PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : XMAX 250-400-Forza 300-Xciting 250

ANDURİL
10 Temmuz 2016, 23:32
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar,
36 yaşındayım senelerdir hasretini çektiğim 2 tekerimi artık almaya karar verdim... Aslında önce tarz olarak kafamda deli sorular var 250cc kategorisi supersport (ısrarla racing demiyeceğim:) ) R25 ninja300 KTM RC 25o gibi modellere baktım vitesli sürüp sürememekte kendime güvenemiyorum o yüzden maxiscooter biraz daha ağır bastı gibi... Motosiklet tecrübem var mı? Yok denecek kadar az yazları Yamaha BWS kullanıyorum... Bir de 650cc 4X4 ATV'em var... Genelde vitessiz yani...
http://i.hizliresim.com/2Zdyr0.jpg
http://i.hizliresim.com/B2nErj.jpg
Şimdi XMAX araştırıyorum koltuk sert amortisör sert vs diyorlar NSS300 bakıyorum ne gerek var o kadar ÖTV ödeyeceksin diyorlar 250cc scooter otobanda ya da 2 kişi çok yakar XMAX400 al diyen çok.. XCİTİNG 250 tip olarak çok hoşuma gidiyor ama kalitesi şekli kadar iyi mi bilmiyorum.. Sizin öneriniz ne olur?

SAVASASA
10 Temmuz 2016, 23:43
dostum ben de yeni aldım xmax 250, alana kadar motor selesine oturmamıştım..41 yaşında bunu da gördüm :)evet amortisör sert hem de oldukça sert.ama çok önemlimi? bence değil.ben çok memnunum tavsiye ederim xmax 250..

josepth_o6
10 Temmuz 2016, 23:44
PIAGGIO X-10 lara da bakin derim .

ANDURİL
10 Temmuz 2016, 23:50
Yamaha gibi bir marka XMAX 250 nin neden ön frenlerini çift disk yapmaz anlamadım...mutlaka teknik olarak bir açıklaması vardır eminim ama XCİTİNG bile önler çift disk görüntü olarak da hoş duruyor daha kaslı gözüküyor önden... aynı şey Hyosung GT250R için de geçerli evet onlar hyosungun çift diskle durduramadığı motoru tek diskle durduruyor diyeceksiniz ama disk olmayan taraf boş basit ucuz gibi duruyor �� R25 KTM RC250 Ninja300 için konuşuyorum tabi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

PIAGGIO X-10 lara da bakin derim .
Gereksiz pahalı bence..kalitesi tartışılmaz ama ona o kadar para verene kadar düşünmeden XMAX400 alırım

cagiran
11 Temmuz 2016, 00:53
Abi sana Forza yakışır, geri kalan konularda da Forza öndedir.
ÖTV ye lafım yok, değer değmez görecelidir
250 cc motorun otoban ve iki kişi çok yakmasını ilk defa duydum, doğruluğunu ben de araştırıcağım,
Saygılar