PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Asfaltını, çukurlarını sevdiğim ülkem(KAZAYA RAMAK KALA)

YusufDmrkl
24 Haziran 2016, 01:06
Arkadaşlar herkese iyi forumlar, bugun akşam caddede 35-40 ile giderken kocaman bir çukur çıktı kaçma manevrası yapamayacağım kadar büyük ve genişti neyse ben bu çukura gireceğimi anladım ve ayağa kalktım ama öyle bir girdim ki iki tekerde havalandı ve amortisörlerden çarpma sesi geldi gerçekten Allah korudu bu olaydan sonra motorumda ne gibi hasarlar olmuştur dışardan bakıldığında pek birşey yoktu motor 790 kmde 1000 km bakımına az kaldı Allah herkesi beterinden korusun bu olaydan sonra çukur ve taş fobim oluştu teşekkürler tekeriniz düz bassın Amin :D

Hondolog
24 Haziran 2016, 01:14
Haydar Dümen'e sorulan sorular gibi olmuş, ne olduğunu nereden bilelim, biz orda mıydık? Bir daha olmamasının çaresi; yere değil ileriye bakmandır. Geçmiş olsun.

berkay3212
24 Haziran 2016, 01:22
jant yamulabilir, amortisör keçeleri patlayıp yağ sızdırabilir. Şansa virajda çukur gelmemiş, çünkü virajlarda bile çukur var.

YusufDmrkl
24 Haziran 2016, 01:35
Hondolog kardeşim özür dileyerek söylüyorum ben sadece ne gibi sorunlar çıkabilir demek istemiştim motorum yeni ve ilk motorum olduğu için tecrübesizim ve sizin gibi abilerimden fikirlerini almak istemiştim.

Peki bu amortisör keçelerinin patlaması bana kaça patlar :D ve nasıl anlarım yağ sızdırdığını. teşekkürler

rebeka
24 Haziran 2016, 01:55
Bende giriyorum ara sıra çukur artı kasislere sorun olmuyor öyle sadece bir seferinde arkada bulunan o topcase denilen çanta koptu uçtu gitti

velizrsln
24 Haziran 2016, 01:58
sevdiğimin ülkesi