Orijinalini görmek için tıklayınız : 2004 model z750 alınır mı?
velizrsln
02 Haziran 2016, 00:43
sanırım 40kr a yaklaşık yakıyor fiyatı 15
CrazyBullet
02 Haziran 2016, 01:31
Alinir, tüp taktir
Seko
02 Haziran 2016, 08:49
Cevap veriyorum, alınmaz. 2004 model hiçbir 4 silindirli motosiklete Türkiye sınırları içerisinde on para verilmez. Bizim insanımız motorun suyunu sıkmadan bırakmaz. Tabi motoru satan kişi ilk sahibiyse, meraklı düzgün bir adamsa alınabilir ama yine de tavsiye etmem. Parçasını falan da bulamazsın.
gokhan0679
02 Haziran 2016, 09:08
Yakıt sorun olmayacaksa, alınır keyifle binilir, hem japon hem z750, ustaya baktir al kardesim
velizrsln
02 Haziran 2016, 17:17
Yakıt sorun olmayacaksa, alınır keyifle binilir, hem japon hem z750, ustaya baktir al kardesim
Cevap veriyorum, alınmaz. 2004 model hiçbir 4 silindirli motosiklete Türkiye sınırları içerisinde on para verilmez. Bizim insanımız motorun suyunu sıkmadan bırakmaz. Tabi motoru satan kişi ilk sahibiyse, meraklı düzgün bir adamsa alınabilir ama yine de tavsiye etmem. Parçasını falan da bulamazsın.
alim mi almayayım mı evet kawasaki sonuçta ama 10-15 yaşında yakıt pek sorun olmazda sorun olursada satarım, o değil gerçekten sorun falan çıkartırmı o önemli elimde kalmasın birde motorcudan
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
bugün kullandım iyi ya güzel ivmelenmesi beklediğim kadar güzel değil yani ara gaz dan bahsediyorum 600 lük racingler gibi cuv cuv değil ama gene iyi
metecel
02 Haziran 2016, 17:22
a-alınır
b-alınmaz
c-hiçbiri
d-hepsi
tr100a
02 Haziran 2016, 17:32
gelirin iyiyse baktıracağın tamirci uzak değilse parça bulabilecek çevren varsa alınır
ben almam çorluda ona bilgisayarı bağlayıp arıza bulacak usta yok ufak arızaları yaparken büyük motor olduğundan işcilikte pahalı hiç parça çorluda yok hepsi istanbuldan geliyor benim için sıkıntı olur
sende bu kriterlere göre değerlendir bence
velizrsln
29 Haziran 2017, 12:33
gelirin iyiyse baktıracağın tamirci uzak değilse parça bulabilecek çevren varsa alınır
ben almam çorluda ona bilgisayarı bağlayıp arıza bulacak usta yok ufak arızaları yaparken büyük motor olduğundan işcilikte pahalı hiç parça çorluda yok hepsi istanbuldan geliyor benim için sıkıntı olur
sende bu kriterlere göre değerlendir bence
aldım ben 1 seneyi geçti hala kullanıyorum gayet memnunum
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO