Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
gursus
03 Temmuz 2015, 04:40
riser yerine cbr250r ın aynalarını da kullanabilirsiniz bayağı uzun ayna kolu fakat bana bira çirkin geliyor anten gibi .
biyeybaraküs
04 Temmuz 2015, 22:18
600 rr ıma 1260 km de rosso lastik taktığım için çıkan lastikler satılıktır dunlop sportmax D 214 lastik arka http://www.motolastik.com/dunlop-spo...73w-j-pmu29945 ön http://www.motolastik.com/dunlop-spo...58w-j-pmu29944 2015 2. hafta üretimlidir yama yırtık kesik fitil yoktur isteyenler özelden iletişime geçsin fiyatta yardımcı olurum
cemdoga
05 Temmuz 2015, 12:38
Arkadaslar benım makinenin sol taraftaki sinyalleri yanmıyor bilgisi olan varmı sigorta ise tarif edebilirmisiniz
< iLk@yy >
07 Temmuz 2015, 01:48
Arkadaslar benım makinenin sol taraftaki sinyalleri yanmıyor bilgisi olan varmı sigorta ise tarif edebilirmisiniz
sigorta gittiysen tüm sinyaller çalışmaz
flaşördeki bağlantısı gevşemiş olabilir veya başka bir yerde kablo bağlantısı gitmiş olabilir detaylı kontrol etmek gerekiyor
veya kütükteki bağlantılarıda kopmuş olabilir pas nedeni ile artık iletkenliğini kaybetmiş olabilir
hepsine tek tek bakman gerekecek yoksa yardım etmeye çalışırım
burakk90
08 Temmuz 2015, 12:39
Arkadaşlar ve abiler merhabalar . Yaklasik 1 aydir 600f e sahibim ve 2 ay icerisinde uzun yola cikmayi düşünüyorum . Tekmi yoksa artcilimi olacağı suan belli değil ama muhakkak arka çanta ve soft yan canta taktiracagim . Ön cam uzatmasi varmi bilmiyorum ama bulursam onuda taktirabilirim. Rotam istanbul dan gurcistana olacak geri donus ise eger memnun kalirsam anadolu uzerinden olabilir . Yol uzeri Çadır kurmayida planliyorum bakalim insallah gerceklestirebilirim .hertürlü önerilerinize açığım.
< iLk@yy >
09 Temmuz 2015, 03:08
Öncelikle hayırlı yolculuklar şimdiden
Bu süre zarfında motora olabildiğince alışmaya çalış özellikle lastikler ve frenaj için uzun yolda hayat kurtarabilecek 2 önemli nokta
Geçen seneki ege gezime göre konuşacak olursam
Boyun ne kadar bilmiyorum ama özellikle uzunsan veya bacak boyun uzun ise dizlerde ağrı olacak
artçı çok önemli topcase takmak büyük ölçüde seni rahatlatacak olsada yinede ek bir yoruculuğu olacaktır
ön camın doublebubble cam ise hayli yetiyor aslında
Double cama ek olarak rüzgarlık takmanı önermem nedenine gelecek olursak tur motorları gibi dik oturmuyorsun sonuçta ve beline binen yükü azda olsa karşından göğüslediğin rüzgar alıyor açıkçası min 120 130 km hızlarda depo bitene kadar gidebilirim ihtiyaç molası haricinde ama geçen yaz 80 90km hız aralığında oldukça yoruldum
Heybe çantalar ile ilgili olarak mümkünse kuyruk grenajı ile arasına şu ucuz mikrofiber veya elinde başka var ise bir bez koy yoldaki toz toprak kumaşla grenaj arasına girip çizikler yapıyor çok güzel ben balıkesir üzeri gönene kadar gittikten sonra ertesi gün fark etmiş bulundum ve pek hoş olmadı
Topcase ile ilgili olarak arkana çok hafif biri binecek ise çok sorun olmaz ama ( bayan muhtemelen artçımız kız arkadaş veya yenge olarak düşünüyorum ) ama pek böyle değil ise gece yolculuğunda kısa farlarında uzun gibi olacak karşıdan gelenler için 2 sene önceki kamp dönüşü maruz kaldığım bol sellektörden edindiğim bilgi ( topcase yoktu ama 2 heybe tıka basa çadır 50m sarma kablo kocaman bir askeri sırt çantası vs ve artçı ile )
Karadeniz otobanında dikkat etmen gerekir polisler çift yönlü radar kuruyorlar çakalaz kulakların çınlasın :mrgreen:
Fitil ve lastik içind köpük sıkılan tüplerden 2 adet bulundur yanında ( bizim lastikler 36 ön 42 arka ps hava basınç değerinde olmalı ama bu tüpler 20ps e kadar hava basabilirler ) tümüyle şişiremezsin ama en azından benzinliğe kadar gitmeni sağlar çok büyük bir delik veya yarık olmadıkça güzel iş görüyorlar ben uzun yola çıkmadan her 2 tekerede 1 tüpü boşaltırım her ihtimale karşı ve alırken özellikle katılaşmayan köpük tercih et sıvı halde ıslak kalabilenlerden al ( hem balans ayarı bozulmaz ve varsa bi bozukluk bunuda azaltır bir nebze hemde lastik sökmen gerekirse işkence olmaz ( artı lastiğin çöp olması cabası )
Topcase demiri bizim motor için birtek givide var biliyorum extrema nicki arkadaşın eski 2001 model tricolor finde vardı ama motorla beraber veya ayrı sattımı bilmiyorum çantayı vs
şimdiden hayırlı yolculuklar
Edit telefondan yazdığım için varsa yazım/imla yanlışı şimdiden pardon..
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------
Ek olarak sahibinden üzerindeki ilan hakkında yazmak istiyorum
2001 model tricolor 600f extrema arkadaşımızın eski motoru
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-600-dosta-gider-206-ile-takas-olur-220393382/detay
motor komple boyalı şahsen jantlarını ben boyattım
benim motorumda onun motoruda bursada boyandı beraber gönderdik
boya sebebi yaş ve güneş ışıklarının maruz bıraktığı renkte solmalar
benim 600fin kırmızısı turuncumsu şeker pembesi arası bir renge girmeye başlamıştı hatta
boyaları düzgün oldu o başka bir konu hatta ben önceden istanbulda başka bir yere boyatıp beğenmediğim için tekrar bursaya gönderdim düzgün iş çıkması için
Emrah satarken motor 70bin felandı yanlışım yoksa şu an 76binde gözüküyor
Motor istanbula geldi buradaki 2. Sahibinde buraya gelmeden önce ciğeri kondisyonu gayet iyidi ama sonrası hk bilgim yok
dyavol-77
09 Temmuz 2015, 03:08
Öncelikle hayırlı yolculuklar şimdiden
Bu süre zarfında motora olabildiğince alışmaya çalış özellikle lastikler ve frenaj için uzun yolda hayat kurtarabilecek 2 önemli nokta
Geçen seneki ege gezime göre konuşacak olursam
Boyun ne kadar bilmiyorum ama özellikle uzunsan veya bacak boyun uzun ise dizlerde ağrı olacak
artçı çok önemli topcase takmak büyük ölçüde seni rahatlatacak olsada yinede ek bir yoruculuğu olacaktır
ön camın doublebubble cam ise hayli yetiyor aslında
Double cama ek olarak rüzgarlık takmanı önermem nedenine gelecek olursak tur motorları gibi dik oturmuyorsun sonuçta ve beline binen yükü azda olsa karşından göğüslediğin rüzgar alıyor açıkçası min 120 130 km hızlarda depo bitene kadar gidebilirim ihtiyaç molası haricinde ama geçen yaz 80 90km hız aralığında oldukça yoruldum
Heybe çantalar ile ilgili olarak mümkünse kuyruk grenajı ile arasına şu ucuz mikrofiber veya elinde başka var ise bir bez koy yoldaki toz toprak kumaşla grenaj arasına girip çizikler yapıyor çok güzel ben balıkesir üzeri gönene kadar gittikten sonra ertesi gün fark etmiş bulundum ve pek hoş olmadı
Topcase ile ilgili olarak arkana çok hafif biri binecek ise çok sorun olmaz ama ( bayan muhtemelen artçımız kız arkadaş veya yenge olarak düşünüyorum ) ama pek böyle değil ise gece yolculuğunda kısa farlarında uzun gibi olacak karşıdan gelenler için 2 sene önceki kamp dönüşü maruz kaldığım bol sellektörden edindiğim bilgi ( topcase yoktu ama 2 heybe tıka basa çadır 50m sarma kablo kocaman bir askeri sırt çantası vs ve artçı ile )
Karadeniz otobanında dikkat etmen gerekir polisler çift yönlü radar kuruyorlar çakalaz kulakların çınlasın :mrgreen:
Fitil ve lastik içind köpük sıkılan tüplerden 2 adet bulundur yanında ( bizim lastikler 36 ön 42 arka ps hava basınç değerinde olmalı ama bu tüpler 20ps e kadar hava basabilirler ) tümüyle şişiremezsin ama en azından benzinliğe kadar gitmeni sağlar çok büyük bir delik veya yarık olmadıkça güzel iş görüyorlar ben uzun yola çıkmadan her 2 tekerede 1 tüpü boşaltırım her ihtimale karşı ve alırken özellikle katılaşmayan köpük tercih et sıvı halde ıslak kalabilenlerden al ( hem balans ayarı bozulmaz ve varsa bi bozukluk bunuda azaltır bir nebze hemde lastik sökmen gerekirse işkence olmaz ( artı lastiğin çöp olması cabası )
Topcase demiri bizim motor için birtek givide var biliyorum extrema nicki arkadaşın eski 2001 model tricolor finde vardı ama motorla beraber veya ayrı sattımı bilmiyorum çantayı vs
şimdiden hayırlı yolculuklar
Edit telefondan yazdığım için varsa yazım/imla yanlışı şimdiden pardon..
+1 ekleme yapayım 600F4i'lere İngiliz malı Renntech de arka topcase demiri üretiyor/var...
< iLk@yy >
09 Temmuz 2015, 03:11
+1 ekleme yapayım 600F4i'lere İngiliz malı Renntech de arka topcase demiri üretiyor/var...
Teşekkür ederim o zaman :)
burakk90
09 Temmuz 2015, 12:26
Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim cok isime yarayacaklar . Boyum 183 sanirim biraz agri yapabilir ama cokta onemli degil benim icin gerekirse dinlerim uzun uzun çünkü süre kisitlamam olmucak 3 gün de surebilir 5 gun de . Yorulursam uygun kamp alanlarinda durmayi planliyorum . Vede telefonumu sarj etmek icin akuden direk kablo cekip usbye cevirici cihazı takicam direk akuye bagli oldugu icin elektrik sistemine zarar vermez umarim.
< iLk@yy >
10 Temmuz 2015, 17:26
Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim cok isime yarayacaklar . Boyum 183 sanirim biraz agri yapabilir ama cokta onemli degil benim icin gerekirse dinlerim uzun uzun çünkü süre kisitlamam olmucak 3 gün de surebilir 5 gun de . Yorulursam uygun kamp alanlarinda durmayi planliyorum . Vede telefonumu sarj etmek icin akuden direk kablo cekip usbye cevirici cihazı takicam direk akuye bagli oldugu icin elektrik sistemine zarar vermez umarim.
vermeyecektir ebayde hazır usb ve çakmak şarjları var bunu kullabilirsin aslında su geçirmez özellikli vs ama araya yapabilirsen ufak bir anahtar ekle akünü durduk yere bitirebilir ve sanırım bir sigortada yapman iyi olacak ( ebaydekilerde kendinden sigortası varmıydı hatırlamıyorum ama yok ise kesinlikle yapman lazım elektrik tesisatına veya aküne zarar verebilme ihtimalin çok yüksek yoksa... )
cbf ybr gibi motorlarına alıp kullanan arkadaşlar var ama kontağa bağlı çalışacak şekilde yaptılar onlar gidona monte ettikleri için daha rahat oluyor
depo üstü çanta alacaksan yanına telefonunu burada tutabilirsin ama ekranına dikkat et sıcaktan yanabilir kapalı bir alanda olacak sonuçta
ayrıca 2 kişide de android telefon var ise "android intercom" isimli yazılımı kullabilirsin çok ideal ve kullanımı biraz karışık olabilmekle beraber kolayda biraz kurcalamak yeterli oluyor tümüyle
ister bluetooth ister wifi üzerinden bağlanılabiliyor ve biz 5 kişi denemiştik hem wifi hem bluetooth sorun olmadı ( tabii kapsama alanı kask intercomları kadar iyi değil ) yapabilirseniz telefon kulaklığı ile konuşa konuşa ( bulabilirsen ince bir sünger üstüne bantlamak ses açısından çok dahada süper oluyor mikrofonu kaskın içinde ağız hizasında tutarak daha net ve dış ortamın sesini almanadan gidersiniz şahsen ben kız arkadaşımla bindiğimde sünger yapmadığımızdan şehir dışına gitmediğimiz için egsozun sesini ekstra kulaklarımda alıyorum hep ve daha rahat gidersiniz yola biraz daha adapte olabiliyosun bu sayede sürekli arkaya dönmeye veya birbirinizi dürtmeye gerek kalmıyor hemde can sıkıntısı olmuyor :) sadece wifi ile kim sunucu olacak ise diğer telefonda onun internetini yiyor mobil internet olayını kapatması iyi olur bunun için
kadirsoyy
13 Temmuz 2015, 00:47
Merhaba 2005 yilinda siteye uye olmus birisiyim.bir cok gezilere o zaman Turkiyeye yeni girmis Asya T150 ile katilmistim.sonra degisik tarzlarda choppermaxi scooter alarak tarzlarimi degistirdim 2 gun once bir arkadasimdan 2006 yilindan beri pek binmedi hafta sonlari kisa turlarla kullandigi ve 2015 yilina kadar muayene dahi yaptirmadigi siyah sari motorunu aldim
orjinal 46000 kmde.Herkese selamlar.Ben Kadir.
< iLk@yy >
13 Temmuz 2015, 18:05
Merhaba 2005 yilinda siteye uye olmus birisiyim.bir cok gezilere o zaman Turkiyeye yeni girmis Asya T150 ile katilmistim.sonra degisik tarzlarda choppermaxi scooter alarak tarzlarimi degistirdim 2 gun once bir arkadasimdan 2006 yilindan beri pek binmedi hafta sonlari kisa turlarla kullandigi ve 2015 yilina kadar muayene dahi yaptirmadigi siyah sari motorunu aldim
fotoğraf koyma şansınız varmı acaba ?
gursus
13 Temmuz 2015, 18:27
hoş geldiniz,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle,dikkatli olun f4i eski bir model olmasına rağmen güçlü bir motordur.
kadirsoyy
13 Temmuz 2015, 23:46
Tesekkur ederim ilk firsatta yuklerim.evet gercekten cok hizli bir motor umdugundan daha seri ve guclu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
Zincir ve lastikleri degistirmem gerekecek yil olarak 2005 ten kalmalar.Bayram sonrasi yavas yavas elden gecirecegim.insallah baska masraf cikarmaz.
gursus
14 Temmuz 2015, 10:25
Tesekkur ederim ilk firsatta yuklerim.evet gercekten cok hizli bir motor umdugundan daha seri ve guclu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
Zincir ve lastikleri degistirmem gerekecek yil olarak 2005 ten kalmalar.Bayram sonrasi yavas yavas elden gecirecegim.insallah baska masraf cikarmaz.
lastik mutlaka alın hayati bir konu, zincir dişli ne alemde bakmadan yorum yapamam ama en sağlıklısı zincir dişli set değiştirmek,ilk olarak yağ yağ filtresi, soğutma suyu , değişimi ile başlayın derim, sonrasında hava filtresi buji değişimi yapın ömürlük bir motorunuz olsun,
yer olarak neredesiniz İzmirdeyseniz yardım etmeye gelirim :)
kadirsoyy
14 Temmuz 2015, 14:13
Maalesef arkadasım İstanbuldayım ben.
gorkem16
14 Temmuz 2015, 20:15
Merhaba Arkadaşlar,
Bende aranıza geçen hafta 2006 model CBR 600 F ile katıldım.Gerçekten gidişi ve tasarımı ile süper bir makine,umarım hepimize kazasız belasız kullanmak nasip olur.
Sormak istediğim bir konu var,daha önce tartışılmışsa affola,çünkü zamanım kısıtlı.Yarın fenni muayenem var,motorumda katlanır plakalık bulunmakta,orjinal kuyruğu yok.Bir problem çıkar mı? Çıkar ise nasıl çözülebilir?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
< iLk@yy >
14 Temmuz 2015, 20:50
Kadir yardımcı olmaya çalışırım maltepe yakınlarında isen
Görkem plakayı bir şekilde sabitlemen gerekli
Birazda muayene istasyonundaki çalışana bağlı aslında
kadirsoyy
14 Temmuz 2015, 23:08
Ilkay yakiniz ben kartaldayim bayram sonrasi bir hafta sonu ayarlayabilirsek görüşelim
< iLk@yy >
16 Temmuz 2015, 09:19
anlaştık o zaman bayram sonrası haberleşiriz
Reşit
17 Temmuz 2015, 14:42
Merhaba. Lastik ihtiyacı olan bakabilir. İyi günler.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-sifir-bridgestone-battlax-hypersport-s20-f-takim-lastik-221993157/detay/
gorkem16
22 Temmuz 2015, 22:10
Tekrar Merhaba forum sakinleri,
Benim 600 F'imin zincir muhafazalığı kırık,servisi aradım 30 günde gelir deyip 145 TL tutar dediler,bu parçayı kısa sürede ve daha ucuza bulabileceğim bir yer var mıdır?
Yardımlarınız için teşekkürler...
< iLk@yy >
23 Temmuz 2015, 02:07
Çıkma bulursun fatih kılıçlı vs de sahibinden üzerinden aradın mı hiç ?
dyavol-77
23 Temmuz 2015, 02:29
Bu heriften çıkma parça alırsak...daha çok motorumuz çalınır...Tavsiyeni esefle kınıyorum..
HunteRHunteD
23 Temmuz 2015, 11:16
canlandıralım biraz :) begenileri maşallahları eksik etmeyiniz efenim :)
http://i.hizliresim.com/b2gGPj.jpg (https://hizliresim.com/b2gGPj)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
http://i.hizliresim.com/pomWOn.jpg (https://hizliresim.com/pomWOn)
http://i.hizliresim.com/rVm2GP.jpg (https://hizliresim.com/rVm2GP)
gorkem16
25 Temmuz 2015, 10:23
Bahsettiğiniz kişiye de baktım ancak bulamadım.Arkadaş ne hint kumaşı bir parçaymış Allah'ın plastiği....
< iLk@yy >
25 Temmuz 2015, 16:23
Bu heriften çıkma parça alırsak...daha çok motorumuz çalınır...Tavsiyeni esefle kınıyorum..
Bende pek sevmiyorum ama her zaman herkesin 0 parça alacak durumu olamayabiliyor ne yazıkki...
Bahsettiğiniz kişiye de baktım ancak bulamadım.Arkadaş ne hint kumaşı bir parçaymış Allah'ın plastiği....
Bence ebaye bak
Aliminyumdan yapılma 600f logolu zincir korumalar var hem daha sağlam hemde güzel duruyorlar
samet10
31 Temmuz 2015, 18:32
ilkay bende seni kınıyorum. git çıkma parça al da çıkmacıdan al o adam çıkmacı mı aaaaa
bide şu motorunu yaptır artık ya lazım olur birilerine :D
< iLk@yy >
01 Ağustos 2015, 01:26
ilkay bende seni kınıyorum. git çıkma parça al da çıkmacıdan al o adam çıkmacı mı aaaaa
bide şu motorunu yaptır artık ya lazım olur birilerine :D
Bi yağ pompası değiştirelim dedik parçanın gelmesini bekliyoruz halen :pr:
Satıcam ama valide sultana araba lazım artık bi kaç sene idare edicem sanırım bende sonra nasipse 0 bişeler artık
samet10
01 Ağustos 2015, 10:27
gelmedi şu yağ pompası bi türlü :)
neyse bana bak üzülme bence. en azından 1-2 sene diyorsun ben 7 sene mümkün değil alamam 4 silindir :)
< iLk@yy >
01 Ağustos 2015, 21:21
gelmedi şu yağ pompası bi türlü :)
neyse bana bak üzülme bence. en azından 1-2 sene diyorsun ben 7 sene mümkün değil alamam 4 silindir :)
aniden bi evlilik patlarsa bana da aynısı olabilir güzelim :queen:
samet10
02 Ağustos 2015, 09:19
tehlikeli hareketler bunlar :D
neyse ömür olsunda alınır ya er yada geç
hovindqan
02 Ağustos 2015, 18:40
Arkadaşlar 2006 600f kullanıcısıyım motorumun marş basıyor ama ateşleme yok daha önce bu durumla karşılaşan varmı ? arka kuyruktaki rolelere baktım sıkıntı yok gibi tamda anlamadım esasen kontagı çevirince birinden tık diye ses geliyor digerinde ses yok rolelerin çalışma düzeneginden anlayan varsa içinizde yardımcı olursa sevinirim
< iLk@yy >
03 Ağustos 2015, 18:51
Arkadaşlar 2006 600f kullanıcısıyım motorumun marş basıyor ama ateşleme yok daha önce bu durumla karşılaşan varmı ? arka kuyruktaki rolelere baktım sıkıntı yok gibi tamda anlamadım esasen kontagı çevirince birinden tık diye ses geliyor digerinde ses yok rolelerin çalışma düzeneginden anlayan varsa içinizde yardımcı olursa sevinirim
kuyruktaki röleler dediğin konjektor mü baktığın ?
değil ise sigortalarını kontrol ettin mi akünün dibinde kalıyor hemen ?
marş motorunun ömrüde bitmiş olabilir veya akü ne durumda en son ne zaman değiştirdin ?
hovindqan
04 Ağustos 2015, 16:26
power düymesine basınca tııın diye bir ses gelirya benim motordan o ses gelmiyor , marş basıyor motorda hiçbir sıkıntı yok benzin gelmediği için motora ateşleme yapmıyor , sigortaları açtım hepsini kontrol ettim , konjektör degil dediğim , kuyurugu söktüğün zaman iki tane role asılıdır sağ köşede soketli biri elektirik veriyor motora kontagı çevirdiğinde digeride benzin pompasını elektirik veriyor
< iLk@yy >
06 Ağustos 2015, 10:22
power düymesine basınca tııın diye bir ses gelirya benim motordan o ses gelmiyor , marş basıyor motorda hiçbir sıkıntı yok benzin gelmediği için motora ateşleme yapmıyor , sigortaları açtım hepsini kontrol ettim , konjektör degil dediğim , kuyurugu söktüğün zaman iki tane role asılıdır sağ köşede soketli biri elektirik veriyor motora kontagı çevirdiğinde digeride benzin pompasını elektirik veriyor
motorun kaç model ?
benzin pompasına elektrik mi gitmiyor yoksa gidiyor ama pompa mı çalışmıyor ?
bir diğer konu engine stop olan kırmızı düğmede oksitlenmeden kaynaklanan bir problem olabilir sağ kütükte açıp bir bak istersen wd40 ile temizleyebilirsin aynı şekilde marş düğmesine de bakarsan iyi olur
Tyranttt
07 Ağustos 2015, 22:32
arka camurluk ariyorum nerden aldiniz acaba?
hovindqan
09 Ağustos 2015, 00:15
kardeşim motorum 2006 model , kardeşim marş düğmem basıyor hiçbir sıkıntı yok , kırmızı düymeyide açtım baktım dediğin gibi wd 40 la temizledim ondada herhangibir sıkıntı yok benim sıkıntım en başta dediğin kısım elektrik gitmir motora sanırım kontagı çevirip kırmızı düymeye bastıgın zaman bir ses gelirya motordan o ses yok benim motorumda
< iLk@yy >
10 Ağustos 2015, 13:47
arka camurluk ariyorum nerden aldiniz acaba?
ebay
orj arıyorsan sadece puig üretti bundan ama bulmak çok sıkıntı artık
ama sitede bulabileceğin başka ürünler var tabiki
kardeşim motorum 2006 model , kardeşim marş düğmem basıyor hiçbir sıkıntı yok , kırmızı düymeyide açtım baktım dediğin gibi wd 40 la temizledim ondada herhangibir sıkıntı yok benim sıkıntım en başta dediğin kısım elektrik gitmir motora sanırım kontagı çevirip kırmızı düymeye bastıgın zaman bir ses gelirya motordan o ses yok benim motorumda
bulabilirsen aynı motordan sadece pompaya giren kabloları değiştirip bir bak önce özeldende yazdığım gibi sorun pompada mı değil mi ?
yani çalışan motorun benzin pompasına giden elektrik tesisatını senin pompaya bağla ses varmı yokmu
yoksa sorun tesisat veya beyinden kaynaklı olabilir
aslında böyle durumlar için gösterge panelinin sana uyarı vermesi gerek diye biliyorum kırmızı ışık yanıp sönmeleri ile
LynXMaSTeR
19 Ağustos 2015, 15:16
2013 model 600f satmayı düşünen var mı?
< iLk@yy >
20 Ağustos 2015, 20:23
2013 model 600f satmayı düşünen var mı?
2001 var gibi
satıcam diyorum ama halen ne ilana koyuyorum ne de bir yandan satasım gelmiyor mereti :cherry:
LynXMaSTeR
25 Ağustos 2015, 00:37
2001 var gibi
satıcam diyorum ama halen ne ilana koyuyorum ne de bir yandan satasım gelmiyor mereti :cherry:
özellikle 2011-2013 arasındaki kasadan istiyorum hocam.
screamaykut
25 Ağustos 2015, 13:07
2011-2013 kasasının fıyatı ılk cıktıgında 25000 tl hondanın kendı sıtesınde ole yazıyor su anda bakıyorum ıkıncı ellerı bu fıyata nasıl bı sacma fıyat polıtakamız var ulke olarak enterasan valla
LynXMaSTeR
25 Ağustos 2015, 13:33
2011-2013 kasasının fıyatı ılk cıktıgında 25000 tl hondanın kendı sıtesınde ole yazıyor su anda bakıyorum ıkıncı ellerı bu fıyata nasıl bı sacma fıyat polıtakamız var ulke olarak enterasan valla
hocam cbr 250 de ilk çıktığında 2011 yılında 8800 tl idi, geçen sene 2013 modeli 11000 e aldık :)
altın alma honda al diye boşuna demiyolar :)
< iLk@yy >
27 Ağustos 2015, 00:10
o zamandan bu zamana motosiklete uygulanan vergi indirimi kalktı ve dolar euro derken fiyatlar yükseldi hep
tabi bunların hepsi fiyat artışı
bir diğer yandan motorunu 0 alanlar içinde kar demek oluyor
çok seviyoruz daha marşına 2 kere bastıkları motoru 2 3 aksesuar koyup 0 fiyatından yükseğe satmaya
herkes herkesi öpmeye çalışırsa durum böyle oluyor tabii
VolkanSrky
29 Ağustos 2015, 22:56
Arkadaşlar hala düzgün ve makul fiyatlarda 600f bulamadım fiyatlar çok uçmuş nerdeyse 2006lar FA ile aynı fiyatlarda
Tyranttt
30 Ağustos 2015, 09:45
bu araclar doviz ile gelmiyormu buraya?
2011yilinda adam 25bin tl ye aldiginda atiyorum karsiligi 13bin dolar iken su anda 24bin tl ye satsa bile motoru 8bin dolar ediyor her turku zararda zaten arac alan. tl bazinda ayni para gibi gozuksede paramiz degersizlestigi icin zaten zarar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
satiyorum ben sahibindende ilanim var kucukcekmecedeki mavi olan goruselim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-cbr-600f-227522885/detay
< iLk@yy >
30 Ağustos 2015, 17:47
ötv zammınıda unutmamak lazım ama bu dolar atışı haricinde
gursus
11 Eylül 2015, 16:57
Arkadaslar.merhaba motorumun 45 binde teker takozlarini degistirdim yenilensin istedim bir sikayetim olmadigi halde soktugumde yeni takozlar ile karsilastirdim.ve bosyere para harcadigimi anladim takozlar cok iyi durumda birebir ayni desem yeridir yeni aldiklarim ile,bunlari satmayi dusunuyorum,detayli fotograf cektim ihtiyaci olan kisilere whatapptan bol foto yollarim
900_RR
21 Eylül 2015, 03:01
ACİL Arkadaşlar !
Öncelikle her keze merhaba...
Dün 600F satıyordum, ilgili arkadaş son anda birde şase ve motor-blog no bakdı, şase no da sorun yok, ama motor-blog no da malesef bir sorun cıktı...
Motor-blog no su pc"35"xxxxxx diye geciyor (iyi bakdık cakma no değil orjinal), evrakda ise pc"37"xxxxxd diye geciyor, yani motor-blog da pc35 ve evrakta ise pc37, güzel bir rezil oldu ve utandım, ilgili arkadaş sağolsun hiç bir kötü yorum yapmadi ama gene de yerin dibine girdim!
Şimdi pc35 = cbr 600f
Pc 37 = cbr 600rr
Yani büyük ihtimal noterde yanlış bilgi girilmiş zamanından, veya ?
Akıl fikir veren olursa sevinirim...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO