Orijinalini görmek için tıklayınız : CF Moto CF Moto 150 NK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
Rebornx4
22 Ekim 2017, 09:30
Aman diyeyim yağ filtresi değişiminde 1,25 koyuluyor. Karteri açıp yagı tamamen boşaltırsanız 1,4 lt koyulur. Aman diyeyim keçeleri havaya uçurmayın :)
roadpeople
22 Ekim 2017, 19:58
[QUOTE=Rebornx4;4235855]Aman diyeyim yağ filtresi değişiminde 1,25 koyuluyor. Karteri açıp yagı tamamen boşaltırsanız 1,4 lt koyulur. Aman diyeyim keçeleri havaya uçurma
Aynen aynen dogru diyorsun kapak acilica 1,4 mus gerci 200 ml den birsey olmaz da yinede dikkat etmek lazim
sdemircan
25 Ekim 2017, 10:06
Yağ değiştirirken 1200ml koyun arkadaşlar, eğer filtrede değiştiyseniz bu 1400e kadar çıkabiliyor. Değişimini ben kendim yapıyorum,zaten yağ seviye göstergesi mevcut kolay birşey. Filtre değişimi yaparsanız yağı ekledikten sonra çalıştırın filtreye yağ ulaşsın. düz bir zeminde motoru dik konumda tutun yağın dibe çökmesini bekleyin. Eksik yada yeterli olduğu o zaman belli oluyor. Ona göre de yağ eklemesi yaparsınız.
Uzun zamandır da yakıt sarfiyatını ölçmemiştim. 9,80 litre benzin ile 370km yol katettim.
Shell v-power kullanıyorum litre fiyatı 5,36tl, 52,5 tllik yakıt aldı ağzına kadar. Km'de 0,14krş yakmış oluyor. bu litre fiyatına göre gayet ekonomik :)
ozannnn
25 Ekim 2017, 18:40
selam herkese motorumu 1000 km dir kullanıyorum 4000 km de yaptırmam gereken bakımlar neler bilgisi olan varmı, birde yakıt tüketimi geçen gün ölçümüme göre 3.4 lt bunun için ne yapılabilir önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar. Geçen hafta cf moto 150nk aldım izmirde,fakat ehliyet yükseltme süreci devam ettiğiden çok sık kullanamıyorum. Sormak istediğim, beceremediğim bi konu var; şu devir ışığını nasıl ayarlıyoruz? Kontağı açmadan önce iki tuşa basılı tuttum setup kısmı açıldı fakat devamını getiremedim. Yardımcı olursanız sevinirim :)
dummy decoy
25 Ekim 2017, 22:02
Merhabalar. Geçen hafta cf moto 150nk aldım izmirde,fakat ehliyet yükseltme süreci devam ettiğiden çok sık kullanamıyorum. Sormak istediğim, beceremediğim bi konu var; şu devir ışığını nasıl ayarlıyoruz? Kontağı açmadan önce iki tuşa basılı tuttum setup kısmı açıldı fakat devamını getiremedim. Yardımcı olursanız sevinirim :)
merhaba
sanırım setup açıldıktan sonra "set" ile rpm sekmesine gidip "adjust" ile ışığın yanmasını istediğimiz devir'i seçiyoruz.
saygılar,
roadpeople
27 Ekim 2017, 04:09
selam herkese motorumu 1000 km dir kullanıyorum 4000 km de yaptırmam gereken bakımlar neler bilgisi olan varmı, birde yakıt tüketimi geçen gün ölçümüme göre 3.4 lt bunun için ne yapılabilir önerilerinizi bekliyorum.
4000 km de hava filtresi değişimi yazıyor fakat gerek yok çnkü hava filtresi 6000 den önce kirlenmiyor bunun dışında yağ filtresi değiştir motor yağı olarak motul 5100 yağ kullan kışın 10w40 yazın 15w50 değerlerini kullan. kontrol amaçlı fren balatalarını baksınlar büyük ihtimal sıkıntı yoktur. 300-500 km de bir zincirini yağlıyorsundur zaten zincirini temizletebilirsin. zinciri kendin de 1000 1500 km de bir temizlersen iyi olur zincir gerginliğine baktırman yeterli olur.
merhaba
sanırım setup açıldıktan sonra "set" ile rpm sekmesine gidip "adjust" ile ışığın yanmasını istediğimiz devir'i seçiyoruz.
saygılar,
Biraz kurcalayınca olayı hallettim dün :) kontağı açtıktan sonra iki tuşa aynı anda basınca saat, rpm gibi özellikleri ayarlayabiliyoruz. Kontak açmadan önce basıp kontağı açınca tekerkek çaplarıyla ilgili bi menü çıkıyor. Bilmeyenler de bu vesileyle faydalanır umarım
KALDERA
27 Ekim 2017, 22:03
selamlar;
150 NK nın başlangıç motoru olacağı hasebiyle UMA nın maltepedeki bayiisinden bir kaç gün önce sıfır aldık.
Motoru ben çok beğendim.
ideal bir başlangıç motoru.vites aralıkları benim KLR 650 ye göre kısa olmasının dışında şehir içi kullanımda yeterli
diye düşünüyorum.
KLR den çıkan 32 litrelik çantayı buna taktım.
http://www.turkuaz.tc/kaldera/150nk1.jpg
http://www.turkuaz.tc/kaldera/150nk2.jpg
http://www.turkuaz.tc/kaldera/150nk3.jpg
herkese kazasız sürüşler..
mwantedd
28 Ekim 2017, 19:30
İyi akşamlar başına daha önce hiç efi ışığı sönmeme olayı gelen oldu mu? Bir gün motoru kullanırken bir sıkıntı yokken kontağı açtım her zamanki gibi zıııt sesi geldi enjeksiyon hazırlandı ama her zaman ışık söndüğü sırada sönmedi. Servisle görüştüm çalıştırınca sönüyorsa bir sıkıntı olmaz bi kaç kere sönmeden marş yapıldıysa yanıyor olabilir çalışınca sönüyorsa kullanabilirsin dediler. Siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Ve ikinci olarak motor rölantide çalışırken motor bloğuna iyice yaklaşıp kulak verince iki saniyede bir gııırrr gırrr sesi yapıyor gibi giderken de geliyor galiba. Sizde de var mı bu ses normal sesi mi?
roadpeople
28 Ekim 2017, 20:43
İyi akşamlar başına daha önce hiç efi ışığı sönmeme olayı gelen oldu mu? Bir gün motoru kullanırken bir sıkıntı yokken kontağı açtım her zamanki gibi zıııt sesi geldi enjeksiyon hazırlandı ama her zaman ışık söndüğü sırada sönmedi. Servisle görüştüm çalıştırınca sönüyorsa bir sıkıntı olmaz bi kaç kere sönmeden marş yapıldıysa yanıyor olabilir çalışınca sönüyorsa kullanabilirsin dediler. Siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Ve ikinci olarak motor rölantide çalışırken motor bloğuna iyice yaklaşıp kulak verince iki saniyede bir gııırrr gırrr sesi yapıyor gibi giderken de geliyor galiba. Sizde de var mı bu ses normal sesi mi?
Efi isigi normal fakat ses hakkinda birsey diyemecegim
mwantedd
28 Ekim 2017, 21:38
Anladım teşekkürler ses de Belli belirsiz geliyor gibi normal sesiymiş gibi onu ben de pek anlayamadım sesin kaynağı da belli olmuyor pek.
Rebornx4
29 Ekim 2017, 18:39
Herkese selam,
Bu topicten beni tanıyan tanır. Kış geldi beyler, motoru satıyorum. İlanı aşağıda görebilirsiniz. Motor tertemiz, yukarıda beni okuyan bilir nasıl temiz baktığımı. Düşünen varsa haberleşelim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cf-moto-150-nk-8500-km-kazasi-arizasi-yok-496959283/detay
mwantedd
29 Ekim 2017, 18:58
Başınıza gelirse arkadaşlar bugün motoru çalıştırmak için kontağı açtım 2 gündür çalışmıyordu. Efi ışığı yine sönmedi. Neyse çalıştırdım ısıttım bi 5 dakika kadar ardından biraz gezip geldikten sonra tekrar kontağı açtığımda artık efi ışığı sönmeye başladı kendiliğinden geçti
ozannnn
31 Ekim 2017, 22:37
teşekkürler cevap için,zinciri yağlıyorum kendim, motor yağı değişicek yani önemli olarak .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
montajı nasıl yaptınız anlatma şansızınız varmı ,bi kaçtane daha fotoğraf atabilirmisiniz
MillionShop
04 Kasım 2017, 22:40
150 NK'nın Euro 4 gelmemesi halinde motor ile iyice sıkıntıya girme ihtimalimiz var. Euro 4 gelicekmi bilgisi olan var mı ?
roadpeople
06 Kasım 2017, 01:38
150 NK'nın Euro 4 gelmemesi halinde motor ile iyice sıkıntıya girme ihtimalimiz var. Euro 4 gelicekmi bilgisi olan var mı ?
gelecek gelecekte ne sıkıntısı olacak bi sıkıntı çıkmaz rahat ol :D
Lazasker
13 Kasım 2017, 23:47
CRF Rally alacağım için ben de satışa koydum arkadaşlar. İlgilenen olursa...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cf-moto-sorunsuz-cf-moto-150-nk-480721475/detay/
Rebornx4
14 Kasım 2017, 18:10
Kış öncesi benim satış da devam ediyor arkadaşlar. Buradan geldiğini söyleyen olursa ekstra bir şeyler yapabilirim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cf-moto-150-nk-8500-km-kazasi-arizasi-yok-496959283/detay/ (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cf-moto-150-nk-8500-km-kazasi-arizasi-yok-496959283/detay/)
ozannnn
20 Kasım 2017, 18:32
beyler istanbul anadolu yakası yada izmit tarafında servis önerisi olan var mı
Rebornx4
20 Kasım 2017, 21:09
Kadıköy Özkan Aras gidebilirsin. Pişman olmazsın
roadpeople
26 Kasım 2017, 00:53
özkan aras iyiir ama pahalıdır mesele ne tam olarak standart bakımsa birsen başak git
ozannnn
04 Aralık 2017, 17:38
4500 bakımıydı yaptırdım tuzlada ,sıkıntı çıkmadı
TA6AHE
12 Aralık 2017, 20:10
Arkadaşlar, bu motosikletten uzak durun. Başınıza bir sorun gelmez ise sıkıntı yok güzel motor. Amma velev ki geldi araba size dokundu düştünüz, 45 günde motorunuza binemez serviste yatar. Fabrika parça temin edemiyor. Varmı böyle bişey. Hemen kurtulacağım bu motordan. Sıkıntı. Parçaları korkunç pahalı. Bidaha mı? Tövbe
roadpeople
14 Aralık 2017, 01:09
Arkadaşlar, bu motosikletten uzak durun. Başınıza bir sorun gelmez ise sıkıntı yok güzel motor. Amma velev ki geldi araba size dokundu düştünüz, 45 günde motorunuza binemez serviste yatar. Fabrika parça temin edemiyor. Varmı böyle bişey. Hemen kurtulacağım bu motordan. Sıkıntı. Parçaları korkunç pahalı. Bidaha mı? Tövbe
hangi parçası yok nereden yazıyorsun sen
TA6AHE
19 Aralık 2017, 21:24
Ön disk yok. Hadi buyurun
Lazasker
20 Aralık 2017, 00:43
30 iş gününde sana parça tedarik etmek ZORUNDALAR. Dava açarsan motoru iade etmeye kadar götürürsün. Bana da elimizde yok Çin'den gelecek bik bik dediler, dedim 30 iş gününüzün dolmasını bekliyorum sonrasında mahkemelik olacaksınız, 29. iş gününde parçayı gönderdiler. Ki gerçekten uğraşacaktım, kafaya koymuştum.
roadpeople
21 Aralık 2017, 12:40
Lazasker haklı mecbur emin ol kawasaki alsan onda da böyle piaggio allsanda böyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
istanbuldaki parçacılarda da mı yokmuş
jackonbir
21 Aralık 2017, 14:57
Diski ikitellide üreten bir usta var. her türlü motora disk üretiyor.
TA6AHE
21 Aralık 2017, 23:00
Parça fabrikada yok arkadaşlar. Mesele diski ordan burdan temin etme meselesi değil. Ürünü satıyorsun, arkasında duramıyorsun. Paranla rezil oluyorsun..400nk yı bugün inceledim, balon bir motosiklet, 150nk nın parçaları ile aynı. Far aynı 150nk ya bile yetersiz bir far. Düşürürseniz motoru yandınız, parçalar malum korkunç pahalı, hoş oda bulabilirseniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Bu yazdığınız çözümmü, kabul görecek mazeret mi. At çöpe bir marka benim için
En. İyi reklam, müşteri memnuniyeti, boşa okadar reklamı. Gider bu ürün tutmaz. Arkasında durmuyor sattıklarının, patladı maalesef.
roadpeople
23 Aralık 2017, 11:11
Parça fabrikada yok arkadaşlar. Mesele diski ordan burdan temin etme meselesi değil. Ürünü satıyorsun, arkasında duramıyorsun. Paranla rezil oluyorsun..400nk yı bugün inceledim, balon bir motosiklet, 150nk nın parçaları ile aynı. Far aynı 150nk ya bile yetersiz bir far. Düşürürseniz motoru yandınız, parçalar malum korkunç pahalı, hoş oda bulabilirseniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Bu yazdığınız çözümmü, kabul görecek mazeret mi. At çöpe bir marka benim için
En. İyi reklam, müşteri memnuniyeti, boşa okadar reklamı. Gider bu ürün tutmaz. Arkasında durmuyor sattıklarının, patladı maalesef.
kardeşim ktm al yamaha al pahalı parça gör parçalar idden pahalı değil ucuz mu hayır ama pahalıda değil anlayacağın sen gt 250 cc mt 25 22.000 tl ye al 400 nk alma aradaki abs, beygir tork farkını napıcaz üstelik kawasaki motor bloğu kullanmışlar. hatta git dominar al sen tek silindir 36 beygir :D
TA6AHE
23 Aralık 2017, 12:57
kardeşim ktm al yamaha al pahalı parça gör parçalar idden pahalı değil ucuz mu hayır ama pahalıda değil anlayacağın sen gt 250 cc mt 25 22.000 tl ye al 400 nk alma aradaki abs, beygir tork farkını napıcaz üstelik kawasaki motor bloğu kullanmışlar. hatta git dominar al sen tek silindir 36 beygir :D
Altı ay önce bende senin gibi diyordum. Önceki Yazdıklarıma bakarsan görürsün. Disk yok binemiyorum. Bedava verseler ne olur binemdiğin motosiklet olunca. Parça teminin edemiyorlar diyorum. Sattı motosikleti parçası yok diyorum. Başınıza iş gelirse anlarsınız. Uma parça veremedi kardeşim, motosiklet iki aydır yatıyor.
roadpeople
24 Aralık 2017, 22:26
Altı ay önce bende senin gibi diyordum. Önceki Yazdıklarıma bakarsan görürsün. Disk yok binemiyorum. Bedava verseler ne olur binemdiğin motosiklet olunca. Parça teminin edemiyorlar diyorum. Sattı motosikleti parçası yok diyorum. Başınıza iş gelirse anlarsınız. Uma parça veremedi kardeşim, motosiklet iki aydır yatıyor.
yurt dışından getirtiyorlar demek istediğim zorunda yani anladın mı mecbur getirtmeye onu anlatmaya çalışıyorum piaggio da bu şekilde çalışıyor. Emin ol mağduriyetini anlıyorum zaten sitesinde de gözüküyor olmadığı bak sen haklısın sen cfmotoyp sitesine gir durumunu anlat mesajını gönder emin ol cevap verecek yurt dışından getirme tlebinde de bulun mesajda
roadpeople
05 Ocak 2018, 01:48
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/186064-1-ay-once-gecirdigim-kaza-ve-honda-turkiye-magduriyeti-resimli.html
her markada var diyorum kimse inanmıyor
oialdemir
05 Ocak 2018, 09:54
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/186064-1-ay-once-gecirdigim-kaza-ve-honda-turkiye-magduriyeti-resimli.html
her markada var diyorum kimse inanmıyor
Böyle yap kolay ulaşılsın dostum :)
Müptezel
07 Ocak 2018, 05:18
Herkese selam,
Bu topicten beni tanıyan tanır. Kış geldi beyler, motoru satıyorum. İlanı aşağıda görebilirsiniz. Motor tertemiz, yukarıda beni okuyan bilir nasıl temiz baktığımı. Düşünen varsa haberleşelim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cf-moto-150-nk-8500-km-kazasi-arizasi-yok-496959283/detay
İlanın süresi dolmuş sanırım hala satılmadıysa iletişim kurabiliriz hocam
makrofaj
16 Ocak 2018, 19:02
Aylar önce bakmıştım motora yeniden gündeme aldım. Hala alınır mı? 2. el olarak tabi
extagon
16 Ocak 2018, 21:45
Aylar önce bakmıştım motora yeniden gündeme aldım. Hala alınır mı? 2. el olarak tabi
9 ver 2. el ktm duke al geç
makrofaj
18 Ocak 2018, 16:43
9 ver 2. el ktm duke al geç
O kadar kolay değil ki hocam. benim anlaştığım adam 5.5a veriyordu :santa: Zaten büyük ihtimal Hero Karizma alıyorum bakalım
MillionShop
24 Ocak 2018, 00:28
An itibari ile 490 TL Zam gelmiş. Motor 1 yılı geçmeden minimal bir iki versiyon değişikliği dışında (Vites göstergesi vb.) 9490 olmuş durumda inşallah Euro 4 fiyatı falandır. Eğer değilse daha kötü Euro 4 olurda gelirse 1.000-2.000 TL daha oynar tahminimce, dolar gibi oldu motor resmen yatırım aracım :D
roadpeople
24 Ocak 2018, 02:11
O kadar kolay değil ki hocam. benim anlaştığım adam 5.5a veriyordu :santa: Zaten büyük ihtimal Hero Karizma alıyorum bakalım
kardeş eğer imkanın varsa cf al napıcan hero yu enjeksiyon su soğutma varken karburatör hava soğutma mı alacaksın
Merhaba, motorun lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Ön 100/80 Arka 130/70miş ön 100/80 arka 140/70 yapmayı planlıyorum ölçüleri uygun mu takılabilir mi?
Bir de Pirelli Diablo rosso 2 takıcam izmirde güvenilir alabileceğim yerler var mı? Teşekkürler.
roadpeople
27 Ocak 2018, 00:31
Merhaba, motorun lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Ön 100/80 Arka 130/70miş ön 100/80 arka 140/70 yapmayı planlıyorum ölçüleri uygun mu takılabilir mi?
Bir de Pirelli Diablo rosso 2 takıcam izmirde güvenilir alabileceğim yerler var mı? Teşekkürler.
öncelikle arkayı 140 yapman çok manasız emin ol çekiş düşer. cbr 250 140lık gerçekten gerek yok. jantta yeterli büyüklükte değil sanırım yanlardan baskı yapar uydursalar bile lastiğin yanaklardan çalarsın bir anlamı olmaz viraj kaliten düşer. Lastik seçimin çok iyi eğer ki çok yağmurda falan çıkmam dersen mitas MC 50 kullanıyorum tavsiye ederim. ol tutuşu gayet yerinde ve başarılı yağmurda da tutuyor ama rosso 2 olamaz. ama kuru zaminde çok başarılı mc 50 üzmez seni
mwantedd
12 Şubat 2018, 02:32
Merhabalar. Bir sorun hakkında bilgi paylaşımı yapmak istiyorum. Motorumun su sıcaklığı bugün şehiriçinde 6 tık kadar oldu ve 6 tıka kadar fan açmadı 6 tıkta fan açıp 4 tıka kadar indirdi. Mesela neden 3 tık gibi stabil bir düzeyde durmuyor. Ve bundan 1 hafta önce dik ve yorucu bir dağ yolunda motorum 9 tık sıcaklığa kadar çıkarak hararet yaptı ve fan çalışmadığı için. Nedense çalışmadı ama sonrasında motoru stop ettim bekledim soğudu tekrar devam ettiğimde çalıştı fan. Eksik olan suyu ekledim tabiki. Bir başkasından aldığım duyuma göre aynı 150Nk kullanıcısı da bu durumu yaşamış ve serviste çok ufacık bir işlemle bunu halletmişler ama işlemin ne olduğunu bilmiyor. Görüşlerinizi önerilerinizi bekliyorum
demirfirtina
12 Şubat 2018, 14:43
Merhaba,
Ben ilk motorumu alacağım ve malumunuz ülke ekonomisi ve gelir ortalamamızdan ötürü 150NK almaya kara verdim. Fakat 250NK modelini youtube daki videolardan gördüm ve Cf Moto' ya sordum, bu ay yapılacak fuarda modelin olacağını ve fiyatının belli olmadığını söylediler.
Hali hazırda 150NK kullanan arkadaşlara sorum;sizce almışken bekleyip 250NK almak daha mantıklı olur mu?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Ben ilk motorumu alacağım ve malumunuz ülke ekonomisi ve gelir ortalamamızdan ötürü 150NK almaya kara verdim. Fakat 250NK modelini youtube daki videolardan gördüm ve Cf Moto' ya sordum, bu ay yapılacak fuarda modelin olacağını ve fiyatının belli olmadığını söylediler.
Hali hazırda 150NK kullanan arkadaşlara sorum;sizce almışken bekleyip 250NK almak daha mantıklı olur mu?
Şimdiden teşekkürler.
Tecrübeniz varsa 150 cc bir müddet sonra sizi sıkabilir.
250 cc alma imkanınız varsa bence 250 cc almak daha mantıklı.
demirfirtina
12 Şubat 2018, 16:24
Tecrübeniz varsa 150 cc bir müddet sonra sizi sıkabilir.
250 cc alma imkanınız varsa bence 250 cc almak daha mantıklı.
Aslında ehliyet kursunda aldığım dersler hariç, hiç tecrübem yok. Aldığım eğitimlerde de sırası ile yamaha cbf 125 sonra MT-25 son olarakta MT-07 ile eğitim aldım. Kullandığım o motorlardan sonra 250NK bana daha mantıklı geldi. Bu nedenle 250NK alayım diye düşünüyorum.
Aslında ehliyet kursunda aldığım dersler hariç, hiç tecrübem yok. Aldığım eğitimlerde de sırası ile yamaha cbf 125 sonra MT-25 son olarakta MT-07 ile eğitim aldım. Kullandığım o motorlardan sonra 250NK bana daha mantıklı geldi. Bu nedenle 250NK alayım diye düşünüyorum.
250 cc başlangıçta biraz dikkat edilirse hiçbir sorun çıkarmaz.
Hatta uzun yolda,hızlı akan trafikte gücüyle daha güvenlidir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
demirfirtina
13 Şubat 2018, 07:28
250 cc başlangıçta biraz dikkat edilirse hiçbir sorun çıkarmaz.
Hatta uzun yolda,hızlı akan trafikte gücüyle daha güvenlidir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Teşekkürler..
roadpeople
17 Şubat 2018, 17:09
Merhabalar. Bir sorun hakkında bilgi paylaşımı yapmak istiyorum. Motorumun su sıcaklığı bugün şehiriçinde 6 tık kadar oldu ve 6 tıka kadar fan açmadı 6 tıkta fan açıp 4 tıka kadar indirdi. Mesela neden 3 tık gibi stabil bir düzeyde durmuyor. Ve bundan 1 hafta önce dik ve yorucu bir dağ yolunda motorum 9 tık sıcaklığa kadar çıkarak hararet yaptı ve fan çalışmadığı için. Nedense çalışmadı ama sonrasında motoru stop ettim bekledim soğudu tekrar devam ettiğimde çalıştı fan. Eksik olan suyu ekledim tabiki. Bir başkasından aldığım duyuma göre aynı 150Nk kullanıcısı da bu durumu yaşamış ve serviste çok ufacık bir işlemle bunu halletmişler ama işlemin ne olduğunu bilmiyor. Görüşlerinizi önerilerinizi bekliyorum
Valla bende çok uzun yol yaptım motorla böyle bir sorun yaşamadım servise götür bilgisayarda baksınlar birde motora belki sensörler de hata vardır
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
Teşekkürler..
Eğer aralarında çok çok Bir fiyat farkı yoksa 250 NK almanı tavsiye ederim.zaten şase falan 150 NK ile aynı ben 150 NK kullanıcısı olarak kesinlikle 250 NK yı tavsiye ederim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO