Orijinalini görmek için tıklayınız : CF Moto CF Moto 150 NK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
RedCBR125
05 Temmuz 2016, 12:23
Motorun arkası disk fren, enjeksiyonlu, su soğutmalı, 6 vites ve tip olarak zaten yazcak birşey yok ben tipini çook beğendim. Tvs ile karşılaştırılacak bir motosiklet olmadığını düşünüyorum. Ben olsam fiyatı çok uygun tutardım 6.600 az değil ama bu özelliklere çokta değil. Fiyatı uygun tutup malı çok çok sattıktan sonra piyasasını oturttuktan sonra fiyatı biraz yükseltirdim...
İnsanların kafasındaki Çin yargısı varken fiyatı çok uygun tutmadıktan sonra en sağlam, en özellikli motoru sunsan da pek satılmaz
oguz5735
10 Temmuz 2016, 00:22
Motoru kullanan arkadaşlar sorum size, lastikler nasıl? Ben 1300km dir kullanıyorum ve git gide kötüleşmeye başladı kaç defa düşme tehlikesi atlattım
Celal89
10 Temmuz 2016, 22:22
Motoru alalı tam bir hafta oldu,1 haftada 630 km yol yaptım, ve bu yolun %80i 80-100 km.lik uzun sayılabilecek yollarda yapıldı,öncelikle şu Çin malı muhabbetini diline dolayan arkadaşlara hiç laf etmeden izlenimleri gerçekçi olarak sizlere aktarmak istiyorum,şayet motor piyasada çok yeni ve kağıt üzerinde 12 HP ibaresini gören bu motora direkt çamur atmayı çok seviyor,
-Motorda ilk merak edilen şeylerden birisi tireşim,Daha önceki motorum Yamaha MT-125 idi ve tarz olarak aynı olan Japon motordu,dikkat edin önceki motorum sıfır aldığım Mt serisinin bir üyesiydi.Yani o yüzden o motordan sonra titreşim nedir çok iyi bilirim,herneyse uzatmadan söyleyeyim bu motorda titreşim var diyen arkadaşlar diğer motorları muhtemelen çalıştırmadan bakıyorlar,çok net titreşim sıfır!
-Diğer konu lastikler, lastikler düşündüğüm gibi çıkmadı,ben beklentimi düşük tutmuştum ancak lastikler şuana kadar gayet güven veriyor,ancak ben yinede kısa süre sonra Michelin Pilot Street gibi bir lastikle değiştirmeyi düşünüyorum,
-Güç olarak 150 cc. ye göre bir tık düşük geldi bana,düz yolda çok iyi uzayıp giderken hafif eğimli yolda 6. viteste 90la giderken eğime geldiğimde hız biraz düşüyor ve motor vites düşürmemi istiyor.ancak bu da benim gibi hız değil keyif için motor kullananlar için çok da fark yaratan bir etken değil.
-Yakıt olarak şuana kadar gayet ekonomik,rodaj bakımından sonra daha da düşeceğini düşünüyorum,
-ufak tefek eksik gördüğüm noktalar ise,Mt-125ten sonra vites arttırırken topuğunuzun sabit kalması gerekirken bu motorda topuğunuzu da bir tık kaldırmanız gerekiyor ancak buda bir süreden sonra alışkanlık yapıyor ve sıkıntı olmuyor,
diğer eksik nokta,ilerleyen zamanda mutlaka gelir yada gelmiştir ben bilmiyorum ancak motorun şuanki halinde orta sehpa yok,yan ayak bana pek güven vermiyor.rodaj bakımında bu konuyu halletmeye çalışıcam.
-Motoru kullandıkça gerçekten üzerinden inmek istemiyorsunuz,sele yüksekliği ideal,ancak artçılı kullanmak için motor pek uygun değil,artçı selesi çok rahatsız,tek kullanıcı için şehir içi bu motor müthiş bir seçim olur.
-Fren sistemi harika,hızınız yüksek olsa bile frene dokunduğunuz anda tık diye duruyor,
-Elimden geldiğince izlenimlerimi sizlere aktarmak istedim, motor hakkında başka sorusu olan veya bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa sık sık burayı kontrol ediyor olacağım,
Esen kalın.
elessartt
11 Temmuz 2016, 00:02
Vites pedal kısmında montajda ayar hatası yapılmış gibime geldi. Bakıma götürdüğünüzde onu da hallettirin derim. Güvenli sürüşler.. :cat:
oguz5735
11 Temmuz 2016, 17:18
Lastik basınçları nedir
Dağcı
25 Temmuz 2016, 21:44
arkadaşlar merhaba
bu motorun yakıt sarfiyatını litre/km olarak paylaşabilir misiniz?
motor 150 cc enjeksiyonlu ancak 11 beygir deniyor bu durumda bayağı az yakmasını beklerim ben
durum nedir acaba?
Celal89
30 Temmuz 2016, 00:17
1500km kadar oldu,rodajdan sonra Ortalama 2,5 lt/100 km.
necrolordtr
02 Ağustos 2016, 16:45
merhabalar
bu forumda yazılanları uzun zamandır okuyorum
Coğu arkadaş daha motoru bile görmeden hatta motor Türkiyeye bile gelmeden atıp tutmaya başlamışlar
yok mondialmış yok malzemesi kotuymuş yok pahalıymış
şimdi sizlere Cf MOTO 150 NK sahibi birisi olarak sağda solda duyduklarımı değil bizzat kendi tecrübelerimi yazma ihtiyacı duydum ki insanlarımız motor tutkunlarımız doğru bilgiye ulaşsınlar
burada motorun özelliklerini tekrar tekrar yazıp kuru gürültü yapmıycam sadece yazılmayanları yazmaya calısıcam
-öncelikle frenlerden bahsetmek gerekiyor ön arka frenlerin her ikiside DİSK fren ve ön frenler 292 mm disk fren çapı ve 4 pistonlu hidrolik kalipere sahip. Şöyle söyleyeyim Yamaha nın 250 cc lik race ing motorlarında bile 2 pistonlu fren kullanılıyor. artı olarak fren tellerinde çelik tel kullanılmış. frene basıyorsun ve duruyorsun acaba dururmu diye bi şüpheniz olmuyor.
- İkinci olarak titreşimden bahsetmek istiyorum. Hatta kendinizde gidin bayii ye motorun üzerine cıkın ve boşta basın gaza.
kendinizde göreceğiniz üzere titreşim yok. günlük 75 km civarında yol yapıyorum. az bi mesafe değil titreşim olması halinde ellerimde ve ayaklarımda uyuşma olması lazım ama olmuyor. titreşim hiç mi yok var ama ne zaman 90 civarında titreşim hafif olarak başlıyor ama direksiyonda değil ayaklıklarda hissediyorsunuz. oda aya ile basıyorsanız ve gerçekten hafif miktarda. o da öyle sizi sarsacak kadar değil. şehir içinde titreşim yok arkadaşlar.
- motor donanım olarak kendi sınıfı için doyurucu. sellektör düğmesi, led on arka ve sinyal lambaları, analog motor devir saati, digital hız sıcaklık km benzın göstergesi.
- birde ne var motorun torku zayıf. bilmem apachi ile yok sununla bununla bunu katlarım diye söyleyenler var. Arkadaslar motorda iki surus modu bulunuyor biri Ekonomik modu diğeri Spor Modu. Spor modunda vites geçişleri cok hızlı. Ben Ekonomik modda deneme yaptım. Şöyleki kırmızı ışıkta bekliyoruz ekonomik modda nejadar cabuk hızlanırım diye. yanımdaki arabaların hıc bırı bana yetişemiyor ayrıca 3-4. sırada bekleyen arabalar kırmızı ışık cızgısıne geldıklerınde ben yaklaşık olarak 150-200 metre fark açmış oluyorum.
hazır motorun gücünden bahsetmısken hızındanda bahsetmek gerek burada. duz yolda 125 km hıza ulaştım ayrıca yokuş asagı yoldada deneme yaptım yıne 125 km hız ulaştım. 150 NK da yüksek ozellıklı motorlarda kullanılan motor koruyucu sistem olan kesici sistem entegre edilmiş. zorlasam biraz daha gidermi bilmiyorum kesici devreye girince zorlamıyorum. Rodaj konusundada kıtapcıga gore 800 km ye kadar 5000 devir altı 800-1600 arası 7000 devir altında kullanın diyor. Yolun durumuna gore 6. viteste 5000 devirde 60-65 km 7000 devirde 80-90 km hızla gidiyorsunuz. Rodajda sıkıntı olmuyor yanı.
- sele konusuna da bir bakalım. doğrudur ilk aldığımda sele biraz totomu ağrıtıyordu. ama yaklaşık 800 km den sonra ya sizin totonuz alışıyor yada sele size alışıyor bilemiyorum artık totom ağrımıyor :)
- ayna konusuna diğer arkadaşlara katılıyorum aynalarda dirsekleriniz gorunuyor.
- 150 NK şehir içi kullanım için tasarlanmış bir motor. bu konuda yakıt tuketımı cok onemlı. Rodajda yaptığım testte 10 lt. yakıtla 435 km yol gittim. oyle sanıyorumkı ileride bu biraz daha fazla yol yapacaktır.
- tekerlekleri için sizler ne düşünürsünüz bilmiyorum ama kontra ile girdiğim hiç bir virajda kayma yada açılma yapmadım. yolu cok iyi tuttuğunu söyleyebilirim. Islak zemınde test etmedim. benım işimi goruyor değiştirme ihtiyacı duymadım.
- Motor aldığınızda orta sehpa ile gelmiyor. ama yan ayak kuvvetli sıkıntı yok. orta ayak olsa iyi olurdu.
- su an için sıkıntı cektıgım konu türkiyeye bu sene gelmesı sebebi ile aksesuarları henüz gelmedi. bu sebeple orjınal olarak arka çanta demırlerını temın edemiyorsunuz. ha universal ekipmanlar ile takanlar varmış duydum hatta bu konuda yardım alabilrim yada mecbur beklıcez
- motor gerçekten cok yakışıklı aldığım ilk aylarda ınsanlar benı durdurup motoru inceliyorlar. iş yerinde yamahası, hondası o9lan arkadaşlar bile ağzı acık bakıyorlar.
- motor çinde üretiliyor doğrudur ama nasıl ucuz bi çin marka telefon ile iphone aynı kalıtede değilse ki iphonelerde çinde üretiliyor. bu durum cf moto içinde geçerli. motorda kullanılan parçalar gerçekten kalıteli. celik fren telleri. 4 pistonlu on disk, ana gövde, bosh marka ateşleme ve yakıt sistemi ve dahası. arkadaşlar motor gerçekten kalıtelı.
- fiyatı pahalı dıyorlar. katılmıyorum. butun ozelliklerini bir kenara atın ve bana su soğutmalı bi moto kac tl den başlıyor bi anlatıverın. 11-12 bin den baslar. 6500 tl ye alabiliyorsun kı buda yarı fiyatıdır. bu motorla uzun yolada çıkabilirsiniz
- motorun calısması sesi zaten cok güzel. kafa ağrıtmıyor sessız. egzosdan çıkan ses tını itibari ile guzel
Celal89
02 Ağustos 2016, 19:13
2015 sıfır Yamaha MT-125 sahibi olup 1yıl kadar sonra bu motoru aldım ve kimse bana çin-japon muhabbeti yapmasın.aynı ozellikte olmayan bu mt125i bile şuan 13.990a satıyorlar ve arada inanın artı olarak cf moto çok daha öndedir.bu fiyata bu özellikli bir motor daha yok emin olun.6yıldır motor kullanıyorum,ve 4 kere sıfır motorum oldu,bir tek bu motorun üzerinden inmek istemiyorum.arkadaşın yazdıklarına tamamen katılıyorum.
ryujinjakka
03 Ağustos 2016, 00:14
arkadaşlar 2 el 5500 e buldum 800 kmde istanbul da ben ilk defa motor sahibi olucam 2 elde motorda nelere dikkat etmem gerek rolantide titremeye bakıcam devirlerde titremeye bakıcam başka bakılcak bişiy varmı açıkcası vitesli motor hiç kullanmadım gidip tur at deseler atamam bilen bir tanıdığımda yok nasıl olucak nasıl biticek bu işin sonu bilmiyorum ama bu motor sevdası her geçen gün yüreğimi dağlıyor :(
Seko
03 Ağustos 2016, 07:01
Bizim insanımız enteresan işte, CBF için yıllardır aynı motor diye şikayet ederler, Çinli dersin çöp derler, kaliteli Çinli dersin pahalı derler, o para verilmez derler. Bir kendinize gelin. Piyasada onlarca marka telefon varken aldığı üçüncü Samsung telefon da arıza yaptıktan sonra dördüncüyü de Samsung alan tiplere benziyorsunuz. Şu marka sevdasını veya önyargısını bırakıp modellere bakın.
Bu motorun MT-125'e alternatif olabileceğini söylediğimde millet içinden bir tarafıyla gülüyordu, gerçi hala da gülüyorlardır. Onlar gidip 3 BG fazla diye RTR150 alabilirler.
RedCBR125
03 Ağustos 2016, 09:53
Rtr 150 diyince ekrana çok sağlam bir TİTREME geldi.
t4m3r
05 Ağustos 2016, 19:41
kısmetse bende bu motordan alacağım, takip edelim bu konuyu
SAZMAN
05 Ağustos 2016, 22:30
Bugün yine inceledim. Ön maşalar frenler boyalar, malzeme kaleitesi çok güzel. Kısaca gücü ve hızı dışında çok iyi. Yamaha mt 125 fiyatı 13 bin olmuşken, fazla hız merakı yoksa alınır.
Zuzuuw
05 Ağustos 2016, 23:49
merhabalar
bu forumda yazılanları uzun zamandır okuyorum
Coğu arkadaş daha motoru bile görmeden hatta motor Türkiyeye bile gelmeden atıp tutmaya başlamışlar
yok mondialmış yok malzemesi kotuymuş yok pahalıymış
şimdi sizlere Cf MOTO 150 NK sahibi birisi olarak sağda solda duyduklarımı değil bizzat kendi tecrübelerimi yazma ihtiyacı duydum ki insanlarımız motor tutkunlarımız doğru bilgiye ulaşsınlar
burada motorun özelliklerini tekrar tekrar yazıp kuru gürültü yapmıycam sadece yazılmayanları yazmaya calısıcam
-öncelikle frenlerden bahsetmek gerekiyor ön arka frenlerin her ikiside DİSK fren ve ön frenler 292 mm disk fren çapı ve 4 pistonlu hidrolik kalipere sahip. Şöyle söyleyeyim Yamaha nın 250 cc lik race ing motorlarında bile 2 pistonlu fren kullanılıyor. artı olarak fren tellerinde çelik tel kullanılmış. frene basıyorsun ve duruyorsun acaba dururmu diye bi şüpheniz olmuyor.
- İkinci olarak titreşimden bahsetmek istiyorum. Hatta kendinizde gidin bayii ye motorun üzerine cıkın ve boşta basın gaza.
kendinizde göreceğiniz üzere titreşim yok. günlük 75 km civarında yol yapıyorum. az bi mesafe değil titreşim olması halinde ellerimde ve ayaklarımda uyuşma olması lazım ama olmuyor. titreşim hiç mi yok var ama ne zaman 90 civarında titreşim hafif olarak başlıyor ama direksiyonda değil ayaklıklarda hissediyorsunuz. oda aya ile basıyorsanız ve gerçekten hafif miktarda. o da öyle sizi sarsacak kadar değil. şehir içinde titreşim yok arkadaşlar.
- motor donanım olarak kendi sınıfı için doyurucu. sellektör düğmesi, led on arka ve sinyal lambaları, analog motor devir saati, digital hız sıcaklık km benzın göstergesi.
- birde ne var motorun torku zayıf. bilmem apachi ile yok sununla bununla bunu katlarım diye söyleyenler var. Arkadaslar motorda iki surus modu bulunuyor biri Ekonomik modu diğeri Spor Modu. Spor modunda vites geçişleri cok hızlı. Ben Ekonomik modda deneme yaptım. Şöyleki kırmızı ışıkta bekliyoruz ekonomik modda nejadar cabuk hızlanırım diye. yanımdaki arabaların hıc bırı bana yetişemiyor ayrıca 3-4. sırada bekleyen arabalar kırmızı ışık cızgısıne geldıklerınde ben yaklaşık olarak 150-200 metre fark açmış oluyorum.
hazır motorun gücünden bahsetmısken hızındanda bahsetmek gerek burada. duz yolda 125 km hıza ulaştım ayrıca yokuş asagı yoldada deneme yaptım yıne 125 km hız ulaştım. 150 NK da yüksek ozellıklı motorlarda kullanılan motor koruyucu sistem olan kesici sistem entegre edilmiş. zorlasam biraz daha gidermi bilmiyorum kesici devreye girince zorlamıyorum. Rodaj konusundada kıtapcıga gore 800 km ye kadar 5000 devir altı 800-1600 arası 7000 devir altında kullanın diyor. Yolun durumuna gore 6. viteste 5000 devirde 60-65 km 7000 devirde 80-90 km hızla gidiyorsunuz. Rodajda sıkıntı olmuyor yanı.
- sele konusuna da bir bakalım. doğrudur ilk aldığımda sele biraz totomu ağrıtıyordu. ama yaklaşık 800 km den sonra ya sizin totonuz alışıyor yada sele size alışıyor bilemiyorum artık totom ağrımıyor :)
- ayna konusuna diğer arkadaşlara katılıyorum aynalarda dirsekleriniz gorunuyor.
- 150 NK şehir içi kullanım için tasarlanmış bir motor. bu konuda yakıt tuketımı cok onemlı. Rodajda yaptığım testte 10 lt. yakıtla 435 km yol gittim. oyle sanıyorumkı ileride bu biraz daha fazla yol yapacaktır.
- tekerlekleri için sizler ne düşünürsünüz bilmiyorum ama kontra ile girdiğim hiç bir virajda kayma yada açılma yapmadım. yolu cok iyi tuttuğunu söyleyebilirim. Islak zemınde test etmedim. benım işimi goruyor değiştirme ihtiyacı duymadım.
- Motor aldığınızda orta sehpa ile gelmiyor. ama yan ayak kuvvetli sıkıntı yok. orta ayak olsa iyi olurdu.
- su an için sıkıntı cektıgım konu türkiyeye bu sene gelmesı sebebi ile aksesuarları henüz gelmedi. bu sebeple orjınal olarak arka çanta demırlerını temın edemiyorsunuz. ha universal ekipmanlar ile takanlar varmış duydum hatta bu konuda yardım alabilrim yada mecbur beklıcez
- motor gerçekten cok yakışıklı aldığım ilk aylarda ınsanlar benı durdurup motoru inceliyorlar. iş yerinde yamahası, hondası o9lan arkadaşlar bile ağzı acık bakıyorlar.
- motor çinde üretiliyor doğrudur ama nasıl ucuz bi çin marka telefon ile iphone aynı kalıtede değilse ki iphonelerde çinde üretiliyor. bu durum cf moto içinde geçerli. motorda kullanılan parçalar gerçekten kalıteli. celik fren telleri. 4 pistonlu on disk, ana gövde, bosh marka ateşleme ve yakıt sistemi ve dahası. arkadaşlar motor gerçekten kalıtelı.
- fiyatı pahalı dıyorlar. katılmıyorum. butun ozelliklerini bir kenara atın ve bana su soğutmalı bi moto kac tl den başlıyor bi anlatıverın. 11-12 bin den baslar. 6500 tl ye alabiliyorsun kı buda yarı fiyatıdır. bu motorla uzun yolada çıkabilirsiniz
- motorun calısması sesi zaten cok güzel. kafa ağrıtmıyor sessız. egzosdan çıkan ses tını itibari ile guzel
Foruma üye olduğu gün sadece tek bir mesaj yazmış, başka giriş dahi yapmamış. :)
ınsanları gerizekalı yerine koymaya çalışan bir satış - pazarlama ekibi var galiba bu dangalak firmanın.
Çelik fren teli ve CST marka lastiği olan bir motordan zaten uzak durun ey ahali :mrgreen:
Sizden önce güneşi görmüş şu kardeşinize azıcık saygınız varsa bu manüpülasyon yapmaya çalışanlara da inanmayın. Adam CST lastiğin yol tutuşu iyi demiş :mrgreen:
SAZMAN
06 Ağustos 2016, 00:12
Çelik fren teli olmamalı mı? Ne olmalı ki? Çelik fren hortumu olmasın?
delihasan38
07 Ağustos 2016, 03:06
Öncelikle burada birşeyleri düzgünce yazan kişilerin benden çok bildiğini kabul ederek yazmaya başlıyorum bir acemi için cf moto nasıl? Motoru aldığım bayii söylemek istemiyorum çünkü biliyorum ki benden başka alan yok şehrimde her neyse konu başlıkları şeklinde kendi farkındalıklarımı yazacağım.
-Görünüm: Motor bana kalırsa herşeyinden çok görüntü ama şunu demeden geçemeyeceğim görünümün önemli parçalarından biri olan jant turkuaz olan için söylüyorum kalitesi bir boya ile yapılmış bir kaç taş isabet etti ve hafif hafif açıklıklar oldu.Yakın zamanda jantı bir şekilde kaplatmak istiyorum bunun içinde fikir alacağım buradaki kişilerden.
-Güç: Herkesin dediği güzel ama güçsüz cümlesi tam olarak doğru değil bu bir karşılaştırmadır bu bir ihtiyacın karşılanmasıdır değil mi aslında ben şehir içinde manevra konusunda en sıkışık zamanlarda bile altımda ki motora güvenmek isterim o yüzden benim açımdan güçlülüğü yeterli derece şu var ki 149 cc olan bu motor en fazla en fazla 120 seyirlerinde geziyor çevre yollarında şehirler arası yollarda güçsüz kaldığı yerler oluyor tabi ama pişman edecek derecede değil az dursun yükseltiyim derecesinde :)
_Aksan sağlamlık: Motoru ilk aldığımda kullanmaya başladım ve aküsünden su sızdı baya bi hemde. Bu motorlarda gelen aküler sıvısı ayrı bir yerde ve dolumu yapılıp tıpası takılıyor tıpadan değil ama ufak bir delik olan tahliye kısmından sızdırdı. Ben aksanın içinde sayıyorum cahilliğimden sonrasında düzeldi tabi yani olursa eğer öyle bir şey zincirin üstüne akarsa hemen sökün akü kısmını suyla temizleyin(TECRÜBE). Gelelim bugün yaşadığım olay aksanın içinde he konudan sapmadık. Oturuyorum seleye şık diye bir ses kalkıyorum yine aynı gezerken kasisde aynısı. Gittim aldığım yere bulamadılar hatta daha fazla arttı ama şu kesin amortisör bir yere değiyor montaj konusunda bir sıkıntı var aksanın sağlam bir şekilde gelmediğini ya da talihsiz olanın ben olduğumu söyleyebilrim.
-Gösterge:basitten başlayayım gösterge bugün bajaj ile kıyasladığımda daha cafcaflı ve baymayan cinsten akü gücü,hararet,saat,kilometre,benzin durumu tuşlar ile geçiriliyor ve bilgi gayet okunaklı halde.Şimdi diyosunuz eko modu var sport modu var açıkcası boş bir tuş gibi de hadi hayırlısı ben tam anlayamadım anlayabilen varsa yazsın ne olduğunu ve benim için hayal kırıklığı olan bir durum vitesin boş durumu haricinde hangisinde olduğunu göstermiyor alıştım artık sesi hızı herşeyiyle oluyor ama ben keşke olsa dedim ve dörtlü eksik tabi bir nedenide olablir bu durumun ,pulsar da da aynı durum söz konusu vites gösterimi ve dörtlü tuşu yok.
-Kullanım: İlk aldığımda denerken acemiliktenmidir falan diyodum belkide hakikaten en kötüsünğ bana yolladılar tüm ürünlerine birden çamur atmak istemem ama gaz kolu sıkışıyordu çeviriyodum kalıyordu öyle sağolsun usta hemen değiştiriverdi şimdi çevir bırak yerinde mazallah kaza yaptırır adama helede benim gibi acemiye. Öğrenimi gayet kolay bir motor bir bakmışsınız sekmeden gidiyosunuz tabi koltukta ufak değişik oturuşlar ile çünkü cidden sert koltuğu uzun yol falan çekilmez hele arkada biri varsa sırf onun için durun belli zamanlarda hem ufak hem rahatsız ama leş değil koltuklar öldürmeyeyim tamamen.Kısalar gayet güzel aydınlatıyor uzunlar ise biraz yukarıda kalıyor bence gündüz ledleri ile süslenmiş üzerinde bulunan ışıklar sinyalinden stop una hepsi kalite dış.
Şimdi birisi diyecek ki ee kardeşim öneriyomusun biz buna para gömeceğiz zaten o kadarım var. Denemeye değer derim ama şu bir kesin gözümde pulsarın yanında kral kral.
Şehrin yakışıklısı konusunda haklılar kocaman güçlü motorlara dönüp bakmayan insanlar gözlerini alamıyorlar tabi çin mi sorusuna evet diyene kadar.Olmuştur gecenin bu yarısında bu kadar yazınca elbet hatam elbet yanlışım siz benim cahilliğimin kusuruna bakmayın :)
Celal89
08 Ağustos 2016, 23:48
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
[/COLOR]
Öncelikle burada birşeyleri düzgünce yazan kişilerin benden çok bildiğini kabul ederek yazmaya başlıyorum bir acemi için cf moto nasıl? Motoru aldığım bayii söylemek istemiyorum çünkü biliyorum ki benden başka alan yok şehrimde her neyse konu başlıkları şeklinde kendi farkındalıklarımı yazacağım.
-Görünüm: Motor bana kalırsa herşeyinden çok görüntü ama şunu demeden geçemeyeceğim görünümün önemli parçalarından biri olan jant turkuaz olan için söylüyorum kalitesi bir boya ile yapılmış bir kaç taş isabet etti ve hafif hafif açıklıklar oldu.Yakın zamanda jantı bir şekilde kaplatmak istiyorum bunun içinde fikir alacağım buradaki kişilerden.
-Güç: Herkesin dediği güzel ama güçsüz cümlesi tam olarak doğru değil bu bir karşılaştırmadır bu bir ihtiyacın karşılanmasıdır değil mi aslında ben şehir içinde manevra konusunda en sıkışık zamanlarda bile altımda ki motora güvenmek isterim o yüzden benim açımdan güçlülüğü yeterli derece şu var ki 149 cc olan bu motor en fazla en fazla 120 seyirlerinde geziyor çevre yollarında şehirler arası yollarda güçsüz kaldığı yerler oluyor tabi ama pişman edecek derecede değil az dursun yükseltiyim derecesinde :)
_Aksan sağlamlık: Motoru ilk aldığımda kullanmaya başladım ve aküsünden su sızdı baya bi hemde. Bu motorlarda gelen aküler sıvısı ayrı bir yerde ve dolumu yapılıp tıpası takılıyor tıpadan değil ama ufak bir delik olan tahliye kısmından sızdırdı. Ben aksanın içinde sayıyorum cahilliğimden sonrasında düzeldi tabi yani olursa eğer öyle bir şey zincirin üstüne akarsa hemen sökün akü kısmını suyla temizleyin(TECRÜBE). Gelelim bugün yaşadığım olay aksanın içinde he konudan sapmadık. Oturuyorum seleye şık diye bir ses kalkıyorum yine aynı gezerken kasisde aynısı. Gittim aldığım yere bulamadılar hatta daha fazla arttı ama şu kesin amortisör bir yere değiyor montaj konusunda bir sıkıntı var aksanın sağlam bir şekilde gelmediğini ya da talihsiz olanın ben olduğumu söyleyebilrim.
-Gösterge:basitten başlayayım gösterge bugün bajaj ile kıyasladığımda daha cafcaflı ve baymayan cinsten akü gücü,hararet,saat,kilometre,benzin durumu tuşlar ile geçiriliyor ve bilgi gayet okunaklı halde.Şimdi diyosunuz eko modu var sport modu var açıkcası boş bir tuş gibi de hadi hayırlısı ben tam anlayamadım anlayabilen varsa yazsın ne olduğunu ve benim için hayal kırıklığı olan bir durum vitesin boş durumu haricinde hangisinde olduğunu göstermiyor alıştım artık sesi hızı herşeyiyle oluyor ama ben keşke olsa dedim ve dörtlü eksik tabi bir nedenide olablir bu durumun ,pulsar da da aynı durum söz konusu vites gösterimi ve dörtlü tuşu yok.
-Kullanım: İlk aldığımda denerken acemiliktenmidir falan diyodum belkide hakikaten en kötüsünğ bana yolladılar tüm ürünlerine birden çamur atmak istemem ama gaz kolu sıkışıyordu çeviriyodum kalıyordu öyle sağolsun usta hemen değiştiriverdi şimdi çevir bırak yerinde mazallah kaza yaptırır adama helede benim gibi acemiye. Öğrenimi gayet kolay bir motor bir bakmışsınız sekmeden gidiyosunuz tabi koltukta ufak değişik oturuşlar ile çünkü cidden sert koltuğu uzun yol falan çekilmez hele arkada biri varsa sırf onun için durun belli zamanlarda hem ufak hem rahatsız ama leş değil koltuklar öldürmeyeyim tamamen.Kısalar gayet güzel aydınlatıyor uzunlar ise biraz yukarıda kalıyor bence gündüz ledleri ile süslenmiş üzerinde bulunan ışıklar sinyalinden stop una hepsi kalite dış.
Şimdi birisi diyecek ki ee kardeşim öneriyomusun biz buna para gömeceğiz zaten o kadarım var. Denemeye değer derim ama şu bir kesin gözümde pulsarın yanında kral kral.
Şehrin yakışıklısı konusunda haklılar kocaman güçlü motorlara dönüp bakmayan insanlar gözlerini alamıyorlar tabi çin mi sorusuna evet diyene kadar.Olmuştur gecenin bu yarısında bu kadar yazınca elbet hatam elbet yanlışım siz benim cahilliğimin kusuruna bakmayın :)
Dostum yazını sonuna kadar okudum, benim motorum yaklaşık 2000 km. olacak,bahsettiğin olumsuzluklar genel olarak senin şansızlığına gelmiş ve aldığın bayiinin teslim öncesi ilgisizliğinden kaynaklanmış.Onun dışında motor hakkında genel fikirlerin doğru yönde.Ekonomi ve Sport mod arasında ben de şuana kadar pek fark görmedim.Ben Kocaeli Gebze tarafındayım ancak sık sık istanbul maltepe-pendik-kartal bölgelerine gidiyorum,yakınlarda isen bir ara görüşüp motorları karşılıklı inceleyebiliriz,böylelikle ufak tefek farklarında servisten kaynaklı bir durum var mı vs. diye fikrimiz oluşabilir.Motor hakkında sık sık farklı başlıklarda yorumlarımı ve kullanıcı tecrübelerimi yazıyorum ancak satıcı gibi göründüğümüzü farkettiğim için artık buralara pek yorum yazmayacağım,ileride bu motoru almak isteyen adamlarda artık kullanıcısından değil, sadece parasını düşünen satıcılardan bilgi alır.buraya zahmet edip bilgi amaçlı yorum yazan adamlara kalkıp satıcı bayii muamelesi yapılması çok ayıp birşey.Esen kalın.
Soneruzun53
10 Ağustos 2016, 20:00
Arkadaşlar bende bu motordan almayı duşunuyorum kullanan arkadaşlardan biri bana bu motor hıc zorlanmadan 100 110 gıdıyormu bırde bu hızları kaç devirde yapıyor soyleyebilirmı
Celal89
11 Ağustos 2016, 01:38
8500 devirde 110 görebiliyorsunuz.Ben görüyorum en azından:) Zaten motorun beygir gücüne göre 6 vites olması da bunun için,motor bağırmadan,zorlanmadan bahsettiğiniz hızlara çıkabiliyor.5 vites olsaydı bahsettiğiniz hızlara tahminimce 10.000 devirlerde anca çıkardınız ve motor inim inim inlerdi.bu güçteki motora 6 vites koyulmasının sebebide budur.vites aralıkları kısa olduğu için motor bağırmadan hızlanıyor.
Soneruzun53
11 Ağustos 2016, 10:04
Teşekkurler burdannsunuda cıkartıyptum kalan 1500 devirde mmotor zorlarsan 120 yi gecer biraz benim için yeterli işe gidip geliyorum scoter var keyif vermiyo bu motorun görseli cok hoş her gun 60 km yol yapıyorum kendi motprum hava sogutmalı beli bi mesafeden sonra şişoyor motor 80 i gecemiyor bu yuzfen 150 nk cok hoş bi motor viteslide başlangıc motorum olucak iyi bir başlangıc gibş duruyor özellikle su sogutmalı olması beni çekiyprnyekrardan vwrdiğiniz bilgiler için teşekkur ederim
arda4
13 Ağustos 2016, 10:53
evet baylar bayanlar, piyasadaki bazı 150'lik motorların dyno ölçümleri geldi. Bajaj pulsar, Derbi stx vs bir çok motor var.
(ipucu gücü en yüksek çıkan Yamaha o da 10.77BG :))
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/168425-150cc'lik-motorlarin-dyno-testleri-gercek-beygir-gucleri.html
_Warknife_
20 Ağustos 2016, 22:41
Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır motor araştırıyorum.Pulsar 200ns,Honda Cbf 150 ve CF moto 150 NK arasında kaldım.Parça fiyatları olarak bakım maaliyetleri olarak az çok hondayı ve Bajajın ucuz olduğunu biliyorum.Öğrenciyim bakıma da çok para vermek istemiyorum.1500 lira ekipmana ayırdım.CF moto çok hoşuma gitti.İlk bakımı felan kaç para?Parçaları ne kadar?.Servis ağı nasıl? İstanbulda oturuyorum.
Hayati01
25 Ağustos 2016, 00:11
Arkadaşlar slm sizde bi konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Bende cb125e honda var.bununla cf150 nk ile takasa giriyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.tesrkurler.
SenC_an
25 Ağustos 2016, 03:02
3ününde parça fiyatları birbirine yakın , ilk bakım tüm motorlarda ücretsiz (yağ parası alırlar) servis ağı mondial , bajaj gibi onunda zibil gibi servisi var ağ geniş ama servis kalitesi dersen honda açık ara öndedir, bir tık tuzludur genel bakım işçilik vs.
Gelelim motorun kendine , cbf dediğin makine iyi motordur ama temel motordur ve milattan önce kalma japondur.
Bajaj hesaplıdır şekillidir yenidir öğrenciye ideal hintlidir.
cf şekil olarak en iyisi , güç olarak pulsarın altındadır , pulsardan az yakar ama şikayetin olursa kolay satılmaz.
Üçüde alınır , üçüde az yakar , üçününde parçası ucuzdur.
Celal89
28 Ağustos 2016, 21:25
Arkadaşlar Ben yaklaşık 2,5 aylık 150nk kullancısıyım,performansından gayet memnunum,fiyatına göre oldukça donanımlı bir motor,2 farklı sürüş modu,çelik fren hortumları,6 ileri vites,su soğutma, Bosh Efi yakıt sistemi,ön arka disk fren. vs. bunların hiçbiri olmayan Honda cbf bile 6.000i geçmişken bu motor her bakımdan parasını hakediyor.Cbf 150 ile dünyayı gezebilirsiniz o başka bir konu ancak bu 150nk modeli de ilerleyen zamanda pulsar gibi patlama yapacak emin olun.& yıllık motor kullanıcısıyım ve motordan gayet memnunum,arada pulsar kullanan arkadaşlarla sohbetimiz oluyor ve çoğu titreşim başta olmak üzere birden fazla şikayeti oluyor,motorun dağıtımını UMA (uğur motorlu araşlar) yaptığı için servis ve parça sıkıntısı çekmezsiniz,mantıkende bu aracı ülkeye getirip yatırım yapan hiçbir şirket parçasını getirmeden motorun satışını yapmaz.bakım ücretleri mondialin nasılsa bununda öyle,sadece değişen yağın vs. ücretini verip çıkıyorum.Bilgiler benden tercih sizden.Kazasız ve mutlu günler...
3Hilal
22 Eylül 2016, 09:59
Cfmoto 150nk kullanıcılarına bir kaç sorum olacak..
Motorlarınız kaç binde ve bugüne kadar rutin bakımlar dışında yaşadığınız problemler arızalar var mı? Servisine mondial mi bakıyor ve servis ücretleri bakım aralıkları ve yedek parça fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim..?
Teşekkürler
Ayıcık37
22 Eylül 2016, 10:09
Cfmoto 150nk kullanıcılarına bir kaç sorum olacak..
Motorlarınız kaç binde ve bugüne kadar rutin bakımlar dışında yaşadığınız problemler arızalar var mı? Servisine mondial mi bakıyor ve servis ücretleri bakım aralıkları ve yedek parça fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim..?
Teşekkürler��
Hocam altında apache var niye bulaşıyorsun CF motoya
3Hilal
22 Eylül 2016, 22:26
Apacheyi sattım başkan mevsimlik motorcuyum :mrgreen:
Önümüzdek mart ayına daha iyi birşeyler alma niyetindeyim..
karizma R pulsar200ns vb.
Cfmoto 150nk kağıt üzerinde performans hariç çok güzel şekil şemal çok hoşuma gitti merak ettim ondan sordum :)
Quad87
26 Eylül 2016, 16:41
Kullananlardan peformansıyla ilgili de yorum alırsak tamamdır :)
bassar
30 Eylül 2016, 09:14
Bende bi adet satılık var ilgilene ; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cfmoto-sifir-ayarinda-346862542/detay
ozanaykds
05 Ekim 2016, 18:39
hergün girerek yeni bi kullanıcı yorumu var mı diye bakıyorum lütfen kullanıcılar zaman geçtikçe deneyimlerini paylaşsın :) Pulsar 150ns almayı düşünürken şekli ve özellikleriyle beni benden aldı ama malum araştırmadan iyice bakmadan da bodoslama 150NK ya yönelemiyorum. hayıırlı forumlar
SAZMAN
06 Ekim 2016, 10:59
hergün girerek yeni bi kullanıcı yorumu var mı diye bakıyorum lütfen kullanıcılar zaman geçtikçe deneyimlerini paylaşsın :) Pulsar 150ns almayı düşünürken şekli ve özellikleriyle beni benden aldı ama malum araştırmadan iyice bakmadan da bodoslama 150NK ya yönelemiyorum. hayıırlı forumlar
Satış müdürü arkadaşım var. Kendisi şunu söylüyor yamaha mt 125 kalitesinde ama yarı fiyatına. Bosch enjeksiyonlu olması bile yeterli. Ardcım olmasa affetmem alırım. Sürüsü çok güzel.kıvrak. Sesi tok. Elcikleri bile kalite. Ns 150 beygir gücü olarak yüksek. İkinci elde ns 150 hızlı olur.
İyi günler.
Hayati01
18 Ekim 2016, 22:57
Slm arkadaşlar cf moto 150nk almış bulunuyorum.pazarlikla 6100e aldım. Tabi şuan rodajini tamamlama aşamasındayım.memnunum.
SAZMAN
18 Ekim 2016, 23:05
Slm arkadaşlar cf moto 150nk almış bulunuyorum.pazarlikla 6100e aldım. Tabi şuan rodajini tamamlama aşamasındayım.memnunum.
Çok iyi fiyat. Nereden aldınız? Hayırlı olsun.
ozanaykds
18 Ekim 2016, 23:30
Hayırlı olsun hocam. Memnunum diyip kesmesek çok düz bi yorum oldu bu. Biraz daha tecrübelerinizden bahsetseniz. Teşekkürler, ayrıca fiyat gayet güzel almışsınız hayırlı olsun tekrar
rebirth
18 Ekim 2016, 23:42
ben izmirde kaldırımda park halinde bulunan bir 150nk'yı el-göz yordamıyla inceleme fırsatı buldum.
parçaları kesinlikle kaliteliydi. aklında bu motor olanlar kesinlikle gitsin bi incelesin öyle karar versin. uyduruk çin malı havası yok.
titreşim yoksa alınır.
Hayati01
20 Ekim 2016, 00:56
Arkadaşlar ben titreşimi hissetmiyorum yok yani bencede malzeme olarak gayet iyi adanada en son 6300 e bıraktılar birde Osmaniyede bi bayi buldum.telefonla pazarlık falan 6100e işi bitirdim.birinci gün gittim ücretinin yarısını verdim kalanına 9 ay taksit yaptırdım. İkinci gün gitmeden oncede sigortasını yaptırdım öyle gittim.ordanda gezen geze adana ya geldim.gayet memnunum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
Arkadaşlar sigortada fazla çıkar diye bekliyordum 500tl çıktı bu günde plaka ruhsat işleri hepsini bitirdim.plakayi taktım bi güzelde yıkayıp pasta cila attım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
Eski motorsikletimde vites göstergesi vardı devir göstergesi yoktu. Bundada devir göstergesi var vites göstergesi yok benim için keşke olsaydı.
Celal89
23 Ekim 2016, 02:13
Aldığım günlerden bu yana ara ara yorum bırakıyorum, şuan 4.000 Km. yaptım ve hala çok keyifli,problemsiz kullanıyroum,sıfır titreşim,düşük yakıt,ilgi çeken ve soru yağmuruna tutulan yaklaşık 3,5 ayım oldu,hergün üzerindeyim ve her bindiğimde iyi ki diyorum.eski bir Mt 125 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, ön yargılarınızla yaşayıp sırf japon diye 125 cc düz bir japona 13.950 fiyat koyamlara kendinizi yedirmeyin,pazarlıkla 6.000lere alabildiğiniz bu motorda, ön arka disk fren,çelik fren hortumları,BOSH Efi yakıt sistemi,su soğutma,6 vites,sport ve ekonomik olmak üzere 2 modlu sürüş sistemi,şık bir egzos (egzoz da olabilir:)) var.parasına göre mükemmel bir motor.ben pulsar almak için gidip bu motoru aldım ve doğru seçim yaptığımı kesinlikle söyleyebilirim.pulsar çok titreşimli ve donanımsız.150 Ns için söylüyorum.arka kampana ve fazla titreşim olması bile ikisi arasında yeterli bir farktır.Pulsarın hava soğutma olduğunu söylemiyorum bile.Ayrıntılı bilgi almak isteyen olur Facebooktan mesaj yollayabilir.Tekeriniz düz bassın. (Celal Durna)
SAZMAN
24 Ekim 2016, 21:26
Aldığım günlerden bu yana ara ara yorum bırakıyorum, şuan 4.000 Km. yaptım ve hala çok keyifli,problemsiz kullanıyroum,sıfır titreşim,düşük yakıt,ilgi çeken ve soru yağmuruna tutulan yaklaşık 3,5 ayım oldu,hergün üzerindeyim ve her bindiğimde iyi ki diyorum.eski bir Mt 125 kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim, ön yargılarınızla yaşayıp sırf japon diye 125 cc düz bir japona 13.950 fiyat koyamlara kendinizi yedirmeyin,pazarlıkla 6.000lere alabildiğiniz bu motorda, ön arka disk fren,çelik fren hortumları,BOSH Efi yakıt sistemi,su soğutma,6 vites,sport ve ekonomik olmak üzere 2 modlu sürüş sistemi,şık bir egzos (egzoz da olabilir:)) var.parasına göre mükemmel bir motor.ben pulsar almak için gidip bu motoru aldım ve doğru seçim yaptığımı kesinlikle söyleyebilirim.pulsar çok titreşimli ve donanımsız.150 Ns için söylüyorum.arka kampana ve fazla titreşim olması bile ikisi arasında yeterli bir farktır.Pulsarın hava soğutma olduğunu söylemiyorum bile.Ayrıntılı bilgi almak isteyen olur Facebooktan mesaj yollayabilir.Tekeriniz düz bassın. (Celal Durna)
Bu motor ile maximum hız nedir? Otobanda güvenli seyretmek mümkün müdür? Hızlı gitmesini istediğim için değil de sollama hızı hesabı yapmak için sormak istedim.
evrimatan
26 Ekim 2016, 17:01
Merhaba
Bu motordan bende almak istiyorum ama A sınıfı ehliyetimi yeni aldım hocalarda illa japon al diye tutturdu ilk motorum olacak hız meraklısı biri değilim uzun süre de kullanacağım o yüzden sorun yaratmayacak parçası çok pahalı olmayan bir motor bakıyorum. Bu motor çok hoşuma gitti sizin gibi kullananların yorumuna göre ya honda cbf150 yada cf moto 150 nk alacağım.
SAZMAN
26 Ekim 2016, 17:13
1980 li yıllardan kalma cg bloğuna Japon diye para vereceğime bosch enjeksiyonlu su soğutmalı Çin malını tercih ederim. Ki ettim.
Kendin karar ver bin üstüne bak ona göre hareket et.
Mengu16
26 Ekim 2016, 18:33
1980 li yıllardan kalma cg bloğuna Japon diye para vereceğime bosch enjeksiyonlu su soğutmalı Çin malını tercih ederim. Ki ettim.
Kendin karar ver bin üstüne bak ona göre hareket et.
Zontes s250 yağ soğutmalı değil mi hocam ?
SAZMAN
26 Ekim 2016, 18:41
Evet yağ soğutmalı, ben misal verdim , cf yı tercih ederim demek istedim.
sdemircan
28 Ekim 2016, 11:29
Herkese merhaba ve iyi forumlar arkadaşlar.
Öncelikle şunu belirteyim, çoğu insan gibi bende arada bir foruma girer neler var neler yok bakıp çıkardım. Bu konuyu da 150nk yı almadan öncede takip ediyordum şimdi de takip ediyorum. Bu motoru kullanan çok kişi yok, bilgi eksikliği var ve herkes ön yargılı yaklaşıyor(ki bende çekinerek aldım motoru). Şu anda 150nk sahibiyim ve aldığıma dair hiçbir pişmanlığım yok. Bu cc'deki motorlar arasında en güzel ve donanımlı olan motor.
Cfmotonun satış ve servisini mondial bayii yapmakta. Yedek parça ve servis konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Cfmotoyu övmek için söylemiyorum ama biraz araştırdıktan sonra baya bi köklü firma olduğunu ve motosikletten atv ve utv lere kadar birçok ürün yelpazesi olduğunu gördüm. CFMoto Australia sitesinde 2017 model yeni tanıtılan 150 nk'nın 400cc ve 650cc modelleri var, çok güzeller :) İmkanım olup bütçem yeterse cc büyütmek için çekinmeden alırım.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama önyargılı yaklaştığımız için böyle bir açıklama yapma gereği duydum. Bunu gidin hemen alın pişman olmazsınız diye söylemiyorum, nacizane fikrim ve görüşlerimdir.
Saygılar.
evrimatan
30 Ekim 2016, 13:13
Herkese merhaba ve iyi forumlar arkadaşlar.
Öncelikle şunu belirteyim, çoğu insan gibi bende arada bir foruma girer neler var neler yok bakıp çıkardım. Bu konuyu da 150nk yı almadan öncede takip ediyordum şimdi de takip ediyorum. Bu motoru kullanan çok kişi yok, bilgi eksikliği var ve herkes ön yargılı yaklaşıyor(ki bende çekinerek aldım motoru). Şu anda 150nk sahibiyim ve aldığıma dair hiçbir pişmanlığım yok. Bu cc'deki motorlar arasında en güzel ve donanımlı olan motor.
Cfmotonun satış ve servisini mondial bayii yapmakta. Yedek parça ve servis konusunda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Cfmotoyu övmek için söylemiyorum ama biraz araştırdıktan sonra baya bi köklü firma olduğunu ve motosikletten atv ve utv lere kadar birçok ürün yelpazesi olduğunu gördüm. CFMoto Australia sitesinde 2017 model yeni tanıtılan 150 nk'nın 400cc ve 650cc modelleri var, çok güzeller :) İmkanım olup bütçem yeterse cc büyütmek için çekinmeden alırım.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama önyargılı yaklaştığımız için böyle bir açıklama yapma gereği duydum. Bunu gidin hemen alın pişman olmazsınız diye söylemiyorum, nacizane fikrim ve görüşlerimdir.
Saygılar.
Evet 400NK modeli de çok güzel duruyor. http://www.cfmoto.com.au/400nk ama cf moto fazla satamadı şu ana kadar bajaj pulsar kadar bir hızı yok neden ki acaba ?
sdemircan
01 Kasım 2016, 15:21
150cc motorların geneline bakıldığında standart hava soğutmalı karbüratörlu modeller bulunuyor. bu hacimdeki motorlar genelde binip hemen şuraya gideyim, hemen gidip gelcem tarzında kullanıldığı için normal kullanıcılar için fazla gözüküyor bu yüzden olabilir.
Belkide en düşük 200cc hacminde olsa satın alma ve ürüne ilgi çok farklı olurdu. Markanın yeni oluşu, köşe başında bulunan motorcuların bayiliğini yapması gibi etkenler de var. Bunlar satıcı firmanın düşünmesi ve geliştirmesi gereken etkenler herşey daha iyi oldukça ilgi ve satışta artar.
400nk modelinin de A2 ehliyetle kullanılabilmesi bu hacim aralığında az motor bulunmasıyla ve abartı bir fiyat olmamak şartıyla (Burası Türkiye sanmıyorum :) )alınacak motorlar arasına girebilir. üstelik avustralyada 4 mevsim mont ta veriyorlar.
Tabi Türkiye'ye gelirmi bilmiyorum, müşteri hizmetlerini aradığımda sanki bilgileri yok gibi geldi bana sürekli başkasına aktarıyorlardı. En sonunda ben dedim avusturalya sitesinde mevcut falan diye. onlarda çalışmalarımız sürüyor gibi klasık bir cevap verdiler. ::telefon:
erimyenkasar
08 Kasım 2016, 12:21
http://i.hizliresim.com/gX7aVL.jpg (http://hizliresim.com/gX7aVL)
http://i.hizliresim.com/ZY84QA.jpg (http://hizliresim.com/ZY84QA)
http://i.hizliresim.com/oEbv82.jpg (http://hizliresim.com/oEbv82)
http://i.hizliresim.com/VEkdXV.jpg (http://hizliresim.com/VEkdXV)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
http://i.hizliresim.com/88VB8Q.jpg (http://hizliresim.com/88VB8Q)
http://i.hizliresim.com/D3QZ36.jpg (http://hizliresim.com/D3QZ36)
http://i.hizliresim.com/mEQBE1.jpg (http://hizliresim.com/mEQBE1)
http://i.hizliresim.com/jB9ZBn.jpg (http://hizliresim.com/jB9ZBn)
http://i.hizliresim.com/2jDAjj.jpg (http://hizliresim.com/2jDAjj)
http://i.hizliresim.com/B8qY8v.jpg (http://hizliresim.com/B8qY8v)
sdemircan
08 Kasım 2016, 12:43
Araştırdım bu kadar Yakın zamanda Türkiye ye gelecek diye duymamıştım. Şuan gerçekten şaşırdım. Tanıtımı nerde yapıldı ve fiyatları belirlendi mi acaba ?
Hayati01
09 Kasım 2016, 22:14
http://imageshack.com/a/img924/8918/11gBB0.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
http://imageshack.com/a/img921/1592/vIZUq2
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO