Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuryelik yapabilirmiyim. ???
REASON
15 Nisan 2016, 16:53
Lise 4'e gidiyorum istediğim bölüm ygs de ve ygs den istediğim puanı yaptım.Şuan okula gitmiyorum. a2 ehliyetim var 4-5 ay önce almıştım 18 yaşındayım daha doldurmadım. Ama tecrübem yok sürmeyi filan biliyorum ama kendi motorum olmadı hiç ehliyette sürmüştüm 2-3 saat trafiğede çıkmadım öyle. Şuan boşum ve iş bulamıyorum , kuryelik istiyorum tehlikesini biliyorum ama çalışmak zorundayım. Sizce yapmalımıyım.?
Not-İstanbulun kalabalık bir semtindeyim.
Emreerol
15 Nisan 2016, 16:56
Tecrübe yok, İstanbul, Kuryelik.
Canım kardeşim hiçbir şey bulamadıysan git Burger King v.s. gibi yerlerde çalış. O iş sana göre değil.
nines
15 Nisan 2016, 18:12
Tecrübe yok, İstanbul, Kuryelik.
Canım kardeşim hiçbir şey bulamadıysan git Burger King v.s. gibi yerlerde çalış. O iş sana göre değil.
dostum lafı ağzımdan aldın.
@reason bunun haricinde, marketing işleri yapabilirsin. hani şu büyük marketlerde salam sucuk filan tanıtanlar varya o iş bakma oda saat ücretine vurduğunda iyi para bırakır. 6 sene evvel günlüğüne 50 lira alıyordum (sadece hafta sonu çalışıyordum). bunların haricinde starbucks'a filanda bak derim. iş mcdonald's burger king gibi yerlerden bir nebze daha hafiftir. anketörlük işi bakabilirsin ki çok zevkli olabiliyor bu iş.
Draconian
15 Nisan 2016, 18:54
Kısa mesafe işlerde çalışırsan neden olmasın. Büyük firmalardan ziyade daha küçük çaplı yerlere bakabilirsin. Hem daha az iş çıkar hem de deli gibi bi mutfakta bi motorda çalıştırmazlar seni.
bbatuhann
15 Nisan 2016, 19:06
kardeşim ben mesela bakırköyde kuryelik yapıyorum bölge sadece 2-3 mahalle falan en uzak gittiğim yer 5 dk sürüyo semtini yazarsan sana iş bulabilirim
en temizi buyuk marketlerde pastane kısmında durmak. o da olmadı avm otoparklarında güvenlik. yemek işine girenler çok dert yanıyor genelde garsonlukta buna dahil
seta34
15 Nisan 2016, 19:10
Kartal civarindaysan ulas bana.
Full time eleman ariyoruz pakette
serkanADH13
16 Nisan 2016, 03:52
İlk önce çevrendekı sucu,,börekçi,,pastane vs gıbı senın semtınde motor surebılecegın yerlerde iş arastır,
motora alıştıktan sonra dıer kurye işlerıne bakabılırsın,,,,
osmanico
16 Nisan 2016, 08:51
Kuryelik zor iştir. Hele İstanbul'da. Çevreyolu'nda 70-80 ile giderken kapısını açıp tüküren insanlar var arabasından. 2 sene aynı anda 2 farklı yerde çalıştım. Günde 16 saat kuryelik.
Sana tavsiyem gir bi avm'de 7,5 saat çalışacağın yerlerde çalış içerde
yeniii
16 Nisan 2016, 10:13
Part-time işler daha uygun olur daha iyi para kazanırsın.
something123
16 Nisan 2016, 10:35
canım ufak kardeşim, hayata yatırım yapmalısın, kurye,market,burger falan değil, cüzi miktarlarda ygs den istedigin bölüme yakın iş yerine gir en dusuk ücret olsun sadece yolunu versinler mesleğine yatırım yap.. aman zamanınızı geçici işlerde kaybetmeyin... ilerdeki işine uygun min para alcagın, ama ilerde CV ne yazabilecegin ve küçük yaştan bu işe yönelik bir yerde çalıştım diyebilceğin bir yere gir...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO