PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda cbr 600 rr vs öküz

porsuk80
07 Nisan 2016, 18:15
Dikkatli olun beyler ortalık öküzden geçilmiyor. Sonrasında öküzle sürtüşmemiz var onu koymuyorum. Uyarı niteliğinde bir videodur kazasız sürüşler herkese.

https://www.youtube.com/watch?v=wt6KqK3ppGs

Shamy
07 Nisan 2016, 18:23
Adama laf edecegine kendine bak, yardirip gidiyorsun sehir icinde, o kadar hizli surulurmu? Onune birsey atlasa, ani bir kaza olsa nasil duracaksin? Siz kendinizi oldurmeyemi calisiyorsunuz? Sen yasal hiz sinirinda git sonra adama laf et, adam aynaya bakiyot hicbirsey yok gecmeye calisiyor sen orada bitiyorsun.!!

Otomobil suruculerinin hiz algisi genelde cok yoktur, kendi hizinda gidecek bir arac gibi dusunurler, 600RR gibi bir motosiklet kullaniyorsan bunu bilmen lazim.

biyeybaraküs
07 Nisan 2016, 18:23
ben karşı tarafta aşırı bir hata göremedim seni sonradan görüyo ve şeride girmekten vazgeçiyor sen ise ona .................(o uzun kornanın ne anlama geldiğini yazmama gerek yoktur herhalde ) ,ayrıca yaya geçitlerinden çok hızlı geçiyorsun kazasız belasız

konu sosyal deney falan mı bizimi (forumu ) deniyorsun diye de aklımdan geçmedi değil belki video sana bile ait değildir

AlpAksu
07 Nisan 2016, 18:27
kusura bakmayin ama şu kaskina kamerayi takanin bir taraflari kalkiyor videoda buyutulecek hicbir sey yok! ayrica sehiricinde bu kadar hizli gitmek cok mu dogru? birazda kendi hatasini gorebilmeli insan..

Macit250
07 Nisan 2016, 18:27
Blokdan ses geliyor haberin olsun .

erkan3420
07 Nisan 2016, 18:28
"600 rr ve üstündeki öküz" olmalıydı başlık. hız sınırı kaç ve sen kaçla gidiyorsun? o arabayı kullanan sen olsaydın motorcuya öküz diyecektin.
bütün motorcular masumdur ve haklıdır...

dental_land
07 Nisan 2016, 18:34
Süratiniz yüksek . Araç ayna kontrolü yaptıysa da sizi görememesi normal bir durum .
Özellikle arabayla şehirlerarası yolda seyir halindeyken önümde ve arkamda araç olmadığına emin olsam dahi şerit değiştirirken mutlaka sinyal veriyorum .
Çünkü hiç beklemediğim anda sağımdan-solumdan çılgınca makas atan araba/motosiklet sürücüleri olabilir.

bikerboi
07 Nisan 2016, 18:35
biraz hız mı var ne :P

zaferce
07 Nisan 2016, 18:37
1. İlk zamanlar ben de önündeki aracı sol arkadan benim gelişime aldırmadan sollamaya yeltenen araçlara çok sinirleniyordum. Nasıl olur da böyle yapabiliyorlardı. Zaman içinde alışılıyor.

2. Motosiklet sürücüsü için görünmezliği kabul etmek işe yarayabiliyor. Planlama yaparken öngörü yeteneğini geliştiriyor.

3. Geçilecek araçlara yaklaşırken sol şeridin ortasından değil de en solundan yaklaşmak aracın aynasına daha erken girmeyi sağlayacaktır.

4. Gündüz aydınlık havalarda uzun farları açık tutmak işe yarayacaktır.

5. Görünürlüğü artırmak için alınacak önlemlerden bir tanesi de araba sürücülerinin gözlemlemeye alışık olacakları hızlara daha yakın, yani daha yavaş gitmek. Çok çok hızlı gelen bir cisim araba sürücüsü aynaya baktığı anda gerçekten çok çok uzakta ve küçücük görünüyor. O sebeple 160 km/s hızlardan ziyade onların algılamasına zaman tanıyacak hızlarda yaklaşıp makul hızlarda ilerlemek lazım.

6. Doğukent Caddesi üzerinde hem videodaki gidiş yönünde hem de aksi yönde radar olur ve o radar videoda gözlemlediğimiz hızların içte birine kuruludur. Fena çarparlar.

7. Egzozla görünür olmaya çalışmak belki insanların aklına geliyordur. Kesinlikle berbat bir fikir. Tavsiye olunmaz.

8. İncek Bulvarı ve videonun çekildiği bölgeler hızlı ilerlemenin mümkün göründüğü yerler. BU bölgelerde otoyol hızlarına çıkmak ciddi dertlere yol açabilir zira hala şehir içi olduğu için şehir içi sıkıntılarını hala barındırır. Ankara'da bu bölgelerde kaza yaparak vefat eden, uzun zaman yatağa mahkum yaşamak zorunda kalan çok sayıda motorcu var.

9. Keyifli, huzurlu bir akışın hakim olduğu, sessiz verimlilik diye tabir edilen kuğu gibi akıcı ilerlemelerin yaşandığı, güvenli sürüşler dilerim.

biyeybaraküs
07 Nisan 2016, 18:37
video sonunda ibrede bir ara 201 km /h i gördüm ::ohmy:::silent:

Carbonoxide
07 Nisan 2016, 18:43
İkraus sendromunun 5 adım ötesi, tanrısal kuwet farzı, videoyu ve başlığı silmek çözüm olabilir.

Otomobil sürücüsü haklı siz haksızsınız.

Notingen (nası olsa admin efe görür, şu benim eski hesabı aktif etsende barışsak?, Carbondioxid.)

istanbu_gezg
07 Nisan 2016, 19:17
arkadaşların yorumları ağır olmuş lakin otomobil senin bu kadar çabuk hızlanacağını bilmiyor hayatında hiç 600rr kullanmadı o , daha uygun hızlarda seyretmeniz daha makbul olduğunu düşünüyorum kazasız sürüşler.

DKN
07 Nisan 2016, 19:24
en azından böyle kullanabiliyor olman gerekir. kullanamıyosanda scooter gibi sürebilmelisin

https://www.youtube.com/watch?v=T7xPzMOoGCY

porsuk80
07 Nisan 2016, 19:26
Hahaha 125 cc lik kalıplar yorum yapmış. Yorumunuza sağlık.

600 cc ve üstü super sport niye alırsınız? 3 şerit gidiş 3 şerit geliş yolda sağdan tırıs tırıs gitmek için mi?

Ben gitmem! Gerekirse radara girer cezamı da öderim ki ödedim bu ve bu gibi yollarda.

Ben araba kullanırken sürekli önümü ve arkamı kontrol ediyorum. Bugüne kadar kuryeler dahil ne bir korna bir küfür yedim. Neden acaba?

Adam gibi araç kullanamıyorsanız bari ahkam kesmeyin de kalibrenizin düşüklüğü belli olmasın:)

Biyey baraküs mü ne bişey yazmış. Sen zaten cbr 600 rr kullanıcılarının en tecrübesizisin herhalde. Senin kazalarını izlemiştim de dolmuş falan. Düz yolda düşük hızda bile başına bela açan bir arkadaşımızsın. Haliyle 600rr da 200 km hızlar sana korkunç gelir.

biyeybaraküs
07 Nisan 2016, 19:35

600 cc ve üstü super sport niye alırsınız? 3 şerit gidiş 3 şerit geliş yolda sağdan tırıs tırıs gitmek için mi?

Ben gitmem! Gerekirse radara girer cezamı da öderim ki ödedim bu ve bu gibi yollarda.

Ben araba kullanırken sürekli önümü ve arkamı kontrol ediyorum. Bugüne kadar kuryeler dahil ne bir korna bir küfür yedim. Neden acaba?

Adam gibi araç kullanamıyorsanız bari ahkam kesmeyin de kalibrenizin düşüklüğü belli olmasın:)

Biyey baraküs mü ne bişey yazmış. Sen zaten cbr 600 rr kullanıcılarının en tecrübesizisin herhalde. Senin kazalarını izlemiştim de dolmuş falan. Düz yolda düşük hızda bile başına bela açan bir arkadaşımızsın. Haliyle 600rr da 200 km hızlar sana korkunç gelir.

bu yazdıklarından sonra tecrübe ( dediğin doğru ben cbr 600 rr kullanıcılarının en tecrübesiziyim ) sende kalsın kardeşim ben arkama bakmadan hızlıca kaçarım konudan eyvallah allah korusun

webingo
07 Nisan 2016, 19:39

Gerçekten videoyu izledim ve isabetli başlık atmışsınız . İlk defa böyle güzel bir makinenin böyle güzide bir cisimle kullanıldığına şahit oldum. Kendine yumruk yemeyen kendi yumruğunu beton sanırmış. O hızla ALLAH (c.c.) göstermesin birine çarpsanız yada bir erkeğe denk gelirseniz o zaman sizi itekleyerek hızınıza hız katabilirler.

Shamy
07 Nisan 2016, 19:44
125cc kaliplarmi :mrgreen:

Senin onceki motosikletin 650f ve bu yeni aldigin 600rr modellerinin sayi toplami kadar(6+5+6) :queen: sport motosiklet sahibi oldum.

Sen evinde playstation 1 oynarken ben 35ps lik GFR' ile suleyman memnun, levent celesun un 600cc pist sampiyonasinda yaristigi pinarpasi yaris pistinde balkanlardan gelen 125-250 cc ler ile beraber dönuyordum.
Agzimi actirmayin benim, hatani kabul et, seni seven yada sevmeyen hickimse burada kotulugun icin konusmaz, Hicbir motorcuya birsey olsun istemeyiz, ama sen tavsiyeleri dinleyecegin yerde hatani duzeltmeyip ukalalik yapmaya devam edersen helvani yerler yakinda soyleyim.

oluroyle
07 Nisan 2016, 19:45
Merhaba,

Sinyalini vereymiş iyiymiş, sen o kadar hızlı giderken adamın seni görememesi ve şerit değiştirmeye başladığı saniyeden itibaren senin o daha şerit değiştirme eylemini tamamlamadan aracı yakalamanı tebrik ediyorum

kazasız belasız

Ertugyigit
07 Nisan 2016, 19:48
kardeş adam senin geldiğini o hızla göremiyor ki , bir anda düz yolda giderken önünden geçip tostunu kapan martı gibi düşün. geldiğini göremiyorsun çünkü görüş açının dışından geliyor , burada da aynı durum. umarım kaza yapıp ölmezsin , yavaş gitmek gerçekten çok faydalı bişey , benzin azalıyor motorun ömrü uzuyor kaza olasılıkları düşüyor. araba suçsuz , sen suçlusun , birgün de araba kullan sağından solundan 180 le 200 le geçen motorlara küfredersin. biliyorum çünkü iki aracı da kullanıyorum ve empati yeteneği düşük olanlar pek yaşamaz bu dünyada , allah korusun .

zaferce
07 Nisan 2016, 19:54
Hahaha 125 cc lik kalıplar yorum yapmış.

Gerekirse radara girer cezamı da öderim ki ödedim bu ve bu gibi yollarda.

125... Kullanamamak... Ahkam... Kalibre ölçümü bakımından ibret verici. Fotoğrafa baktığımda ergen değil, akranım bir insan görüp cevap vermiştim. Yanılmışım, hiç böyle bir cevap beklemiyordum. Bana insan tanımak adına yeni bir şeyler öğrettiğiniz için teşekkürler. Umarım motorunuzla kendiniz dışında birilerini öldürmezsiniz.

Sokollu
07 Nisan 2016, 19:59
Kedi poposunu gormus yara zannetmis :mrgreen:

Senin o okuz dedigin adam gibi olsa herkes ulkede trafik kazasi olmaz, maganda gormemissin daha.

Bir de adamla sonrasinda surtustum demis :santa:

istanbu_gezg
07 Nisan 2016, 20:01
yeni bir r25 vakası geliyor rez alın sonra uyudum kaçırdım demeyin :D

mustafa_325
07 Nisan 2016, 20:07
Deneyimli olunca fren mesafesi on kat azalıyor galiba. O 200 km/s ile geçtiğin yaya geçitlerinde önüne bir çocuk çıktığında nasıl duracaksın sayın deneyimli usta motorcu? Öldürdüğün insanı da cezasını ödeyerek geri getirebilecek misin?

RiDeR_2
07 Nisan 2016, 20:10

Sana 600cclik kalibinla bol sans, bu gidisinle ihtiyacin olacak.

Carbonoxide
07 Nisan 2016, 20:24
https://www.youtube.com/watch?v=L4IPmip7ByM

nuwanda324
07 Nisan 2016, 20:38

Bunun üzerine ancak helva tarifi verilir.

Nefis İrmik Helvası Tarifi'nin Malzemeleri
2. 5 su bardağı şeker
3 su bardağı süt
50 gr. tuzsuz tereyağı ya da margarin
1. 5 su bardağı irmik
Dolmalık fıstık yada ceviz
Nefis İrmik Helvası Tarifi'nin Yapılışı
İlk olarak şeker ve sütü bir tencereye alalım kaynayınca altını kapatalım. Şeker ve süt kaynarken bir yandan da tereyağını çelik tavaya koyalım eriyince irmiği ekleyelim. İrmik yağı çekinceye kadar karıştıralım ve dolmalık fıstığı ekleyelim. Kısık ateşte irmiklerin rengi dönene kadar kavuralım. Resimlerde irmiğin rengini net görebilirsiniz.
Kavurma işlemi bitince şerbeti önce kaşık kaşık dökelim. Bu esnada sıçramalara karşı dikkatli olalım. Şerbeti komple dökerek tavanın kapağını kapatalım. 1 er dk. arayla helvamızı karıştıralım ve iyice şerbetini çekene kadar karıştırma işlemine devam edelim.
1-2 saat kadar dinlendirdikten sonra vanilyalı dondurma eşliğinde servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun.

koraycbr
07 Nisan 2016, 20:44
Niye bir tabanca alırsınız. Dağda taşta havaya sıkmak için mi? Ben bu yüzden almam orda burda adam öldürürüm cezasını da yatarım. Boncuklu tabancayla oynayanlar konuşmasın

28indensonra
07 Nisan 2016, 20:55
ferman 600 cc kullanan jakoben burjuvularınsa,dağlar bizimdir.(Dev-125cc)

deep_far
07 Nisan 2016, 20:55
Cbr600RR kullanman sol şeritten boş bulduğun trafiğe açık yerlerde bu hızlarda gitmeni gerektirmez.

İlla gideceğim diyorsan sürüşünü geliştirip ileriyi okuman gerekir.

-ZERO-
07 Nisan 2016, 21:02
birader sen hayırdır yav? milletin adamlığını tecrübesini kullandığı demir parçasına göre mi ölçüyorsun? Günün birinde bir yerde patladığında yardımına ilk koşacak olan yoldan geçen o ezdiğin 125-150 cc motosikleti kullanan kuryeler. bunu biliyorsun umarım. hadi allah rahmet eylesin.

porsuk80
07 Nisan 2016, 21:05
Yeni yetmeler 12 yıldır motosiklet kullanıyorum. Trafiği okuyamasam zaten bu ÖKÜZÜN sol şeride çıkacağını da ön göremez ön tekeri kitler yerlerde sürünürdüm.

Yaw arkadaş ne alt seviye bir forummuş. Cbr 250 kullanıyor olsam bu adam aynaya bakmadan sol şeride çıksa ve ben tekeri kitleyip yerlerde yuvarlansam kral olurdum kral. 600 rr kullanmak mı suç? Ben bu suça razıyım yolu bulursam açarım gazı.

O helva heveslisi mahalle hanımları daha çok bekler. Siz gidersiniz biz eskiler yeriz o helvayı allah gecinden versin.

fatih.
07 Nisan 2016, 21:06
Konu sahibi arkadaş araç sürücüsüne teşekkür etmen gerekirdi Hem kendi hayatını hemde adamın hayatını karartçaktın.
Bir doktora görünmende fayda olabilir.12 yıl değil 120 sene motor kullansan bu kafayla zor yardırmışsın bilmem kaç km o hızda ne yol okumasından bahsediyorsun.

!Lk£®
07 Nisan 2016, 21:11
şahsi görüşüm.

evet hız var bu +1
fakat sizin tepkiniz o an sürücünün kendini atmış olabileceğinin vermiş olduğu korkuyla kornaya abanmanızdır.
çok aşırı kornaya basacak birşey yok bence.1-2 sn sola girer gibi yapıp sizi görüp şeridine dönmüş.
Yüksek hızlarda bunlar var.

erkan3420
07 Nisan 2016, 21:15
"Seni bulurum ağzından burnundan kan gelene kadar döverim çocuk. Önce bir düşün yazdıklarını tamam mı düşün. Tepemi attırma benim. Hangi şehirdesin sen?"
bana özelden attığı mesaj vatandaşın. çocuk dediğin insan büyük ihtimal senden büyük

fatih.
07 Nisan 2016, 21:18
Hadi diyelim yolu okudun 200km hızla giderken nasıl manevra yapmayı düşünüyorsun 12 senelik motorcu arkadaşım güldürme

porsuk80
07 Nisan 2016, 21:22
Yetmeler yetmeler yeni yeni yetmeler. Biz forumlarda paylaşım yaşımızı geçmişiz. Buralarda gezmeyen yollarda gezen abilerimiz hep söylerdi uğraşma oralarda diye. Haklılarmış.

erkan3420
07 Nisan 2016, 21:22
Yeni yetmeler 12 yıldır motosiklet kullanıyorum. Trafiği okuyamasam zaten bu ÖKÜZÜN sol şeride çıkacağını da ön göremez ön tekeri kitler yerlerde sürünürdüm.

Yaw arkadaş ne alt seviye bir forummuş. Cbr 250 kullanıyor olsam bu adam aynaya bakmadan sol şeride çıksa ve ben tekeri kitleyip yerlerde yuvarlansam kral olurdum kral. 600 rr kullanmak mı suç? Ben bu suça razıyım yolu bulursam açarım gazı.

O helva heveslisi mahalle hanımları daha çok bekler. Siz gidersiniz biz eskiler yeriz o helvayı allah gecinden versin.

600rr kullanmak suçmu dediğine göre sen,alt kültür dedikleri şeyin ispatısın. bir şekilde o motoru almış, o kadar para verdiği şeyi göstermek için bu tip konular açan, dikkat çekmeye çalışan... çoğu anlamıştır ne demek istediğimi.
tamam en güzeli senin motorun. senin motorun hepsini döver. sen yoldayken herkes açılması lazım. kimse sana belge soramaz yol isteyemez. o kadar para vermişsin boru mu? o kadar pahalı motoru olan senin gibi bir şahsiyet niye bizim gibi eziklerle uğraşıyor ki?

Nikkfurie
07 Nisan 2016, 21:24
bırak adam dalsın sola sen sağından yapıştır git ne diye abanıyosun kornaya..

ani şerit değiştiren önümüze atlayan herkesi kornayla düzeltmeye çalışırsak ohoo işimiz var :)

erkan3420
07 Nisan 2016, 21:33
Sen utanma diye özelden yazdık çocuk. Buradan da yazardık. Sen küfretmesini biliyorsun biz de cevap vermesini. Soruma cevap ver o zaman
ankaranın varoş ruhlu çingenesi. haftaya oradayım. msj atacam gelirken. prensip olarak 16 yaş altıyla uğraşmıyorum ama. abin yada dayın gelsin

fatih.
07 Nisan 2016, 21:39
https://www.youtube.com/watch?v=gkAhTEH_B6Y

mchi
07 Nisan 2016, 21:45
Yazık. Malesefki bu tiplerden ülkemizde çok var. Konuşmalara bak. Senin tecrübeni gondiklesinler az bi otur düşün ben neden böyle oldum de.

IRau
07 Nisan 2016, 21:54
Helva fistikli olsun

Tİme_shİft42
07 Nisan 2016, 21:57
https://www.youtube.com/watch?v=gkAhTEH_B6Y

Sesli güldüm :)

Hubalahubhub
07 Nisan 2016, 21:58
Arkadaşlar bu güzel günün hatırasına birbirimizi üzmeyelim, kırmayalım lütfen...:rendeer:

Şaka şaka bir söz vardır ya::queen:

''Bir söze bakarım söz mü diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye!!!'' :bounce:

mithrelios
07 Nisan 2016, 21:59
isler biraz farkli seyretse ve o "okuz"e arkadan girseydin, muhtemelen olurdun, ona da muhtemelen onemli bir zarar gelmezdi. yani adam tam kusurlu olsa bile zarari gorecek sensin. ayrica her zaman bilincli veya bilincsiz hata yapan kisiler de trafikte olacak ve bunu degistirme gucune de sahip degilsin, senin icin veri bir gerceklik bu. dolayisiyla, hayatta kalma sansin artsin istiyorsan adapte olman lazim.

bu mantik silsilesinin sonucu olarak, onun neyi yanlis yaptigi degil senin neyi yanlis yaptigin onem kazaniyor. bunu analiz etmen lazim, adami degil. idrak etmesi cok zor bir gercek olsa da, hayatta da motosiklet surerken de, degistirebilecegin tek degiskenin aslinda kendin oldugunu pek akildan cikartmamak lazim.

gökay77
07 Nisan 2016, 22:04
Hata sende dostum kusura bakma o kadar hızlı gidiyosan şehiriçinde sen dikkat ediceksin bide uzun uzun korna basmışsın adam seni görmemiştir bile

erkanzdemir
07 Nisan 2016, 22:20
Bayıldım cevaplara çok olgun:)

Devam edin ama hiç benim beklediğim kesimden cevap gelmedi henüz. Alayı motorsuz ya da 125 cc kullanan.

Hele shamy diye bir zırtopoz var. Ne olduğu belli değil uzun zamandır forumda ahkam kesiyor. Sorsan motosiklet duayeni en kral motorları kullanmış ama dedimya zırtopoz. Atari salonunda bir fotosunu gördük o da en fazla 25 yaş. Ama sorsan 1970 lerde pistlerde dönüyordu.

Neyse forumun kalitesini anlamış olduk ittir kaktır giden uyduruk motorlarla kendini ıspatlamaya çalışan bir kesim.

Son mesajım belki de. Herkese kazasız sürüşler

Geberecen olum layn geberecen,
Ne zaman istersen sıkıntı olmaz bukadar atara herkez bunu söyler.
Ne halt edersen et.
Not 1: Trafikte hızlı gidiyorsan ve bunu kameraya çekip vatandaşa da öküz diyorsan haklı olamazsın öküz olursun.Öküz oğlu öküzün zırtapoz oğlu zırtapozun dingiloğlu dingilin porsuk oğlu porsuğun ölüsü olursun.
Not 2:Küfür bile etsen alınmam artık senin gibi dingilin dediğine. Hadi ordan forumun kalitesini anlamış mış. Ne ispatı beygir gelişmemiş beyinler oldukları yerde kendilerini anlatır durur tam senin gibi gerzekçe.
Hadi ordan zevzek seni yürü uzaklaş git bildiğin pislikte gez.

kahraman1
07 Nisan 2016, 22:57
Bunu olay diye buraya koymani geçtim verdiğin tepki bile çok fazla geldi bana o korna nedir ya? Bunu olaydan sayip konu açmak falan birde 600rr sürebilecek kadar tecrübeli biri olacaksin yakistiramadim..İstanbul da günlük olan şeyler neredeyse.Bende birşey zannettim,ayrıca ne duruyorsun ne hizlaniyorsun ani şekilde geçseydi girmiştin,ya dur yada bas git aradan seni kurtaran yine araç sürücüsü olmuş.

Zuzuuw
07 Nisan 2016, 23:04
Levent vardı geçen, şimdi de bu çıktı :mrgreen:

Adam diyor ki "devlet benden bu motorun KDV'sini aldı, o zaman satmasaydı. MAdem satıyor bunu ben 1. viteste 90 yapan motorum varken 50 ile mi gideceğim "

Narsist kişilik bozukluğu var bu tip insanlarda, öyle aralardan basmak adamlık bunlara göre. Asıl adamlığı kıbleye çevirip ipek pamuğu dübürlerine tıktıklarında görürler.

Ben böyle insanlara zerre üzülmem, yaktıkları oksijenin bile hakkını veremeyen insanlar bunlar. Ancak haberlerde görüyoruz, kol bir yerde, bacak bir yerde 60 yaşındaki adamlar yerlerde hıçkıra hıçkıra ağlıyor o"ğlum yapma, binme demedim mi " diye. Ben o insanlara üzülüyorum.

mete_han
08 Nisan 2016, 00:17
Hahaha 125 cc lik kalıplar yorum yapmış. Y

Yeni yetmeler 12 yıldır motosiklet kullanıyorum.

Yaw arkadaş ne alt seviye bir forummuş.

yav bu konu 6-7-8 yıl önce açılsaydı motorcuya her türlü destek verirdiniz...araca söverdiniz...:P

hangi ara bu kadar bilinclendiniz...:queen: kaza yapsaydı bu kadar sarsılmazdı....:P

takdir ettim forumu...

porsuk kardeş 2012 den beri bu forumu madem bebeler ve 125 ci kalıplar doldurmuş e neden 4 yıldır bunu farkedemedin...

bu minvalde ben 10 yıldır cbf 150 kullandığım için adamlığım tartışılır diyorsun yani öylemi...

eleştiriye açık olmalısın...herkes hata yapar...mesele 600 RR a binmek gaz açmak değil mesele akşam eve sağsalim kimler döndü bütün mesele bu..ben 40 yaşındayım çevremde hayabusalı goldwingli dostlarım var...şu tarz bir kelam hiç duymamıştım...üzüldüm...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

eleştiriler çok ağır ve sert..ona katılıyorum...afbuyur itin .g.tüne sokup çıkarmak buna derler herhalde...ama belkide bu senin bakış açını değiştirmene sebep olur...belkide hatalarınla yüzleşme zamanı gelmiştir...hani forumda sivriliğiyle bilinen ukala arsız bir üye de değilsin sen hedef alınasın...ama forum artık eskisi gibi değil...direkt gömüyolar artık...:P büyüklük hatayı kabul etmektir...forumdan gitmeyi düşünmek yerine seni orantısız bir şekilde bile olsa eleştirenlere eyvallah etmelisin...kalıp ve cc muhabbeti konuusu ayrı o hususun zaten geri dönüşü yok...ben maddi nedenlerden dolayı alt ccdeyim...yoksa kalıbımın hakkını veriririm kendi adıma...gel bu konuyu tekrar düşün ...ondan sonra yorum yaz...kardeşler hep kavga eder ama sonucta kardeştir...bizde bu forumda kardeşiz diye düşünüyorum...

.