Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
hasanpinar0537
29 Haziran 2009, 20:34
600 lük satıp 600 alma derim 1000 lik al ki torku hisset derim
aynı fikirdeyim bende F i sattım 1000 lik alacam...
basarm
30 Haziran 2009, 09:36
Bildiğim kadar Orjinal ampul 12V 55W çıkıyor :cat:
muzaffer bilgi için sağol kardeşim ama bana H serisi olarak yardımcı olabilirseniz sevinirim.12V 55W diye yazarsam H1 -H7 - H11 die farklı yazıo bizim motorlara tam olarak uyan hangisi yardımcı olursanız sevinirim.
B@$@R
muzaffer1968
30 Haziran 2009, 14:48
muzaffer bilgi için sağol kardeşim ama bana H serisi olarak yardımcı olabilirseniz sevinirim.12V 55W diye yazarsam H1 -H7 - H11 die farklı yazıo bizim motorlara tam olarak uyan hangisi yardımcı olursanız sevinirim.
B@$@R
Orjinali H4 ampul :cat:
basarm
30 Haziran 2009, 15:46
tşk edeirm yardımcı olduğun için.
B@$@R
dreamdark
03 Temmuz 2009, 10:08
tşk edeirm yardımcı olduğun için.
B@$@R
Muzaffer bizim ampuller H7 diye biliyorum, bir yanlışın olmasın sakın?
Ben Philips Diamond Vision halojen ampulleri alırken H7 aldım çünkü ve taktım kullanıyorum. Ondan emin gibiyim yani H7 olduğuna. :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 AM ----------
Arkadaşlar.Maddi sıkıntılarım nedeniyle canım kadar sevdiğim 600f'imi bugün itibarı ile satmış bulunmaktayım.Üzüntüm büyük.İnşallah ileride daha iyi bir motosiklet alabilirim.
Hayırlısı olsun dostum, boşver sağlığın yerinde olsun çalışıp kazanır daha iyilerini alırsın inşallah.
muzaffer1968
03 Temmuz 2009, 10:57
Muzaffer bizim ampuller H7 diye biliyorum, bir yanlışın olmasın sakın?
Ben Philips Diamond Vision halojen ampulleri alırken H7 aldım çünkü ve taktım kullanıyorum. Ondan emin gibiyim yani H7 olduğuna. :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 AM ----------
Hayırlısı olsun dostum, boşver sağlığın yerinde olsun çalışıp kazanır daha iyilerini alırsın inşallah.
Ben H4 diye biliyorum...En güzeli elektrikciye göstermek olacak herhalde.
muyi
04 Temmuz 2009, 13:57
bizimkiler h7 ampül kullanıyor çift tırnaklı 3 tırnaklı olanlar h4
bu arada arkadaşlar benim egzantirikten egzantrik sesler geliyor 5000 devirden sonra
bir kaç kişi otomatik gergiyi sıktırın gecer ses dedi ama otomatik gergi nasıl sıkılır adı üstünde otomatik değil mi bu ?
hasanpinar0537
04 Temmuz 2009, 14:10
bizimkiler h7 ampül kullanıyor çift tırnaklı 3 tırnaklı olanlar h4
bu arada arkadaşlar benim egzantirikten egzantrik sesler geliyor 5000 devirden sonra
bir kaç kişi otomatik gergiyi sıktırın gecer ses dedi ama otomatik gergi nasıl sıkılır adı üstünde otomatik değil mi bu ?
600f lerin hepsinin kronik sorunudur bu 5000 ile 6000 devir arası egzantirik zincirinden ses gelir bilgin olsun...
daha üst devirlerde keser...
muyi
04 Temmuz 2009, 14:16
çok çaltırtı çuldurtu yapıyor birde rampa çıkarken bazen de düz yolda sabit gazda giderken motor biraz yavaşlıyor gibi oluyor sonra hafif gaz veriyorum çok hafif motor gazı yemiyor gibi oluyor sonra birden zıplayıveriyor sordum soruşturdum egzantrik biraz boşluk yapmış dediler otomatik gergiyi sıktıracakmışım ama o nasıl sıkılıyor bilen veya yaptıan varmı aranızda
hasanpinar0537
04 Temmuz 2009, 14:17
çok çaltırtı çuldurtu yapıyor birde rampa çıkarken bazen de düz yolda sabit gazda giderken motor biraz yavaşlıyor gibi oluyor sonra hafif gaz veriyorum çok hafif motor gazı yemiyor gibi oluyor sonra birden zıplayıveriyor sordum soruşturdum egzantrik biraz boşluk yapmış dediler otomatik gergiyi sıktıracakmışım ama o nasıl sıkılıyor bilen veya yaptıan varmı aranızda
o zamn seninkinde bayağı boşluk var servise gitmen gerekiyor,
kendin yapabileleceğini sanmıyorum...
muyi
04 Temmuz 2009, 14:20
evet servis gözüktüde :)) insallah egzantrik değişmez motor 26000 de
jönysf
04 Temmuz 2009, 17:01
Arkadaşlar gümüşe ön cam ve far kepi alim diyorum sizce nasıl olur ve nerde uygun bula bilirim ?
http://img20.imageshack.us/img20/8917/600f.jpg
http://img269.imageshack.us/img269/8917/600f.jpg
chopperrider
04 Temmuz 2009, 22:26
muyi ; geçmiş olsun umarım fazla maliyetli bi operasyon olmaz.
jönysf ; camı ben araştırmıştım puig bi de zero gravity var fiyatları da yanlış hatırlamıyosam 1670-190 tl civarı olmalı. hatta dreamdarkın konuyla ilgili bi topiği var ordan en geniş bilgiiyi alırsın bulursam linkini koyarım şimdi. yalnız far kepi dediğin o fotodaki farlara geçirilen bişey mi ? ne işe yarar ? bilgi verirsen sevinirim.
eagle65
04 Temmuz 2009, 23:48
arkadaşlar sizin bu H7 dediğiniz, xenon kit mi yoksa beyaz ışık veren ampul mü?
Şu açıdan soruyorum; Ben geçenlerde bizim arabaya philips H serisinden bi beyaz ampul taktırdım (H7 idi heralde tam hatırlamıyorum), Xenon gibi ışık veriyodu iyidi, hoştu ama bi yağmurlu havada veya yağmurdan sonra yerler ıslakken önümü göremiyordum. Tam aydınlatmıyordu önümü. Ben de ampulleri söktürüp, eski orjinallerini taktırdım.
Acaba dediğiniz ampuller benim dediğimse; Sizde de yağmurlu havalarda falan Sorun olmuyor mu önünüzü görmek?
Groan
05 Temmuz 2009, 00:03
slm merhabalar..bence herşey olduğu gibi güzel.Bırak değiştirme
muyi
05 Temmuz 2009, 02:08
chopperrider öncelikle sağol eagle65 arkadaşım ben denedim h7 ampül aldım taktım motosiklete bizim makinanın orjinali 12v 55 w dır bu satılan beyaz ampüller 12 v 100 w tır benim sigortaları eritti ilk etapta sonra bu ampülleri taktığın anda ışığı çok dağıtıyor xgenon u hiç deneme fırsatım olmadı ama bahsedilene göre gerçek xgenonlarda yağmurlu ve sisli havalarda fısss oluyormuş ama illaki beyaz olsun diyorsan gerçek xgenon olsun xgenon dediğin olay ise sadece ampülden ibaret değildi balast denen bir parçası daha vardır bende şu an orjinal ampülleri kullanıyorum en iyi ışık bu bence
dreamdark
06 Temmuz 2009, 07:52
evet servis gözüktüde :)) insallah egzantrik değişmez motor 26000 de
Egzantriğin bu kilometrede değişeceğini sanmıyorum, en az 40 bin gitmesi lazım bence. Neyse servis dönüşü durumu burada anlatırsın artık.:)
Arkadaşlar gümüşe ön cam ve far kepi alim diyorum sizce nasıl olur ve nerde uygun bula bilirim ?
Sahibinden'de birkaç tane buldum sana :)
http://www.sahibinden.com/cbr_600_f_00-07_siyah_far_lensleri-64WQQaXQQ10456060WQQpXQQdisplayitem&keyword=far%20lens
http://www.sahibinden.com/cbr600f_far_lensleri_00-_07_iridyum-63WQQaXQQ7612517WQQpXQQdisplayitem&keyword=far%20lensi
muyi ; geçmiş olsun umarım fazla maliyetli bi operasyon olmaz.
jönysf ; camı ben araştırmıştım puig bi de zero gravity var fiyatları da yanlış hatırlamıyosam 1670-190 tl civarı olmalı. hatta dreamdarkın konuyla ilgili bi topiği var ordan en geniş bilgiiyi alırsın bulursam linkini koyarım şimdi. yalnız far kepi dediğin o fotodaki farlara geçirilen bişey mi ? ne işe yarar ? bilgi verirsen sevinirim.
Evet benim topic:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/42692-puig-mi-yoksa-zero-gravity-mi.html
Bildiğim kadarıyla far lensi, farları yolda sıçrayabilecek taşlardan vs. koruma amaçlı olarak kullanılıyor.
arkadaşlar sizin bu H7 dediğiniz, xenon kit mi yoksa beyaz ışık veren ampul mü?
Şu açıdan soruyorum; Ben geçenlerde bizim arabaya philips H serisinden bi beyaz ampul taktırdım (H7 idi heralde tam hatırlamıyorum), Xenon gibi ışık veriyodu iyidi, hoştu ama bi yağmurlu havada veya yağmurdan sonra yerler ıslakken önümü göremiyordum. Tam aydınlatmıyordu önümü. Ben de ampulleri söktürüp, eski orjinallerini taktırdım.
Acaba dediğiniz ampuller benim dediğimse; Sizde de yağmurlu havalarda falan Sorun olmuyor mu önünüzü görmek?
"H7" ampulün soket tipi oluyor aslında tam olarak. Burada bahsedilen de xenon değil, beyaz ışık veren halojen ampul.
Ben de Philips'in Diamond Vision serisi H7 ampullerini kullanıyorum. Maviye çalan beyaz ışık ve 5000K güce sahip. Görüntü gerçekten çok hoş ve aydınlatma da bence yeterli. Yağmurlu havada zaten motor kullanmıyorum ama, beyaz ışığın zenon dahi olsa bu tip hava koşullarında sarı ışığa göre daha yetersiz kaldığı da bir gerçek.
chopperrider öncelikle sağol eagle65 arkadaşım ben denedim h7 ampül aldım taktım motosiklete bizim makinanın orjinali 12v 55 w dır bu satılan beyaz ampüller 12 v 100 w tır benim sigortaları eritti ilk etapta sonra bu ampülleri taktığın anda ışığı çok dağıtıyor xgenon u hiç deneme fırsatım olmadı ama bahsedilene göre gerçek xgenonlarda yağmurlu ve sisli havalarda fısss oluyormuş ama illaki beyaz olsun diyorsan gerçek xgenon olsun xgenon dediğin olay ise sadece ampülden ibaret değildi balast denen bir parçası daha vardır bende şu an orjinal ampülleri kullanıyorum en iyi ışık bu bence
Dostum bu beyaz ampullerin 12V 55W olanları da mevcut, sen orjinal ekipman yerine sanırım pek araştırmadan gidip yanlışlıkla 100W olanından almışsın. Aklında bulunsun.:cat:
Marv
06 Temmuz 2009, 21:36
arkadaşlar herkese merhaba.1 buçuk aylık 600f kullanıcısıyım:) motorum şuan 17300km de sizlere bi sorum olacak.daha hiç buji değişmemiş.bujiler kaç km de değiştirilmeli acaba?şimdiden teşekkürler...
dreamdark
07 Temmuz 2009, 05:53
arkadaşlar herkese merhaba.1 buçuk aylık 600f kullanıcısıyım:) motorum şuan 17300km de sizlere bi sorum olacak.daha hiç buji değişmemiş.bujiler kaç km de değiştirilmeli acaba?şimdiden teşekkürler...
Hayırlı olsun.:cat:
Motorun çalışmasından az da olsa belli eder aslında buji kendisini ama, yine de motor üzerindeki bujinin ömrü 15000'e geldiğinde değişmesi sağlıklı olur diye düşünüyorum. Senin değişme zamanın gelmiş de geçmiş yani bence:)
Bu arada, 600F'in orjinal bujisi IMR9C-9H (İridyum) bujidir, aklında olsun.
Marv
07 Temmuz 2009, 19:43
Hayırlı olsun.:cat:
Motorun çalışmasından az da olsa belli eder aslında buji kendisini ama, yine de motor üzerindeki bujinin ömrü 15000'e geldiğinde değişmesi sağlıklı olur diye düşünüyorum. Senin değişme zamanın gelmiş de geçmiş yani bence:)
Bu arada, 600F'in orjinal bujisi IMR9C-9H (İridyum) bujidir, aklında olsun.
teşekkürlerr...
jönysf
07 Temmuz 2009, 20:55
Artık benimde bir videom var :) işte karşınızda gümüş ve ben
http://www.izlesene.com/video/amator-honda-cbr-600-f/1021861
dreamdark
08 Temmuz 2009, 05:29
System of a down eşliğinde güzel bir video olmuş; egzozunun sesini de beğendim bu arada:cat:
muzaffer1968
08 Temmuz 2009, 10:20
Evet, güzel video çekimi olmuş :thumleft:
basarm
08 Temmuz 2009, 10:49
arkadaşlar ampule ilgili verdiğiniz bilgi için hepinize çok tşk ederim.
muzaffer1968
08 Temmuz 2009, 11:05
arkadaşlar ampule ilgili verdiğiniz bilgi için hepinize çok tşk ederim.
Hangi ampül tipini taktırdın :silent:
jönysf
08 Temmuz 2009, 11:46
System of a down eşliğinde güzel bir video olmuş; egzozunun sesini de beğendim bu arada:cat:
teşekkür ederim kankam. sesi evet güzel ama polislerden kaçmaktan yoruldum :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:45 AM ----------
Evet, güzel video çekimi olmuş :thumleft:
o senin güzelliğin abi :)
chopperrider
08 Temmuz 2009, 13:28
video güzel olmuş eline sağlık.
scuderia06
08 Temmuz 2009, 13:37
emir seninlede bir gün video calısması yapalım senin eksozun seside çok iyi...
basarm
08 Temmuz 2009, 13:52
şuan taktırmadım daha taktırınca hemen yazıcam hangisini taktırdığımı. önce uygun vakitte izmire gitmem lazım taktırmak için.
jönysf
08 Temmuz 2009, 13:54
video güzel olmuş eline sağlık.
teşekkür ederim babacan
alpera
09 Temmuz 2009, 10:38
evet ser :)) insallah egzantrik değişmez motor 26000 de
slm benımde 5-6 bın devırlerde egzantrıkten ses gelıo özellıkle 6.viteste.serviste bu sesın normal oldugunu motorun orjınal egzantrık gergı yayı bıraz yumusak o yuzden bu sesı yaptıgı hıc bır sakıncası olmadıgını soyledı.buyuk bı bakıma gırınce bu gergiyi yenı cıkan ve daha dayanıklı bı gergıyle degıstırcek.gıbı bı konusma gectı ustayla usata da bozarak öğrenenlerden değil.
sen yinede bı servısıne gotur için rahat olsun..
muyi
09 Temmuz 2009, 10:43
slm benımde 5-6 bın devırlerde egzantrıkten ses gelıo özellıkle 6.viteste.serviste bu sesın normal oldugunu motorun orjınal egzantrık gergı yayı bıraz yumusak o yuzden bu sesı yaptıgı hıc bır sakıncası olmadıgını soyledı.buyuk bı bakıma gırınce bu gergiyi yenı cıkan ve daha dayanıklı bı gergıyle degıstırcek.gıbı bı konusma gectı ustayla usata da bozarak öğrenenlerden değil.
sen yinede bı servısıne gotur için rahat olsun..
evet duymuştum o gergi yayını.ters çeviriyorlarmış demişlerdi benim su an bulunduğum yerdeki honda servisi biraz küçük daha hiç 600 f e bakmamış onun için bekliyorum su aralar ufak ufak takılıyoruz.
alpera
09 Temmuz 2009, 10:51
evet duymuştum o gergi yayını.ters çeviriyorlarmış demişlerdi benim su an bulunduğum yerdeki honda servisi biraz küçük daha hiç 600 f e bakmamış onun için bekliyorum su aralar ufak ufak takılıyoruz.
servis buyuk bı sorun..iyi usta bulmak zor..
muyi
09 Temmuz 2009, 10:56
dostum çok mükemmel bir video olmuş sanki hollywood dan çıkma bir film sahnesini izlemiş kadar heyecan duydum paylaşımın için teşekkürler adanalısın galiba mersin silifke tarafına gelicek olursan muhakkak beklerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:52 AM ----------
servis buyuk bı sorun..iyi usta bulmak zor..
evet aynen öyle ben motosikletimin çoğu işlemini kendim yaparım yağ,buji,hava filtresi yağ filtresi debriyaj balatası,fren balataları, bir çok işlemini kendim yaptım ama hep bildiğim çalışmalardı fakat su otomatik gergi işinasıl oluyor bilemedim mesela o otomatik gergiyi yuvasından söksem bir ayar bozulurmu bilemediğim için oraya dokunamıyorum ama böyle giderse kendim söküp ona güzel bir yay uyduracam :))
jönysf
09 Temmuz 2009, 11:22
[QUOTE=muyi;1668784]dostum çok mükemmel bir video olmuş sanki hollywood dan çıkma bir film sahnesini izlemiş kadar heyecan duydum paylaşımın için teşekkürler adanalısın galiba mersin silifke tarafına gelicek olursan muhakkak beklerim[COLOR="Silver"]QUOTE]
teşekkür ederim kankam. Bu cumartesi 11/07/2009 tarihinde mersinde olacam ama silifke ye geçe bilirmiyim bilmiyorum. Teklifin için teşekkür ederim :bounce:
chopperrider
10 Temmuz 2009, 01:55
emir seninlede bir gün video calısması yapalım senin eksozun seside çok iyi...
yapalım erman anlıyosan sen bu video işlerinden iyi olur vallahi sevinirim.
jönysf
10 Temmuz 2009, 12:13
Arkadaşlar mtv 2. taksiti 2006 modeller için ne kadar biliyor musunuz? Benim ruhsatta motorum 899 cc gözüküyor mtv side 117.00 tl çıkıyor sizce normalmi ? Bunu nasıl düzelte bilirim bir bilginiz varmı?
muzaffer1968
10 Temmuz 2009, 12:39
Arkadaşlar mtv 2. taksiti 2006 modeller için ne kadar biliyor musunuz? Benim ruhsatta motorum 899 cc gözüküyor mtv side 117.00 tl çıkıyor sizce normalmi ? Bunu nasıl düzelte bilirim bir bilginiz varmı?
Benim 2005 model F için 2. taksitini 58,50 TL ödedim:bounce:
muyi
10 Temmuz 2009, 15:19
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp bu adrese gir orda mtv sorgulama diye bir bölüm var ona tıkla oradaki bilgileri gir en altta motosikletin cc si cıkar orada kaç yazıyor ona bak
muzaffer1968
10 Temmuz 2009, 15:59
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp bu adrese gir orda mtv sorgulama diye bir bölüm var ona tıkla oradaki bilgileri gir en altta motosikletin cc si cıkar orada kaç yazıyor ona bak
yusufun ruhsatına 599 cc yazılacağı yerine 899 yazılmış, ondasn dolayı vergisi yüksek çıkıyor :pr: şimdi onu düzeltirmeye uğraşıyor...
dreamdark
10 Temmuz 2009, 18:42
Ruhsatın çıktığı, yani motorun dosyasının bulunduğu trafik şubene gidip düzelttirmen gerekiyor.
Normalde bizim 2006 ların vergisi yıllık: 77,50 x 2 = 155 TL
jönysf
10 Temmuz 2009, 18:49
Ruhsatın çıktığı, yani motorun dosyasının bulunduğu trafik şubene gidip düzelttirmen gerekiyor.
Normalde bizim 2006 ların vergisi yıllık: 77,50 x 2 = 155 TL
evet ah ilk alındığı şehri bula bilsem :) ama trafiktan bir kolaylık yaptılar. Bizim motorların formun başındaki motor bilgileri varya onu a4 kağıdına yazdırdım bir yetkili servisede imza ve kaşe yaptırdım. Trafik kabul etti çok şükür. Trafik pazartesi günü bir kağıt verecekmiş onunla birlikte maliyeye gidip ödiyeceğim vergi bilgilerinide düzeltire bilecekmişim böylelikle vergi ödemem normal olacak :queen: eğer düzeltirmese idim 117.00*2= 234.00 vergi ödiyecektim :)
dreamdark
10 Temmuz 2009, 18:56
evet ah ilk alındığı şehri bula bilsem :) ama trafiktan bir kolaylık yaptılar. Bizim motorların formun başındaki motor bilgileri varya onu a4 kağıdına yazdırdım bir yetkili servisede imza ve kaşe yaptırdım. Trafik kabul etti çok şükür. Trafik pazartesi günü bir kağıt verecekmiş onunla birlikte maliyeye gidip ödiyeceğim vergi bilgilerinide düzeltire bilecekmişim böylelikle vergi ödemem normal olacak :queen: eğer düzeltirmese idim 117.00*2= 234.00 vergi ödiyecektim :)
İyi bari halledebilmene sevindim :) Artık motorun künyesi 599cc olarak düzeltiliyor yani heryerde değil mi, bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayacaksın, ruhsatı da düzeltiyor musun?
jönysf
10 Temmuz 2009, 19:04
İyi bari halledebilmene sevindim :) Artık motorun künyesi 599cc olarak düzeltiliyor yani heryerde değil mi, bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayacaksın, ruhsatı da düzeltiyor musun?
evet ruhsattan , trafikdeki dosyadan ve maliyedeki dosyadan. Hepsinden düzeliyor kafam rahat olacak artık :cat:
chopperrider
11 Temmuz 2009, 12:46
hiç uğraşmasaydın keşke motoru honda 900 f diye satardın :mrgreen:
dreamdark
14 Temmuz 2009, 07:37
Bu arada, geçenlerde motora K&N Hava Filtre aldım arkadaşlar.
22,000 km.' dir hala ilk filtresi vardı üzerinde, ciğerleri açıldı resmen yavrucağın.:queen:
Arka balatayı da değiştirdim, o da en az bir 8-10 bin km. gider diye tahmin ediyorum.:cat:
muzaffer1968
14 Temmuz 2009, 09:43
22,000 km.' dir hala ilk filtresi vardı üzerinde, ciğerleri açıldı resmen yavrucağın.:queen:
Arka balatayı da değiştirdim, o da en az bir 8-10 bin km. gider diye tahmin ediyorum.:cat:
Filtreyi değiştirmekte baya gecikmişsin :cyclopsan Arka freni nerdeyse hiç kullanmıyorum, eminim sende çok az kullanıyorsundur, bence daha fazla km yapar. :cat:
basarm
14 Temmuz 2009, 14:06
yeni filtren hayırlı olsun
ne kadar nerden aldın bilgi verebilirmisin.
B@$@R
chopperrider
14 Temmuz 2009, 16:26
dreamdark; kn hayırlı olsun fiyat hakkında bilgi verirsen sevinirim. ben de yağ değişimi yaparken filtreyi temizlemek yerine değiştireyim diyorum.
bu arada arkadaşlar motorun zaman saati nasıl ayarlanıyor yahu ? benim akü 8 amper olduğu için makine fan açtıktan sonra yetmemeye başlıyodu o zaman da saati ve trip bilgisini sıfırlıyodu, o zamanlar da marş da basmıyodu doğal olarak ya yarım saat bekletip akünün kendine gelmesini bekliyodum ya da vurdurup çalıştırıyodum. bugün gittim golden marka 11 amper akü aldım şu an için sorun çözüldü gibi zaten şarjını ölçtüm iyiydi beslemede bi sorun yoktu . tavsiyem 8.5 amperden düşük akü almayın benim aldığım 8 amper anca 2 ay gitti...
muzaffer1968
14 Temmuz 2009, 18:00
dreamdark; kn hayırlı olsun fiyat hakkında bilgi verirsen sevinirim. ben de yağ değişimi yaparken filtreyi temizlemek yerine değiştireyim diyorum.
bu arada arkadaşlar motorun zaman saati nasıl ayarlanıyor yahu ? benim akü 8 amper olduğu için makine fan açtıktan sonra yetmemeye başlıyodu o zaman da saati ve trip bilgisini sıfırlıyodu, o zamanlar da marş da basmıyodu doğal olarak ya yarım saat bekletip akünün kendine gelmesini bekliyodum ya da vurdurup çalıştırıyodum. bugün gittim golden marka 11 amper akü aldım şu an için sorun çözüldü gibi zaten şarjını ölçtüm iyiydi beslemede bi sorun yoktu . tavsiyem 8.5 amperden düşük akü almayın benim aldığım 8 amper anca 2 ay gitti...
Yeni akün hayırlı olsun, önce iki düğmeye aynı anda basıyorsun,saat yanıp sönmeye başlıyor. sonra altdaki düğmeyle saati ayarlıyorsun, üstedki düğmeye basınca dakika ya geçiyor ve tekrar altdaki düğmeyle bu sefer dakikayı ayarlıyorsun, üstedki düğmeye tekrar basınca saat ayarlanmış olyuyor. Bu kadar basit :mrgreen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO