Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
chopperrider
14 Temmuz 2009, 18:23
Yeni akün hayırlı olsun, önce iki düğmeye aynı anda basıyorsun,saat yanıp sönmeye başlıyor. sonra altdaki düğmeyle saati ayarlıyorsun, üstedki düğmeye basınca dakika ya geçiyor ve tekrar altdaki düğmeyle bu sefer dakikayı ayarlıyorsun, üstedki düğmeye tekrar basınca saat ayarlanmış olyuyor. Bu kadar basit :mrgreen:
bilgi için sağol hemen inip deneyeyim. gerçi mantıken ve de olasılık hesaplarına göre iki düğmeye birlikte basmanın saat ayarına geçeceğini tahmin edip denemiştim ama olmamıştı ama belki de elimde eldiven olduğu için aynı anda basamadım. bi deneyeyim de buraya yazayım. tşk...
muzaffer1968
14 Temmuz 2009, 18:36
bilgi için sağol hemen inip deneyeyim. gerçi mantıken ve de olasılık hesaplarına göre iki düğmeye birlikte basmanın saat ayarına geçeceğini tahmin edip denemiştim ama olmamıştı ama belki de elimde eldiven olduğu için aynı anda basamadım. bi deneyeyim de buraya yazayım. tşk...
Eldivenle bende yapamadım :mrgreen:
dreamdark
16 Temmuz 2009, 10:36
Filtreyi değiştirmekte baya gecikmişsin :cyclopsan Arka freni nerdeyse hiç kullanmıyorum, eminim sende çok az kullanıyorsundur, bence daha fazla km yapar. :cat:
Evet, bayağı bir gecikmeli oldu ama, geç olsun güç olmasın di mi:mrgreen:
Arka freni ben de sakin yavaşlamalarda kullanıyorum daha çok, bakalım göreceğiz ne kadar gideceğini.:)
yeni filtren hayırlı olsun
ne kadar nerden aldın bilgi verebilirmisin.
B@$@R
dreamdark; kn hayırlı olsun fiyat hakkında bilgi verirsen sevinirim. ben de yağ değişimi yaparken filtreyi temizlemek yerine değiştireyim diyorum.
bu arada arkadaşlar motorun zaman saati nasıl ayarlanıyor yahu ? benim akü 8 amper olduğu için makine fan açtıktan sonra yetmemeye başlıyodu o zaman da saati ve trip bilgisini sıfırlıyodu, o zamanlar da marş da basmıyodu doğal olarak ya yarım saat bekletip akünün kendine gelmesini bekliyodum ya da vurdurup çalıştırıyodum. bugün gittim golden marka 11 amper akü aldım şu an için sorun çözüldü gibi zaten şarjını ölçtüm iyiydi beslemede bi sorun yoktu . tavsiyem 8.5 amperden düşük akü almayın benim aldığım 8 amper anca 2 ay gitti...
Teşekkürler arkadaşlar, filtreyi Kızıltoprak Mototaş'tan aldım, 75$ kredi kartına peşin fiyatına 6 taksit olarak.
Saati ayarlamak için 2 düğmeye aynı anda basılı tutuyorsun elini, zaten birkaç saniye sonra saat yanıp sönmeye başlıyor.
Sonrasında yanlış hatırlamıyorsam, alttaki düğmeyle saatin numaratörünü ilerletip ayarladıktan sonra, üstteki düğmeye 1 kere basarak dakikaya geçiş yapıyorsun ve onu da ayarladıktan sonra üstteki düğmeye tekrar bastığında işlem sona eriyor.
Belki alttaki ve üstteki düğmenin görevleri tam tersi olabilir, ama mantık bu şekilde işliyor.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:33 AM ----------
Yeni akün hayırlı olsun, önce iki düğmeye aynı anda basıyorsun,saat yanıp sönmeye başlıyor. sonra altdaki düğmeyle saati ayarlıyorsun, üstedki düğmeye basınca dakika ya geçiyor ve tekrar altdaki düğmeyle bu sefer dakikayı ayarlıyorsun, üstedki düğmeye tekrar basınca saat ayarlanmış olyuyor. Bu kadar basit :mrgreen:
O kadar yazdım, sonradan baktımki zaten yazılmışı var, eee topik adam gibi okunmazsa böyle oluyormuş işte:P
basarm
20 Temmuz 2009, 13:16
arkadaşlar slm.
bana K&N hava filresi (ha 6001) lazım ama Türkiyede kaçtane bayi aradım bulamadım. Sizin bildiğiniz her hangi bir yer varmı yardımcı olurmusunuz.
bide arkadaşımın motorda fan çook geç açıyo.120° den sonra falan açılıyo sizce neden yapar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
bilgi için şimdiden tşk arkadaşlar.
muzaffer1968
20 Temmuz 2009, 16:13
arkadaşlar slm.
bana K&N hava filresi (ha 6001) lazım ama Türkiyede kaçtane bayi aradım bulamadım. Sizin bildiğiniz her hangi bir yer varmı yardımcı olurmusunuz.
bide arkadaşımın motorda fan çook geç açıyo.120° den sonra falan açılıyo sizce neden yapar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
bilgi için şimdiden tşk arkadaşlar.
Fanı devreye sokan Fan müşürüdür. Muhtemelen ya bozuktur yada yüksek dereceli müşür takılmıştır. Müşürü bi kontrol ettir bence.
jönysf
20 Temmuz 2009, 20:02
arkadaşlar Gümüşümü sattım yani artık bir 600f im yok :pr:
basarm
21 Temmuz 2009, 10:30
Fanı devreye sokan Fan müşürüdür. Muhtemelen ya bozuktur yada yüksek dereceli müşür takılmıştır. Müşürü bi kontrol ettir bence.
Fan müşüründen başka bi problem olma ihtimali var mı, bide Fan müşürü nerden sipariş verebilirim. fan açma olayı yağ değişim zmn alakalı olamaz deme en azından ben olmaz die biliyorum ama arkadaş sormamı istedi.
yardımınız için tşk.
muyi
21 Temmuz 2009, 10:33
hep 120 de acıyorsa müşürden başka bir problem olamaz fan müşürünün motorun yağı ile alakası olamaz fan müşürünü honda bayii den sipariş verebilirsin yada fan müşürünü sanayii de de satarlar
hava filtresi de burada
http://www.sahibinden.com/ha-6001_k_n_hava_filtresi_honda_cbr600f4i_01-06_72_00_usd-42WQQaXQQ13979661WQQpXQQdisplayitem
muzaffer1968
21 Temmuz 2009, 11:54
Fan müşüründen başka bi problem olma ihtimali var mı, bide Fan müşürü nerden sipariş verebilirim. fan açma olayı yağ değişim zmn alakalı olamaz deme en azından ben olmaz die biliyorum ama arkadaş sormamı istedi.
yardımınız için tşk.
Belki termostatda sorun olabilir diyecem ama ilk sırada fan müşürü, iklinci sırada termostat diyelim :cat:
basarm
21 Temmuz 2009, 12:52
hep 120 de acıyorsa müşürden başka bir problem olamaz fan müşürünün motorun yağı ile alakası olamaz fan müşürünü honda bayii den sipariş verebilirsin yada fan müşürünü sanayii de de satarlar
hava filtresi de burada
http://www.sahibinden.com/ha-6001_k_n_hava_filtresi_honda_cbr600f4i_01-06_72_00_usd-42WQQaXQQ13979661WQQpXQQdisplayitem
tşk ederim yardımın için. o filtreyi satan arkadaşı aradım elinde olmadığını soyledı.
zaten ben bugün ebay den sipariş verdim 69$ kargo dahil.
müşürüde arkadaşıma soyliyeyim servisten alsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------
Belki termostatda sorun olabilir diyecem ama ilk sırada fan müşürü, iklinci sırada termostat diyelim :cat:
tmm arkadaşım o zmn ilk olarak fan müşürünü kontrol edicez sonra olmazsa termostata bakıcaz.
verdiğiniz bilgiler için tşk ederim.
chopperrider
21 Temmuz 2009, 14:48
hayırlısı olsun daha iyileri olur inşallah...
bu arada saati ayarladım en sonunda hem de inat ettim eldiveni çıkarmadan :P
chopperrider
22 Temmuz 2009, 17:43
herkese selam.
motoru aldım alalı 5bin olmuş. ilk binde yağı değiştirmiştim 4 bin daha oldu diye tekrar yağ değiştirdim. castrol racing koydum. hava filtresini temizlettim zinciri temizlettim debriyajı gazı yağlattım. radyatör suyunu antifrizini kontrol ettik bi de ön balatalar bitmişti. ebc marka aldım double H 90 euro bilmem ki kazık mı yedim. amasraya gideceğim için vaktim yoktu araştıramadım. balatalar rodajda ama çok fark etti açıkçası fren dokunur dokunmaz kendini hissettiriyo. bu bakım biraz pahalıya patladı ama iyi olur inşallah....bu arada arka balatam henüz 5bin de ama o da bitti bitecek yakında onu da değiştirmem lazım.
duymazay11
22 Temmuz 2009, 17:56
Başlangıç motoru hakkında bu forumda sayfalarca topicler açıldı.Bazı arkadaşlar şiddetle küçük cc li motorları önerirken, bazıları ise kendine güvendikten sonra istediğin ve vücuduna uygun bir motor ile başlanabileceğini savundu.
benim şahsi kanaatim kişinin öncelikle kabiliyetini bilmesi.Yani motorsiklet kullanma becerisine haiz olması.Şimdi bazı arkadaşlar emeklenmeden yürüyemezsiniz diye örnekler veriyor.Ancak emeklemek ve yürümek herkes için olan bi şey yani eninde sonunda herkes yürüyor.mecburi olan bir durum bu.
Ancak motorsiklet kullanmak herkesin yapabileceği bi şey değil.Yani kimsenin bir mecburiyeti yok.Alacağın motor büyük olsun küçük olsun sen kendi egolarını tatmin edemezsen 50 cc lik honda scoter bile senin altında bir ölüm makinası haline gelir.Sen kendini bilir ve ona göre davranış ve sürüş özellikleri gösterirsen CBR 600 F senin için bir problem olmaz. Ancak önemli olan motor sürmeye , temel denge becerilerine biraz kabiliyetli olman.
Otomobil kullanmak biraz daha farklı ne de olsa aracın kaportası var. ancak motorda kaporta bizleriz.!!!! Nasıl ki otomobil kullanmaya illa herkes tospağa ile başlamadıysa Motorsiklet kullanmaya da küçük hacimli bir motorla başlanır diye kesin bir yargı yoktur.Sen kendini bildikten sonra gerisi kolay.kendini tartamayan, kişiliği oluşmamış insanlara bisiklet veya tornet bile bile versen gider bi yerlerden uçar kafayı gözü kırar.
Eninde sonunda bu motor at değil. yani senin isteğin dışında kendi kafasına göre bi şey yapamaz.huysuzlanıp seni üzerinden atmaz.Sen yanlış bir komut verirsen tepkisini gösterir.
Eğer ki denge problemi yaşıyorsan. senin için bir activa veya today bile tehlikelidir.
kazasız belasız sürüşler dileğiyle.....
EVET BU YAZILANLARA AYNEN KATILIYORUM.dOĞRU OLDUĞU KANATİNDEYİM.pAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKÜR EDERİM...
muzaffer1968
22 Temmuz 2009, 18:19
herkese selam.
motoru aldım alalı 5bin olmuş. ilk binde yağı değiştirmiştim 4 bin daha oldu diye tekrar yağ değiştirdim. castrol racing koydum. hava filtresini temizlettim zinciri temizlettim debriyajı gazı yağlattım. radyatör suyunu antifrizini kontrol ettik bi de ön balatalar bitmişti. ebc marka aldım double H 90 euro bilmem ki kazık mı yedim. amasraya gideceğim için vaktim yoktu araştıramadım. balatalar rodajda ama çok fark etti açıkçası fren dokunur dokunmaz kendini hissettiriyo. bu bakım biraz pahalıya patladı ama iyi olur inşallah....bu arada arka balatam henüz 5bin de ama o da bitti bitecek yakında onu da değiştirmem lazım.
ben zinciri her 500 km de bir temizleyip yağlıyorum, benmi çok sık temizleyip yağlıyorum yoksa senmi bu kadar seyrek yağlıyorsun. Hangisi doğru :silent:
scuderia06
22 Temmuz 2009, 18:28
ben zinciri her 500 km de bir temizleyip yağlıyorum, benmi çok sık temizleyip yağlıyorum yoksa senmi bu kadar seyrek yağlıyorsun. Hangisi doğru :silent:
benim bildigim genel olarak 400 500 kmde bir yaglama yapılıp 1000kmde birde temızlemek gerekıyor zıncır omrunun uzun omurlu olması ıcın...ama 500kmde bır hem temızlenıp hem yaglasakta olur sanırım madııyatla ılgılı bır sey:cherry:
dreamdark
22 Temmuz 2009, 18:41
tşk ederim yardımın için. o filtreyi satan arkadaşı aradım elinde olmadığını soyledı.
zaten ben bugün ebay den sipariş verdim 69$ kargo dahil.
müşürüde arkadaşıma soyliyeyim servisten alsın.
İlk yazdığın mesajın bir üstündeki mesajımı okusaydın, hava filtresi ile ilgili sorunun cevabını bulacaktın aslında. Neyse, hayırlı olsun.
Dostum hayırlısı olsun, çalışıp yine alınır. Sağlık sıhhat olsun yeterki.:cat:
herkese selam.
90 euro yani 180 TL biraz fazla geldi bana da açıkçası, Lucas markalar bile ön takım 120-130 TL diye biliyorum:silent: Neyse, sonuçta kaliteli bir ürün almışsın belli, memnunsan da sorun yok, en az 10,000 gider tahminimce, 3-5 kuruşun hesabı gereksiz, güle güle kullan.:) Arka balatayı geçen ben değiştirdim, 50 TL'ye Mototal'dan aldım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 PM ----------
benim bildigim genel olarak 400 500 kmde bir yaglama yapılıp 1000kmde birde temızlemek gerekıyor zıncır omrunun uzun omurlu olması ıcın...ama 500kmde bır hem temızlenıp hem yaglasakta olur sanırım madııyatla ılgılı bır sey:cherry:
Aynen ben de bu şekilde yapıyorum.
Hatta zinciri kontrol edip yağ durumuna bakmak en doğrusu aslında, sonuçta farklı yol şartlarında daha çabuk kirlenip tozlanarak yağ özelliğini kaybedebiliyor.
muzaffer1968
22 Temmuz 2009, 18:51
Bende öyle yapıyom zaten her 500 km de yağlıyom ama her 1000 km de temizliyorum :cat:
chopperrider
23 Temmuz 2009, 01:53
yok bende 400-500 km de bi yağlıyorum ama detaylı temizlik yaptırmamıştım. ön dişlinin ordaki kapak sökülüp dişliyle birlikte temizlendi. normal temizliği basınçlı suyla yıkatarakk yapıyodum zaten. yoksa 5000 km yağlanmayan bi zincir zaten herhalde ömrünü tamamlamış olur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 AM ----------
İrki.:cat:
90 euro yani 180 TL biraz fazla geldi bana da açıkçası, Lucas markalar bile ön takım 120-130 TL diye biliyorum:silent: Neyse, sonuçta kaliteli bir ürün almışsın belli, memnunsan da sorun yok, en az 10,000 gider tahminimce, 3-5 kuruşun hesabı gereksiz, güle güle kullan.:) Arka balatayı geçen ben değiştirdim, 50 TL'ye Mototal'dan aldım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 PM ----------
vallahi hondayı aradım 212 TL dediler. ayrıca bana 10-15 gün içerisinde getirebileceklerini söylediler. yani anlamıyorum alt tarafı balata.yani sarf malzemesi bu kadar da stoksuz çalışılmaz ki....
bi de pek anlamam ama balataların performans kodları var galiba. benim taktırdığım ya da bana taktıkları :mrgreen: HH kodlu imiş ön frene abandınmıydı zıngadanak diye durduruyomuş hatta ABS olmadı ASD fren özelliği bile katıyomuş :P artık taktılar abi yapacak bişey yok:queen:
dreamdark
23 Temmuz 2009, 11:14
yok bende 400-500 km de bi yağlıyorum ama detaylı temizlik yaptırmamıştım. ön dişlinin ordaki kapak sökülüp dişliyle birlikte temizlendi. normal temizliği basınçlı suyla yıkatarakk yapıyodum zaten. yoksa 5000 km yağlanmayan bi zincir zaten herhalde ömrünü tamamlamış olur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 AM ----------
vallahi hondayı aradım 212 TL dediler. ayrıca bana 10-15 gün içerisinde getirebileceklerini söylediler. yani anlamıyorum alt tarafı balata.yani sarf malzemesi bu kadar da stoksuz çalışılmaz ki....
bi de pek anlamam ama balataların performans kodları var galiba. benim taktırdığım ya da bana taktıkları :mrgreen: HH kodlu imiş ön frene abandınmıydı zıngadanak diye durduruyomuş hatta ABS olmadı ASD fren özelliği bile katıyomuş :P artık taktılar abi yapacak bişey yok:queen:
ABS özelliği katıyorsa tamam, iyi almışsın o zaman:P güle güle kullan:queen:
muzaffer1968
24 Temmuz 2009, 17:22
ABS li 600F mi oldu şimdi :silent: :mrgreen:
chopperrider
27 Temmuz 2009, 16:52
beyler haftasonu amasra-çakraza gittim geldim. toplam 700 km yol yaptım. şükür kazasız belasız keyifli gittik geldik. yol harikaydı gidiş ankara-çakraz yaklaşık 350 km kadar. 150 km Gerede'ye kadar otoban sonrasında özellikle karabük bartın arası virajlı orman yolları çok keyifliydi.
otoban kısmında depo üst çantalı ve artçılı olarak tam 160 km de depoyu tamtakır kuru bakır haline getirdim. ama gaz sonuna kadar açıktı genelde. epey yüksek tempolu gittim. otobandan çıkınca gerededen depoyu tekrar fulledim bu kez 120 km/h civarı gittim. 210 km de tekrar yakıt aldım ve sadece 40 Tl lik yakıt aldı 4 litre kadar varmış daha içinde zaten ışık bile hiç yakmamıştı. sözün özü +200 civarı seyredince iyi yakıyor ama yaktığı benzin helal :) insan gibi gidince de fena değil.:)
bi iki karizmatik foto paylaşayım:
http://www.filehive.com/files/090727/Görüntü0151.jpg (http://filehive.com)
http://www.filehive.com/files/090727/Görüntü0153.jpg (http://filehive.com)
muzaffer1968
27 Temmuz 2009, 17:11
beyler haftasonu amasra-çakraza gittim geldim. toplam 700 km yol yaptım. şükür kazasız belasız keyifli gittik geldik. yol harikaydı gidiş ankara-çakraz yaklaşık 350 km kadar. 150 km Gerede'ye kadar otoban sonrasında özellikle karabük bartın arası virajlı orman yolları çok keyifliydi.
otoban kısmında depo üst çantalı ve artçılı olarak tam 160 km de depoyu tamtakır kuru bakır haline getirdim. ama gaz sonuna kadar açıktı genelde. epey yüksek tempolu gittim. otobandan çıkınca gerededen depoyu tekrar fulledim bu kez 120 km/h civarı gittim. 210 km de tekrar yakıt aldım ve sadece 40 Tl lik yakıt aldı 4 litre kadar varmış daha içinde zaten ışık bile hiç yakmamıştı. sözün özü +200 civarı seyredince iyi yakıyor ama yaktığı benzin helal :) insan gibi gidince de fena değil.:)
http://www.filehive.com/files/090727/Görüntü0151.jpg (http://filehive.com)
http://www.filehive.com/files/090727/Görüntü0153.jpg (http://filehive.com)
Elini sağlık ama fotoları göremiyorum, bizde hafta sonu kapuzbaşına gittik toplam 700 km cıvarı, yakıtım ölçtüm 1 litre benzinle 20 km yapmaşım, yani 1 depo benzinle 360 km yol yamışım. bu bir rekormudur ne :silent: :mrgreen:
chopperrider
27 Temmuz 2009, 17:44
abi fotolar ben de gözüküyo hatta senin alıntıladığında bile gözüküyo. ya bu arada 360 km menzil inanılır gibi değil. hesabının doğru olduğundan emin misin ? 100 km deki tüketimin 4.7 litre oluyo. valla 2 silindirlile bile bu kadar az yakamıyo sanki...
muzaffer1968
27 Temmuz 2009, 18:11
abi fotolar ben de gözüküyo hatta senin alıntıladığında bile gözüküyo. ya bu arada 360 km menzil inanılır gibi değil. hesabının doğru olduğundan emin misin ? 100 km deki tüketimin 4.7 litre oluyo. valla 2 silindirlile bile bu kadar az yakamıyo sanki...
Hiç ara gazı vermedim, ivmelemeleri yavaş yaptım, vites değiştirirken 5000 deviri geçmedim. 100 km/h ile 130 km/h sürat ile gittim. veeee netice ortada.
chopperrider
27 Temmuz 2009, 19:05
Hiç ara gazı vermedim, ivmelemeleri yavaş yaptım, vites değiştirirken 5000 deviri geçmedim. 100 km/h ile 130 km/h sürat ile gittim. veeee netice ortada.
ben de hep denemek istiyorum bunu ama o kadar uzun süre bu şekilde kullanabilecek iradeyi hiçbi zaman bulamıyorum:mrgreen:
fernando
27 Temmuz 2009, 19:16
otobanda artçı ile(toplam 150 kg) 170-200 km/s ve şehir içi karışık kullanımda 6-6.5lt/100 km
muzaffer1968
28 Temmuz 2009, 11:21
ben de hep denemek istiyorum bunu ama o kadar uzun süre bu şekilde kullanabilecek iradeyi hiçbi zaman bulamıyorum:mrgreen:
Evet, aynen öyle sabır işi ama grup sürüşünde alışıyorsun. Sonrası kolay ama yinede zor tuttum kendimi :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 AM ----------
otobanda artçı ile(toplam 150 kg) 170-200 km/s ve şehir içi karışık kullanımda 6-6.5lt/100 km
200 km/h sürata çıkınca bundan fazla yakar gibime geliyor. :pale:
kalbimm
28 Temmuz 2009, 11:24
arkadaşlar borca girip elimdeki beatımıda satıp bi cbR 600F yada cbr 600 RR alacağım
bu aralar çok stresliyim eskisi gibi hız yapmak istiyor canım :(
muzaffer1968
28 Temmuz 2009, 11:29
arkadaşlar borca girip elimdeki beatımıda satıp bi cbf 600 yada cbr 600 alacağım
bu aralar çok stresliyim eskisi gibi hız yapmak istiyor canım :(
Benim motorum çok temiz, istiyorsan verim.
http://www.sahibinden.com/tertemiz_2005_model_600f-34WQQaXQQ13565961WQQpXQQdisplayitem
kalbimm
28 Temmuz 2009, 11:55
Benim motorum çok temiz, istiyorsan verim.
http://www.sahibinden.com/tertemiz_2005_model_600f-34WQQaXQQ13565961WQQpXQQdisplayitem
pm attım arkadaşım
dreamdark
28 Temmuz 2009, 14:07
Oooo topic canlanmış:cat:
Kardeşim bu kadar da gezilmezki, leyleği havada mı gördün sen bu sene:mrgreen:
Elini sağlık ama fotoları göremiyorum, bizde hafta sonu kapuzbaşına gittik toplam 700 km cıvarı, yakıtım ölçtüm 1 litre benzinle 20 km yapmaşım, yani 1 depo benzinle 360 km yol yamışım. bu bir rekormudur ne :silent: :mrgreen:
Evet bu bir rekor:queen:
Al benden de o kadar:)
200 km/h sürata çıkınca bundan fazla yakar gibime geliyor. :pale:
Bence de:silent:
chopperrider
28 Temmuz 2009, 17:22
Oooo topic canlanmış:cat:
Kardeşim bu kadar da gezilmezki, leyleği havada mı gördün sen bu sene
:P daha güney turuna çıkamadım. kısmetse ağustosta o operasyonu yapıcam odometreyi 5bin km birden döndürücem. sonra işin yoksa git yine lastik al:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 PM ----------
bu arada galiba fotoları yüklediğim sitede sorun var en iyisi imageshack e yükleyeyim dedim. buyrun inşallah şimdi sorunsuz görünür:
http://img190.imageshack.us/img190/4079/grnt0151.jpg
http://img44.imageshack.us/img44/4264/grnt0153.jpg
dreamdark
28 Temmuz 2009, 18:10
:P daha güney turuna çıkamadım. kısmetse ağustosta o operasyonu yapıcam odometreyi 5bin km birden döndürücem. sonra işin yoksa git yine lastik al:queen:
Sana reva valla, hiçbişey demiyorum.:mrgreen:
chopperrider
02 Ağustos 2009, 09:59
beyler bi de ankara-çorum yaptım geldim.
giderken yine gazlı gittim 170 km de depo iptal oldu ikmal yaptım.dönüşte genel olarak efendiydim 240 km de yakıt aldım. aslında biraz daha dikkatli gelsem menzili 100km uzatmak mümkündü. ama hiç keyif almadan, ivmelenmeden,viraj çıkışında arkayı kaydırmadan istersen 500km git ne keyfi var ???:((( çok sıkıcı bi dönüş yolculuğuydu...
fernando
02 Ağustos 2009, 14:08
yok millet yanlış anlamışsınız,toplam ortalama (otoban+ş.içi)6-6,5 lt/100km 120-160 km/s arası 6.vites gayet ekonomik.pinti arkadaşlar arada gazlamayı unutmayın motorunuzu sağırlaştırmatın!!!
sencaner
04 Ağustos 2009, 17:33
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/64524-0-km-bir-gt250r-mi-almali%3B-yoksa-2-el-bir-cbr600f-mi.html
Arkadaşlar yukarıdaki link için
siz cbr600f kullanıcılarının da yorumlarını bekliyorum.
Teşekkürler
Groan
05 Ağustos 2009, 04:47
slm arkadaşlar...motorum izmirde ben kdz.ereğlideyim...bu resimleri ve sohbetide görünce..ah diyorum neden almadım sevgilimi yanıma şimdi benzin kokusuna bile hasret kaldım...tatilim bit artık...resimler gerçekten karizmatik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:46 AM ----------
ve burdan istanbula geçicem çok konuşulmuş ama yeniden kask ve mont almak istiyorum lütfen kask mont ve deri tutlum tercihlerinizi yazar mısınız benim için?cevap yazan arkadaşlara şimdiden tşkler
dreamdark
07 Ağustos 2009, 17:47
slm arkadaşlar...motorum izmirde ben kdz.ereğlideyim...bu resimleri ve sohbetide görünce..ah diyorum neden almadım sevgilimi yanıma şimdi benzin kokusuna bile hasret kaldım...tatilim bit artık...resimler gerçekten karizmatik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:46 AM ----------
ve burdan istanbula geçicem çok konuşulmuş ama yeniden kask ve mont almak istiyorum lütfen kask mont ve deri tutlum tercihlerinizi yazar mısınız benim için?cevap yazan arkadaşlara şimdiden tşkler
Belli bir bütçen varsa eğer, yazabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz sana.:cat:
Yine de tavsiyelerde bulunayım:
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44611
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43852
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44796
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43911
http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=563&sub_cat_ID=73&cat_ID=41
http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=386&sub_cat_ID=73&cat_ID=41
http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=228&sub_cat_ID=73&cat_ID=41
http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=36&sub_cat_ID=72&cat_ID=41
http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=24&sub_cat_ID=72&cat_ID=41
http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=67&sub_cat_ID=0&cat_ID=72
http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=66&sub_cat_ID=0&cat_ID=72
http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=302&sub_cat_ID=0&cat_ID=72
http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=300&sub_cat_ID=0&cat_ID=72
http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=295&sub_cat_ID=0&cat_ID=72
http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=20&sub_cat_ID=0&cat_ID=72
http://www.motomaxonlineshop.com/main/product_detail.asp?pro_ID=19&sub_cat_ID=0&cat_ID=72
cihan_34_ist
08 Ağustos 2009, 20:28
Selamlar Çocukluk Hayalim olan 600F i alıcam 2010 mayıs başına doğru 8000 tl para biriktiricem Bu fiyata enjeksiyonlu temiz 2000 model üstü bir motor Buluabilirmiyim bulursam nerden sahibinden .com harici Alıcı tanıdığım bir motor Tamircisi Turhan Yurdakul adına alınıyormuş gibi alınıcak Sizin fikirleriniz Nedir? daha önceden mobyletle başladım sonra 100 cc çin malı yarı otomatik 2 zamanlı motor ve 150 cc çin malı scooter son olarak ta Honda titanla 6 senelik motorculuk hayatım oldu sizce hem 600f e geçmem hemde almam uygunmudur? yaşım 18 boy 1.77 kilo 60 :)
scuderia06
08 Ağustos 2009, 20:29
karar senın yapabılırım dersen bınebılırsın ama gaza gelmemen lazım cok hızlı bır motor ayrıca 8000 tl ye temız bır 600f bulman ımkansız 1999 2000 model bulursun belkii
cihan_34_ist
08 Ağustos 2009, 20:48
karar senın yapabılırım dersen bınebılırsın ama gaza gelmemen lazım cok hızlı bır motor ayrıca 8000 tl ye temız bır 600f bulman ımkansız 1999 2000 model bulursun belkii
Yani enjeksiyonlu olabilirmi bana msn verirsen 1-2 yıllık kış fiyatları olan 600f2.el resimler war elimde kışın fiyatları ucuzluyor sizde kullanıyorsanız bi abi tavsiyesi verebilirmisiniz detaylı olarak ?
dynner
08 Ağustos 2009, 21:51
Selamlar Çocukluk Hayalim olan 600F i alıcam 2010 mayıs başına doğru 8000 tl para biriktiricem Bu fiyata enjeksiyonlu temiz 2000 model üstü bir motor Buluabilirmiyim bulursam nerden sahibinden .com harici Alıcı tanıdığım bir motor Tamircisi Turhan Yurdakul adına alınıyormuş gibi alınıcak Sizin fikirleriniz Nedir? daha önceden mobyletle başladım sonra 100 cc çin malı yarı otomatik 2 zamanlı motor ve 150 cc çin malı scooter son olarak ta Honda titanla 6 senelik motorculuk hayatım oldu sizce hem 600f e geçmem hemde almam uygunmudur? yaşım 18 boy 1.77 kilo 60 :)
12 yaşından beri honda titan mı kullanıyorsun :silent:
pek inandırıcı gelmedi:farao:
cihan_34_ist
09 Ağustos 2009, 04:13
12 yaşından beri honda titan mı kullanıyorsun :silent:
pek inandırıcı gelmedi:farao:
Şuana kadar olan motorlarımdan bahsettim 6 senelik tecrübemin içinde 4 motor war ;) titanı 1 sene sürdüm kaza yapınca perte çıktı ama hala bırakamıyorum motor sevdamı 600f düşünüyorum ama tam cvp kimse yazmadı sorduklarıma :(
58 Ymh 58
09 Ağustos 2009, 17:28
2000 model peugeot 206 modifiyeli arabam var şu an
ama küçüklükten beri tek hayalim motosiklet
aile sorunları yüzünden motosiklet yerine araba alındı
Yaş 20
Seneye arabayı satıp honda cbr 600f almak istiyorum
12.000 tl'de temiz bi 600 f bulma imkanım nedir sizce??
Yeni başlayanlar için 600 cc lik bi motor önerilmiyor
250 ya da 125 diyenler var ama bilmiyorum;
mantıklı kullanıldıgı sürece 600 cc ile başlamanın bir zararı olmaz bana göre
one
09 Ağustos 2009, 18:06
4.5 lt yazmışsınız 100km de bu nasıl bi iştir ya anlamadım gitti.benim rekorum 100km min 6lt max 95 km full depo temiz(rezerv dahil)
dreamdark
10 Ağustos 2009, 03:45
Yaş 20
12 bin TL'ye temiz makina bulursun.
Ama yaş 20 diyorsun, kanın deli akar senin şimdi, ne kadar mantıklı kullanabilirsin diye sormadan edemiyorum kendi kendime. :) Bence sen hiç bulaşma şimdilik 600'lüğe, bir GT250R kafi gelir sana diye düşünüyorum.:cat:
cihan_34_ist
10 Ağustos 2009, 12:14
Yaş 20
Seneye arabayı satıp honda cbr 600f almgraak istiyorum
Kardeş sen 12.000 tl ile alıcan ben hala biriktiriyorum şuanda lastik paraları birikti İnşaallah nisana kadar 8000 tl biriktirmiş olucam ayda 800 tl biriktirerek. Cebimde 5 kuruşla geziyorum ne kız arkadaşım kaldı para biriktirmekten ne bişi :D En güzel sevgilim 2 tekerli 600 F im :rendeer::cherry:
acun0
10 Ağustos 2009, 12:51
Yaş 20
aman alma kardeş bu motorlara ani yüklenirsen kafa sallattırıp düşebilirsin en az3 sene küçük cc kullanmalısın hende uzun yol
58 Ymh 58
10 Ağustos 2009, 17:23
12 bin TL'ye temiz makina bulursun.
Ama yaş 20 diyorsun, kanın deli akar senin şimdi, ne kadar mantıklı kullanabilirsin diye sormadan edemiyorum kendi kendime. :) Bence sen hiç bulaşma şimdilik 600'lüğe, bir GT250R kafi gelir sana diye düşünüyorum.:cat:
Abi zaten aile motor'a karşı,ama küçüklükten beri tek hayalim
Modifiyeli araba zevk vermiyor,sivastuning.com'da aracımın resimleri var..
Hyosung gt250r öneren çok var ama bakalım hele bi seneye olsun
şimdiden kask,mont parası biriktiriyorum
cihan_34_ist
12 Ağustos 2009, 11:05
Arkadaşlar 600 f i almadan önce Hondanın motor sürüşünü proffessional olarak eğitim merkezi vaar kendi fabrikasında. konta olsun keskin viraj vs.vs herşeyi öğretiyorlar 340 tl 2 tam gün sonunda başarılı olursan sertifikan oluyor. moto race lere katılma imkanın bi nebze artıyor ve deneyim kazanılmış oluyor Sizce gitmenin faydaları varmıdır Tavsiyeleriniz Nelerdir ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO