Orijinalini görmek için tıklayınız : kawasaki kle 500 sanırım bu sefer yandım...
arda67
03 Haziran 2016, 18:24
merhabalar geçenlerde seyir halindeyken motorumun arka lastik bilyalarının işlevini yitirmiş olmasından dolayı zincirim attı ve o hızla karderi deldi tabi olduğu gibi yağ aktı şu an ustada ama ustanın dediği bir yerden blok bul sordum 750 tl fiyat verdiler içinde dişli olmadan ne dersiniz acaba ne yapmalıyım
mephamd
03 Haziran 2016, 18:36
750 ile kurtulursan fena değil
tr100a
03 Haziran 2016, 18:45
Aliminyum kaynağı olmuyormu
arda67
04 Haziran 2016, 19:57
Ustam kaynak tutmayacağını söyledi acaba ebaydan bulabilirmiyim bu paypal kapandı gibi söylemler var ama 250 dolara buşdum bir tane blok
velizrsln
04 Haziran 2016, 20:09
Aramaya devam et sahibindende falanda varsa fiyat teklif et
matrax33
10 Haziran 2016, 02:13
750 ile bitmez. motoru indirince bi sürü masraf çıkar. :D en kötü rulman conta keçe değişimi falan derken o masraf şişer de şişer. hazır söktürmüşken bi silindir piston segman ölçümüde yaptır subap'larıda kontrol ettir. egzantirik zinciride uzamışsa senin makina 3000 tı falan yer :D
felaket telalı gibi oldum :D
arda67
14 Haziran 2016, 21:33
Bu kadar tutarmı gerçekten ustam bir aydır bakamadı elinde diğer motorlar olduğu için ve sanırım yandım ben motora iyice baktırsam 94 model motor bi 5 sene daha götürürmü acaba
tr100a
14 Haziran 2016, 21:41
Delik parcayı eline al sanayide argon kaynak tutya kaynak aleminyum kaynak yapan yerlere sor kulaktan dolma bilgiyle hareket etme
Ben ford capri nin kapıkolunun icinde anahtarın girdiği deliğe tutya kaynak yaptırdım alaşım Canta ve ladanın şanzıman kutusuna kaynak yaptırmışlığım var
Macit250
14 Haziran 2016, 21:58
Ohh geçen yaz ben bir krank kırdım.2500 tl gitti.er5 vardı ehe
arda67
14 Haziran 2016, 22:30
Krank kırmadım ama karterin yanı çatladı kırık var usta blok değiştiricez dedi ama tabi motor sök tak masraf
sedat_57
14 Haziran 2016, 22:38
Fotoğrafı yok mu söyleyeyim sana kaynak olur mu olmaz mı büyük ihtimalle olur ümitsizliğe kapılma biz bitti demeden bitmez:)
tanertc
14 Haziran 2016, 22:46
Kaynak ile çözersin o işi bana kalırsa. Acele etme. Resim ekler misin.
arda67
14 Haziran 2016, 23:06
Fotoğraf yükleyemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
http://i.hizliresim.com/y4EQGy.jpg (http://hizliresim.com/y4EQGy)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
http://i.hizliresim.com/aELWNz.jpg (http://hizliresim.com/aELWNz)
tr100a
14 Haziran 2016, 23:09
O çok küçük bir delik bence kaynakla kapanır ve birkaç usta gez mutlaka yapan cıkacak
arda67
14 Haziran 2016, 23:21
Ama orda vida var kablo bağlı ustam onun hakkında birşey söyledi o yüzden kaynak tutmayacağını belirtti birde zonguldakta büyüj motora bakan usta yok
oyunageldim
14 Haziran 2016, 23:22
O ufak delik karışımlı hamur yapıştırıcı ilede kapanır,en kalitelisi alman malıdır
Hamuru yapıştırdıktan birkaç gün sonrada üzerine dyson sürüp ufak bir paslanmaz levha yapıştırabilirsin,
Ustan biraz abartmış durumu,senin paranın gitmesi anlaşılan fazla umurunda değil
arda67
14 Haziran 2016, 23:33
Ama orda vida var kablo bağlı ustam onun hakkında birşey söyledi o yüzden kaynak tutmayacağını belirtti birde zonguldakta büyüj motora bakan usta yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
Usta bu kadar kolaymı yapıştırıcıyla sonuçta drek sıcak yağın olduğu yer kaynak neysede ben sağlam olmasından yanayım yoksa para tabiki önemli kablolar sarkık fotoda bakarsan
otopsici
14 Haziran 2016, 23:43
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
Usta bu kadar kolaymı yapıştırıcıyla sonuçta drek sıcak yağın olduğu yer kaynak neysede ben sağlam olmasından yanayım yoksa para tabiki önemli kablolar sarkık fotoda bakarsan
birader direk ustanı değiştir
1 o delik ikili macun yapıştırıcıyla kapanır
2 o delik aliminyum kaynak ile kapanır
3 o delik blok değişmeden her türlü kapanır
üstelik motoru hiç sökmeden direk olduğu yerde yaparlar o işi
sanayi iyi değilse iyi sanayi olan bir şehire götür motoru 200 tl den fazla masraf etmezsin nakliye dahil
oyunageldim
14 Haziran 2016, 23:59
Macun ve dyson sıcağa dayanıklı maddelerdir,kablolar dediğin ney,orada bir kablo tutucumu vardı,yoksa muşur gibi birşeymi
Kablo sarkmasını sorun edersen hertürlü hallolur,sen önce deliğe odaklanmalısın
arda67
15 Haziran 2016, 00:10
Kusura bakmayın bu konuda cahilim motoru zaten otobüsle ankaradan getirdim orada kaynak yapalım dediler ama zonguldak ereğlideki ustam motorun içindeki parçaların zarar görmüş olabileceğini kaynak olsada sağlıklı olmayacağını söylediğinden foruma yazma ihtiyacı duydum bende öğrenciyim zarzor aldığım motorun bu kadar çok masraf çıkarmasını istemem
EmreKocyigit
15 Haziran 2016, 00:15
Kusura bakmayın bu konuda cahilim motoru zaten otobüsle ankaradan getirdim orada kaynak yapalım dediler ama zonguldak ereğlideki ustam motorun içindeki parçaların zarar görmüş olabileceğini kaynak olsada sağlıklı olmayacağını söylediğinden foruma yazma ihtiyacı duydum bende öğrenciyim zarzor aldığım motorun bu kadar çok masraf çıkarmasını istemem
Ankara - Ostim'de o motosiklete tüp bile takarlar. Zinciri kaç yüz bin km önce temizledin?
DKN
15 Haziran 2016, 00:37
Ankara - Ostim'de o motosiklete tüp bile takarlar. Zinciri kaç yüz bin km önce temizledin?
97 senesinde herhal :silent:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO