.. öyle birini görmedim ama her motor markasının grupları var, toplu festivaller oluyo, fuar vs.. illa ki ekmeğini yiyen olmuştur diye düşünüyorum. para ve yetenek varsa al bi harley göz kırp :wiinkk:

yunusus
20 Temmuz 2016, 14:54
Vakti zamanında şöööyle bi dolaşmaya çıktığım bir gün. 1 scootterli bayanı sıkıştıran 2 apaçi görünce (o zamanlar eski kasa v-strom var cüsseli hayvan) şööööyle bi yanlarına yanaştıydım elemanların. Hatunu markaja alarak elemanların uzamasını sağlamıştım. Elemanlar uzayınca bende yanlış anlaşılmamak üzere öne geçip uzaklaşmıştım. Gittiğim yol üzerinde neredeyse her geçişimde durup bir sigara tellendirdiğim manzarası güzel yerde durup yine sigara tellendiriyordum ki hatun şahıs da durdu geldi. Hatun şahsiyetten teşekkürleri kabul ediyorum o sıra coolluğumdan da heç ödün vermeden. Meğersem hatunla aynı yerde yaşıyormuşuz, evler falan bile yakınmış. Sigara bitti ayrıldık ordan uzadık tabi. Sonra dank etti kafaya. Ula ben bu hatunun numarayı niye almadım demeye başladım. Ara tara ara tara güç bela buldum numarasını araştık konuştuk buluştuk. Meğersem motosikletli ablamızın kendisi de 250cc klasmanındaymış onu öğrendik :D sonra bi daha topuk :D

Bir başka sefer, hizmetini-manzarasını sevdiğim bir kafedeyim. Dışarda oturuyorsun denizi izliyorsun hemen yanında. Motoru da 5 metre ileriye park edebiliyorsun. Oturmuşum yine olanca cooool tavırlarımla kahve sigara yapıyorum manzaraya doğru. Bir motosikletli hatun ablamız daha geldi mekana geçerken şöyle bi selamlaştık, hemen 3 masa ileride oturan kız arkadaşlarının yanına gitti. Fena halde kesilmekteyim ama dediğim gibi Allah baba cooolluğuma zeval vermesin havalarındayım :D
Hatun ablalar kalktılar gidiyorlar. Yanımdan geçerken motosikletli ablamız benim sandalyenin ayağına bi ufak vurarak 'öküz yaaa insan döner bi bakar yanaşır o kadar oturduk orda' şeklinde söylemlerine maruz kalmışımdır.

Velasılı çok oluyor böyle muhabbetler aslında. Olay doğru zamanda doğru yerde olmakla alakalı olabilir. Belkide benim coooolluğumla :D :D :D :D Hay tüküreydim :))))

Sam@
20 Temmuz 2016, 14:56
Arkadaş nette tanıştı, gitti Konya'dan kaçırdı. Bildiğim kadarıyla ilk bir sene eşinin ailesiyle konuşmadılar, 5-6 senedir de evlilikleri devam ediyor.

''Kısmet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir… Kısmet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür..''

Internet veya motosiklet neden getirip götürmesin kısmet ise :)

feti_can
20 Temmuz 2016, 15:00
Velasılı çok oluyor böyle muhabbetler aslında. Olay doğru zamanda doğru yerde olmakla alakalı olabilir. Belkide benim coooolluğumla :D :D :D :D Hay tüküreydim :))))

Kula cool luk etmemek gerek

:pr:kendimden iğrendim

yunusus
20 Temmuz 2016, 15:03
Kula cool luk etmemek gerek

:pr:kendimden iğrendim

Kendine kötü sözler ettirme git şu kenara kendini ezikle çabuk. Sözlere bak tüüüü hiç yakışıyormu sana :)

Green Arrow
20 Temmuz 2016, 15:09
liseliler bilmez gerçi şimdinin ünv lileride bilmez ultima onlinede tanışıp evlenenler vardı

varmı böyle 2 teker üstünde tanışıp bir arayan gelen baylar bayanlar

hep merak ederim

(az daha ekle ybr al diyeni agv kaskla döverim :D)

Vay arkadaş, eski günleri özledim söyleyince. Dark Venue, WOU falan :D

Levent
20 Temmuz 2016, 15:12
Vakti zamanında şöööyle bi dolaşmaya çıktığım bir gün. 1 scootterli bayanı sıkıştıran 2 apaçi görünce (o zamanlar eski kasa v-strom var cüsseli hayvan) şööööyle bi yanlarına yanaştıydım elemanların. Hatunu markaja alarak elemanların uzamasını sağlamıştım. Elemanlar uzayınca bende yanlış anlaşılmamak üzere öne geçip uzaklaşmıştım. Gittiğim yol üzerinde neredeyse her geçişimde durup bir sigara tellendirdiğim manzarası güzel yerde durup yine sigara tellendiriyordum ki hatun şahıs da durdu geldi. Hatun şahsiyetten teşekkürleri kabul ediyorum o sıra coolluğumdan da heç ödün vermeden. Meğersem hatunla aynı yerde yaşıyormuşuz, evler falan bile yakınmış. Sigara bitti ayrıldık ordan uzadık tabi. Sonra dank etti kafaya. Ula ben bu hatunun numarayı niye almadım demeye başladım. Ara tara ara tara güç bela buldum numarasını araştık konuştuk buluştuk. Meğersem motosikletli ablamızın kendisi de 250cc klasmanındaymış onu öğrendik :D sonra bi daha topuk :D

Bir başka sefer, hizmetini-manzarasını sevdiğim bir kafedeyim. Dışarda oturuyorsun denizi izliyorsun hemen yanında. Motoru da 5 metre ileriye park edebiliyorsun. Oturmuşum yine olanca cooool tavırlarımla kahve sigara yapıyorum manzaraya doğru. Bir motosikletli hatun ablamız daha geldi mekana geçerken şöyle bi selamlaştık, hemen 3 masa ileride oturan kız arkadaşlarının yanına gitti. Fena halde kesilmekteyim ama dediğim gibi Allah baba cooolluğuma zeval vermesin havalarındayım :D
Hatun ablalar kalktılar gidiyorlar. Yanımdan geçerken motosikletli ablamız benim sandalyenin ayağına bi ufak vurarak 'öküz yaaa insan döner bi bakar yanaşır o kadar oturduk orda' şeklinde söylemlerine maruz kalmışımdır.

okumadım da, bil istedim.

Nikkfurie
20 Temmuz 2016, 15:12
........ 2 teker üstünde tanışıp........

kafada kask ve kabzımal semeri gibi mont giyen hatunun neye benzediğini nasıl kestirebiliyorsunuz yahu..

fantazilerim var kasklı montlu seviyorum,şahsiyet mühim değil nefes alsın yeter yaz anlayalım :P

something123
20 Temmuz 2016, 15:18
motorlu sevgili, Allah herkese nasip etsin derim,

Beraber motor yıkanır,
Tüpçüye beraber gidilir gaz yağı alınır,
Beraberce zincir temizlenir,
Aynı ekmeği yer aynı zincir yağı beraberce bitirilir,
Egzos beraber takılır,
Beraber koruma takozu bakılır,
Beraber gazlanır, grup sürüşünde harikalar yaratılır, aynı viraja girmenin keyfi bambaşkadır,
Konu genelde motordur,arabadır,
Yalnız evden işe giderken çıktım ve geldim haberleri çok anlamlıdır, sorgu ve sual için deildir, hala hayattayım kaza yapmadım ve vardım anlamındadır,
Sevgilin motorcu ise onu önemseyip merak etmen hep iyi olması adınadır,
Beraber motor dukkanları gezilir eksikler tespit edilir,
Beraber ustaya gidilir,
Aynı zamanda,yokuş inerken kollar açılır seniii bu kadaaaaar seviyorum denir, yani birazda romantiktir,

Az bulunan birşeydir, motorlu sevgili olması belki, ama hayatı beraber aynı gözden aynı özgür kafayla paylaşınca ayrı bir keyiflidir,

Olmaz mı tavsiye ederim,

yunusus
20 Temmuz 2016, 15:20
okumadım da, bil istedim.

Sen ne pis insan oldun öyle :)

iduzen
20 Temmuz 2016, 15:22
tanışma hikayesi : PK kovalıyoduk, bi evde kıstırdık bunu biz, mage bi arkadaş spell attı derken bi muhabbet bi muhabbet :)

ayrıca motorcu hatunlarla tanımışlığım var ama hiç o gözle bakmadım yav.. Denizli'de çokta değiller zaten...

Serk21
20 Temmuz 2016, 15:27
Güzel havalı bir motorun varsa kız değil ama bol miktarda sap bulursun =) Abi bu kaç basıyo dan tut, çin malı mı? bi gaz versene, bi tur versene, beni bi gezdirsene, kaç para bu? üstünde bi foto çekilem de feyse koyam abi vs vs derken..... =))

EmreKocyigit
20 Temmuz 2016, 15:27
Sen ne pis insan oldun öyle :)

Bende okumadım yeterince pis miyim adaş abi :)))

oluroyle
20 Temmuz 2016, 15:32
Motosiklet tamircisine bir basima giderim.

Motorun bakımları için parçalara netten bakıp sipariş edeceğim zaman lan hangisi olur acaba dediğimde , sitedeki kişilerle iletisime geçer onlara sorarım.

Ekipman alacağım zaman lan denk gelir mi dediğimde dükkana gidip tek basima kendim denerim.

Sipariş veririm bir cift tekerleği, kargo gelir onu motora ahtopotla sarar, ustaya gider takdirmak üzere motoru biraktigimda mecbur beklerim orada. Nasıl geri doncem arkadass ::facepalm::

Motoru sehirler arasi otobüsle goturdugumde garajda muavinle ikimiz çekiştire çekiştire indireceğiz diye ter dokeriz. Muavin sorar kimse gelmeyecek mi diye lakk diye :)) gelmeyecek arkadaş !!! Hahaaha

Sol aynami kirarlar :( şehir içinde tek basima aynasiz ecel terleri doke doke sağ şeritten ayna bulmaya dolanirim.

Benzinimi çalarlar , kalakalirim. Lan kimi aricam şimdi diye telefon karistirdigim cidden çok olmuştur benim .

Gelecekteki escaggzim haberin olsun çok çektim :P

redlion999
20 Temmuz 2016, 15:33
Ben geçen hafta Polonezköyde xmax kullanan bi bayana benzin verdim. Gördüğüm gibi durdum ve yardımcı olmaya çalıştım. Gerçekten güzeller güzeli, dehşet-ül vahşet, sultan-ı Rana bir bayandı. Fakat ben hacı abla diyerek yanaştım. Çünkü arkamda sevgilim vardı.

bakınız bu dramdır.

fedos
20 Temmuz 2016, 15:38
bu ihtimal çok zayıftır. Yola bu fikirle çıkıyorsanız şansınız çok az :)

oluroyle
20 Temmuz 2016, 15:38
Bir insann altı saaatte buji ile hava filtresiii değiştirir mi arkadaş!! Hava filtresiii vidalari sokemeeedim. On janti soktum anca oyle sokebildim..

Asıl dramm bu...

Olsun yine de güzeldi ::facepalm::

EmreKocyigit
20 Temmuz 2016, 15:40
Bir insann altı saaatte buji ile hava filtresiii değiştirir mi arkadaş!! Hava filtresiii vidalari sokemeeedim. On janti soktum anca oyle sokebildim..

Asıl dramm bu...

Olsun yine de güzeldi ::facepalm::

Hava filtresi için jant... akü değiştirmeye çalışsan motoru indirirsin :D

yunusus
20 Temmuz 2016, 15:44
Bende okumadım yeterince pis miyim adaş abi :)))

Olm okuyun feyz alın abinizden diye yazıyoruz ama teheeeeeeyyyy ::23343::

Neyse ben cooool duruşumdan taviz vermeyeceğim şuan :bounce:

istanbu_gezg
20 Temmuz 2016, 16:26
http://cdn.smosh.com/sites/default/files/legacy.images/smosh-pit/042011/grandma-motorcycle.jpg

"Mrb delikanlı redline da gezelimmi , şapşik hihi"

cemmoto41
20 Temmuz 2016, 17:57
benim kız arkadaşım motor alacaktı hala almayı planlıyordur belki ama ben kızdan ayrıldım.

redlion999
20 Temmuz 2016, 18:56
Sabun koydum legene
Bak başıma gelene
Ben kadar taş düşe
Kaynana senin tepene

istanbu_gezg
20 Temmuz 2016, 19:51
Kendimi üst sınıf motorlara geçiş motoru gibi görüyorum motosiklet aracılığı ile tanıştığım kızlar bir süre sonra ayrılıyor benden bakıyorum 600 cc motoru olan kişilerle takılıyorlar

demekki kızlarında bir barkın abisi var nasıl motorcu erkekler ilegezelim diyorlar oda diyorki 125 cc ile başla kızlar benle başlıyor sonra 5000 km yapınca 600 cc alıyor mt felan alıyor öyle anladım ben

fatih.met
20 Temmuz 2016, 19:56
aslında kişi kendi ilgi alanına ilgi duyan bayanlara diğer bayanlara olandan daha fazla ilgi göstermesi normal. Eş aramaya çıktıktan sonra her yer uygundur. kısmetin nerede olduğu belli olmaz.

motosiklet süren bir kıza denk geldiğimi hatırlamıyorum, görürsem yol ayrımına kadar uzaklaşmam ondan. maksat nasıl motor sürüyor ona bakmak, hoşuma giderse evlenme teklifi edebilirim :rendeer:

sezgingulmez
20 Temmuz 2016, 20:13
Omrumde bir kere netten bir hatunla tanistim yuzunu gormedigim sevgilim olduydu chat ten. Oda ibne cikti daha tovbe ettim bana yetti bu travma

oluroyle
20 Temmuz 2016, 20:26
Kendimi üst sınıf motorlara geçiş motoru gibi görüyorum motosiklet aracılığı ile tanıştığım kızlar bir süre sonra ayrılıyor benden bakıyorum 600 cc motoru olan kişilerle takılıyorlar

demekki kızlarında bir barkın abisi var nasıl motorcu erkekler ilegezelim diyorlar oda diyorki 125 cc ile başla kızlar benle başlıyor sonra 5000 km yapınca 600 cc alıyor mt felan alıyor öyle anladım ben

Aha, haklı olabilirsin. Kız arkadaşlarım bana bizi motorcu çocuklarla tanistirsana der. Hepsinin sevgilisi var derim :))) bunu söyleyen kizin zaten sevgilisi var.

Sj's
20 Temmuz 2016, 22:08
Kaskli olmama ragmen yolda gorup ic geciren kizlar gordum. Ozellikle genc kizlar motosikletlere ve şık motosikletli oglanlara egilim buyuk kucumsemeyin sakin.

Benim esim zaten motor manyagi biri oldugundan hic sikinti cekmedim ama motosiklet sevmeyen bir kiz arkadasim olsaydi cok buyuk ihtimalle zaman icinde yollarimiz ayrilirdi.

Mesela egzozlu motorlara deli gibi bakiyor kizlar. ANCAK 2 silindirler ve altindakilere degil! 3 silindir ve ustu yuksek cclere kitlenip kaliyorlar torklu acik egzoz sesiyse ozellikle.

DKN
20 Temmuz 2016, 22:36
Aha, haklı olabilirsin. Kız arkadaşlarım bana bizi motorcu çocuklarla tanistirsana der. Hepsinin sevgilisi var derim :))) bunu söyleyen kizin zaten sevgilisi var.

Doğayı kendi haline bıraktığımızda, hasarlarını onarır ve kendi kendini yeniler. insan tabiatı da öyledir karışmamak gerekir

Levent
21 Temmuz 2016, 09:15
ip attım ucu galdı
Darazda gücü galdı
ben sevdim eller aldı
içimde acı galdı

Almayı yüke koydum
Ağzını bükekoydum
Gittin yarim elllere
Boynumu bükekoydun

Ouuuuww Serenat başlamış arkadaşlar toplanın ,, Oğlannnn bizim kiz biziiim tey tey tey :salut: :salut:

http://img11.hostingpics.net/pics/816613470fe8b0.gif

Olcay Avşar
21 Temmuz 2016, 11:22
Sitemizde tanışıp evlenen ve uzun süredir evlilikleri devam eden 3-4 çift var. çocukları da var Allah bağışlarsa.

Nerde ne zaman ve nasıl tanışıp bu iliişkinin evliliğe döneceğini sadece Allah bilir.

kadango
21 Temmuz 2016, 12:02
Geçen Atakent tarafında bi bayan gördüm R6 ile geliyor, ilk önce sürene baktım kasksız bayan arkada kasklı oğlan artık neyidir bilmem.. Sanırım öğreniyordu ama pek acemi gibi bir durumu da yoktu virajda denk geldim.

Motosiklet iyidir, motosikletin mi var diye atlayan oluyor. Elbette atlayan derken kastım, muhabbetin olmamasına veya kısıtlı olmasına rağmen soranlar. Yoksa ben de yeri gelince bir bayanla tanıştığımda motosikletle ilgili mevzu geçince motosikletin mi var diye sorar ve ister istemez ilgi duyarım çünkü motosiklet birçok şeyi ifade ediyor kişi hakkında. Yani direk sevgili gözüyle bakmak değil de bi muhabbet konusu oluyor hiç olmazsa. Şu ana kadar ilgi duymayana rastlamadım desem yalan olmaz. İlkten muhabbeti geçince yaa çok tehlikeli değil mi diye sorup da ilgisini gizleyemeyen beni de bindirir misin diyen de çok.

oluroyle
21 Temmuz 2016, 12:19
Ouuuuww Serenat başlamış arkadaşlar toplanın ,, Oğlannnn bizim kiz biziiim tey tey tey :salut: :salut:

http://img11.hostingpics.net/pics/816613470fe8b0.gif

Usenmemis kallp bile ilistirmis yoruma ::facepalm::

Levent
21 Temmuz 2016, 12:24
Usenmemis kallp bile ilistirmis yoruma ::facepalm::

Ne sandın sen beni kalpsiz fln mı :pr: