Orijinalini görmek için tıklayınız : pulsar kullanıcıları yardım
mrkocaali
20 Mayıs 2016, 02:09
merhabalar
Öncelıkle ılk motorum olmadıgını belırtmek ısterım.
Bır kac ay once sıfır km bır bajaj pulsar 200ns sahıbı oldum.2015 12. ayda aldıgım motorumda once stop etme sonra debrıyajdan kalkarken gelen bırbırıne surten metal sesı ıkıncı vıtese gecmeme ve heryerden gelen ugultular ızledı ve bunun ustune gecen gun jantın boyasının dokuldugunu gordum.
Motorum yagmurda 3 bılemedınız 4 kez kullanıldı zaten daha 1500 lu kmlerde.
Sadece merak edıyorum bu sorunları yasayan baska pulsar 200ns kullanıcısı arkadasımız abımız kardesımız varmı sızce ne yapmalıyım ?
sımdıden tesekkurler Allaha emanet olun.
MeNGuC
20 Mayıs 2016, 02:17
Bi yetkili servise gitmeyi dene istersen
bektanist
20 Mayıs 2016, 02:33
merhabalar
Öncelıkle ılk motorum olmadıgını belırtmek ısterım.
Bır kac ay once sıfır km bır bajaj pulsar 200ns sahıbı oldum.2015 12. ayda aldıgım motorumda once stop etme sonra debrıyajdan kalkarken gelen bırbırıne surten metal sesı ıkıncı vıtese gecmeme ve heryerden gelen ugultular ızledı ve bunun ustune gecen gun jantın boyasının dokuldugunu gordum.
Motorum yagmurda 3 bılemedınız 4 kez kullanıldı zaten daha 1500 lu kmlerde.
Sadece merak edıyorum bu sorunları yasayan baska pulsar 200ns kullanıcısı arkadasımız abımız kardesımız varmı sızce ne yapmalıyım ?
sımdıden tesekkurler Allaha emanet olun.
bence konuyu sayfasında sormalısın
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/127070-bajaj-pulsar-200ns-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
mrkocaali
20 Mayıs 2016, 02:44
kusura bakmayın forumda yenı oldugumdan konuyu buraya actım ayrıca servıse gıtmeme ragmen sorunlarım gıderılemedı
Oldskool
20 Mayıs 2016, 16:58
Umarım sorunlarınız hallolur. Jantı çok merak ettim, fotoğrafı mevcutsa paylaşabilir misin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------
Yoksa da problem değil. Ben cevabımı aldım.
simurgg
20 Mayıs 2016, 18:23
Servise bir daha gotureceksin. Yine cozemezlerse merkeze mail doseyeceksin, bir daha servise gotureceksin. Tabi butun bunlari belgeleyeceksin. Sonuncuda da cozemezlerse garanti kapsamindaki cihazin ayni sorunu 3 kere yasamasi durumundaki kanuni hakkindan faydalanip baska bir sifir motorla degistirmelerini isteyeceksin.
mrkocaali
24 Mayıs 2016, 01:09
Umarım sorunlarınız hallolur. Jantı çok merak ettim, fotoğrafı mevcutsa paylaşabilir misin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------
Yoksa da problem değil. Ben cevabımı aldım.
kusura bakma yogunluktan dolayı gıremedım jantın fotosunu cekmedım ancak sprey boya ıle kapattım yınede fotosunu cekıp kotum yarın bıldıgın soyuldu servıs rutus yapabılırız dedı tmm dedım ne dıyeyım
halit07
26 Temmuz 2016, 20:14
iyi aksamlar. Bende pulsar 200ns almayı düşünüyorum şuanda nasipse önumüzdeki ay içerisinde alıcam. Kullanıcılardan fikir almak isterim genel olarak beklenileni verdi mı? Acaba birde 2016 modellerde o tekerlek sorununu ve bazı sorunları ortadan kaldırmışlar diyolar doğru mu ? NET fiyatı ne kadar ve masrafalrla ne kadar maal oluyo bunlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO