Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadın için önerebileceğiniz ss motor
warmestblue
26 Mayıs 2016, 14:23
selam foruma yeni üye oldum. Supersport bir motor almak istiyorum. ilk deneyimim olacak 23 yaşındayım. 1.76 boyunda 80 kilo bayanım önerilere tamamına ihtiyacım var beni zorlamayacak ilk acemiliği atabileceğim yakıt konusunda zorlamayacak bir model arıyorum aynı zamanda uzun yol yapabileceğim birşey olsun istiyorum aklımda honda cbr250r var ama emin değilim şimdiden teşekkürler tavsiyeler için
BatuhanK
26 Mayıs 2016, 14:29
Hyosung harici herhangi bir motosikleti kullanabilirsiniz. Aralarındaki en az yakanı, cbr250. Çift silindir olanların yakıtı biraz daha fazla olur.
Ninja250 sl de olabilir fakat uzun yolda cbr kadar rahat olacağını sanmıyorum. Hem sele hem de titreşim açısından...
warmestblue
26 Mayıs 2016, 14:38
hyosung hiç düşünmedim zaten dediğin gibi aklımda cbr250 vardı zaten ninja250 sl yi düşünmedim değil açıkçası teşekkür ederim tavsiye için :)
mrt20
26 Mayıs 2016, 14:57
cbr 250.
İyilerin dostu kötülerin düşmanı. Her ortamın olmazsa olmazı.
Chooper toplantısı var bi bakıyosun cbr orda. Racinglerde de var cbr.
endurocularında arasında var muhakkak :) Başlangıç motorumu cbr yine.
125likten geçişmi hedef yine cbr :queen:
Neyse cbr 125le başlamanızı öneririm. 250cc deyip geçmeyin başlangıç için güçlü kaçar.
MazhaRR
26 Mayıs 2016, 16:45
..cbr250..
nines
26 Mayıs 2016, 16:50
sanırım ss değilde st arıyorsunuz çünkü cbr 250 olsun ninja sl 250 olsun bunlar ss'ten ziyade st tarzında. direk ss derseniz yzf R125, R25 yada hyo gt250R demekten başka seçenek aklıma gelmiyor. herneyse st, ss tartışmasına girmeden size gidecek motor cbr 250 veya ninja sl250 olur kanaatindeyim yinede ikisinede bir oturun bakın hangisi içinize sinerse onu alın.
bu arada umarım ekipmanlarınız tamdır ve imkanınız varsa eğitim alın diyoru.
BatuhanK
26 Mayıs 2016, 16:57
sanırım ss değilde st arıyorsunuz çünkü cbr 250 olsun ninja sl 250 olsun bunlar ss'ten ziyade st tarzında. direk ss derseniz yzf R125, R25 yada hyo gt250R demekten başka seçenek aklıma gelmiyor. herneyse st, ss tartışmasına girmeden size gidecek motor cbr 250 veya ninja sl250 olur kanaatindeyim yinede ikisinede bir oturun bakın hangisi içinize sinerse onu alın.
bu arada umarım ekipmanlarınız tamdır ve imkanınız varsa eğitim alın diyoru.
r25 ve cbr 250 arasındaki ayrımı bana açıklar mısın
nines
26 Mayıs 2016, 17:16
r25 ve cbr 250 arasındaki ayrımı bana açıklar mısın
motorun üzerine yatarak sürme olayı. gidon yapısı biraz daha dar açılı ve alçak. bu genel olarak ss'lerin st'lerden farklarından biri gibi düşünebilirsin.
R25'i fazla incelemedim R25 konusunda yanılıyor olabilirim.
EmreKocyigit
26 Mayıs 2016, 17:25
motorun üzerine yatarak sürme olayı. gidon yapısı biraz daha dar açılı ve alçak. bu genel olarak ss'lerin st'lerden farklarından biri gibi düşünebilirsin.
R25'i fazla incelemedim R25 konusunda yanılıyor olabilirim.
Ateş, su, hava, tahta element uydurmayalım. Honda-motosiklet-ss kısmına bakarsan cbr 250 yi görürsün ki cbr serisi komple ss. Amatörler sadece profesyonel 250cc 4 silindirli motosikletleri mi ssten sayıyorsun sadece.
yürekçe
26 Mayıs 2016, 17:28
ilk deneyim olacak ve herkes ss olarak cbr 250 diyor..
bir bayana hem de..
erkek olsa, 125 ybr, cbf 150, apache vs derdi..
:)
hem de ss olarak cbr denmesi ayrı bir olay!
hani ehliyet sormalar?
hani korumalıklar, sürüş kursları sormalar*
EmreKocyigit
26 Mayıs 2016, 17:30
ilk deneyim olacak ve herkes ss olarak cbr 250 diyor..
bir bayana hem de..
erkek olsa, 125 ybr, cbf 150, apache vs derdi..
:)
hem de ss olarak cbr denmesi ayrı bir olay!
hani ehliyet sormalar?
hani korumalıklar, sürüş kursları sormalar*
Forum ahalisi olarak tek sorunumuz bir soru sorulacaksa sormayı akıl eden kişi soruyu soracağına diğer kişilerin neden sormadığını eleştirmesi :D
ZümeR
26 Mayıs 2016, 17:30
Motor cinsiyetlere göre ayrı üretilmiyor.
Motor alanların
%80 lik kısmı maddiyattan dolayı kartela dar ve alternatif yoktur
%10 luk kısmı beğendiği motora biner kimsenin lafına bakmaz
Geriye kalanlar ise kendine göre değil milletin zevkine göre hareket etmeye çalışır.
Buda onları memnun eder..
Baba bu sana gitmemiş olmamış yaa..
Hadi yaa neden..?
Abi sana yeşil bir çappır gider şöyle derili felan krokodil tarzı..
Ertesi gün
Kask olmamış, O motora Scoyco eldivenlemi binilir. Uzar gider..
Velhasılı tecrübe yoksa tipini beğendiğin hafif bir motor tercih et.
Bayanlar için büyük handikap motor ağırlığıdır.
yürekçe
26 Mayıs 2016, 17:33
Ateş, su, hava, tahta element uydurmayalım. Honda-motosiklet-ss kısmına bakarsan cbr 250 yi görürsün ki cbr serisi komple ss. Amatörler sadece profesyonel 250cc 4 silindirli motosikletleri mi ssten sayıyorsun sadece.
pek tabii biliyorsun ki o model st dir.
ama satış politikası olarak ss kategorisinde :)
ss motosiklette artçı oturağı pek olmaz ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
Forum ahalisi olarak tek sorunumuz bir soru sorulacaksa sormayı akıl eden kişi soruyu soracağına diğer kişilerin neden sormadığını eleştirmesi :D
ben öneride bulunmadım ki, bulunanların yorumlarına yorum yaptım.
tek akıllı sizsiniz di mi?
gördüğünüz gibi kapak oturmadı...
EmreKocyigit
26 Mayıs 2016, 17:38
pek tabii biliyorsun ki o model st dir.
ama satış politikası olarak ss kategorisinde :)
ss motosiklette artçı oturağı pek olmaz ;)
Halk arasında Basur diye bilinenin gerçekte hemeroid olması gibi. Dediğine çıkarsak r6 600rr da st. Bu forumda binlerce kez açılan konuda ss olarak geçen motorları bi bayanın motosiklet önerisinde yok o ss değil St demek şov bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
ben öneride bulunmadım ki, bulunanların yorumlarına yorum yaptım.
tek akıllı sizsiniz di mi?
gördüğünüz gibi kapak oturmadı...
Ben öneride bulunduğunu mu söylüyorum. Dediğime çıkmışsın bulunanların hatalarını yüzüne vurmaktansa o eksiği sen sorup giderirsin. O soruyu sormayı atlayan herkese laf atmanın manası yok. Ne kapağı kardeşim 14 yaşındamıyız.
guvenandac
26 Mayıs 2016, 17:40
sizin için en uygun en hafif en eğlenceli ve en güvenli motorun kawasaki 250sl ABS olacağı düşüncesindeyim.
yürekçe
26 Mayıs 2016, 17:44
Halk arasında Basur diye bilinenin gerçekte hemeroid olması gibi. Dediğine çıkarsak r6 600rr da st. Bu forumda binlerce kez açılan konuda ss olarak geçen motorları bi bayanın motosiklet önerisinde yok o ss değil St demek şov bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
Ben öneride bulunduğunu mu söylüyorum. Dediğime çıkmışsın bulunanların hatalarını yüzüne vurmaktansa o eksiği sen sorup giderirsin. O soruyu sormayı atlayan herkese laf atmanın manası yok. Ne kapağı kardeşim 14 yaşındamıyız.
emin misin?
ben durum tespiti yapıyorum..
sen de yap....
EmreKocyigit
26 Mayıs 2016, 17:48
emin misin?
ben durum tespiti yapıyorum..
sen de yap....
Haftasonu Mersine gelirim bi çayını içerim beraber durum tespiti yaparız :cat:
nines
26 Mayıs 2016, 17:54
Gençler sakin olsun. ağzımda st ss çıkmaz olaydı keşke ne bu böyle.
OğuzÖztürk
26 Mayıs 2016, 18:10
Bayanlar genelde cbr 250rr kullanıyor. Sanırım vardır bir bildikleri.
SAZMAN
26 Mayıs 2016, 18:41
Bu konuyu aynı yaşta erkek birisi açsa ağzını burnunu kırmıştınız.
godfather
26 Mayıs 2016, 18:47
Motorun kadını erkeği olmaz. Bunun aksini iddia etmek cinsiyetçilik olur. Ehliyetinizi, eğitiminizi, ekipmanınızı alın. Sonra beğendiğiniz sınıftaki alternatifleri araştırın. En son gidip bayide binerek deneyin içinize sineni alın.
Emin olun daha az aklınız karışır daha az çelişkiye düşersiniz. İçinize sine sine alırsınız motorunuzu. Beğendiğiniz modellerin hepsinin forumda başlığı var. Artılarını eksilerini çok kolay öğreniyorsunuz. Burada herkes kendi beğendiği marka modeli önerecek size.
Naçizhane.
eXcitinG
26 Mayıs 2016, 20:22
125 cc bence yeterli veya max 150 cc ilk başlanğıç için
Levent
26 Mayıs 2016, 22:14
Kimse troll bu dememiş mi, yoksa ben mi yanılıyorum :queen:
SAZMAN
26 Mayıs 2016, 22:30
Kimse troll bu dememiş mi, yoksa ben mi yanılıyorum :queen:
İşte ben de bunu demek istedim, kadın diye troll dememişler. Erkek olsa .......
yürekçe
26 Mayıs 2016, 23:26
Haftasonu Mersine gelirim bi çayını içerim beraber durum tespiti yaparız :cat:
Her daim beklerim...
Uzun zamandır adana mt ile de gorusmuyorduk..
EmreKocyigit
26 Mayıs 2016, 23:44
Her daim beklerim...
Uzun zamandır adana mt ile de gorusmuyorduk..
Sezon tam açılınca inşallah etkinlik lazım :)
LynXMaSTeR
27 Mayıs 2016, 02:12
direkt kawasaki 250sl diyecektim ama 1,76 boy ve 80 kilo görünce cbr250r diyesim geldi :)
inshroud
27 Mayıs 2016, 02:33
insert - Eğitim, ekipman falan filan konuları- Buna ayrıca girmiyorum
ama...
Her yeni başlayana söylediğim gibi, sırf gidon yapısı ve milimetrik harekete verdiği tepki nedeniyle yeni başlayana ss önermiyorum.
Son olarak;
Maddi konuyu bilmiyorum lakin, Bajaj rs200 olmaz mı? Hiç mi olmaz o?
1 Fiyatı uygun
2 Diğerlerine göre daha munis
3 Parça fiyatı ve servis gideri
4 Görüntüsü -bence- son derece şık
5 Piyasası var
Sadece bu sebeplerle, özellikle illa ki ss ile yeni başlamak isteyenler başta olmak üzere birçok kullanıcı için güzel bir seçenek gibi geliyor bana.
Ekleme: Bu arada eşim motosiklet sevdasına çok pis tutuldu. Duke 125 en büyük favorimiz, başımın etini yiyor "keytiyem keytiyem" diye. Demek ki kadınların beğendiği bir motosiklet. Bakılabilir duke ya da rc.
clabber
27 Mayıs 2016, 04:07
Başlıkta kadın, soruda bayan, sorular bazen bayıyor gerçekten 😎
serkany
27 Mayıs 2016, 09:22
İşte ben de bunu demek istedim, kadın diye troll dememişler. Erkek olsa .......
+1
Kadın olduğu da trol,
Yok kadınmış ,175 boyundaymış ss motor istiyormuş, Sevsinler...
Benim anlam veremediğim iki konu var;
1) Aynısı nı normal bir vatandaş yazsa ,Formun eli deyneklileri gelir bir güzel sopa atardı, Ben kadınım deyince güzel güzel cevap veriyor..
2) Böyle troller zaman zaman çıkıyor ne zevk alıyor bu işten onu anlamıyorum
astramastra
27 Mayıs 2016, 09:55
Benim de dikkatimi başlık çekti aslında, genelde bayanlar kendileri için "KADIN" sıfatını pek kullanmazlar,sevmezler.
Daha çok erkekler bu ifadeyi kullanır. :) Burada ki durum trol müdür? istisna mı bilemiyorum.
LynXMaSTeR
27 Mayıs 2016, 14:01
Benim de dikkatimi başlık çekti aslında, genelde bayanlar kendileri için "KADIN" sıfatını pek kullanmazlar,sevmezler.
Daha çok erkekler bu ifadeyi kullanır. :) Burada ki durum trol müdür? istisna mı bilemiyorum.
bende tam tersi diye biliyorum.
bayan kelimesi genellikle baymak, bayılmak kelimeleri ile espiri konusu yapıldığından kendilerine kadın denilmesini tercih ediyorlar.
warmestblue
07 Haziran 2016, 16:26
arkadaşlar ilk olarak troll değilim hem bu tepkiler neden anlamadım bayan kelimesinden daha çok "kadın" kullanmayı seviyorum siz bir erkeğe bay ? diye hitap ediyor musunuz ? neyse takıldığım konu bu değil sadece motor konusunda kararsız kaldım yardım istedim uzun sürede uğrayamadım foruma bi geliyorum yorumlar saçma sapan yere kaymış verdiğim bilgiler yüzünden bile troll olduğum düşünülmüş noldu canım bu ölçülerde kadın görmedin mi hayatında acaba ??
gerçekten soruma cevap verip yardımcı olanlara teşekkür ederim diğerlerinin ise burada işi olmadığını düşünüyorum..
hala model arayışındayım tekrardan fikirlerinizi bekliyorum :)
coldboy35
07 Haziran 2016, 16:34
daha demin arkadaşa (erkek) başlangıç motoru 250 racing istiyor diye ağzına kürekle vuruyordum resmen.. Ama sadece ben değil tabi :) 125 beygir idealdir başlangıç için :)
EmreKocyigit
07 Haziran 2016, 16:36
daha demin arkadaşa (erkek) başlangıç motoru 250 racing istiyor diye ağzına kürekle vuruyordum resmen.. Ama sadece ben değil tabi :) 125 beygir idealdir başlangıç için :)
125 beygir? O kadar beygiri bir arada zor tutarız :D
coldboy35
07 Haziran 2016, 16:57
yani 125 beygir değil :) 9 küsür beygir ediyor. :) söylem tarzı diyelim
Taner YILMAZ
07 Haziran 2016, 16:57
Bu temsilcileri neye göre seçiyorlar acaba?
DKN
07 Haziran 2016, 17:08
kadına gsxr erkeğe r6 mı demeliyiz :) ss motorun kadını erkeği olmaz. 250 cc 15 beygir makinayada ss diyemem :)
CrazyBullet
07 Haziran 2016, 17:40
aprilia rs250 var hem egzotik, hem iki zamanlı, 250cc, piston segman sorun olmayan bir tane alırsan çok tatlı makina (sıfırı yok). Hafif olduğu için yönlendirmesi de kolay. cbr250, ninja300, r25 gibi motorlar super sport görünümlü commuterlar.
Kbr_ilhn
07 Haziran 2016, 18:09
Ben scooterda dengemi sağlayamadım. Cbr250 kullanabiliyorum. Bisiklet sürdüğüm için zannedersem.
http://i.hizliresim.com/B2DJOj.jpg (http://hizliresim.com/B2DJOj)
nines
07 Haziran 2016, 18:22
http://trafikteyim.net/wp-content/uploads/2014/08/motosiklet-aksesuar-pembe-motor.jpg
bu nasıl?
TOTEMONS
07 Haziran 2016, 18:33
sizin için en uygun en hafif en eğlenceli ve en güvenli motorun kawasaki 250sl ABS olacağı düşüncesindeyim.
Hanımefendi 80 kilo olduğundan bence altında çok küçük ve ince kalır diye düşünüyorum.
Şahsi kanaatim yol konforu,yakıt tüketimi,ebatları,bol yedek parça ve yaygın servisi,tartışılmaz kalitesi ve kullanım kolaylığı avantajlarıyla
CBR 250 derim.
Ama ilk sürüş olacağından 2.el öneriyorum mutlaka.
yürekçe
07 Haziran 2016, 18:36
Bu temsilcileri neye göre seçiyorlar acaba?
temsil etmediklerine göre seçiyorlar...
başka sorunuz varsa?
bazen25
07 Haziran 2016, 18:40
Yaş 23 bence acele etmeye gerek yok, önce trafik nasıl oluyor da oluyor, nerden öküz sığır çıkabilir, 30 km ile düşünce kaç gün ağrı çekilir, kuru zeminden birden belediyenin yeşillik yerine asfalt sulama bölgesine gelince noluyor, bunları düşük hacimli 125-150 cc ile çözün daha sonra hacim büyütün, bu yazdıklarım tecrübenizin hiç olmadığı düşünülerek yazılmıştır, ayrıca yine hiç tecrübeniz olmadığını varsayarak scooter ile başlamanızı öneririm, gazdı ,vitesti, debriyajdı uğraşmadan dikkatinizi daha fazla yola ve çevreye verebilmek açısından.
Seko
07 Haziran 2016, 18:43
Bunun kadını erkeği mi olurmuş, hangisini beğeniyorsanız onu alın. Boya göre konuşursam, Ninja SL250 ufak gelebilir.
yürekçe
07 Haziran 2016, 18:44
Yaş 23 bence acele etmeye gerek yok, önce trafik nasıl oluyor da oluyor, nerden öküz sığır çıkabilir, 30 km ile düşünce kaç gün ağrı çekilir, kuru zeminden birden belediyenin yeşillik yerine asfalt sulama bölgesine gelince noluyor, bunları düşük hacimli 125-150 cc ile çözün daha sonra hacim büyütün, bu yazdıklarım tecrübenizin hiç olmadığı düşünülerek yazılmıştır, ayrıca yine hiç tecrübeniz olmadığını varsayarak scooter ile başlamanızı öneririm, gazdı ,vitesti, debriyajdı uğraşmadan dikkatinizi daha fazla yola ve çevreye verebilmek açısından.
altın elbiseli adam ve sizin düşüncelerinizin karması..
aynı fikirdeyim.
umarım gönlünüzce olur dostum..
bazen25
07 Haziran 2016, 18:52
altın elbiseli adam ve sizin düşüncelerinizin karması..
aynı fikirdeyim.
umarım gönlünüzce olur dostum..
altın elbiseli adamın konu hakkındaki yorumunu hatırlamadım, yazdıklarım kendi yaşadıklarım, patronum ilk motor olarak zamanında srad 600 almış hemen akabinde omuz çatlaması, 2 kaburgada ezikle iki tekere adım atmıştı, düşük km hızda 20-30 gibi, ben 125 cc scooter ile başladım, ve düştüm tabi ama en azından bu ve benzeri zararları yaşamadım.1200 harley le işe gelince bana " en iyisini sen yaptın, en altdan başladın bak şimdi neye binebiliyorsun" demişti ve yaşımda 23 değil 30 du başladığımda
Oralex
09 Haziran 2016, 10:46
İlk motorum CBR 250'ydi.. Bana motor kullanmayı öğretti, dünyanın uzun yolunu yaptık ne arıza verdi ne sorun çıkarttı. En uzun yolum İstanbul Bodrum oldu 950 km, baya bi yordu aklında bulunsun.
Az yakar, trafikte rahat edersin, siyahı son derece şık ve hafif motor. Bence sizin için uygundur...
Levent
09 Haziran 2016, 10:56
arkadaşlar ilk olarak troll değilim hem bu tepkiler neden anlamadım bayan kelimesinden daha çok "kadın" kullanmayı seviyorum siz bir erkeğe bay ? diye hitap ediyor musunuz ? neyse takıldığım konu bu değil sadece motor konusunda kararsız kaldım yardım istedim uzun sürede uğrayamadım foruma bi geliyorum yorumlar saçma sapan yere kaymış verdiğim bilgiler yüzünden bile troll olduğum düşünülmüş noldu canım bu ölçülerde kadın görmedin mi hayatında acaba ??
gerçekten soruma cevap verip yardımcı olanlara teşekkür ederim diğerlerinin ise burada işi olmadığını düşünüyorum..
hala model arayışındayım tekrardan fikirlerinizi bekliyorum :)
Tepkilerin size özel bir tarafı yok.
Troll olup olmadığınızı zaman belirler.
Forumu tanırsanız,ilerleyen günlerde hmm tamam şimdi anladım diyeceksinizdir.
Tabi yukarıda yazdığım satırların tamamı troll olmayan insanlar için geçerlidir. :)
Foruma her gün birileri gelip, aynı konuyu gündem edip, ortadan kaybolurlar.
Sonuçta hergün burada yaşayan insanlar olarak otomatik bir refleks gelişiyor insanda.
Ne yaparsın kader utansın..:)
"Bu ölçülerde bayan görmedin mi canım " cümlesi de bir çok arkadaşın ilgi alanı olacaktır diye düşünüyorum ::138:
mavidiş
09 Haziran 2016, 12:09
Öncelikle bayan yada kadın farketmez sonuçta bayan kelimesi daha uygun woman = wife of man gibi.
İkinci olarak bayana ayrı bir motor üreten firma var mı?
Sonuçta yeni kullanım ve tecrübeniz olmamasından dolayı 125 cc ile 250 cc arasında ayağınızın yere değeceği yükseklikte ve daha hafif bir motor ile başlamanızı öneririm.
Ekipman , sürüş eğitimi vs. diğer tüm konuları bildiğini düşünüyorum
Bilgi güçtür.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO