Orijinalini görmek için tıklayınız : CF Moto CF Moto 150 NK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
speedy0906
06 Mayıs 2018, 14:10
Aynı sorunla bende karşılaştım ama 40 tl ye çözdüm işi başka basamak taktım kardeş orjinalden daha iyi oldu :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
Akü basliklarini sök tak tamamdır..ben öyle yaptım söndü
furkanaltan
07 Mayıs 2018, 19:11
merhaba arkadaşlar EFI ikaz ışığı sürekli yanıp sönüyo ,ateşlemede bi sıkıntı yaşamıyorum ,motorun gidişindede bi sorun yok ama o lamba sürekli yanıp sönüyo ,yardımcı olabilcek varsa sevinirim.
o benimde başıma geldi iki kez . ikiside mecburiyetten ucuz benzin aldığım için yanmış ilkini serviste söndürttüm ( fakir karışım arıza sebebi) ikinciside servise 100 metre kala söndü kendiliğinden . benimde calışmada ve yakıtında sorun yoktu
Celal89
08 Mayıs 2018, 01:09
Arkadaşlar forumda daha önceden (2016) yazılarımı takip etmişsinizdir, motorum 20.000km oldu, şimdiye kadar sıkıntısız kullandım,birçok kişiye de tavsiye ettim, almasına vesile ta ki yedek parça ihtiyacım olana kadar, motorun dişlileri ve zinciri değiştirmem gerekti ancak 1 aydır fabrika zincir ve dişli yok, aramadığım servis, görüşmediğim yetkili kalmadı, artık motorun iade sürecini başlatmayı düşünüyorum ancak motordan da genel olarak memnun olduğum için yan sanayi de olsa dişli takımı ve zincir arıyorum, bildiğiniz biryer var ise istanbul anadolu yakası ve kocaeli Gebze çevresi lütfen yardımcı olun, son olarak da, 8 yıldır motosiklet kullanıyorum, mondialden piaggio’ya, yamaha’dan cfmoto’ya kadar birçok motosiklet kullandım ancak yeni alacak arkadaşlara tavsiyem uma ile bağlantısı olduğu sürece motorun görüntüsüne vs, kanıp almayın, uzak durun, servisler değiştirdik dediği parçalar temizlenip takılıyor, parça sıkıntısı olduğunda kabadayı gibi konuşup ilgilenmek istemiyorlar, zorla garanti dışı bırakmaya çalışıyorlar vs. Halen de alacak olan var ise servise gittiğinde aracınızın başında durun, bahsettiğim parçalar için yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen Facebooktan bana ulaşsın, tekeriniz düz basaın (Celal Durna)
TA6AHE
10 Mayıs 2018, 18:50
Arkadaşlar forumda daha önceden (2016) yazılarımı takip etmişsinizdir, motorum 20.000km oldu, şimdiye kadar sıkıntısız kullandım,birçok kişiye de tavsiye ettim, almasına vesile ta ki yedek parça ihtiyacım olana kadar, motorun dişlileri ve zinciri değiştirmem gerekti ancak 1 aydır fabrika zincir ve dişli yok, aramadığım servis, görüşmediğim yetkili kalmadı, artık motorun iade sürecini başlatmayı düşünüyorum ancak motordan da genel olarak memnun olduğum için yan sanayi de olsa dişli takımı ve zincir arıyorum, bildiğiniz biryer var ise istanbul anadolu yakası ve kocaeli Gebze çevresi lütfen yardımcı olun, son olarak da, 8 yıldır motosiklet kullanıyorum, mondialden piaggio’ya, yamaha’dan cfmoto’ya kadar birçok motosiklet kullandım ancak yeni alacak arkadaşlara tavsiyem uma ile bağlantısı olduğu sürece motorun görüntüsüne vs, kanıp almayın, uzak durun, servisler değiştirdik dediği parçalar temizlenip takılıyor, parça sıkıntısı olduğunda kabadayı gibi konuşup ilgilenmek istemiyorlar, zorla garanti dışı bırakmaya çalışıyorlar vs. Halen de alacak olan var ise servise gittiğinde aracınızın başında durun, bahsettiğim parçalar için yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen Facebooktan bana ulaşsın, tekeriniz düz basaın (Celal Durna)
Aylardır, söylüyorum, Uma ömrünü yer adamın
Kubilay32
13 Mayıs 2018, 19:41
Merhaba arkadaşlar kendimi tanıtmak istedim adım kubilay yaşım 23 mersinde yaşıyorum, bende nisan başı itibariyle cfmoto150 nk alarak aranıza katıldım ve şuan 450 kmdeyim daha önce 100lük seger cub, kuba çita 170fx,lifan em150l, Tvs apache rtr 150 kullandım ve 4 yıldır aktif motosiklet kullanıcısıyım herkese kazasız belasız sürüşler 👍🏼
A.Sahin
14 Mayıs 2018, 11:30
herkese iyi forumlar, ilk motosikletimi almayı planlıyorum ve iki model arasında kararsız kaldım. ikince el 150nk ve 0 rks titanium 220. siz 150 nk kullanıcılarını hangisini tavsiye eder.
Celal89
15 Mayıs 2018, 00:47
Rks hava soğutmalı ve karbüratörlü, beygir güçleri aynı gibi,donanım olarak 150nk birkaç adım daha öndedir.en büyük tavsiyem iyi bir servis seçmendir.
roadpeople
15 Mayıs 2018, 02:00
celal bülent usta ümraniye facebook da yazdım yardım istemedin dişli konusunda
Celal89
17 Mayıs 2018, 09:08
Dostum o hafta orjinal parça temin edileceği söylendi ben de o yüzden garanti kapsamında olduğu için orjinal parça taktırmak istedim ancak halen parça fabrikada mevcut değil ve artık bekleyemiyorum, mecburen yan sanayi taktıracağım, rica etsem mesaj ile ustanın numarasını bana ulaştırabilir misin?
Klickner07
18 Mayıs 2018, 20:11
Beyler 1 hafta önce EFI ışığım yandı ana sigortayı çıkartarak sistemi sıfırladım fakat bu gün tekrardan yanmaya başladı ve motor canımı sıkmaya başladı cözümü nedir servise gitmek istemiyorum cünkü motorumda led xenon var büyük ihtimal ondan dicekler aynı sorunu yaşayan varmıdır ?
roadpeople
22 Mayıs 2018, 11:47
Beyler 1 hafta önce EFI ışığım yandı ana sigortayı çıkartarak sistemi sıfırladım fakat bu gün tekrardan yanmaya başladı ve motor canımı sıkmaya başladı cözümü nedir servise gitmek istemiyorum cünkü motorumda led xenon var büyük ihtimal ondan dicekler aynı sorunu yaşayan varmıdır ?
Yukarıda akü başlığı yazmış tekrar dene ucuz yakıt yazmış ondan mı acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
Klickner07
23 Mayıs 2018, 19:31
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
bu gün antalya ya gittim Kymco Cfmoto-antalya Ahmet Bunarcı abinin yanına sorunu bilgisayar ile söndürdü.
Kubilay32
06 Haziran 2018, 11:20
Arkadaşlar şimdi motorun ilk bakımı yaptırdım geldim 700 kmde, kafama birşey takıldı ilk bakım ücretsiz değil mi UMA servisinde?? . Ayrıca 75 tl sadece işçilik ücreti aldı, 1 tl bile inmedi yıllardır gittiğim adam neymiş normalde 100 tlymiş de bana 75miş yemin edince verdim çıktım parayı. 60 yağlara + 75 işçilik, yav alt tarafı yağını değiştirdi sadece yağ filtresini bile değiştirelim dedim ona da gerek yok dedi diğer bakıma değiştiririz dedi değiştirmedi. Yağ fiyatı neysede işçilik gerçekten canımı sıktı çünkü herşeyi gözümün önünde yaptı. Sizler ne kadar veriyorsunuz bakıma yazarsanız sevinirim ona göre servis değiştircem.
alganx
06 Haziran 2018, 16:34
kullandığı yağın markası nedir eğer mondoilse iyi kitlemiş servisiniz ben rodaj bakımında yağ(mondoil)+işçilik 80 tl ödemiştim
Kubilay32
06 Haziran 2018, 18:54
Aynen mondoil yağ koydu, banada kitledi gibi geldi ondan soruyorum, hayır yıllardırda tüm motorlarımı ordan yaptırırım bana dedim bu fiyat ney böyle su soğutmalılar üst segment sayılıyormuş, hayır suyunu muyunu koysa yine çok demiycem sadece yağ değişti sonra eliyle vidaları elden geçirdi o kadar. Bence bakıma gelmesinler garantiden çıksınlar yada gelsinler kaz gibi yoliyim mantığındalar. Neyse mersin merkezde bu motokaçardan başa 2 tane daha servis var gidip onlara önce fiyat konuşup yaptırcam bundan sonra, ben kaybetmedim o yıllardır gelen müşteriyi kaybetti.
dahilibellek
09 Haziran 2018, 18:12
Gerçekten artık insanın aklı almıyor.. Şu an cf moto 150 nk'nın sıfır fiyatı 11.490 olmuş durumda. Çinli motosiklet alt tarafı bu fiyatlarla neyi amaçlıyorlar anlamış değilim. Söylediklerim diğer markalar için de geçerli. Sanırım dış mihraklar Türklerin motosiklet kullanmasını istemiyor. Umarım fiyatları daha da artar. Çünkü herkes çok memnun görünüyor..
Celal89
12 Haziran 2018, 02:50
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerdeki sıkıntılarımı yukarıda okumuşsunuzdur, geçtiğimiz günlerde motorun iade sürecini başlatacağımı söyledikten bir gün sonra arayıp yedek parçaların temin edildiğini söyleyip kadıköydeki servisten teslim alabileceğimi söylediler, ertesi gün teslim almaya gittiğimde parçaları hazırlayıp verdiler ancak sadece kaplin lastiği ve zincir orjinal geri kalan ön dişli cbf 150nin dişlisini verdiler, arka dişli de yoktu, yani 2 ay cbf dişlisi için beklemişim, halbuki elinizi sallasanız bulabileceğiniz bir motorun parçası, ayrıca arka dişli için astronomik rakamlara satılmasına rağmen onu da araştırıp yamaha ybr125 ile uyumlu olan arka dişliyi de yamaha bayisinden orjinalini 60 tlye aldım, diyeceğim o ki boşuna servisle muhattap olmayın, komedi gibi beni kendi elleriyle başka markalara yönlendirip kendilerinin nekadar aciz bir şirket olduğunu birkez daha gösterdiler, UMA kadar alakasız bir şirket daha yoktur, cfmoto umarım dağıtıcısını kısa sürede değiştirir aksi halde Türkiye piyasasında işleri bitiktir.dişli,zincir vb. Birçok yedek parçaları piyasadaki birçok marka motorlarla aynı, araştırıp işinizi hızlandırabilir, çinli parçanın 1/3 fiyatına japon yedek parçaları kullanabilir, motorunuzun ömrünü uzatabilirsiniz, benim aldığımda 6.900 iken oldukça cazipti ancak bundan sonraki süreçte 11.490 ve üzeri fiyatlarla sakın almayı düşünmeyin...
Kubilay32
12 Haziran 2018, 11:12
Ben bu yıl nisan ayında 9000 tlye aldım. İyiki almışım çünkü 9000 tl ye başka taksitli sıfır motor bulamamıştım. Hondanın yeni çıkan cb125f sini inceledim 9.990 peşin fiyat çektiler, ybr 125 desen o da öyle 12.500 çektiler ve ikiside bisiklet tipli, kampana frenli bana göre yıllardır hiç geliştirilmeyen ve artık yüzü eskimiş modası geçmiş motorlardı bende (ön arka disk frenli, dijital göstergeli, vites göstergeli, euro4 uyumlu gaz emisyonlu, çelik fren hortumlu, kiska tasarımlı, tüp şaseli, turkuaz cantlı) cfmotoyla karşılaştırınca tabiki cfmoto galip geldi ve içime sine sine aldım, iyikide almışım aldım 1 ay geçmeden 11.490 yaptılar hem zamdan etkilenmedim ama şuan 11.490 verirmiydin derseniz kesinlikle vermezdim kimseye de verdirtmezdim. Ama arkadaşlar ben alırken aslında fiyat olarak mesela hondanın cb125fsiyle karşılaştırdım ama özellik olarak hondanın cb125r modeli ile karşılaştırılmalıdır. Çünkü abs hariç honda cb125rden bizim cfmotoların hiçbir farkı yok ve o abs yede cfmoto150nk da hiç gerek yok bence. Çünkü cfmotonun frenleri harika özellikle ön freni ebc teknolojisi kullanılmış ve mükemmel çalışıyor. 18.500 tl honda cb125r a vereceğime iki tane cfmoto 150nk eskitirim diye düşündüm ben. Yoksa siz belki bilmezsiniz 9000 bile çok geliyor size ama öyle değil. Herkes 7.000 lik fiyatını biliyor cdmotonun ben 2014 te ilk görüp sorduğumda fiyatı 5.400 tldi bende çin malı olduğunu duyunca çok beğensemde gidip 5.400 e Tvs apache almıştım. Bende 7000e alanları çok bulmuştum o zaman ama bence cfmoto kendini kanıtladı artık çokda küçümsemeyelim ama şuanda 9000 tl iyi fiyattı 11.490 tl kabul edilmez kimsede alamaz zaten. Ama alacak olanlar hemen alsın bazı bayiler hala 9-10 arası 2016 modelleri veriyor bir sorun fiyatını ve kaçırmayın onları.
mesadkaya
13 Haziran 2018, 21:34
kardeşlerim motoru yeni aldım ve koruma demiri taktırmak istiyorum? acaba fiyat/performans ürünü tavsiye etme şansınız var mı?
Klickner07
13 Haziran 2018, 23:53
kardeşlerim motoru yeni aldım ve koruma demiri taktırmak istiyorum? acaba fiyat/performans ürünü tavsiye etme şansınız var mı?
yamaha r25ilerin koruma takozları var etli olanlardan onlardan tavsiye ederim 100 ile 130 tl arası.
levend84
14 Haziran 2018, 00:37
Nk ya Driftlerin debriyaj balatalari uyuyormu?
Kaç saç,kaç balata olacak bilgisi olan var mı?
Bloğu yarmadan bilgi alabilirsem ona göre sipariş geçicem motoru haybeye yatirmak istemiyorum.
Arıza;3. ve 4. viteste rampada bağiriyor 50km hizi geçmiyor,düzdede hissedilir kaçirma var.
1.2,5,6 da sıkıntı yok.motora yeni yağ koydum balata bitik oldugu için yağı hemen kararatti.
Motoru kullanan yeğenim,süzme apaçidir.
Kendim yapacağim.
mesadkaya
15 Haziran 2018, 12:44
acaba özelden link atabilme şansınız var mı? maalesef motorda yeniyim ve çok bilgi sahibi değilim
roadpeople
17 Haziran 2018, 00:05
Nk ya Driftlerin debriyaj balatalari uyuyormu?
Kaç saç,kaç balata olacak bilgisi olan var mı?
Bloğu yarmadan bilgi alabilirsem ona göre sipariş geçicem motoru haybeye yatirmak istemiyorum.
Arıza;3. ve 4. viteste rampada bağiriyor 50km hizi geçmiyor,düzdede hissedilir kaçirma var.
1.2,5,6 da sıkıntı yok.motora yeni yağ koydum balata bitik oldugu için yağı hemen kararatti.
Motoru kullanan yeğenim,süzme apaçidir.
Kendim yapacağim.
Valla aynı soruyu bende sormuştum ama cevap alamadım ne yazık ki
TA6AHE
18 Haziran 2018, 13:57
CHOHO 428 132L ORİNGLİ ZİNCİR hepsiburada da var olurmu. Birde arka balata değişen varmı, NERDEN nasıl buluruz
TA6AHE
20 Haziran 2018, 16:44
UMA fiyasko devam, bir balata bile yok. Yoldaymış gelince haber vereceklermiş Almayın bu firmadan Birşey yanarsınız
cagrierel
26 Haziran 2018, 19:07
Beyler yaklaşık 2 bin km de 150 nk sahibiyim motorumun tek bir sorunundan sıkıntım var o da en önemlisi beni yolda bırakması enjeksiyon ısıgının yanıp sönmesi yüzünden 5-6 kere yolda kaldım servisde hiç oralı degil abuk subuk şeyler cevaplar veriyorlar onlardan bir verim alamıyorum yani sorunum şu motorla gün içinde gezerken hiç bir sıkıntı yok fakat stop edip 10 15 dk sonra binince marş almıyor akü göstergesi 10 voltta sayıyor ve enjeksiyon ısıgı yanıp yanıp sönüyor benzin kokusu egzozdan geliyor bu her inip bindigimde olmuyor genellikle hiç ummadıgım zamanlarda oluyor ve çok canımı sıkıyor eğer aranızda böyle bir sorun yaşayan arkadaslar varsa bana cevap verirlerse çok sevinirim motor daha yeni enjeksiyonda bi sıkıntı olucagını düşünmüyorum benim şahsi düşüncem akü yeterli gücü veremedigi için enjeksiyon ateşlemiyor benzin gitmiyor ateşlemedigi için enjeksiyon ısıgı yanıp sönüyor ve benzini egzozdan atmaya çalısıyor yanlısta olabilir düşüncem sizce nedir ?
frtburak
29 Haziran 2018, 03:02
Arkadaşlar selamunaleykum.Size bir şeyler danışacaktım.İlk motorumu almayı düşünüyorum ve Cf 150 nkyi gördüğümde görünüş olarak cok begendim ama aklımda soru işaretleri kaldı.Öncelikle yeni başlayacak birine bu motoru onerir msiniz? Ikinci ve aslında en önemlisi yeni olduğum için muhakkak ufak düşmeler falan olur diye düşünüyorum.Bu motorun parça fiyatları nasıldır ogrenciyim ve açıkçası paramla sadece motor alabilirim.Aklımda mondial z one 150 veya rks titanic 150 modelleri de var ama bu görünüş olarak en cok beğendiğim motor.Bu motolar arasında acemilikteki sürüş olarak parca fiyati performans olarak ne önerirsiniz
ulkerhan
29 Haziran 2018, 09:29
Arkadaşlar selamunaleykum.Size bir şeyler danışacaktım.İlk motorumu almayı düşünüyorum ve Cf 150 nkyi gördüğümde görünüş olarak cok begendim ama aklımda soru işaretleri kaldı.Öncelikle yeni başlayacak birine bu motoru onerir msiniz? Ikinci ve aslında en önemlisi yeni olduğum için muhakkak ufak düşmeler falan olur diye düşünüyorum.Bu motorun parça fiyatları nasıldır ogrenciyim ve açıkçası paramla sadece motor alabilirim.Aklımda mondial z one 150 veya rks titanic 150 modelleri de var ama bu görünüş olarak en cok beğendiğim motor.Bu motolar arasında acemilikteki sürüş olarak parca fiyati performans olarak ne önerirsiniz
Parçaları soygun. Çoluğunun çocuğunun rızkını parça parası olarak motora yatırırsın. TVS'nin de parçaları pahalı 110 tl ye balata mı olur muş? Drift'in gözünü seveyim. Fabrikanın taktığı orijinal balata 20 TL mis gibi.
TA6AHE
02 Temmuz 2018, 12:15
https://www.google.com.tr/amp/s/www.sikayetvar.com/cf-moto/amp
Durum hep aynı, herkes şikayetçi
naked cf
07 Temmuz 2018, 02:59
Selamlar 2.elini 3096 kmh de aldım Sana katılıyorum şekli güzel, motorda güzel gidişide bence bu kadar rüzgara fena değil 3900 lere geldim yani işte 800 km yol yaptık cf nk 150 ile hatta eşim ile, az yakıyor bendeki 150 ye 3 olanı vites göstergeli olanı ki yeni aldım 2 ay daha olmadı 5. motorum ve çok dengeli bir motor , ben biraz ara verdim bir 5 yıl kadar en son er 5 vardı onuda çok beğenerek almıştım ama şehir için ağır kalıyordu ki yani motor ağır 180 kg falandı tork var ama herşey tork değil doğru vites falan liste uzarda gider. Bu motorda parça sıkıntısı var şu an için ama, getirilir bence çünkü çok var istanbuldayım günde 2 tane en az görüyorum. Her motor 4/4 lük olmaz genelde 1 eksiği çıkar ama parça yok diyede şu ali li sitelere bakmayacak değiliz yağ, hava filtresi var evet biraz pahalı ama diğer motor firmalarıda tl birimini kullanmıyor eu diyor. Motor parçaları hep biraz pahalı vede bulunmsı zor olabilir. Bir son tavsiye daha yenide başlasan düşme kelimesini kafandan çıkart minik bir alan bul çalış ama düşme umarım biraz yardımcı olmuşumdur.
xabdullah42
07 Temmuz 2018, 16:24
Arkadaslar selamlar...bugun (7temmuz) itibarıyla motor sınavını kazandım temmuz sonu gıbı ehlıyetı alacam ınsallah. bayiyi aradım 2018 model cf 150 nkyı temmuz ortasında türkiyede satışa suncaklarmış muhtelemen %7.5 zam gelecekmıs yanı 12.000-13.000tl olcakmıs ABS gelcekmıs tasarımı muhteşem görünüyor (youtubeden bakabılırsınız 400nkya benzetmısler) dıger teknık ozellıklerını bılmıyorum ama bu motoru almak ıcın kredı cekıcem sızce degermı arkadaslar.. 150nk klasmanında en guzel tasarıma sahıp motor bu bence. benım en onemlı krıterımde bu. baska onerınız var mı acaba
TA6AHE
08 Temmuz 2018, 18:28
Arkadaslar selamlar...bugun (7temmuz) itibarıyla motor sınavını kazandım temmuz sonu gıbı ehlıyetı alacam ınsallah. bayiyi aradım 2018 model cf 150 nkyı temmuz ortasında türkiyede satışa suncaklarmış muhtelemen %7.5 zam gelecekmıs yanı 12.000-13.000tl olcakmıs ABS gelcekmıs tasarımı muhteşem görünüyor (youtubeden bakabılırsınız 400nkya benzetmısler) dıger teknık ozellıklerını bılmıyorum ama bu motoru almak ıcın kredı cekıcem sızce degermı arkadaslar.. 150nk klasmanında en guzel tasarıma sahıp motor bu bence. benım en onemlı krıterımde bu. baska onerınız var mı acaba
Yakma kendini, 😎
frtburak
12 Temmuz 2018, 12:58
Gönlüm bir yandan bu motoru istiyor bir yandan da yorumları okudukça bile bile yakma kendini diyor.Cf ile Rks rn180 arasında kaldım rks hafif rahat bi motor gibi duruyor sürüşü kolay olur gibi bi his verdi ama tipi çok küçük görünüyor.Cfde tipi çok güzel ama bir kere binme fırsatım oldu 1 dakika falan gidonu dar geldi sanki yada acemiyim diye ben mi öyle hisettim,bir yandan da parçası falan da pahalı,ikisi arasında öneriniz nedir? Bu arada ikinci el almayı düşünüyorum, Cfye 6000bin civarı bir fiyat istiyorlar,rksye de 6bucuk 7 arasi ama rks 2017 model
Sabaton52
13 Temmuz 2018, 15:38
Merhaba arkadaşlar,
baştan sona okudum Allah'a şükür yaşanan sorunların hiç biri ile karşılaşmadım ve herhangi bir kazayada karışmadım güncel km 17500+ ve yaz kış günlük kullandım. Nisan 2017'de trafiğe çıktım bu motorla ve ilk motorum :) ve şimdide cc büyütmek niyetindeyim.
TA6AHE
14 Temmuz 2018, 11:43
Merhaba arkadaşlar,
baştan sona okudum Allah'a şükür yaşanan sorunların hiç biri ile karşılaşmadım ve herhangi bir kazayada karışmadım güncel km 17500+ ve yaz kış günlük kullandım. Nisan 2017'de trafiğe çıktım bu motorla ve ilk motorum :) ve şimdide cc büyütmek niyetindeyim.
Motosiklet için kimse kötü Birşey demiyor, sıkıntı, UMA
Sabaton52
15 Temmuz 2018, 14:25
Benim onlara 1 kere işim düştü onda da kolayca hallettik çok şükür nasip mi diyelim ne demek lazım bilmiyorum
xabdullah42
16 Temmuz 2018, 09:40
malum piyasa aldı başını gidiyor. 150nk 11k ama 2018 modelini bekliyorum muhtemelen 13k olacak pulsar 200 desen olmuş 15k mondial zone 180 8k 3ünün arasında gidip geliyorum uzun yol (istanbuldan edirne sakarya yani 200km altı) yakıt ve yedek parça için hangısını onerırsınız benım ılk motorum olcak ınsallah
Récharcinq
21 Temmuz 2018, 13:33
İyi günler bende foruma yeni katıldım motor almayı düşünüyorum ama bütçem kısıtlı o yüzden cf moto 150 NK veya megelli 250r almayı düşünüyorum sizce bu iki motor nasıldır yarı yolda bırakır mı? Yorumları okuyorum bazen olum bazen olumsuz oluyor elbet anca uyguna temiz cf moto bulabilirsem ondan alırım o tarzda başka motor biraz da tipi olan naked roaster veya sport touring motor var mıdır önerebileceğiniz?
roadpeople
24 Temmuz 2018, 18:27
İyi günler bende foruma yeni katıldım motor almayı düşünüyorum ama bütçem kısıtlı o yüzden cf moto 150 NK veya megelli 250r almayı düşünüyorum sizce bu iki motor nasıldır yarı yolda bırakır mı? Yorumları okuyorum bazen olum bazen olumsuz oluyor elbet anca uyguna temiz cf moto bulabilirsem ondan alırım o tarzda başka motor biraz da tipi olan naked roaster veya sport touring motor var mıdır önerebileceğiniz?
Sakın megelli alma uzak dur. Cf moto km sine fazla takılmadan temiz bir tane bulabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------
malum piyasa aldı başını gidiyor. 150nk 11k ama 2018 modelini bekliyorum muhtemelen 13k olacak pulsar 200 desen olmuş 15k mondial zone 180 8k 3ünün arasında gidip geliyorum uzun yol (istanbuldan edirne sakarya yani 200km altı) yakıt ve yedek parça için hangısını onerırsınız benım ılk motorum olcak ınsallah
Mondialden uzak dur. Ben şahsen bajaj sevmiyorum yani ben almam cf alacak olursan 600 km yaptığım oldu sıfır sorun lakin ortalama hızı 90 km stabil gidevileceğin hız yani
TA6AHE
25 Temmuz 2018, 12:42
U. M. A rezalete devam ediyor, sosyal medya hesaplarında yorum yapmamam için engellemişler. Bir aydan fazla oldu bir balatayı temin edemediler, diskte gitti. Bakın yanlız değilmişim.
https://www.sikayetvar.com/cf-moto/parca
sahsensei
07 Ağustos 2018, 01:11
1 Yıla yakındır beraberiz ilk motorum yaklaşık 10bin km yol yaptık beni hiç yolda bırakmadı ancak aydan aya biyerinde sürekli sıkıntı çıkıyor. bıkmam sürekli bakarım hiçbi şeyini eksik etmem diyorsanız gözünüz kapalı alın dört dörtlük bir başlangıç motoru gazı bırakınca hız kesmeler vs hatanlarınızı güzel affettiriyor. ama bir çok kişinin dediğini gibi servisi rezalet.
roadpeople
09 Ağustos 2018, 08:53
uzun süredir kullandığım motorumu sattım. Açıkçası motorumdan fazlasıyla memnundum. satma sebebim cc yükseltmekti. motorumla bir kaza yaşamadığım için hiç parça aramadım yağ ve hava filtresi dışında , bu yüzden UMA ile de bir sıkıntı yaşamadım( ki bu sebeten yakın arkadaşıma 150 nk aldırdım) fakat söylemem gereken şeyler var. bu motoru alacak olan arkadaşlara bu motorun servisi yok cidden kendi ustanızın olması lazım. eğer kendi ustanız yoksa yandınız. Benim vardı sıkıntı yaşamadım. 6000 bakımına kadar balıkesirde ki servisine gittim 6000 den sonra özkan aras ve birsen başak a gittim. 6000 de özkan arasa gittiğimde bakımdan sonra motor bir garip gitmeye başladı. 1 hafta kullandım ama emindim ki motorda bir gariplik vardı. torklanmasında özellikle geri servise götürdüm yaklaşık bi 15 dk sürdü motoru ve debriyaj baskı balatasının bittiğini söyledi. 6000 km baskı balata bitmesi için çok erken olduğundan servisten yana şüpheye düştüm ve 8000 km de birsen başak a gittim birsen başak motorda hiçbirşey olmadığını söyledi fakat servislerin bu kadar dengesiz konuşması beni gerçekten şüpheye dşürdü ve usta arayışına girdim. Kendi motorsiklet grubumuzdan bir usta buldum ve 10000 km bakımında garantiyi yakma pahasına ona gittim ve garantiyi yaktım. neyse motor bakıma girdi ve birşey farkettik 6000 km de özkan arasta yaptığım bakımda buji değişmişti ve değiştirdiği bui benim motorumla alakası olmayan takılmaması gerken bir bujiymiş.yani özkan aras kafasına göre bir buji takmıştı motora (zamanında özkan arası önerdiğim için üzgünüm bende hataya düşmüşüm ) ve bu adam 150 NK kullanıcılarını 400 NK kullanıcılarıyla bir tutmuyor.Çünkü 400 kulanıcılarından aldığı parayı 150 kullanıcılarından alamıyor haliyle 150 nk kullanıcılarını maadi anlamda yolmaya çalışıyor üstelik servis işçilik fiyatlarımız yamahadan pahalı arkadaşlar. Son olarak cf moto 150 NK alır mıyım ? kesinlikle bir gün bile yolda bırakma teşebbüsünde dahi bulunmadı yaz kış ,sıcak soğuk demeden tek marşta çalıştı. uzun yol yaptım hareret yapmadı yorulmadı saatlerce trafikte kaldım yine de hareret yapmadı. frenleri hep tutması gerektiği zaman görevini başarıyla gerçekleştirdi. Bu motor gerçekten almaya değer bir motor size yukarıda servisle ilgili bir sıkıntılardan yaşadığımda sadece küçük bir kısmını anlattım bu motoru almamanız için bir sebep varsa o da servisleridir. Onun dışında bu motoru bajaja falan rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
MillionShop
14 Ağustos 2018, 02:18
Çok doğru, senin tavsiyeni dinleyip ilk gittiğimde, yüzüme bile bakmamıştı. Beylikdüzü'ndeki Autopia'da, Umut Usta var. Bajaj ve UMA yetkili servisi, kendisini tavsiye ederim. Ancak, Umut usta dışında usta varsa gitmeyin derim.
levend84
14 Ağustos 2018, 02:36
Valla aynı soruyu bende sormuştum ama cevap alamadım ne yazık ki
Yeğenim motoru 6.000 tl ye zor sattı
17.000 km de.çok sorun yaşadı..iki ay evvel cbr125 aldık 2013 model 38.000 km de 8.250 tl ye.gayet memnun.
Celal89
14 Ağustos 2018, 12:10
Bu motoru kullanan en eskilerden biriyim, 2 yıl 3 ay kadar oldu, şuan 24.000de, dolu dolu kullandım ancak taki yedek parça ihtiyacım olana kadar, motoru alın yalnız yetkili servise hiç uğramayın, ben artık kendisi de bir motosiklet klubü başkanı olan bir arkadaşın garajına götürüyorum, bakımını aksatmazsanız uzun yıllar kullanırsınız, ancak sakın UMA yetkili servislerine ayak basmayın.şuan ki aklım olsaydı aynı parayı bu motora vermez, peşinat olarak kullanıp yerine daha torklu ve iyi servisi olan bir motoru alırdım orası da ayrı.adamların servisinde dişli yok ayna yok hiçbirşey yok, aylarca parça bekliyorsunuz.
MillionShop
25 Ağustos 2018, 03:54
Uzun süredir sorun yaşamıyorken motosiklet ile uzun süreli kullanımlarda (30 dk - 1 saat) kenara çektiğinizde, durduğunuzda kısaca motoru kapattığınızda, tekrar çalışmıyor. Dakikalarca bekliyorum. Sorunun ne olduğunu anlamıyorum. Her zamanda yapmıyor bunu, örneğin 1 saat kullanım yapıp benzin almak için benzinciye çektim. Depoyu doldurdum. Motor çalışmadı. Marş basıyorum, basıyorum hiçbir şey olmuyor. İte ite taşıdım kenara, bekledim sonra çalıştı.
Otopark kartını okutmak için duruyorum, kapı açılıyor geçemiyorum neden ? sikik motor çalışmıyor çünkü çıldıracam. Servislerle, 2500 km'deki motorun bin tane derdiyle, habire yolda bırakmasıyla uğraşmaktan bıktım. Böyle saçma sapan hizmet veren, mal satan arkasında durmayan kim varsa belasını bulur umarım.
Sorunun aynısını yaşayanlar lütfen mesaj atın, birlikte çözüm üretebiliriz belki, bildiğim kadarı ile ben tek değilim.
(Servisler ile olan yaşanmışlıklarıma, önceki mesajlarımdan bakabilirsiniz. takılmamaya bekletilmeye neler neler...)
Whiskeysour
28 Ağustos 2018, 00:24
Arkadaşlar herkese merhaba, aslında mayıs ayından beri aranızdayım ve başlığıda sık sık takip ediyordum. Motorum 2016 model 2017 çıkışlı 150 nk. Ben aldığımda 5500 km deydi, şuan da 9200 lerde. Daha öncesinde Hyosungun GT250R modeli vardı bende, her gün merter-kadıköy arası işe gidişlerde kullandığım ve köprü dahil bana günlük 20 tl benzin parası çıkardığı için satıp bu motoru aldım. Almadan önce bi burukluk vardı içimde açıkçası, malum 150 cc bir motor ve hyosungun yanında atiklikten söz edemeyiz. Motora ilk bindiğimde e5 te 110 120 lerle makas makasa gittiğimi ve olası risk durumlarında yaptığım frenlerdeki yavaşlamayı fark edince anlamıştım yanlış bir tercih yapmadığımı. Yaklaşık 4 bin km oldu motorumla ve motoruma aşığım diyebilirim. Yakıt tüketimi çok sakin kullanımlarda 2.25 Lt gibi çok güzel bir rakamı görüyor. Gidişi hiç kötü değil, 115 e kadar tak diye çıkıyor motor ve yoldan kopmuyor, kedi gibi yapıştığını hissettiriyor yola. Frenleri beni çok mutlu etmişti ilk bindiğim günden beri ama lastikleri frenlemelerde kızaklıyordu. Bende geniş bir araştırma sonrası Anlas ın dört mevsim kullanılabilecek Winter grip 2 lastiklerini taktım 1000 km kadar önce, gerçekten müthiş bir fark oldu arada, birde gidip katlanır plaka takınca görünüşü diğer bütün 150 nk lar bir kenara benim ki bir kenara hissi yarattı bende. Motorun eksilerinden bahsedeyim biraz, arkadaşlar selesi ilk bindiğimden itibaren bana sert gelmişti 1 saatin sonunda popom artık ağrımaya başlıyordu ama şimdi ya alıştım ya sele kendiliğinden yumuşadı bunu bilemiyorum artık. Motor 128 in üzerine çıkmıyor, direk kesiciye giriyor 10 bin devirde. Ben bunu eksi olarak görmek istemiyorum çünkü bu sayede motorun ömrünü uzatmış oluyorlar bir nevi. Motorumla bir kez ufacık bir kaza yaptım, cevizlibağ taraflarında sol ve orta şeridin arasından 30 40 ile yoğun trafikte giderken taksicinin aynasına bakmadan bir anda önüme kırmasıyla, ne kadar kaçmaya çalışsamda kaçamayışımla taksicinin aynasını almış ve sağ basamak ile sağ koruma takozunu kırmış bulunmakta oldum. Motor devrilmedi allahtan sola doğru manevra yapmıştım zaten refleksle iyice yanaşıp durdum. Sonrasında arkadaşımın tavsiyesiyle topkapı sanayide ferik egzozun yanında adaşım ömer ustaya götürdüm motorumu, sağolsun elinden geleni yaptı ama parça kaynak tutmuyordu, 2 saat uğraştı adam benide mahçup etmemek için en kısa zamanda değiştir ayaklığı dedi. 1 ay geçti hala bişey olmadı ama Allahtan elleri dert görmesin ustamın. Motoruma birde s2000 alarmlardan taktım, bu biri motora dokununca kumandayı öttürenlerden, akşamları kapının önüne zincirliyorum biri kesmeye uğraşırsa alarmda var gibisinden rahat uyuyorum. 150 nk almayı düşünen arkadaşlar, alın ve hiç içinizde kuşku kalmasın. Siz motorunuza bakın, oda size karizmasıyla yakıtıyla gidişiyle duruşuyla bir fark katsın. Sevgiler bütün CF Moto ve motosiklet.net ailesine...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------
Arkadaşlar herkese merhaba, aslında mayıs ayından beri aranızdayım ve başlığıda sık sık takip ediyordum. Motorum 2016 model 2017 çıkışlı 150 nk. Ben aldığımda 5500 km deydi, şuan da 9200 lerde. Daha öncesinde Hyosungun GT250R modeli vardı bende, her gün merter-kadıköy arası işe gidişlerde kullandığım ve köprü dahil bana günlük 20 tl benzin parası çıkardığı için satıp bu motoru aldım. Almadan önce bi burukluk vardı içimde açıkçası, malum 150 cc bir motor ve hyosungun yanında atiklikten söz edemeyiz. Motora ilk bindiğimde e5 te 110 120 lerle makas makasa gittiğimi ve olası risk durumlarında yaptığım frenlerdeki yavaşlamayı fark edince anlamıştım yanlış bir tercih yapmadığımı. Yaklaşık 4 bin km oldu motorumla ve motoruma aşığım diyebilirim. Yakıt tüketimi çok sakin kullanımlarda 2.25 Lt gibi çok güzel bir rakamı görüyor. Gidişi hiç kötü değil, 115 e kadar tak diye çıkıyor motor ve yoldan kopmuyor, kedi gibi yapıştığını hissettiriyor yola. Frenleri beni çok mutlu etmişti ilk bindiğim günden beri ama lastikleri frenlemelerde kızaklıyordu. Bende geniş bir araştırma sonrası Anlas ın dört mevsim kullanılabilecek Winter grip 2 lastiklerini taktım 1000 km kadar önce, gerçekten müthiş bir fark oldu arada, birde gidip katlanır plaka takınca görünüşü diğer bütün 150 nk lar bir kenara benim ki bir kenara hissi yarattı bende. Motorun eksilerinden bahsedeyim biraz, arkadaşlar selesi ilk bindiğimden itibaren bana sert gelmişti 1 saatin sonunda popom artık ağrımaya başlıyordu ama şimdi ya alıştım ya sele kendiliğinden yumuşadı bunu bilemiyorum artık. Motor 128 in üzerine çıkmıyor, direk kesiciye giriyor 10 bin devirde. Ben bunu eksi olarak görmek istemiyorum çünkü bu sayede motorun ömrünü uzatmış oluyorlar bir nevi. Motorumla bir kez ufacık bir kaza yaptım, cevizlibağ taraflarında sol ve orta şeridin arasından 30 40 ile yoğun trafikte giderken taksicinin aynasına bakmadan bir anda önüme kırmasıyla, ne kadar kaçmaya çalışsamda kaçamayışımla taksicinin aynasını almış ve sağ basamak ile sağ koruma takozunu kırmış bulunmakta oldum. Motor devrilmedi allahtan sola doğru manevra yapmıştım zaten refleksle iyice yanaşıp durdum. Sonrasında arkadaşımın tavsiyesiyle topkapı sanayide ferik egzozun yanında adaşım ömer ustaya götürdüm motorumu, sağolsun elinden geleni yaptı ama parça kaynak tutmuyordu, 2 saat uğraştı adam benide mahçup etmemek için en kısa zamanda değiştir ayaklığı dedi. 1 ay geçti hala bişey olmadı ama Allahtan elleri dert görmesin ustamın. Motoruma birde s2000 alarmlardan taktım, bu biri motora dokununca kumandayı öttürenlerden, akşamları kapının önüne zincirliyorum biri kesmeye uğraşırsa alarmda var gibisinden rahat uyuyorum. 150 nk almayı düşünen arkadaşlar, alın ve hiç içinizde kuşku kalmasın. Siz motorunuza bakın, oda size karizmasıyla yakıtıyla gidişiyle duruşuyla bir fark katsın. Sevgiler bütün CF Moto ve motosiklet.net ailesine...
https://i.hizliresim.com/qvaYJ5.jpg (https://hizliresim.com/qvaYJ5)
Buda benim canavardan bir resim
Kobrs
30 Ağustos 2018, 17:00
Merhaba. Bende de aynı sorun var ama hangi basamak aldınız. Bana link atabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim
Şirket tecrübesi henüz bir Yamaha, Honda , Kawasaki'den çok uzak. Bir süre, bu ve bunun gibi sıkıntıların çıkması bence normal karşılanmalı. Fakat servis konusu çok ciddi bir sıkıntı. İnsanı " ulan keşke 2 lira fazla vereydim de bunlarla uğraşmayaydım " dedirtecek cinsten bir sıkıntı. Bu duruma en kısa sürede bir çözüm getirmeliler.
istekli35
19 Eylül 2018, 07:46
merhabalar arkadaslar uzun suredır takıpteyım fakat kafaları karıştıran bır sorum var cf moto alacağım için motorumu sattım a1 e uyumlu dediler geçen gün değil dediler alamıyorum motoru a1 e uyumlu mu değil mi bilgisi olan yok mu bu konuda ??
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO