PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : NAKED MOTOR SEÇİMİ

weichnacht
06 Nisan 2016, 12:30
ARKADAŞLAR MERHABALAR BEN EHLİYETİNİ YENİ ALMIŞ VE NAKED MOTOR TARZINA MERAK SALMIŞ AMATÖR BİLE DENİLMEYECEK BİR MOTORCUYUM

ÖĞRENME VE İLERİ DE KULLANMAMA YARDIMCI OLACAK EN AZ 1 2 YIL SIKILMADAN KULLANACAĞIM AZ YAKAN VE MOTORU ÖĞRENMEME OLANAK SAĞLAYACAK ŞEKLİ GÜZEL VE FİYATI 6000 İLE 11BİN ARASI NAKED MOTOR BAKIYORUM BİLGİSİ OLAN BEN KULLANIYORUM ŞU MODEL İYİ DİYEN VARSA SÖYLERSE SEVİRİNİRİM EN FAZLA 250CC BU ARADA BAŞTA BELİRTTİĞİM GİBİ BAŞLANGIÇ MOTORU OLACAK BU ARADA 1:85 BOYUNDAYIM ALTIMDA FAZLA KÜÇÜK DURMAZ KALIPLI OLURSA GÜZEL OLUR
ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

bkaraca
06 Nisan 2016, 13:05
Yamaha wr125x öneririm. Kazasız belasız sürüşler şimdiden.

nzm75
06 Nisan 2016, 13:16
Sym Wolf 250 kullanıyorum çok memnunum 2 2.5 lt yakıyor o fiyatlara alabileceğiniz ey iyi Naked bence

natila
06 Nisan 2016, 13:23
http://www.yakittuketimi.net/sym-wolf-sb-250-ni/

lütfen sallamayalım nyin ne yaktığı belli

weichnacht
06 Nisan 2016, 13:25
boş bilgi verecek olanlar hiç yazmasın abi sizde kazanamıyorsunuz bende bırakın bilgi sahibi tecrübeli kişiler söylesin ki amacımıza ulaşalım

MimTolga
06 Nisan 2016, 14:31
boş bilgi verecek olanlar hiç yazmasın abi sizde kazanamıyorsunuz bende bırakın bilgi sahibi tecrübeli kişiler söylesin ki amacımıza ulaşalım

Güzel arkadaşım öncelikle büyük harflerle yazmak bağırmak anlamına geliyor, ikincisi de burası özgür bir platform sen nasıl her istediğin konuyu açıp görüş istiyorsan herkes de her istediğiniz yazmakta o kadar özgür. Bunların arasından sana yarayan mantıklı gelen şeyleri okuyup süzgecinden geçirmek de sana düşüyor. Ayrıca böyle atarlı şeyler de yazarsan göreceksin ki bir süre sonra kimse sana bir cevap yazmayacaktır.

Evrenalpar
06 Nisan 2016, 14:45
Arkadaşın SYM WOLF ile ilgili olarak yazdığı değerler elbette görecelidir değişkenlik gösterebilir ancak 9000 km WOLF kullanmış biri olarak sınıfının en az yakan motorlarından biri olduğunu, cüssesinin nispeten diğerlerine göre daha iyi olduğunu söylemek isterim. 250cc kategorisinde en iri cüsseli alet bence. KTM DUKE ile YAMAHA MT ler biraz daha cılız kalıyor.

josepth_o6
06 Nisan 2016, 15:15
Sym Wolf 250 kullanıyorum çok memnunum 2 2.5 lt yakıyor o fiyatlara alabileceğiniz ey iyi Naked bence

Ziyaa

https://www.youtube.com/watch?v=scSIeodctIc