Orijinalini görmek için tıklayınız : Drz400sm
Serçeparmak
07 Mayıs 2016, 19:34
Geçen forumdan bir arkadaş önermişti sm istiyorum diyince. Baktım çok da hoşuma gitti. Sanırım üretilmiyormuş artık. İkinci eli de 20binden aşağı yok. Siz ne önerirsiniz bu motor hakkında? 20bin çok mudur az mıdır? Smlerin sakin sakin kullanılacağını pek sanmıyorum. Yanlışsam düzeltin.
Sokollu
07 Mayıs 2016, 19:40
15 bin TL bile cok, isterse sifir makineyi zamaninda alip ambarda saklamis olsun.
EmreKocyigit
07 Mayıs 2016, 19:42
http://origin.komedi.com/sonra-baba-vitesi-2ye-bi-cektim_o_12601.jpg
Serçeparmak
07 Mayıs 2016, 19:47
15 bin TL bile cok, isterse sifir makineyi zamaninda alip ambarda saklamis olsun.
Yok hocam 20bin derken kmden bahsediyodum 20bin km-50bin km arası hep. Fiyatlarda 13binle-17bin arası değişiyor.
Sokollu
07 Mayıs 2016, 19:55
Yok hocam 20bin derken kmden bahsediyodum 20bin km-50bin km arası hep. Fiyatlarda 13binle-17bin arası değişiyor.
Ben km hakkinda konusmak istemiyorum. Cunku forum uyeleri benim demeye calistigimi anlamayip kendi makineleri savunmaya geciyorlar.Soyle bir konu acmistim zamaninda.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/151246-model-%96-km-tutarsizligi-bu-uckagittan-nasil-kurtuluruz.html
Cooook temiz oldugu iddia edilen, sahibinin orjinal km, sadece haftasonlari gezdim dedigi fotograflari da gayet diri gozuken bir Drz 400 icin kalkip taa sehrin diger ucuna gittim.
Onume kaliperleri,grenajlari,amortisorleri paslanmis, ve gostergesi degismis bir hurda getirdiler.
Kac km diye sordum.
27 bin km dedi.
Orjinali kac km diye sordum.
Zeki satici 27bin km dedim ya dedi.
Gostergeyi degistirmissiniz daha once kac kmdeydi onu soruyorum 27bin km bu gostergede yaziyor dedim.
Aaa ooo ben onu eklettirdim ya bilgisayarci arkadas var toplamda 27bin dedi.
Hayirli satislar deyip kactim.
Benim drz ile boyle bi anim var.
EmreKocyigit
07 Mayıs 2016, 20:28
Ben km hakkinda konusmak istemiyorum. Cunku forum uyeleri benim demeye calistigimi anlamayip kendi makineleri savunmaya geciyorlar.Soyle bir konu acmistim zamaninda.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/151246-model-%96-km-tutarsizligi-bu-uckagittan-nasil-kurtuluruz.html
Cooook temiz oldugu iddia edilen, sahibinin orjinal km, sadece haftasonlari gezdim dedigi fotograflari da gayet diri gozuken bir Drz 400 icin kalkip taa sehrin diger ucuna gittim.
Onume kaliperleri,grenajlari,amortisorleri paslanmis, ve gostergesi degismis bir hurda getirdiler.
Kac km diye sordum.
27 bin km dedi.
Orjinali kac km diye sordum.
Zeki satici 27bin km dedim ya dedi.
Gostergeyi degistirmissiniz daha once kac kmdeydi onu soruyorum 27bin km bu gostergede yaziyor dedim.
Aaa ooo ben onu eklettirdim ya bilgisayarci arkadas var toplamda 27bin dedi.
Hayirli satislar deyip kactim.
Benim drz ile boyle bi anim var.
çok dürüst bi satıcıyla karşılaşmışsın kardeşim eski kilometreyi yenisinin üstüne ekletmiş daha ne yapsaydı?:queen:
Serçeparmak
07 Mayıs 2016, 21:00
Yine tecrüben ve motor bilgin sayesinde paçayı kurtarmışsın. Benim gibi genç ve tecrübesiz olunca kazık yemek farz sanırım.. O yüzden ikinci ele pek yanaşmıyorum aslında. Bir supermoto sevdalısı daha sevdasını yüreğine gömücek gibi duruyor ya bakalım.. Crf 250l supermoto yapılır mı değişiklerle dedim, olmaz arazi motoru dendi. Wr125x dedim, güçsüz dendi, 690smc dedim, sonra düşündüm pahalı dedim. Bakalım daha neler diyeceğim...
Sokollu
07 Mayıs 2016, 21:13
Hocam cok dusunme inan Wr 125 x ile cok keyif alirsin.
690 smc acemilik ile alinacak bir motosiklet degil, bakimi isletmesi yaktigi benzini dert etmekten keyif alamazsin. Ha benim gibi kalbimin derinliklerine gomersin, yeterince deneyim ve paran olursa alirsan orasi baska :pl:
Wr 125 x al, en fazla 3 litre yakitla gezersin, cogu commuter ve naked motosikletten daha iyi bir durusu var zaten bence.
Keske sifirina iki senede gelen zam olmasaydi, ama yapacak bir sey yok hersey pahalandi.
Serçeparmak
07 Mayıs 2016, 21:22
Zaten büyük ihtimal wr125x gibi duruyor. O da olmadı naked. Ama şöyle söyleyeyim wr benim gerçekten ilk aşkım gibi bişeydi piyasayı bilmezken motorların hiç birini bilmezken ona vurulmuştum onu sevmiştim en çok :) neyse fazla abartmıyım. Teşekkürler bu arada söylediklerin için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------
Bu arada ecnebilerden populer bi motorcu var. Hibastard65 diye. Youtubeda kanalı var bilmiyorum bilir misiniz. Supermotocu eğlenceli bi adam kendisi. Onun motorunu bilen eden var mıdır acaba? FMX falan diyo arada ama böyle bi supermoto modeli var mıdır?
kuvvetmira
07 Mayıs 2016, 21:28
drz 400sm bizde biara almayı düşündüm ama gösterge sorunu varmış göstergeleri çabuk bozuluyormuş kronik arıza diyolar
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO