PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS RK200-R mı Salcano Cross 250 mi ?

CMS54
16 Nisan 2016, 21:16
Arkadaşlar merhaba , biliyorum forumda bu motorlarla ilgili başlıklar var ama ne kadar bu motorlar hakkında bilgiye sahip olsamda aralarındaki farkı tam olarak anlayamadım doğrusu . Alacağım motora plaka çıkarmayacağım tamamen arazide kullanmak üzere sıfır kilometre alacağım motoru. tabi şimdi konuya daha hakim arkadaşlar bu motorlar arazide dökülür yada fazla arıza çıkarır diyecektir biliyorum bende ama maalesef maddiyat bukadarına el veriyor , gönül tabiki special bi makine ister ama fiyat olsun bakım masrafları olsun biraz zor gözüküyor.

Sizce bu iki motor arasında ki fark yada farklar nelerdir? salcano(kuba str250 ile birebir aynı motor aslında) RKS ye göre daha seri midir 250cc ve 1.3 kw fazla güce sahip olduğu için ? hangisi arazide daha dayanıklı, seri ve kıvraktır ? yedek parça bulma konusunda hangisi beni üzmez ? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim , iyi forumlar...

Carbondioxid
16 Nisan 2016, 21:19
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/162855-dirtbike-supermoto-cross-arayanlar.html

6 bine bırakıyorum, az daha koy bunu al:rendeer:

CMS54
16 Nisan 2016, 21:44
Eyvallah kardeşim ama apachi düşünmüyorum yinede sağolasın :cat:

CMS54
20 Mayıs 2016, 22:34
Yok mudur yorumda bulunacak bir iki arkadaş koskoca forumda yahu?

matrax33
10 Haziran 2016, 02:39
salcanoyu 3 ay kadar kullandım. makina gücü olarak yeni başlayacak olanı idare eder. rks yı hiç kullanmadım ama salcano ya göre araziye daha yatkın görünüyor. sırf arazi yapacam diyosan rks al bence. sonuçta ikiside çinli ya tutar yada elinde kalır. ben salcanonun canını çıkartıyodum üst sınırlarda kullanıyodum şase sürekli dökülüyordu ve vibrasyonu çok fazlaydı makinasına bişey olmadı ama.

CMS54
10 Haziran 2016, 13:11
Eyvallah hocam yorumun için, rks de karar kıldım inşallah pazartesi vericem siparişi, tekrardan teşekkürler tekerin düz bassın 👍

matrax33
10 Haziran 2016, 20:51
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İzlenimlerini yazda takip edelim. Çevremde kross almak isteyenlere referans olur.

CMS54
16 Haziran 2016, 14:31
0 ına 7000tl çektiler motorun :( maalesef bütçem yetmedi xtreme max 200 aldım