Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Emrah.ark
07 Mayıs 2009, 17:52
Allah bağışlasın...yavrunuza analı babalı sağlıklı uzun bir ömür dilerim.
amanın çok tatlı maşallah. Allah bağışlasın.
aman gaza gelmemek lazım:P
yok abi daha 19 yaşındayım askerlik falan filan kafadan 5 sene var:queen:
RECOKARAP
07 Mayıs 2009, 17:57
sayın 600f kullanıcıları çok nankörsünüz bunu bilesiniz hee
jönysf
07 Mayıs 2009, 18:07
sebep ?
chopperrider
07 Mayıs 2009, 18:07
ben daha yeni 600f kullunacısıyım üzerime alınmıyorum :queen:
yok abi daha 19 yaşındayım askerlik falan filan kafadan 5 sene var:queen:
bence 11 sene var daha senin için, güven bana :mrgreen:
sen ağırlıklı olarak şehir içinde kullanacaksan ve anladığım kadarıyla eşya taşımak isteyeceksin o nedenel top case taktıracaksın :P, o zaman sen en iyisimi ER6F al :pr:
Agırlıklı olarak sehir icinde olacagım evet hatta yolun %70 i acıbadem kadıkoy bostancı arasında donecek. Ama yuk tasımak konusunda yanıldınız topcaselik bi durumum yok. Ne oluyo tam cozemiyorum ama dogma buyuma racing ciyim diyen bunyem git gide hantallaşıyo er6 nın abs si oturma rahatlıgı falan aklımı celiyo iyiden iyiye.
Seda
bildigim kadarıyla cbr 170 er6f 174 kilo hemen hemen aynılar yani. Ama gidon konusunda haklısın benim kafamı kurcalıyan potansiyel pireler bunlar işte gidon açısı efendime soyliyim bilek agrıları ve sıkışık trafikteki tavırları... Şimdi sırt agrılarından yana olumlu birşeyler duymak guzel oldu teşekkur ederim.
Bu bahsettigim yol ve trafik tipinde bu makineleri suren yok mu bana bi ışık tutsalar bi pişmanlık yaşıyolar mı yoksa iyi ki o yolları cbr ile mi yapıyolar?
Emrah.ark
07 Mayıs 2009, 20:47
ben daha yeni 600f kullunacısıyım üzerime alınmıyorum :queen:
bence 11 sene var daha senin için, güven bana :mrgreen:
11 sene:silent:ßiraz Fazla olmadımı:P
hasanpinar0537
07 Mayıs 2009, 21:34
600 f de ara sıra kafa sallattığım oluyor. sizdede bu oluyormu. ben biraz akresif kullanıyorum. 11 bin devirden sonra vites atıyorum. direksiyon amatüsörü takmak aklıma gelmiyor degil.
kesin gerekli aynı şekilde bendede biraz gazlayınca teker ufak yerden kesilsin hemen kafa sallıyor....
RECOKARAP
08 Mayıs 2009, 00:46
ben 600f im varken bu topiği çok kez hareketlendirmeye çalıştım ama kimse oralı olmadı. Şimdi topik coşuyo kıskandım. nankörsünüz işte
chopperrider
08 Mayıs 2009, 00:52
ben 600f im varken bu topiği çok kez hareketlendirmeye çalıştım ama kimse oralı olmadı. Şimdi topik coşuyo kıskandım. nankörsünüz işte
ben geldim renk getirdim topiğe :P
arkadaşlar bu arada 600f e yakışacak bi mont arayışındayım.:)
malum benim motor kırmızı-siyah. şimdi ne renk bi mont alsam acaba ? kırmızılı bişey mi yoksa siyah mı ???
bi de deri düşünüyorum koruma faktörü yüksek olsun diye ama yazın yolda ve şehir içinde sauna etkisi yaşar mıyım ? kararsız kaldım ve bu haftasonu Ankaradan alıcam artık bişey. renk olarak ve deri-tekstil ne tavsiye edersiniz ?
file montlar güzel ama Allah göstermesin düşer şaşarsak zayıf kalır diye korkuyorum.
dreamdark
08 Mayıs 2009, 10:07
Ben bu soruyu yanlış başlıkta sormuşum cevaplar taraflı taraflı kokuyo :)
Şaka bi yana tesekkur ederim. 600f in sport lar arasında en rahat oldugunu biliyorum ama en rahat sport ne kadar rahat? Bu aleti cok seviyorum ama istemiyorum ki gun icinde saga sola gittikten sonra eve sırt ve kol agrılarıyla doneyim yorgun argın... Yani bu ilk etapta kesin olacak ama sonra aşacakmıyım yorulmayı yoksa motorun bu kaprisine boyun mu eyecegim ne olacak?
muzaffer1968
Benzin de sorun degil bana performans da. Takıldıgım nokta 600f e binip duygusal patlamalar mı yaşıycam, er6f e binip pjama terlik rahatlıgı mı yaşıycam istanbul trafiginde... yani ikisinin arasında rahatlık farkı mı daha buyuk yoksa lezzet farkı mı?
Şöyle söyleyebilirim, dün arkamda eşimle birlikte hiç durmadan 1 saatlik virajlı bir yola (Şile) gittim. Giderken sorun yaşamadım; dönüşte havanın da biraz serinlemesiyle, motordan indiğimde belimde ve kalçamın alt taraflarında biraz ağrı vardı. 5 dk sonra birşey kalmadı. Sadece uzun süreli kullanımlarda biraz ağrın olabilir belki ama, gün içinde sağa sola gitmekle sırt ve kol ağrılarıyla eve döneceğin kadar rahatsız bir nakina değil. Bence aşabileceğin bir yorulma olur. Ben oyumu lezzet farkından yana kullanıyorum. :)
Arkadaşlar çizik olan alternatör kapağını boyattım. nasıl olmuş sizce? Fırın da 180 dereceye yakın bir ısıda boyandı inşallah boya kendini ilerliyen günlerde bırakmaz.
Görüntü gayet güzel, sanmıyorum bırakacağını. Ne kadara mal oldu sana bu işlem?
600 f de ara sıra kafa sallattığım oluyor. sizdede bu oluyormu. ben biraz akresif kullanıyorum. 11 bin devirden sonra vites atıyorum. direksiyon amatüsörü takmak aklıma gelmiyor degil.
Aynen, bende de oluyor çok devirli kullandığım zaman.
Aslında gidon amortisörü olması çok daha güvenli kesinlikle.
merhaba arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız beni soorarsanız keyfime dyecek yok
4 mayıs günü ailemize şirinmi şirin tatlımı tatlı bi misafirimiz geldi
ne demişler erkek adamın erkek damadı olurmuş bizde bakacaz bakalım erkek gibi bi damat bulabilecekmi bizim kız
bi kızımız oldu
şimdi aklıma takılan da şu oldu acaba babası gibi motoru severmi yoksa annesi gibi korkarmı motordan
gerçi doğumdan önce biraz idman yaptırdık annesiyle ama fikirleri değişirmi bilemicem şu anda
saygılar sevgiler ve hürmetlerle
Süper haber. Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah. :)
Allah analı, babalı büyütsün. Bahtıda kendide Güzelmi , güzel olsun inşallah. Benim kıızm 4 yaşına girecek inanır mısın tam bir motor sevdalısı :) parmak motor aldım daha kutudan çıktığı gibi üzerinde atladı :) ne direksiyon ayarı yaptırdı nede granaj larını monte edebildim :queen: Anneside motoun iki metre yakınına bile gelmiyor :)
Çok tatlı maşallah yaa, helal olsun bu yaşta motor sevdasını aşılamışsın kızına, motoru da yakıyor ama:)
Agırlıklı olarak sehir icinde olacagım evet hatta yolun %70 i acıbadem kadıkoy bostancı arasında donecek. Ama yuk tasımak konusunda yanıldınız topcaselik bi durumum yok. Ne oluyo tam cozemiyorum ama dogma buyuma racing ciyim diyen bunyem git gide hantallaşıyo er6 nın abs si oturma rahatlıgı falan aklımı celiyo iyiden iyiye.
Bu bahsettigim yol ve trafik tipinde bu makineleri suren yok mu bana bi ışık tutsalar bi pişmanlık yaşıyolar mı yoksa iyi ki o yolları cbr ile mi yapıyolar?
Hocam yaşlandırma ruhunu:queen:
Bu arada evet, bu bahsettiğin yol ve trafik tipinde kullanan var bu makinaları.:) benim ev Bostancı tarafında ve genelde hep belirttiğin Kadıköy-Maltepe güzergahında kullanıyorum motorumu, ara sıra da Maslak tarafına işyerime gidip geliyorum. Pişmanlık yok, iyiki cbr var:cherry:
muzaffer1968
08 Mayıs 2009, 10:20
malum benim motor kırmızı-siyah. şimdi ne renk bi mont alsam acaba ? kırmızılı bişey mi yoksa siyah mı ???
bi de deri düşünüyorum koruma faktörü yüksek olsun diye ama yazın yolda ve şehir içinde sauna etkisi yaşar mıyım ? kararsız kaldım ve bu haftasonu Ankaradan alıcam artık bişey. renk olarak ve deri-tekstil ne tavsiye edersiniz ?
file montlar güzel ama Allah göstermesin düşer şaşarsak zayıf kalır diye korkuyorum.
bence siyah tüm renklere yakışıyor, boşuna mont almana gerek yok :pr:
uzun yolda deri mont çok iyi olur koruması daha iyidir. :cat:
dreamdark
08 Mayıs 2009, 10:23
O dönem ölü sezondur kesin, ortam olmamıştır, üstüne alınma:) Baksana şimdi millet çatır çatır 600F alıyor:queen:
chopperrider
08 Mayıs 2009, 10:26
bence siyah tüm renklere yakışıyor, boşuna mont almana gerek yok :pr:
uzun yolda deri mont çok iyi olur koruması daha iyidir. :cat:
yok dostum mevcut montum bana bol geliyor ne kadar sıksan da sağını solunu paraşüt gibi oluyor beli açılıyor, oyüzden değiştirmek istiyorum yoksa sırf renk uyumu olsun diye mont alacak lüksüm yok :)
deri hiç giymedim uzun yol da hakikaten keyifli olur ama şehir içi düşük süratlerde çok mu bunaltır var mı kullanan ?
muzaffer1968
08 Mayıs 2009, 10:31
yok dostum mevcut montum bana bol geliyor ne kadar sıksan da sağını solunu paraşüt gibi oluyor beli açılıyor, oyüzden değiştirmek istiyorum yoksa sırf renk uyumu olsun diye mont alacak lüksüm yok :)
deri hiç giymedim uzun yol da hakikaten keyifli olur ama şehir içi düşük süratlerde çok mu bunaltır var mı kullanan ?
Terzide montunu daraltabilir yada daraltabilmek için çıt çıt taktırabilirsin
yok deri kullanmadım ama deri montun hiç hava alacak yanı yokki, bence şehir içinde ve kısa mesafede çok rahat olmayacaktır :wiinkk:
dreamdark
08 Mayıs 2009, 10:36
Deri kışın iyi de, yazın boğar seni. Koruma faktörü olarak sürtünmeye karşı biraz daha mukavemeti fazladır bu konuda haklısın, ama koruma bölgeleri olarak pek bir farkı yok diğer tekstil montlarla. Kışlık olarak bir deri al tabiki ama, yazın kullanacaksan bir yazlık mont da şart bence. Ben eşimin hediyesi olan Dainese yazlık montumu kullanıyorum ve yatıp kalkıp dua ediyorum aşkıma yaz aylarında motor kullanırken. Aksi takdirde sürekli ıslak tişörtle gezen bir adam oluyordum. :)
Renk dersen de siyah ağırlıklı derim(deri için).:cat:
Benim mont yarı deri yarı tekstil olmasına rağmen, yazın kendimi boğaz köprüsünden geçerken aşağı atacak derecede çıldırdığımı hatırlıyorum. Aman diyorum uzak dur sıcaklarda.
jönysf
08 Mayıs 2009, 12:15
dreamdark Görüntü gayet güzel, sanmıyorum bırakacağını. Ne kadara mal oldu sana bu işlem?
babacan cebimden hiç para çıkmadı arkadaşım motor hediyesi yaptı. :)
dreamdark
08 Mayıs 2009, 12:32
İyi olmuş o zaman.:)
Benim de alternatör kapağı seninkiyle aynı durumda, belki ileride bir boya attırırım ben de.
korkut 250
09 Mayıs 2009, 09:57
Arkadaşlar dün gittim konuştum satıcı arkadaşla :Bende cbf 250 var 2005 model 32.000 kmde üste 3.500 tl istedi sizce nasıl tavsiye edermisiniz.
http://www.sahibinden.com/26_000_km_1999_model-40WQQaXQQ13351793WQQpXQQdisplayitem
dreamdark
09 Mayıs 2009, 10:07
Arkadaşlar dün gittim konuştum satıcı arkadaşla :Bende cbf 250 var 2005 model 32.000 kmde üste 3.500 tl istedi sizce nasıl tavsiye edermisiniz.
http://www.sahibinden.com/26_000_km_1999_model-40WQQaXQQ13351793WQQpXQQdisplayitem
Bence hiç bulaşma bu motora, son sahibi olursun gibi geliyor bana. Haşatı çıkmış, her yeri toplama, depoda ezikler vs, kilometresi de düşürülmüştür büyük ihtimalle.
muzaffer1968
09 Mayıs 2009, 10:13
bu kesinlikle 32000 km nin çok çok üstündedir ve baya bir hırpalanmış, istersen bundan uzak dur :farao:
korkut 250
09 Mayıs 2009, 10:13
Bence hiç bulaşma bu motora, son sahibi olursun gibi geliyor bana. Haşatı çıkmış, her yeri toplama, depoda ezikler vs, kilometresi de düşürülmüştür büyük ihtimalle.
Bu modelde parça sorunuda yaşanırmı Emre.
bu kesinlikle 32000 km nin çok çok üstündedir ve baya bir hırpalanmış, istersen bundan uzak dur :farao:
Trafiğe 2004 de çıkmış ruhsatta öyle yazıyor.
dün denedim .20 dakika trafiğe takıldım sonra oturduğum semte geldim bizim orası yokuşlu bir yer bizim arkadaşı artcı olarak aldım yokuşun başında durdum.Yokuşu nerdeyse çıkamıyordu oldukça bayıldı.Satıcıya böyle böyle olduğunu söyleyince bana trafikte motosikletle çok durduğundandır dedi. Sizin 600f lerde böyle oluyormu.:silent:
dreamdark
09 Mayıs 2009, 10:22
10 yaşındaki diğer motorlarla kıyasladığın zaman, sıfır olmasa bile çıkması ve 2. el parçası boldur piyasada 600F'in. Ama yine de zaman zaman parça sıkıntısı yaşayabilirsin. Çünkü bazı parçalar aynı olsa bile, 2001 sonrasında çıkan yeni kasada birçok değişiklik yapıldı. Biraz daha para koyabilirsen en azından 2001 model ve ilk yeni kasalardan almanı tavsiye ederim ben.
dün denedim .20 dakika trafiğe takıldım sonra oturduğum semte geldim bizim orası yokuşlu bir yer bizim arkadaşı artcı olarak aldım yokuşun başında durdum.Yokuşu nerdeyse çıkamıyordu oldukça bayıldı.Satıcıya böyle böyle olduğunu söyleyince bana trafikte motosikletle çok durduğundandır dedi. Sizin 600f lerde böyle oluyormu.:silent:
Kesinlikle yokuşu çıkamamak, bayılmak gibi birşey söz konusu bile olamaz sağlıklı bir 600F'te; ne kadar hararet yaparsa yapsın. Motor her devirde gaz verince torkunu gösterir. Sakat o motor belli.
korkut 250
09 Mayıs 2009, 10:26
10 yaşındaki diğer motorlarla kıyasladığın zaman, sıfır olmasa bile çıkması ve 2. el parçası boldur piyasada 600F'in. Ama yine de zaman zaman parça sıkıntısı yaşayabilirsin. Çünkü bazı parçalar aynı olsa bile, 2001 sonrasında çıkan yeni kasada birçok değişiklik yapıldı. Biraz daha para koyabilirsen en azından 2001 model ve ilk yeni kasalardan almanı tavsiye ederim ben.
2001 ler yeni kasa o zaman .Ve 2001 lerde enjeksiyonlumu karbüratörlümü .Satıcı bana km de 200 tl yakıyor dedi .bana doğru değil gibi geldi hemde karbüratörlü..
muzaffer1968
09 Mayıs 2009, 10:30
Benim motorumda öyle br sorunla karşılaşmadım, diğer arkadaşlarında karşılaşdığını zannetmiyorum :farao: Bu motor bitmiş,dreamdark dadeği gibi en azından 2001 modellere bak :cat:
korkut 250
09 Mayıs 2009, 10:38
Sağolun arkadaşlar o zaman büyük bir facia atlattım .Motosikleti alasım vardı iyiki sormuşum topicte .Tekrar teşekkür ederim.:rendeer:
dreamdark
09 Mayıs 2009, 10:54
2001 ler yeni kasa o zaman .Ve 2001 lerde enjeksiyonlumu karbüratörlümü .Satıcı bana km de 200 tl yakıyor dedi .bana doğru değil gibi geldi hemde karbüratörlü..
2001'den itibaren enjeksiyonlu bildiğim kadarıyla. 1999 model karbüratörlü motorun 200 TL yakması mümkün değil, bizim enjeksiyonlular bile sakin kullanımda 220-230 kuruştan aşağı yakmıyor.
Sağolun arkadaşlar o zaman büyük bir facia atlattım .Motosikleti alasım vardı iyiki sormuşum topicte .Tekrar teşekkür ederim.:rendeer:
Geçmiş olsun:)
korkut 250
09 Mayıs 2009, 11:00
2001'den itibaren enjeksiyonlu bildiğim kadarıyla. 1999 model karbüratörlü motorun 200 TL yakması mümkün değil, bizim enjeksiyonlular bile sakin kullanımda 220-230 kuruştan aşağı yakmıyor.
Geçmiş olsun:)
Eyvallah Emre Vaz geçtim 2001 lerin fiyatları ne kadar bilgin varmı ..:cat:
sahibinden .com da hep uçuk fiyatlar veriyorlar nedense.Yada Yamaha fazer ler nasıl iyimidir..
jönysf
09 Mayıs 2009, 11:05
8000 bin tl ona verene kadar az daha dişini sık 2005, 2006 model al derim piyasada 11 bin 12 bin arası temiz 600f ler var.
korkut 250
09 Mayıs 2009, 11:07
8000 bin tl ona verene kadar az daha dişini sık 2005, 2006 model al derim piyasada 11 bin 12 bin arası temiz 600f ler var.
Artıkın öyle yapacağım.:cat:
dreamdark
09 Mayıs 2009, 11:22
Eyvallah Emre Vaz geçtim 2001 lerin fiyatları ne kadar bilgin varmı ..:cat:
sahibinden .com da hep uçuk fiyatlar veriyorlar nedense.Yada Yamaha fazer ler nasıl iyimidir..
Sahibinden.com piyasası neyse ben de o kadar biliyorum şu anda. Sezon açıldığı için fiyatlar biraz yükseldi.
Fazer da güzel motordur, seridir, hızlıdır, dik oturma pozisyonuyla kullanımı rahattır ve parçası Honda'ya göre daha ucuzdur. Ama 600F daha dengeli, daha güçlü, gaz tepkisi daha duyarlı ve kesintisiz, grenajlarıyla yüksek hızlar için daha uygun, sorunsuz tam bir sport makinadır.
korkut 250
09 Mayıs 2009, 11:36
Başınaı ağrıtıyorum emre kusura bakma .Birde Kawasakinin er6 f ve n modeli bunlar sana göre nasıldır.aslında niyetim ondan almaktı sahibi ile anlaştım bankadan kredi çektim gittim yanına bana motosikleti satmaktan vazgeçtim dedi .Yani paramla rezil oldum derler ya öyle bir durum oldu.
hasanpinar0537
09 Mayıs 2009, 11:45
sana gidecek makina fazer ben sana söyleyeyim.
10 lirayada alırsın kız gibi...
muzaffer1968
09 Mayıs 2009, 11:52
Başınaı ağrıtıyorum emre kusura bakma .Birde Kawasakinin er6 f ve n modeli bunlar sana göre nasıldır.aslında niyetim ondan almaktı sahibi ile anlaştım bankadan kredi çektim gittim yanına bana motosikleti satmaktan vazgeçtim dedi .Yani paramla rezil oldum derler ya öyle bir durum oldu.
Eğer her iki motorla 600F ve ER6f ile bir test sürüşü yaparsan arasındaki farkı anlarsın :bounce: ama tavsiyem 600F alman olacaktır. er6f iki silindir olduğu için istediğin sesi ve istediğin performansı alamayabilirsin :wiinkk:
korkut 250
09 Mayıs 2009, 11:53
sana gidecek makina fazer ben sana söyleyeyim.
10 lirayada alırsın kız gibi...
Eyvallah Hasan inşallah Az daha balyayı taşa vuruyorduk haaa..
dreamdark
09 Mayıs 2009, 11:55
ER6 da güzel motor bence, çift silindir ve enjeksiyonlu olduğu için yakıtı da ekonomiktir bizim makinaya göre. Touring ve naked olarak rahat bir alet. Ama tabii 4 silindir performansı bekleme o motordan. Her zaman söylediğim gibi, 600F bir gömlek üstündür ER6'dan. Bugün bir motosiklet mağazasına gittiğin zaman 2006 model 5,000 km'de ER6'nın fiyatı 10,000TL , 2006 model 20,000 km'de 600F'in fiyatı 11,500TL'dir. Honda'nın kalitesi, sağlamlığı, yaygın servis ağı ve bol yedek parçası maalesef Kawa'da yok.
hasanpinar0537
09 Mayıs 2009, 11:56
süper sportlarda son sahibi olursun böyle makinaların masrafıda bitmez ayrıca.
er-f e de yanaşma derim niye dersen ikinci eli yok denecek durumda.
fernando
09 Mayıs 2009, 11:59
muayeneye giren arkadaşlar!!!
TÜV beyaz halojen farlara arıza yapıyor mu bilgisi olan var mı??
yolu hiç göstermeyen ama kendini çok iyi belli eden karşıdan gelenin gözlerini kör eden süper uzun farım ağır kusur sayılır mı acaba :P
dreamdark
09 Mayıs 2009, 12:25
yolu hiç göstermeyen ama kendini çok iyi belli eden karşıdan gelenin gözlerini kör eden süper uzun farım ağır kusur sayılır mı acaba :P
Bende Philips Diamond Vision 5000K var, sorun olmadı. Sadece yönüne bakıyorlar farın, ondan da hafif kusurlu geçiyorsun.
Tan_06
09 Mayıs 2009, 12:59
merhaba, 2006 renkleri gümüş siyah ve kırmızı siyah. gümüş siyah senin resimlerde var.
muzaffer1968
09 Mayıs 2009, 13:06
merhaba, 2006 renkleri gümüş siyah ve kırmızı siyah. gümüş siyah senin resimlerde var.
:silent::silent::silent:
dreamdark
09 Mayıs 2009, 13:37
:silent::silent::silent:
Hatlar karıştı sanırım:P
muzaffer1968
09 Mayıs 2009, 13:42
Hatlar karıştı sanırım:P
Galiba :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
fernando
09 Mayıs 2009, 14:04
muayeneye daha war ama tedbirimizi alalım,tşk ederim dark...
mahleden çocuklar çağırdı,gazlamaya gidiyorum millet,hepiniz hoşçakalın...
jönysf
09 Mayıs 2009, 14:14
bana birşey demediler 6000k var bende.
dreamdark
09 Mayıs 2009, 14:46
Bu arada arkadaşlar,
Kısmetse Haziran'da eşimle beraber Çanakkale üzerinden Ege kıyılarını dolaşa dolaşa Antalya'ya kadar, bol konaklamalı uzun bir gezi-tatil planı düşünüyoruz.
Bunun için motorda birtakım değişiklikler ve iyileştirmeler yaptım.
Öncelikle lastikleri değiştirdim biliyorsunuz.
Bir de 34x2= 68 lt yan (heybe) çanta takımı aldım. Şimdi bu yan çantalar için soft çanta demiri yaptırmayı düşünüyorum.
Bir de bir değişiklik daha yaptım ama akıllara zarar.:P Ekonomik bir biçimde konfora yönelik ilginç ve yaratıcı bir çalışma oldu. Tam olarak bittiğinde buraya fotoğraflarını koyacağım. Bakalım beğenecek misiniz.:queen: İddia ediyorum Türkiye'de bir tane daha yoktur böyle bir çalışma; türünün ilk ve tek örneği.
dreamdark
Tavsiyeler icin tesekkur ederim. Yuz yuze konuştugum arkadaslarım da senin fikirlerindeler aşagı yukarı. Kanımca ben ayın 25 inde falan bir 600f sahibibi olacagım...
jönysf
09 Mayıs 2009, 19:43
ya şöyle birşey gördüm bizim makinalara takılıyormuş gibi
http://img21.imageshack.us/img21/6272/85646681.jpg
fernando
09 Mayıs 2009, 21:46
Ooo dark süpersiniz,aynısını hanımla ben de istiyoruz.Bekar ve çok tehlikeliyken bi kaç sefer yarım ege turu yaptım.Depoyu doldurup tek başına özgürlüğe gaz açmak tarifsiz bi duygu. Ege turu süper ama aynı zamanda da çok meşakatli.Hiç uzun yol yaptın mı ya da egenin çatlaklı,yarıklı,erimiş asfaltlı,yıpranmış,mıcırlı,gurbetçi magandalar ve tatilcilerle dolu,hayvanlı,bol kamyonlu,tozlu,bol radarlı yollarında kullandın mı? özellikle yazın dandik asfaltın üzerine zift döküp üzerine bi kat mıcır döker ve silindirle düzlemezler motorcular düşsün die,karşıdan bi kamyon geçti mi arkasından da mermi gibi mıcırlar gelir vs. vs :P haziran çok sıcak olmaz ama yolculuklarını sabah erken saatlerde yap bence.
muzaffer1968
09 Mayıs 2009, 22:13
Bu arada arkadaşlar,
Kısmetse Haziran'da eşimle beraber Çanakkale üzerinden Ege kıyılarını dolaşa dolaşa Antalya'ya kadar, bol konaklamalı uzun bir gezi-tatil planı düşünüyoruz.
Bir de 34x2= 68 lt yan (heybe) çanta takımı aldım. Şimdi bu yan çantalar için soft çanta demiri yaptırmayı düşünüyorum.
Bir de bir değişiklik daha yaptım ama akıllara zarar.:P Ekonomik bir biçimde konfora yönelik ilginç ve yaratıcı bir çalışma oldu. Tam olarak bittiğinde buraya fotoğraflarını koyacağım. Bakalım beğenecek misiniz.:queen: İddia ediyorum Türkiye'de bir tane daha yoktur böyle bir çalışma; türünün ilk ve tek örneği.
Merakla bekliyoruz :cat:
ya şöyle birşey gördüm bizim makinalara takılıyormuş gibi
http://img21.imageshack.us/img21/6272/85646681.jpg
yusuf ne işe yarıyormuş :silent:
chopperrider
10 Mayıs 2009, 01:45
Bu arada arkadaşlar,
yann çantayı merak ettim vallahi. yaz tatili için benim de ihtiyacım var ben de spor motosikletler için olan saof side baglerden alacağım ama onları monte etmek için çanta demirine gerek yok diye biliyorum.
diğer değişiklik için de ipucu versen diyorum onu da merak ettim. sisibar mı yaptırıyosun yoksa motora artçı konforu için :P
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO