Orijinalini görmek için tıklayınız : Supermoto ekipman tavsiyesi
Serçeparmak
27 Nisan 2016, 23:01
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
Konuya balıklama dalıcam yamaha wr125x almak istiyorum ve ankarada sürmeyi planlıyorum maksimum 3000 lira bütçeyle nasıl bir ekipman tercih etmeliyim? Ve merak ettiğim bir konu daha var montlarda ve pantolonlarda sizce 4 mevsim olanlar mantıklı mı?
Yolcu0
27 Nisan 2016, 23:05
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
Konuya balıklama dalıcam yamaha wr125x almak istiyorum ve ankarada sürmeyi planlıyorum maksimum 3000 lira bütçeyle nasıl bir ekipman tercih etmeliyim? Ve merak ettiğim bir konu daha var montlarda ve pantolonlarda sizce 4 mevsim olanlar mantıklı mı?
ekipmanlar pahalı ama 4 mevsim eşya almak zor be usta. yazın fazla terleme kışında üşüyebiliyosun. bunu normal kıyafet gibi düşünürsek bizim nasıl 4 mevsim eşyalarımız yoksa bence motordada olmamalı
Serçeparmak
27 Nisan 2016, 23:15
ekipmanlar pahalı ama 4 mevsim eşya almak zor be usta. yazın fazla terleme kışında üşüyebiliyosun. bunu normal kıyafet gibi düşünürsek bizim nasıl 4 mevsim eşyalarımız yoksa bence motordada olmamalı
Ekipmanlar pahalı ama olmazsa olmaz 4 mevsimler için evet ben de öyle düşünüyorum keşke biri beni çürütse diye yazmıştım aslında.. Biraz daha ucuza geliyor diye. Mont olarak karar veremedim touring tarzı o motora gitmez gibi geldi racing tarzı desen garip kaçar herhalde bi kapşonlu giyip de binmek istemem güvenilir bişey olmalı yani üstümdekiler. Yanlışsam düzeltin üstadlar
AhmetCan1903
27 Nisan 2016, 23:36
Normal teksitil montlar yakisir bence revit duz siyah felan iyi olur kışın ne kadar kötü gözükürse gözüksün uzun kalın tur montları çok işe yarıyor iyi geceler
Armor da almalısın araziye çıkacaksan
BatuhanK
27 Nisan 2016, 23:49
Asfalt lastikleri ile arazi yalan, aman diyim kros ekipmana bulaşmayın :) Geri kalan her şey herhangi bir motosiklet kullanıcısının kullanması gereken ekipmanlarla aynı. Özel bir listesi yok yani
Serçeparmak
28 Nisan 2016, 00:19
Asfalt lastikleri ile arazi yalan, aman diyim kros ekipmana bulaşmayın :) Geri kalan her şey herhangi bir motosiklet kullanıcısının kullanması gereken ekipmanlarla aynı. Özel bir listesi yok yani
Bot olarak enduro botu mu yoksa kısa botlar da olur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
Normal teksitil montlar yakisir bence revit duz siyah felan iyi olur kışın ne kadar kötü gözükürse gözüksün uzun kalın tur montları çok işe yarıyor iyi geceler
Armor da almalısın araziye çıkacaksan
Yok hocam arazi düşünmüyorum pek teşekkürler bu arada tavsiyeler için sana da iyi geceler
BatuhanK
28 Nisan 2016, 01:55
Bot olarak enduro botu mu yoksa kısa botlar da olur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
Yok hocam arazi düşünmüyorum pek teşekkürler bu arada tavsiyeler için sana da iyi geceler
enduro botu adı üstünde enduro sürüşler içindir, asfaltta kullanamazsınız
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO