PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ktm duke 200 arazi

mekskalı
10 Haziran 2016, 12:49
Merhaba Ktm duke 200 ile köyde falan dağ taşa çıkılabilir mi çok abartılı olmicak şekilde en azından bozuk yollarda falan kullanılabilir mi ?

BulletProof
10 Haziran 2016, 13:48
Merhaba, duke 200 aldıktan sonra özellikle köy yollarına girdim performansını merak ettiğim için. Motor açısından bir sıkıntı yok. Toprak ve çakıllı inişli çıkışlı yolda amortisörler gayet güzel götürüyor. Tabi bu bahsettiğim arazi değil arabaların da kullandığı yol şartları. Ancak fabrika çıkışi gelen MRF lastikler çok kayıyor. Arkayı toparlamaya ugraşmaktan önüne konsantre olamıyorsun. Benim deneyimim bu şekilde oldu. Eğer toprak yol ağırlıklı kullanacaksan lastikleri değiştirmeni öneririm

Mengu16
10 Haziran 2016, 14:36
Merhaba, duke 200 aldıktan sonra özellikle köy yollarına girdim performansını merak ettiğim için. Motor açısından bir sıkıntı yok. Toprak ve çakıllı inişli çıkışlı yolda amortisörler gayet güzel götürüyor. Tabi bu bahsettiğim arazi değil arabaların da kullandığı yol şartları. Ancak fabrika çıkışi gelen MRF lastikler çok kayıyor. Arkayı toparlamaya ugraşmaktan önüne konsantre olamıyorsun. Benim deneyimim bu şekilde oldu. Eğer toprak yol ağırlıklı kullanacaksan lastikleri değiştirmeni öneririm
Toprak yolda kaliteli lastik hiç fark etmiyor bizzat test ettim. Commuter tipi ince lastikler hariç kumda çakılda Naked/Racing lastiklerinin hepsi kayıyor.

MimTolga
10 Haziran 2016, 15:01
Sadece lastik sorun değil bence, ön amortisör keçeleri de pek toza taşa dayanıklı değil, keçeleri patlatabilirsiniz. Ktm her ne kadar araziden gelme bir makina olmasına rağmen duke serisi asfalt için yapılmış bence. Zaten amortisörler ve sele de arazi için çok sert.

Mexico
10 Haziran 2016, 15:13
Araziye çıkmadan önce bir çift amortisör keçesi sipariş ederseniz sizin için daha rahat olur. Döndüğünüzde hemen takarsınız :)

mekskalı
10 Haziran 2016, 15:53
hahahahha memleketlim yazmış olayı :D bir enduro kadar olmasada giremez miyim yani keçelerin patlama ihtimali bu kadar yüksek mi :D