Orijinalini görmek için tıklayınız : fjr 1300 ae
Ali Bircan
02 Haziran 2016, 12:58
Merhaba arkadaşlar bu motorla konu buldum ama 1 tane falan cevap vardı oda boş bir yorumdu başlıktanda anlyabileceğiniz gibi fjr 1300 ae nasıl bir motordur, parasını hakediyormu , piyasası varmı , parça sıkıntısı olurmu , şehir içi ve uzun yolda nasıldır , kronik sorunları varmıdır cevaplarınızı bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------
Buda resmi sayfası :http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/sport-touring/fjr1300ae.aspx
sahil
02 Haziran 2016, 13:15
arkadaş bu konuyu neden açtın ? yanlış anlama yargılamıyorum merak ediyorum.
Ali Bircan
02 Haziran 2016, 13:16
arkadaş bu konuyu neden açtın ? yanlış anlama yargılamıyorum merak ediyorum.
Merak eden diğer arkadaşların yarlarlanması için
cihan54
02 Haziran 2016, 13:54
Sıfırını söylüyorsan, 4 büyüklerde segmentinin en iyisi olduğunu sağlam kaynaklardan duymuştum. Açık ara önde olduğunu ve tercih edilecekse fjr'nin tercih edilmesini söylemişlerdi. Benim bildiklerim bu kadar bu motor hakkında ::sm_smile
İki konu açılmış, birini temizlerler heralde :mrgreen:
EmreKocyigit
02 Haziran 2016, 13:55
İki konu açılmış, birini temizlerler heralde :mrgreen:
Takıldığım nokta diğer konuyu direk alıntı alıp paylaşmış :queen:
cihan54
02 Haziran 2016, 14:00
Takıldığım nokta diğer konuyu direk alıntı alıp paylaşmış :queen:
Tamam bunu temizlerler, yürüyelim buradan :mrgreen: Kendi sorusunu anlamaya çalışmakta olabilir mi ki ::gozluk::
EmreKocyigit
02 Haziran 2016, 14:02
Tamam bunu temizlerler, yürüyelim buradan :mrgreen: Kendi sorusunu anlamaya çalışmakta olabilir mi ki ::gozluk::
Bende konu açmayı planlıyorum Panigale 1299S için. Yağ yakma filan kronik diyolla
cihan54
02 Haziran 2016, 14:04
Bende konu açmayı planlıyorum Panigale 1299S için. Yağ yakma filan kronik diyolla
Boşver cbf de yakıyo diyolla. Çalışıyo motor bırak yaksın. Aslan besleyen yemini düşünmez (diyip iyice sıvıyorum ve banlanmadan buradan uzaklaşıyorum :mrgreen:)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO