Orijinalini görmek için tıklayınız : Teknik Açidan Yardim Lütfen
korhantrt
25 Haziran 2006, 03:56
Herkese selam.Çin malları içerisinde scooter olarak uzun yol yapmayı düşünürsek hangisini tercih etmeliyim.Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.MONDİAL151RS-ASYA 150T1 olabilirmi mesela.Sizin görüşleriniz nedir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
bur-k@
25 Haziran 2006, 04:00
hojam scoter değil vitesli tercih et bence çünkü scoterda rampada kalıyosun ama vitesli motorda ise vites küçültme imkkanın var ve daha hızlı cıkıs demk oluyor bu
watercolours
25 Haziran 2006, 04:08
Her iki modelle de ilgili konu başlığı olması lazım, yanlış hatırlamıyorsam. Önce oraları oku bence, uzun yol deneyimi hakkında birşeyler yazılmış mı mesela? Eğer cevap bulamazsan yine oralara sor ki kullanıcıları cevap versin sana. Doğrudan kullanıcılarla muhatap ol yani. Oraya onlarca kişi yüzlerce yazı yazmıştır. Burada alacağın cevap yaş çatlasa yirmidir.
korhantrt
25 Haziran 2006, 04:29
Öncelikle ilginiz için sonsuz teşekkür.AMA HER TELDEN AYRI CEVAPLAR ALIYORUM:ŞAŞIRDIM arkadaşlar.Birisi birini kötülüyor.Diğeri öbürkünü.Yazımdanda anlaşılacağı gibi kafam karıştı karar veremedim.
watercolours
25 Haziran 2006, 04:33
Milletin diğer model hakkında ne dediğini okumaktansa milletin kendi motoru hakkında ne dediğini oku. Bunu da ancak ilgili motorların başlığında bulursun. Sorunu olan adam çözüm için oraya yazar, motorunu sevinen adam paylaşmak için oraya yazar. Sonuçta yapacağın, her başlıkta o motorla ilgili ne dendiğine bakmak, diğer motorlarla ilgili ne dendiğine değil.
enes128
25 Haziran 2006, 09:47
abicim illa scooter alacağım diyosan honda al!! (diğer modellerin fiyatı uygun düşmeyebilir):) motorlar kaliteli ama biraz pahalı!! dün honda 100 beat aldım ve salı günü gelecek ve kampanya çıkmış peşin fiyatına 8 taksit yapıyorlar!! Honda bayiine gitmeden sakın motosiklet almayın!!:cat:
blackhawk
25 Haziran 2006, 12:10
vitesli tercih et
:cat: :cat:
maxx75
25 Haziran 2006, 12:52
Arkadasım illa scooter alcam diyosan (hele uzun yol icin)git marka bisey al:cat: Bak bendede var (cin malı)ama uzun yola cıkmaya cesaret edemedim.Cünkü insanın icinde bi huzursuzluk olyo acaba ne zaman yolda kalcam diye,hele bi iki arıza cıkarmıssa...:salut: Bence ya biraz daha fazla para ver honda falan oyle biseyler al yok ben daha fazla veremem diyosan vitesli cin malı al.Mesela yarı otomatik ''cup'' modeller olabilir...:cat: (sadece bi oneri)
korhantrt
25 Haziran 2006, 13:50
Herkeze ilgilerinden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar.Sağolun.Model konusun da Hala kararsızım ama genede sonsuz teşekkürler.Balçova/İZMİR
30 yaşımdan sonra ilk defa geç de olsa motor merakı sardı beni.Allah sonumu hayır etsin.İlgilendiğiniz için herkese tekrar teşekkürler.Bu arada scooter kullandım.Ama vitesli hiç kullanmadım.Bilgilerinize
Mengu16
26 Haziran 2006, 02:05
hojam scoter değil vitesli tercih et bence çünkü scoterda rampada kalıyosun ama vitesli motorda ise vites küçültme imkkanın var ve daha hızlı cıkıs demk oluyor bu
Valla benim scooterim gayet güzel vites küçültüyor !
Çin malı da olsa şanzımanın Speed-up Pump sistemi var ,
mesela 50 ile gidiyorsun gaz kolunu sonuna kadar aç
yeniden yavaşca yarım gaza düş , gazı pompala yarım gazdan az gazlama ama
Bak nasıl hızın hemen 80 e çıkmış !
bur-k@
26 Haziran 2006, 02:08
senin 80 dediğin motor aslında 50-60 yapıyor merak etme biz denedik hepsini için rahat olsun ani hızlanmak için napcan frene basıp gazı bırakıp birden mi asılcan ???
o zmana kadar ölmezsen tabi :P
viteslinin yerini hiç bişi tutmaz güven bana
Mengu16
26 Haziran 2006, 12:59
Bugün yolda test ettik !
90 yaptım , Chevrolet Lacetti oto kadran 82 kmde !
maxx75
26 Haziran 2006, 13:33
Mengu16 ya güveniyorum cünkü o motor 90 km yi rahat yapar.:cat: Bence suan o motor(mondial150hs,wuxi scoozy,asya 150t...gibi daha bi cok model)cin malı 150cc scooterlar arasında en serisi.Ama benim tek bi cekincem var...Motorun (cin malı oldugu icin( uzun yolda kalma riski var.Bi honda beat veya activa adamın kafasını yormaz bastın mı sorunsuz gidersin:cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO