CMS54
16 Nisan 2016, 21:16
Arkadaşlar merhaba , biliyorum forumda bu motorlarla ilgili başlıklar var ama ne kadar bu motorlar hakkında bilgiye sahip olsamda aralarındaki farkı tam olarak anlayamadım doğrusu . Alacağım motora plaka çıkarmayacağım tamamen arazide kullanmak üzere sıfır kilometre alacağım motoru. tabi şimdi konuya daha hakim arkadaşlar bu motorlar arazide dökülür yada fazla arıza çıkarır diyecektir biliyorum bende ama maalesef maddiyat bukadarına el veriyor , gönül tabiki special bi makine ister ama fiyat olsun bakım masrafları olsun biraz zor gözüküyor.
Sizce bu iki motor arasında ki fark yada farklar nelerdir? salcano(kuba str250 ile birebir aynı motor aslında) RKS ye göre daha seri midir 250cc ve 1.3 kw fazla güce sahip olduğu için ? hangisi arazide daha dayanıklı, seri ve kıvraktır ? yedek parça bulma konusunda hangisi beni üzmez ? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim , iyi forumlar...
Sizce bu iki motor arasında ki fark yada farklar nelerdir? salcano(kuba str250 ile birebir aynı motor aslında) RKS ye göre daha seri midir 250cc ve 1.3 kw fazla güce sahip olduğu için ? hangisi arazide daha dayanıklı, seri ve kıvraktır ? yedek parça bulma konusunda hangisi beni üzmez ? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim , iyi forumlar...