Orijinalini görmek için tıklayınız : A sınıfı ehliyet için eğitim alıp başlangıç 250 cc den başlamak
uur_zay
14 Temmuz 2016, 03:31
Arkadaşlar forumda yeniyim. Çocukluğumdan beri kullandığım araç olayından yeni bir heyecan olan Ruhu taşıyan iki tekere heves ettim aylar önce kursa yazıldım, ardından MT-07 ile eğitim alıp sınava girdim gayet başarılı bir şekilde A sınıfı ehliyetimi de aldım. Fakat sorun şu ki MT-07 Çok atak bir alet ve ben bu işi daha bilinçli yapmak istiyorum. 2000 TL civarında ekipmanlara para ayırdıktan sonra 12.000 tl civarında param kalıyor. Zorlayıp yüksek CC ile mi devam etmek, yoksa 250 cc CBR,Ninja ile biraz kendimi geliştirip, daha sonra mı CC yükseltmek. bu konuda bilgili ve tecrübeli arkadaşlar biraz yeşillendirebilirse konuyu çok memnun olurum. :)
Carbondioxid
14 Temmuz 2016, 03:35
biraz yeşillendirebilirse konuyu çok memnun olurum. :)
Hay hayy derhal , sözlerinizi emir telakki ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=Uk8O4lqKcWM
Hubalahubhub
14 Temmuz 2016, 03:40
:rendeer: gece gece guldurdun benı Allah da senı guldursun emı
kuzan14
14 Temmuz 2016, 03:44
12 bin tl'yi ekipman için ayırdığını düşündüm bian, mt-07 yeterli değil mt-09 tracer da güzel alet
Carbondioxid
14 Temmuz 2016, 03:45
:rendeer: gece gece guldurdun benı Allah da senı guldursun emı
Her alemde inşaallah , amin ecmain (bendeniz küllümün ayıb, esfeli safilinin düasıdır, tutar tutmaz sahibimiz takdiri. hörmetler.)
uur_zay
14 Temmuz 2016, 03:47
Bu forumun komik adamı sen olmalısın ne güldük ya gece gece karnımız ağrıdı gülmekten.. esprili insan seni.
Carbondioxid
14 Temmuz 2016, 03:47
Bu forumun komik adamı sen olmalısın ne güldük ya gece gece karnımız ağrıdı gülmekten.. esprili insan seni.
İçimiz kararmış ziftü zifür, müsaade edinde az sırıtalım beraberce , bağışlayınız.
sezgingulmez
14 Temmuz 2016, 07:50
Cbr 250r al ekipmani al bak dalgana hayırlısı olsun
uur_zay
14 Temmuz 2016, 08:16
dostum temiz cbr ya da ninja bulmak biraz zor gibi araştırıyorum ama genelde km biraz yıla göre fazla geliyor. Bakalım cbr daha avantajlı gibi parça yönünden ya da öyle bir hissiyat oluştu bende yoksa kawasaki'nin duruşu ayrı cezbediyor.
Mustaphalanx
14 Temmuz 2016, 08:51
Daha az koy ybr al. :queen:
uur_zay
14 Temmuz 2016, 08:57
Daha az koy ybr al. :queen:
o da mantıklı aslında ama koyacaksan daha fazla koyup MT-07 alacaksın yoksa gerek yok hepsi aynı bi yerde 250 cc :) değil mi
axios
14 Temmuz 2016, 10:56
anladığım kadarıyla bütçe var. ekipmandan kısma yapma. alabildiğinin en iyisini al. motosiklet olarak da 4500 e ikinci el ybr, cbf tarzı bişeyle başlamak daha mantıklı. satarken de fazla zarar etmezsin. 1 sene sonra da istediğin motoru almış olursun. bu arada eğitim de alırsan şahane olur.
bugrakoc
14 Temmuz 2016, 11:48
madem ölmek istiyorsun yamaha r1 al.
uur_zay
15 Temmuz 2016, 07:19
madem ölmek istiyorsun yamaha r1 al.
üstte yazdığımı doğru okuduğundan emin misin? ben MT-07 de eğitim aldım o motor çok seri bilinçli kullanayım diyorum 250 ile başlayıp, sırf yazmak için cevap yazan adamlar var. Ne alaka ölmek isteyeyim arkadaşım mümkünse bilen konuşsun ama ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:16 ----------
anladığım kadarıyla bütçe var. ekipmandan kısma yapma. alabildiğinin en iyisini al. motosiklet olarak da 4500 e ikinci el ybr, cbf tarzı bişeyle başlamak daha mantıklı. satarken de fazla zarar etmezsin. 1 sene sonra da istediğin motoru almış olursun. bu arada eğitim de alırsan şahane olur.
aslında mantıklı dediğin şimdi o motorlarında temizi zor 4500 e bulmak, e tamire git gel çok yorar cbr aramaya devam saol yorumun için
bindiregandi
15 Temmuz 2016, 08:09
motor konusunda genel eğilim düşük hacimle başlayıp kademeli olarak artırmaktır. öyle a sınıfı ehliyet aldım deyip yardırılırsa sıkıntı olur.
bu ne güzel parça böyle. oturası varsada döne döne oynayası geliyor insanın
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO