PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : honda orjinal parçada fahiş fiyatlara çıktı

de12vil
25 Nisan 2016, 11:27
evet arkadaşlar hepinizin bildiği gibi
motor ucuz yollu kullanışlı ulaşım aracımız
şahsen benim motora geçmemin en büyük sebebi
UCUZ bir araç ve az yakmasıdır.
23.04.2016 cumartesi günü honda servisine
gittim motorumun (cbr 125) ön sinyalleri led di
ve küçüktü trafikte gözükmemesi tehlike arz
ediyordu sinyalin dışında ön çamurluk lazımdı
bir operatör bayisine uğramam gerekti
iki tane park halindeki aracın arasına uzunlamasına
park ettim özellikle dikkat ettim iki araçta çok rahat
çıkabilirdi yerinden bayiden döndüğümde ön taraftaki
araç geri geri çıkarken benim çamurluğa çarpıp kırmış
parçalamış orada duran gençler aracın plakasını almış
siyah audi imiş araç fakat plakayı yanlış almışlar
sorgulatıldığında kamyon çıkıyor. böylece
alışveriş listesine çamurluk ta eklendi
bunların dışında arka fren balatası ve frenlerin hidrolik
yağlarının değişmesi lazımdı servise geldiğimde sordum

*ön sinyaller nekadar ?
*160
*ikisi mi ?
*hayır tanesi
peki ön çamurluk 110

ey honda bir tane sinyal için 160 lira
istemek nedir araba farı mı alıyoruz iki tane sinyal
için 320 tl alınırmı bu ne fiyat
diğer ihtiyaçlarımı söyleyemeden çıktım servisten
şimdi internetten bakıyorum çıkma parçalara

kahraman1
25 Nisan 2016, 11:33
Sinyalin tek satilmasi çok saçma,ayrıca çamurluktan pahali sinyal olamaz.cbr 125 sinyal seti 640tl demekki.Resmen size ayip davette bulunmuşlar neyseki reddetmişsiniz.Yakaladigini öpüyorlar yapacak birşey yok.Başka biryerde 10da 1 fiyatina bulmakta zorluk çekeceğinizi zannetmiyorum.

Tundzhay
25 Nisan 2016, 11:57
http://urun.n11.com/yedek-parca/honda-cbr-125-cbr-250-sinyal-takimi-orjinal-P88303468?cid=604001&gclid=CNOJkMe1qcwCFeop0wod214PIQ&gclsrc=aw.ds

Orjinalinin teki 70 tl yazıyor. 4 tane takım 240 tl
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-honda-cbr-125-sinyal-cbr-250-sinyal-fume-orjinal-sinyal-takim-257939779/detay

http://www.motosikletparcalari.net/honda-cbr125-sinyal-2011-2015-cbr-125-adet-fiyat-pmu4074

Kimse gocunmasın ama 2 tane dandik çin malı (honda olması çin malı parça kullandığı anlamına gelmez, çoğu parçası çinde üretiliyor) gidip de o parayı verenın aklına şaşyım ben. Kıçı kırık iki signale o kadar para vermeyin.

Aliepress, ebay gibi sitelere bakabilirsin birde.

RiDeR_2
25 Nisan 2016, 12:22
Maalesef çıkma almak hırsızların iştahını kabartmak demek, çıkmaya ne kadar talep o kadar hırsızlık
İnternet linkleri verilmiş onlardan alabilir veya yurtdışından getirtebilirsiniz daha iyi olur

MeNGuC
25 Nisan 2016, 12:22
Çıkma parça almayın aldırmayın o çıkma parçalar senin benim onun motorsikleti çalınarak elde ediliyor vijdan muhasebesi yapın bugun bana yarın sana sonra kararınızı verin :sunny:

Tundzhay
25 Nisan 2016, 12:34
Çıkma parça evet dediğiniz gibi çalıntı falan filan olabilir.
Ame ben motorumun signallerini beğenmiyorum. Farklı signal taktım, Eskilerini çöpe mi atayım? Tabi ki paraya değerlendirmek isterim. O yüzden 2,el ürün almak bence kötü değil. Ürunu satan kişinin profiline bakarak ilanlarına bakarak anlayabilriiz az çok ne mal olduğunu...

de12vil
25 Nisan 2016, 15:37
bende onu anlamadım sinyal çamurluktan nasıl pahalı oluyor ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

çıkma parça tanımadığım motorcudan asla almam sizlerde tanımadıklarınızdan güvenmediklerinizden almayın aldırmayın