PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CF Moto CF Moto 150 NK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19

roadpeople
16 Temmuz 2017, 00:59
Kaza yapmayın ve motor bozulmasin diye dua edin.Bide yok cf moto 400 bajaj dominarı dövermis falan diye saçma salak kendi adamlarını röportaj ettirip YouTube ye falan koyuyorlar. O yüzden tüm sitelerde bajaj parçaları var ama bitane nk parçası göremiyorum. Kendileride zaten yedek parça getirmek mi o ne falan gel sana motor satalım yeni öbüründen söker diğerine takarsın gibi uçuk fantaziler yapıyorlar. Bilmeyen insan napsin alıyor basına geleceği bilmeden.Parasını vericem adamda 2 ayda yedek parça temin etçek. Nerden geliyor bu rahatlık bu kadarda sorumsuzluk olur mu.Hem suçlu hem güçlü bari malin parasını isteme parçayı getirtip sat.Adam zaten o parçayı merak etme senden başkasından bulamaz.Neden korkuyorsun elinde stogunda kalır en fazla baska isteyene satarsin niye yoksa iflas ederim diye mi korkuyorsun ey uma yetkilileri

Kardeşim senin kim olduğu belli mi yazmışsın burda ama bajajda kullanıcılarını zarara uğrattı kronik arızalara boğdu.Sende gelip burada marka kötüleme

Lazasker
17 Temmuz 2017, 00:01
Valla yarın arayacağım. Gönderdiler gönderdiler. Yoksa tüketici haklarına başvurup para iadesi isteyeceğim. Öyle bir hakkımız varmış sanırım, araştıracağım.

fedos
21 Temmuz 2017, 12:23
Arkadaşlar bu motor çok güzel olabilir. Fakat aşağıda ki durum ,Bajaj ın neden ülkemizde başarılı olduğunu açıkça anlatıyor ...

150 NK yedek parça rezaleti...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/180522-cfmoto-uma-yedek-parca-rezaleti.html

Nasıl ki iyisini övüyorsak kötüsünü de söyleyeceğiz...

Oxeon
21 Temmuz 2017, 12:43
Motor gerçekten güzel ve başlamgıç motoru olarak tercihlerimin başını çekiyor ama aklıma takılan bir şey var, cc si ybr125 den yüksek olmasına rağmen max hızı neden daha düşük? Yoksa ben mi yanlış biliyorum, yardımcı olabilir misiniz acaba?

dummy decoy
21 Temmuz 2017, 21:01
Motor gerçekten güzel ve başlamgıç motoru olarak tercihlerimin başını çekiyor ama aklıma takılan bir şey var, cc si ybr125 den yüksek olmasına rağmen max hızı neden daha düşük? Yoksa ben mi yanlış biliyorum, yardımcı olabilir misiniz acaba?

merhaba,
150nk nın son hızı 120. rodajdan sonra 119 gibi bir hız gördüm şahsen.
belki 125 e çıkar ama geçemez.
çünkü beygir düşük.. 12 beygir gibi. kasası da kaslı ve naked.
direnç yaratıyor yüksek hızda.
ama başlangıç için güzeldir. rahat, hafif, kıvrak. zaten şehir içinde oldukça yeterli.

Oxeon
21 Temmuz 2017, 22:15
merhaba,
150nk nın son hızı 120. rodajdan sonra 119 gibi bir hız gördüm şahsen.
belki 125 e çıkar ama geçemez.
çünkü beygir düşük.. 12 beygir gibi. kasası da kaslı ve naked.
direnç yaratıyor yüksek hızda.
ama başlangıç için güzeldir. rahat, hafif, kıvrak. zaten şehir içinde oldukça yeterli.

anavatanı çin olduğu için babam hiç sıcak bakmıyor gerçi daha 1 yılım var almama hayırlısı bakalım

rebirth
21 Temmuz 2017, 22:35
Gençler bu motosikleti max hızı için alacaksanız almayın, aslında 125-150cc gurubu hiç birini almayın.

Bosh enjeksiyonlu, sıvı soğutmalı, çelik fren hortumlu, şekli güzel, muadillerine göre çok ucuz, alınası bir motosiklet. Bunun muadili Yamaha mt 125'dir, ama tabii ki bir mt 125 değildir; gidip ybr-cbf ile kıyaslamayın.

90-100-110 civarı seyahat edebileceğiniz güzel bir motor, Çinli, kötü vs demeyin, makina güzel. Ama bir Ybr 125'de olduğu gibi 340TL'ye Michelin lastik seti alamazsınız, bunun lastikleri pahalı, çünkü klasmanı farklı.

Lazasker
22 Temmuz 2017, 02:42
Arkadaşlar bu motor çok güzel olabilir. Fakat aşağıda ki durum ,Bajaj ın neden ülkemizde başarılı olduğunu açıkça anlatıyor ...

Sanırmı öyle... Mal gibi güvendik UMA'ya, aldık motoru, ilk kazada koca sezonu kapattık neredeyse parça sıkıntısı yüzünden.

Bundan sonraki ilk işim parça sıkıntısı olmayan bir markaya yönelmek olacak. Yemişim motosikletin kalitesini artık. Sürerken canımızın derdi yerine "aman kaza falan bir şey olmasın da 57 milenyum boyunca motosikletten uzak kalmayayım" derdine düşeceğiz neredeyse...

stevejones
22 Temmuz 2017, 23:21
Sanırmı öyle... Mal gibi güvendik UMA'ya, aldık motoru, ilk kazada koca sezonu kapattık neredeyse parça sıkıntısı yüzünden.

Bundan sonraki ilk işim parça sıkıntısı olmayan bir markaya yönelmek olacak. Yemişim motosikletin kalitesini artık. Sürerken canımızın derdi yerine "aman kaza falan bir şey olmasın da 57 milenyum boyunca motosikletten uzak kalmayayım" derdine düşeceğiz neredeyse...

heronun belkıde en kayda deger avantajıda bu 72 saatde parca temını,en fazla 3-4 gun motordan uzak kalıyorsun

roadpeople
23 Temmuz 2017, 01:23
arkadaşlar bakın motorda parça sıkıntısı var tamam eyvallah bunuda yakında aşacaklardır hero falan bunlarla bir tutmayın şu motoru allah aşkına

Lazasker
23 Temmuz 2017, 16:23
heronun belkıde en kayda deger avantajıda bu 72 saatde parca temını,en fazla 3-4 gun motordan uzak kalıyorsun

Hero Hastur beklediğim bir model, bakalım Türkiye'ye gelecek mi...

arkadaşlar bakın motorda parça sıkıntısı var tamam eyvallah bunuda yakında aşacaklardır hero falan bunlarla bir tutmayın şu motoru allah aşkına

Piyasaya girdiysen her şeyinle tam gireceksin. Önce motoru satayım, parçayı ihtiyaç olursa getirtirim... Öyle bir şey mi var ya!..

kawasakii
23 Temmuz 2017, 22:24
Arkadaşlar haftasonu İstanbul-Zonguldak arası git gel seklinde 600 km lik bir yolculuk yaptım. Şunu söylemeliyim ki uzun yolda bu hacımde başka bir motorla bu kadar rahat bir yolculuk yapılamaz. hararet göstergesini izleyerek ortalama 85-90 km hızla arada trafiğin durumuna göre hızlanarak Zonguldak'a vardım. Şehir içi 40-50 km daha yapıp İstanbula dönüş yoluna çıktım. Bu sefer motoru daha iyi tanıdığım için 90-100 km ortalama hızla gittim. Sıcaklık 4 dişin üstüne hiç çıkmadı, en az 10 kere son hıza (128km) çıktım. Allaha şükür hiçbir problem yaşatmadı. Eksi olarak söyleyebileceğim tek şey sürekli 100km üstü gidince titreşim rahatsız ediyor. Ve 3 saati geçen yolculuklarda mıçınız biraz ağrıyor :). net km bakmadım fakat +600km yolculukta toplam 55 TL yakıt aldım ve hala bitmedi.. Gerçekten mükemmel

TA6AHE
24 Temmuz 2017, 23:33
10bin devirde kesici devreye giriyor. 6. vites 10 bin devirde 127-128 km yi görüyor. Uzun yolda ortalama 100km hız ile çok rahat yol alabiliyorsunuz. 115 km yolu gidip geliyorum. Yazılanları takip ediyorum. Daha öncede belirttim, aynı kapasitede bir japonu 18bin alıp binebilirsiniz. Hele hiç, karbitatörlü , Nuh nebiden kalmış motorlarla hiç kıyaslamayın.

roadpeople
25 Temmuz 2017, 00:51

Piyasaya girdiysen her şeyinle tam gireceksin. Önce motoru satayım, parçayı ihtiyaç olursa getirtirim... Öyle bir şey mi var ya!..

tamam bak sen haklısın böyle bir eksisi var UMA nın ama bence bunu da yakın zamanda düzelteceklerdir diye umuyorum

odisabi
29 Temmuz 2017, 00:07
Beyler iyi gunler bu motoru dusunuyorumda bugun 2 bin km daha plakasi cikmamis adima faturalandirilabilecek bir motor icin 7 bin fiyat aldik (Vade farksiz taksit yapacak yer komsu esnaf sayilir)sizce deger mi ben ogrenci olarak bu motoru yurutebilir miyim motordan sogutur mu veyahut 7 bin liraya deger mi aldim mi 2 sene kullanicam cunku maddiyattqn dolayi.Ne dersiniz bu konuda ?150 AS de listemde var

odisabi
30 Temmuz 2017, 00:55
Beyler yardimci olabilecek biri yok mu ?

yusufkalaz
30 Temmuz 2017, 01:22
Arkadaşlar haftasonu İstanbul-Zonguldak arası git gel seklinde 600 km lik bir yolculuk yaptım. Şunu söylemeliyim ki uzun yolda bu hacımde başka bir motorla bu kadar rahat bir yolculuk yapılamaz. hararet göstergesini izleyerek ortalama 85-90 km hızla arada trafiğin durumuna göre hızlanarak Zonguldak'a vardım. Şehir içi 40-50 km daha yapıp İstanbula dönüş yoluna çıktım. Bu sefer motoru daha iyi tanıdığım için 90-100 km ortalama hızla gittim. Sıcaklık 4 dişin üstüne hiç çıkmadı, en az 10 kere son hıza (128km) çıktım. Allaha şükür hiçbir problem yaşatmadı. Eksi olarak söyleyebileceğim tek şey sürekli 100km üstü gidince titreşim rahatsız ediyor. Ve 3 saati geçen yolculuklarda mıçınız biraz ağrıyor :). net km bakmadım fakat +600km yolculukta toplam 55 TL yakıt aldım ve hala bitmedi.. Gerçekten mükemmel

Güzel yolculuk yapmışsın abim bayağı da yol yapmışın şaşırdım bu motorun böyle yakmasına doğrusu.
Zonguldak'ın neresindesin abi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

Beyler iyi gunler bu motoru dusunuyorumda bugun 2 bin km daha plakasi cikmamis adima faturalandirilabilecek bir motor icin 7 bin fiyat aldik (Vade farksiz taksit yapacak yer komsu esnaf sayilir)sizce deger mi ben ogrenci olarak bu motoru yurutebilir miyim motordan sogutur mu veyahut 7 bin liraya deger mi aldim mi 2 sene kullanicam cunku maddiyattqn dolayi.Ne dersiniz bu konuda ?150 AS de listemde var

Ikisini de kullanmadım kıyaslamak istemem ama CF daha tatlı geliyor.
Bajaj Bir tık daha kaliteli gibi geliyor. Parça konusunda falan daha iyi.
Yanlış hatırlamıyorsam 150 as de enjeksiyon yok,sıvı soğutma yok,5 vites,arka fren kampana.Cf ise 6 vites enjeksiyon var,sıvı soğutmalı,full disk.
Aralarında 5 beygir kadar fark var Bajaj bu konuda daha iyi.
Seçim sizin 1,2 bayi gezin bir yerde test etme imkanı bulursanız test edin.

Fikrimi sorarsanız şekil olarak Cf tercih ederdim.

roadpeople
30 Temmuz 2017, 21:32

dostum ikisinide kullandım tartışmasız cf, bajaj alıp kendini üzme bak al 1 sene sonra bana buradan teşekkür edecksin eğer detay isteren veririm. yazman yeterli

makrofaj
31 Temmuz 2017, 20:33
mersinde yaşıyorum 5 ağustosda 18 olacağım ehliyet almadım daha. 2 tekerlekli olarak sadece bisiklet kullandım motor sürmek hakkında bi bilgim yok.
4K civarı staj maaşı yatma olasılığı var eğer yatarsa ve üstüne 2.5k ekleyebilirsem gönlümde cf moto var 2. el olarak düşünüyorum

goo.gl/2GBJvW

goo.gl/QMe885

Bana en yakın bu 2 ilan olduğundan 2sinden birisini tercih edeceğim. Ayrıca bu araç olmazsa diye aklımda pulsar 150ns var.

Yeni başlayacak birisine bu 2 cihazı önerir misiniz? Önerirseniz hangisini önerirsiniz? 1. sayfadan itibaren okudum sona yaklaşırken baştaki gibi olumsuzlukları vs gördüm parça sıkıntısı varmış. @Lazasker en büyük sıkıntıyı çeken kullanıcılardan. Çevremdekiler ilk motorum olacağından çok harcamamı söylüyorlar (bol bol çarpıp düşüreceğimi söylüyorlar)

Özetlersem eğer; Bu aracın 2. eline 6.500 lira verip alınır mı?

Ayriyeten bana bunlar haricinde öneriniz var mı? 4.000-6.500 arası mümkünse iki model rica edeceğim sizden abiler çünkü dediğim gibi üstüne para ekleyemeyebilirim. (4bine yakın ve 6.5a yakın olarak 2 model)

Ekleme: 1.79 boyunda 110 kiloda bir şişmanım taşıma kapasitesi 150 gözüküyordu cfmotonun arkama 40kilodan fazlası binemicek sanırım

roadpeople
01 Ağustos 2017, 00:56
mersinde yaşıyorum 5 ağustosda 18 olacağım ehliyet almadım daha. 2 tekerlekli olarak sadece bisiklet kullandım motor sürmek hakkında bi bilgim yok.
4K civarı staj maaşı yatma olasılığı var eğer yatarsa ve üstüne 2.5k ekleyebilirsem gönlümde cf moto var 2. el olarak düşünüyorum

goo.gl/2GBJvW

goo.gl/QMe885

Bana en yakın bu 2 ilan olduğundan 2sinden birisini tercih edeceğim. Ayrıca bu araç olmazsa diye aklımda pulsar 150ns var.

Yeni başlayacak birisine bu 2 cihazı önerir misiniz? Önerirseniz hangisini önerirsiniz? 1. sayfadan itibaren okudum sona yaklaşırken baştaki gibi olumsuzlukları vs gördüm parça sıkıntısı varmış. @Lazasker en büyük sıkıntıyı çeken kullanıcılardan. Çevremdekiler ilk motorum olacağından çok harcamamı söylüyorlar (bol bol çarpıp düşüreceğimi söylüyorlar)

Özetlersem eğer; Bu aracın 2. eline 6.500 lira verip alınır mı?

Ayriyeten bana bunlar haricinde öneriniz var mı? 4.000-6.500 arası mümkünse iki model rica edeceğim sizden abiler çünkü dediğim gibi üstüne para ekleyemeyebilirim. (4bine yakın ve 6.5a yakın olarak 2 model)

Ekleme: 1.79 boyunda 110 kiloda bir şişmanım taşıma kapasitesi 150 gözüküyordu cfmotonun arkama 40kilodan fazlası binemicek sanırım

dostum arkana 40 kgdan fazlası biner ama motoru yorar. Bunun dışında cf moto güzel motoruna koruma takozu taktırırsın düşmelerde maddi hasarı en aza düşürürsün. bu motor yazılımını kaldırmazsan 130 un üstüne çıkmaz. bu konuda emin ol.110 düz yolda stabil gider enjeksiyonludur su soğutmalıdır yaz kış seni üzmez özellikle yazın çok rahat edersin.6500 kesinlikle verilir

Dogus8989
02 Ağustos 2017, 11:45

Bu uma firmasının getirdiği motoru alan yedek parça konusunda kafasını çok duvalara vurur.Böyle sorumsuz ilgisiz bir firmanın motoruna binen yedek parça sorunca ney yedek parçamı daha karpuz kesecektik sözüyle mutlaka karşılaşır. Sorun bakalım yedek parça ne dicekler bu motoru düşünenler bunu bilerek alsınlar bence yoksa son pişmanlık fayda etmiyor çok çektim halada cekiyorum

makrofaj
02 Ağustos 2017, 16:15
Teşekkürler yanıtın için. Staj maaşının 4k değil de 8k olduğunu öğrendim bu gün. Sizce 0 km almaya zorlamalı mıyım? Yoksa 2. el alıp kalan para ile ekipman mı dizmeliyim?

Ekleme:@Lazasker "almayın" diyor yedek parça sıkıntısı büyükmüş. Ne yapacağımı şaşırdım :pale:

Tknbyk
02 Ağustos 2017, 16:40
BEYLER CF MOTO 150 NK SAHİBİYİM YAKLAŞIK 8. AY DAYIZ VE 6700 KM YE ULAŞTI. MOTORU HIZ TUTKUNU OLMAYIP SADECE ZEVK'İ BİNECEK KİŞİLERE ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM. ALDIKTAN SONRA BU NASIL MOTOR 130-135İ GEÇMİYOR DİYE ŞİKAYETLERDE BULUNABİLİRSİNİZ. MOTORU ALDIKTAN SONRA SADECE LASTİKLERİNİ DEĞİŞTİRİP YOLUNUZA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ. HEMEN HEMEN HER HAFTA ŞEHİR DIŞI TOPLAMDA 220 KM YOL YAPIYORUM VE BİR KERE DAHİ YOLDA KOYMADI. TAMİRCİYE ŞU GÜNE KADAR SADECE BAKIMLARI İÇİN GİTTİM BAŞKA BİR ARIZA VERMEDİ ( MAŞALLAH ). TİTREME OLAYI BENİM MOTORUMDA YOK MAXİMUM HIZIMIZ DA İKİ KİŞİ 132 GÖRDÜM DAHA GİDER Mİ BİLMİYORUM AMA BEN HIZ SEVEN BİRİSİ OLMADIĞIM İÇİN DAHA FAZLA ZORLAMADIM GENEL DE 110-115 ARASI SEYREDİYORUM. MOTOR GÖRÜNÜŞ OLARAK ÇOK GÜZEL BİR MOTOR IŞIKLARDA DURURKEN YANDA Kİ ARABALAR SİZE MOTOR HAKKINDA BİLGİ SORACAKLARDIR :) DEDİĞİM GİBİ SADECE LASTİKLERİNİ DEĞİŞTİRİP GÖNÜL RAHATLIĞIYLA BİNEBİLECEĞİNİZ BİR MOTOR

roadpeople
02 Ağustos 2017, 16:56
Bu uma firmasının getirdiği motoru alan yedek parça konusunda kafasını çok duvalara vurur.Böyle sorumsuz ilgisiz bir firmanın motoruna binen yedek parça sorunca ney yedek parçamı daha karpuz kesecektik sözüyle mutlaka karşılaşır. Sorun bakalım yedek parça ne dicekler bu motoru düşünenler bunu bilerek alsınlar bence yoksa son pişmanlık fayda etmiyor çok çektim halada cekiyorum

Markaya pislik atma hava filtresi yağ filtresi fren balatsına kadar parçası var karenaj far gibi kaza olmadan bozulmayacak bazı parçalarda sorun var evet ama daha 2 gün önce satış sonrası hizmetle yüz yüze konuştum parçaları getirdiklerini gümrükte olduğunu eğer istediği parça yinede yoksa uçak kargoyla getirelim dedi. buradan atıp tutmakla olmuyor kardeşim not istanbuldayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

Teşekkürler yanıtın için. Staj maaşının 4k değil de 8k olduğunu öğrendim bu gün. Sizce 0 km almaya zorlamalı mıyım? Yoksa 2. el alıp kalan para ile ekipman mı dizmeliyim?

Ekleme:@Lazasker "almayın" diyor yedek parça sıkıntısı büyükmüş. Ne yapacağımı şaşırdım :pale:

Kardeşim al motorunu ama 2. el al koruma takozunu taktır 100 tl ye kazada ciddi hasarda almazsın motora, tak kaskını devam et bak samimiyetle söylüyorum pişman olmazsın çok gitmiyor ama duruyor yani motor. frenler su soğutma enjeksiyon mükemmel abi 200 ns almıyorsanız bu motoru 150ns le karşılatıranlar motor hakkında birşey bilmiyorlardır (her şeyi bildiğimi söylemiyorum)ve son olarak arkadaşlar zaten 150 lik motora 130 140 vb hızlar yaptırırsanız o motor ömründen yer bu yüzden cf de kesici var. Bu başlıktan yazılanlara elimden geldiğince cevap vereceğim.

Dogus8989
03 Ağustos 2017, 01:34
Markaya pislik yapan yok Uma nin kim olduğunu ve yedek parçada ne kadar lakayit olduğunu bir mali yalandan yere garanti dışı koymak için ne kadar özel bir uğraş verdiğini birçok malum sikayet sitesinden vs forumlardan takip edebilirsin.Çevremde de pek bir memnuniyet göremiyorum. Yedek parça konusu ve teknik destek tam bir handikap ve pişmanlık. Paranla rezil olmak işte tam üstünde duruyoruz.Alacak arkadaşlara tek diyecegim motor güzeldir bisi demem ama bide o motoru getiren firma çok onemli.Bi konuda işin içinden çıkamayınca hemen yalanların bahanelerin tutulmayaçak vaatlerin ve hayal kırıklığının sahibi olan bir firmayı kusura bakma ama para da verseler övmem kimseninde günahını alamam.Yedek parça buldum diyorsanız şanslı kullardanmişiniz ne diyim. Zira servisinde ufacık bir parça bulunamadığı için bodrum katta farelerin 1 ay boyunca motoru mu kemirdigi bir vatandaş olmak istemem

Lazasker
03 Ağustos 2017, 01:43
Markaya pislik atma hava filtresi yağ filtresi fren balatsına kadar parçası var karenaj far gibi kaza olmadan bozulmayacak bazı parçalarda sorun var evet ama daha 2 gün önce satış sonrası hizmetle yüz yüze konuştum parçaları getirdiklerini gümrükte olduğunu eğer istediği parça yinede yoksa uçak kargoyla getirelim dedi. buradan atıp tutmakla olmuyor kardeşim not istanbuldayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

Kardeşim al motorunu ama 2. el al koruma takozunu taktır 100 tl ye kazada ciddi hasarda almazsın motora, tak kaskını devam et bak samimiyetle söylüyorum pişman olmazsın çok gitmiyor ama duruyor yani motor. frenler su soğutma enjeksiyon mükemmel abi 200 ns almıyorsanız bu motoru 150ns le karşılatıranlar motor hakkında birşey bilmiyorlardır (her şeyi bildiğimi söylemiyorum)ve son olarak arkadaşlar zaten 150 lik motora 130 140 vb hızlar yaptırırsanız o motor ömründen yer bu yüzden cf de kesici var. Bu başlıktan yazılanlara elimden geldiğince cevap vereceğim.

Adam marka karalayıcılığı yapmıyor, doğruları söylüyor. Sen boş beleş marka savunuculuğu yapıyorsun. 1 aydır o "kaza olmadan lazım olmayacak" parçaları bekliyorum ben. Satıştan önce tabii ki "uçakla 2 günde elinde baba yaee" diyecekler. Ama alıp kaza yaparsan "parçalar şu an yurt dışında, henüz konteynere de yüklenmedi. Ama bizim burda depolarımız var bir baktıralım" diye diye oyalayacaklar seni. Bizzat yaşadığımı söylüyorum. Sıkıntı olmadan konuşması kolay. Çıldırmış durumdayım artık. Sadece "30 iş günü" nün dolmasını bekliyorum. Süre 1 ayı geçti ama iş günü olarak dolmadı henüz. Az kaldı ama... Ondan sonra durumu mahkemeye taşıyıp motoru nasıl iade edip paramı geri aldığımı sizlerle de paylaşacağım.

Kasaptan "kaza yapmama garanti belgesi" alanlar dışındaki herkes bu motordan uzak dursun. Emin olun benim ve diğerlerinin yaşadığı bu parça sorununu yaşadıktan sonra motorun kaliteli olması, enjeksiyonlu bilmem neyli olması umrunuzda olmuyor. Tövbe ediyorsunuz bu motordan da modelden de firmadan da...

Janne
03 Ağustos 2017, 02:58
Adam marka karalayıcılığı yapmıyor, doğruları söylüyor. Sen boş beleş marka savunuculuğu yapıyorsun. 1 aydır o "kaza olmadan lazım olmayacak" parçaları bekliyorum ben. Satıştan önce tabii ki "uçakla 2 günde elinde baba yaee" diyecekler. Ama alıp kaza yaparsan "parçalar şu an yurt dışında, henüz konteynere de yüklenmedi. Ama bizim burda depolarımız var bir baktıralım" diye diye oyalayacaklar seni. Bizzat yaşadığımı söylüyorum. Sıkıntı olmadan konuşması kolay. Çıldırmış durumdayım artık. Sadece "30 iş günü" nün dolmasını bekliyorum. Süre 1 ayı geçti ama iş günü olarak dolmadı henüz. Az kaldı ama... Ondan sonra durumu mahkemeye taşıyıp motoru nasıl iade edip paramı geri aldığımı sizlerle de paylaşacağım.

Kasaptan "kaza yapmama garanti belgesi" alanlar dışındaki herkes bu motordan uzak dursun. Emin olun benim ve diğerlerinin yaşadığı bu parça sorununu yaşadıktan sonra motorun kaliteli olması, enjeksiyonlu bilmem neyli olması umrunuzda olmuyor. Tövbe ediyorsunuz bu motordan da modelden de firmadan da...

Tüketici hakem heyeti konusunda tecrübe sahibiyim, her ne kadar motoru övsek de bu yasal süreçte yanınızdayım.Herkes işini düzgün yapacak bu kadar net.

kawasakii
03 Ağustos 2017, 06:02
Ereglideyim kardesim, suan tekrar eregli yolundayim. 20₺ ile yuksek devirlerde parkshopa kadar geldim istanbuldan, cay molasi verdim tekrar yola koyuluyorum 😄

Dogus8989
04 Ağustos 2017, 00:25
Eywallah Lazasker saol kardesim.Konuyu sende tekrardan ozetlemissin.Gerçekleri yazınca insanlar kafadan marka kötüleyen birisi olarak algilayabiliyorlar ama işin içine girince madur olunca keşke bisiklete binseydimde yedek parçası olsaydı diyor.Ferrari almışım ama bi parçası arızalı binemiyorum neye yarar.Tekrar söylüyorum benim motorla bir derdim yok motorları güzeldir belki zaten 7 bin altında motor kalmadı maliyetler yüksek eywallah.Ucuza satarsa zaten süper etmek lazım. Konu bunlar değil distribütör bu kadar malı satmaya uğraşıp istekli olupta bunu yedek parca getirmeden nasıl palavralar yalan vaatler ile yapmaya çalışıyor şaşıp kalıyorum. Bu firma 20 yıla yakın piyasada kimlerin canını yakıyor kim bilir başkalarının canı yanmasın arkadaslar. Bilerek alın en azında son pişmanlık fayda vermiyor.Lazasker kardeşim sende inşallah en kısa zamanda iade edersin zira bu firmanın getirdigi motorunu kullanmak disiplin fakiri ve lakayit bu firmayla sürekli temas kurmak anlamına geliyor.Sürekli yalanlardan Beyniniz uyusup sizde artık doğal hipnoz atmosferine girmiş olabilirsiniz caktirmadan aklınızın bir kenarinda bulunsur. Kazasız belasız sürüsler dilerim herkeze

roadpeople
05 Ağustos 2017, 04:33
Arkadaşlar belliki bilmiyorsunuz kawasaki 250sl kullanan bir arkadaşım oda parçalarda sorun yaşıyor parça bulamıyor bulduğu pahalı oluyor ,mt25 alan arkadaşım göstergede sorun yaşadı parça bekledi. aynı zamanda 250 repsolü olan bir arkadaşımda motora 5 bin tl lik hasar yaptırdı 1 hafta içinde yaparız dediler honda burda farkını ortaya koymuş oldu. Benelli alsanız servis sorununuz oluyor , hero alsanız demiyorum karşılaştırmak hata olur bu motorla , motorsikletler dışında istanbulda ki dolu yağması sonucu arka camı kırılan nissan micra ya ekim ayına randevu verdiler arka cam yok çünkü ellerinde , Bajaj alacaksınız servis çok parça bol sürekli kronik sorunlar oluyor (illaki bütün motorlarında var demiyorum) fakat bajaj mühendislikmi desem parça kalitesimi desem bilmiyorum sorun çıkarıyor. (euro 3 kasa için konuşuyorum)burada UMA yı kötülemenin anlamı yok yok lakayit yok bilmem ne falan UMA elinden geleni yapıyordur. Adamlar 650 400 cc kapasitesinde ki motorları getiriyorlar ki piyasaya ciddi ciddi giriş yapmak için bu admalarda aptal değil yani yakında aşacaklarır bu tarz ufak pürüzleri.

Dark-ghost
05 Ağustos 2017, 04:50
Arkadaşlar belliki bilmiyorsunuz kawasaki 250sl kullanan bir arkadaşım oda parçalarda sorun yaşıyor parça bulamıyor bulduğu pahalı oluyor ,mt25 alan arkadaşım göstergede sorun yaşadı parça bekledi. aynı zamanda 250 repsolü olan bir arkadaşımda motora 5 bin tl lik hasar yaptırdı 1 hafta içinde yaparız dediler honda burda farkını ortaya koymuş oldu. Benelli alsanız servis sorununuz oluyor , hero alsanız demiyorum karşılaştırmak hata olur bu motorla , motorsikletler dışında istanbulda ki dolu yağması sonucu arka camı kırılan nissan micra ya ekim ayına randevu verdiler arka cam yok çünkü ellerinde , Bajaj alacaksınız servis çok parça bol sürekli kronik sorunlar oluyor (illaki bütün motorlarında var demiyorum) fakat bajaj mühendislikmi desem parça kalitesimi desem bilmiyorum sorun çıkarıyor. (euro 3 kasa için konuşuyorum)burada UMA yı kötülemenin anlamı yok yok lakayit yok bilmem ne falan UMA elinden geleni yapıyordur. Adamlar 650 400 cc kapasitesinde ki motorları getiriyorlar ki piyasaya ciddi ciddi giriş yapmak için bu admalarda aptal değil yani yakında aşacaklarır bu tarz ufak pürüzleri.

Ufak diyorsun ama sinekten ufak mide bulandırır.

Dogus8989
05 Ağustos 2017, 09:43
Aynen öyle. Parça temin edememek tek sorunda değil. Tamam bazı firmalarda da bazen parça geç temin edilebiliyor.Ama en azından sana servise gidince bi servis formu veriyorlar ve belli bir gün veriyorlar.En azından dolandırıcıların eline düşmüş gibi hissetmiyor insan kendini.Uma servislerinde ne yapıyorlar. Mali satana kadar parçayı en geç bir hafta içinde temin ediyoruz diyerek yalan dolan sallayarak satıyorlar. Ondan sonra mali alıyorsun. Servisine giriyorsun şu parçayı temin etmek istiyorum diyorsun servisteki adam imanın sistemine girip istenilen parçayı temin etmeyi geçtik parçanın kodunu bile bulamıyor. Ne olcak peki boyle diyince orası çağrı merkezini ara der öbürü servise söyleyin der.Birisi uçaktan ince bekliyoruz der yalanlar havalarda uçuşuyor hatta birburine çarpıyor. Tam bir adam oyalama politikası.Modern dolandırıcılık.Kardeşim parça yoksa servis formu ver kaşeli imzalı bende ona göre temin etmezsen hakkımı arayayım. Onu vermiyor tabi.Diğer firmalar böyle çamura yatmıyor ben bitek uma da gördüm bu kadar rezilliği. Tabi evrak vermeden en geç haftaya kadar parça temin Ederi demek işlerine geliyor.Parca gelmezse gidip sikayet etsen ortada parça istendigine dair bir kanıt yok bundan dolayı servislerde bolca ticari ayak yapma diye tabir edilen durumlar mevcut.Uma denen firmanın iç yüzünü ve bişey yapmadan nasil yapılıyormuş ayağına yattığını çok iyi biliyorum. Köprüyü geçene kadar onların firma politikası. Yalanlar yalanlar yalanlar.Dua edin servis işiniz olmasın. Buda kirmizi karı beklemek gibi bişey zaten.Motor bu illakı parça gerekecek illaki serviste işin olacak ve ondan sonra tüm usulsuzlukler tutulmayan vaatlerin alayını göreceksiniz. Başka firmalarda bu sureclerde gece biliyor ama adamlar doğru düzgün evraklarını veriyorlar adam gibi gün veriyorlar.Uma gibi palavra skmiyorlar

roadpeople
05 Ağustos 2017, 16:25
Ufak diyorsun ama sinekten ufak mide bulandırır.

Çok mükemmel bir tespit tebrik ederim çok teknik ve bilgi dolu bir cevap olmuş :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

Aynen öyle. Parça temin edememek tek sorunda değil. Tamam bazı firmalarda da bazen parça geç temin edilebiliyor.Ama en azından sana servise gidince bi servis formu veriyorlar ve belli bir gün veriyorlar.En azından dolandırıcıların eline düşmüş gibi hissetmiyor insan kendini.Uma servislerinde ne yapıyorlar. Mali satana kadar parçayı en geç bir hafta içinde temin ediyoruz diyerek yalan dolan sallayarak satıyorlar. Ondan sonra mali alıyorsun. Servisine giriyorsun şu parçayı temin etmek istiyorum diyorsun servisteki adam imanın sistemine girip istenilen parçayı temin etmeyi geçtik parçanın kodunu bile bulamıyor. Ne olcak peki boyle diyince orası çağrı merkezini ara der öbürü servise söyleyin der.Birisi uçaktan ince bekliyoruz der yalanlar havalarda uçuşuyor hatta birburine çarpıyor. Tam bir adam oyalama politikası.Modern dolandırıcılık.Kardeşim parça yoksa servis formu ver kaşeli imzalı bende ona göre temin etmezsen hakkımı arayayım. Onu vermiyor tabi.Diğer firmalar böyle çamura yatmıyor ben bitek uma da gördüm bu kadar rezilliği. Tabi evrak vermeden en geç haftaya kadar parça temin Ederi demek işlerine geliyor.Parca gelmezse gidip sikayet etsen ortada parça istendigine dair bir kanıt yok bundan dolayı servislerde bolca ticari ayak yapma diye tabir edilen durumlar mevcut.Uma denen firmanın iç yüzünü ve bişey yapmadan nasil yapılıyormuş ayağına yattığını çok iyi biliyorum. Köprüyü geçene kadar onların firma politikası. Yalanlar yalanlar yalanlar.Dua edin servis işiniz olmasın. Buda kirmizi karı beklemek gibi bişey zaten.Motor bu illakı parça gerekecek illaki serviste işin olacak ve ondan sonra tüm usulsuzlukler tutulmayan vaatlerin alayını göreceksiniz. Başka firmalarda bu sureclerde gece biliyor ama adamlar doğru düzgün evraklarını veriyorlar adam gibi gün veriyorlar.Uma gibi palavra skmiyorlar

KTM blok kırma yaz forumda oku sonra gel UMA ya laf söyle bakın siz burada sadece motoru kötülemek için varsınız kullanmadan bilmeden motora laf etmeye kalktınız o olmadı servisten giydiriyorsunuz marka kötülemeyin ayıp ya bende gittim servise mükemmel olmsada işlerini yapıyor adamlar.Honda kültürürnün oluşması zaman alır ona lafım yok. Ne yalanı uçuşuyor adam diyorki parça yoksa gelmesi 45 gün sürebiliyor direkt yüzüme açık açık söyledi adam şimdi neyin kavgasını veriyorsunuz Yok servis kötü firma yalancı ... Ben buradan söyleyeyim motor cidden parasını sonuna kadar hakkeden bir motor bence insanların aklını karıştırmayın burada ayıp

Dogus8989
05 Ağustos 2017, 23:03
Bende uma nin motorunu aldım servişte servis formu duzenlemiyorlar.45 gün falan değil 1 hafta diyorlar sizi ararız gelince diyorlar ama her hafta aynı palavralar gelmedi fabrikadan çok mal çekmiş servisler yok konteyner açılıyor.Bikere neden servis formu yada parça istek formu vermiyor çünkü kanunen hak talep edilemesin diye.Dürüst satıcı olsa böyle kılıfına uydurma bir yol izlemeler. Skistiklari yerde sallıyorlar. Klişe yalanları katalog yapmışlar kullanıcı şikayetine göre müşteriye söylüyorlar adamda napsin bekliyor hakkının yendiğini bile bile.20 gün kanuni süre var ama evrak vermiyor kaba olacak amaessek gibi bekletiyorlar.Sizde Umayı bi haltı çözen dürüst bir firma gibi savunuyorsunuz.Adamlar bakim için gittiğimde bilgisizlikten nerdeyse bakımı bna yaptiracaklar.Ben hiç bir motoruna uma nin kötü yada pahalı demiyorum şu an dikkat ederseniz.Parca olmayınca kendilerini yalan dolanla eğer kullanıcı cahilse kandırıp geçiştirmek yoluyla sindirmeye kalkıyorlar. Motoru satmak tam bir tezgah sonra başına geleceği bilmeyen kullanici masumca aliyor.Sonra yedek parça isteyince bi dayak yemediği kalıyor hemen yüzler asılıyor.Ya sipariş için sistemlerde sorun okuyor yada telefonunu alınca aranmayi unutuyorsun.Ya konteyner takiliyor yada motor rodajda olduğundan motor tekliyor.Servis formu sorunca yeski köye yeni adet getirmek oluyor.Siz herşeyi birbirine karıştırıyorsunuz.Motor güzeldir parçasız motoru alıp biblo diye eve koyarım sarılıp uyuruz

roadpeople
06 Ağustos 2017, 00:38
Bende uma nin motorunu aldım servişte servis formu duzenlemiyorlar.45 gün falan değil 1 hafta diyorlar sizi ararız gelince diyorlar ama her hafta aynı palavralar gelmedi fabrikadan çok mal çekmiş servisler yok konteyner açılıyor.Bikere neden servis formu yada parça istek formu vermiyor çünkü kanunen hak talep edilemesin diye.Dürüst satıcı olsa böyle kılıfına uydurma bir yol izlemeler. Skistiklari yerde sallıyorlar. Klişe yalanları katalog yapmışlar kullanıcı şikayetine göre müşteriye söylüyorlar adamda napsin bekliyor hakkının yendiğini bile bile.20 gün kanuni süre var ama evrak vermiyor kaba olacak amaessek gibi bekletiyorlar.Sizde Umayı bi haltı çözen dürüst bir firma gibi savunuyorsunuz.Adamlar bakim için gittiğimde bilgisizlikten nerdeyse bakımı bna yaptiracaklar.Ben hiç bir motoruna uma nin kötü yada pahalı demiyorum şu an dikkat ederseniz.Parca olmayınca kendilerini yalan dolanla eğer kullanıcı cahilse kandırıp geçiştirmek yoluyla sindirmeye kalkıyorlar. Motoru satmak tam bir tezgah sonra başına geleceği bilmeyen kullanici masumca aliyor.Sonra yedek parça isteyince bi dayak yemediği kalıyor hemen yüzler asılıyor.Ya sipariş için sistemlerde sorun okuyor yada telefonunu alınca aranmayi unutuyorsun.Ya konteyner takiliyor yada motor rodajda olduğundan motor tekliyor.Servis formu sorunca yeski köye yeni adet getirmek oluyor.Siz herşeyi birbirine karıştırıyorsunuz.Motor güzeldir parçasız motoru alıp biblo diye eve koyarım sarılıp uyuruz

hala aynı lafları sürekli tekrarlıyorsun üstüne farklı birşey eklemeden ben fabrikayı ne zaman arasam ulaştım her konuda da yardımcı oldular buradan uydurma şeyler anlatma hangi motoru kullandın da parça bulamadın belli ki cf kullanmamışsın mondial marka motora mı parça bulamadın hikaye anlatma burada sırf insanları kandırmak için ayıptır ya utan azıcık

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

kuralkanda düzenlemiyor ktm ninde düzenlemediği oluyor yeri geliyor benellide düzenlemiyor bunların hepsi forumda var araştır laf salatalığı yapıp insanların beynini bulandırma

Dogus8989
06 Ağustos 2017, 10:55
Zontes s250 kullanıyorum ve parça sorunum hep var.Cf moto motorunda parça sorunu var.Bunu yetkili servise de söyledim oda aynı şeyi söylüyor. Motoru getiriyorlar bakalım motor tutacak mi yoksa tutmayacak mi nabız yokluyprlar ona göre getiriyorlar parçayı abi diyor.Yani bizi denek faresi olarak kullanmaya kalkıyor. Sende bu rezil firmayı savunuyorsun.Sana para mı veriyorlar bu kadar usulsuzluk yapan firmayı savunmaya çalışıyorsun. Azicik sen utan benim alnım açık Altın elbiseli adam ktm incelemesinde demişti. Palavra ve yalanla biyere gelinemeyen yer motosiklet tir diye nur içinde yatsın. Umanin gerçek yüzünü herkez er yada geç öğrenecek zaten fazla nefesini zorlama.Laf salatalığı yapan sensin.Herşeyden çok iyi anlıyor gibi yapıp bunda kişinin burda canını yaktirmaya uğraşıyorsun. Dürüst insan olsunlar savunalım. Arkadaşlar bana inanmıyorsanız servisten parça isteyin bakalım ne olucak sırayla arayın. Ben daha bisi demiyorum çünkü bu insanlarda utanma arlanma kalmamış. Başkasına duzenlemiyormus onu bilmem.Herkez camdan atliyorsa sende mi alicaksaniz. Bu firmanın motorunu bu firmanın adamı olmayan kişiden başkası böyle fanatiklik yaparak tutmaz dikkat edelim arkadaslsr

Lazasker
07 Ağustos 2017, 00:01
@roadpeople, UMA elemanı falan mısın sen? Biz bizzat başımıza geleni söylüyoruz, sen "benim başıma gelmedi demekki sizin başınıza da gelemez" mantığıyla zırvalıyorsun. Marka karalayıcılığı benim işim değil, önceki mesajlarıma bakarsan motoru övdüğümü görürsün zaten. Motoru hala övüyorum, parasını sonuna kadar hakediyor ama UMA'dan şikayetçiyim birader ne diye aklama politikası edindin kendine ya! Neymiş efendim "bana öyle dememişler" bik bik bik. E bana öyle dediler! N'apıcaz!

Ayrıca verdiğin örnekler içler acısı... Bize ne Honda'da da bilmem neyde de böyle sorunlar oluyorsa? UMA müşterisi olarak beni bağlıyor mu? Kaldı ki onların öyle yapma hakkı UMA'ya bu hakkı veriyor mu! Millet adam öldürüyor diye biz de mi adam öldürelim nasıl bir mantık bu? "10 yıldır parçam gelmiyor, hee KTM'de de gelmiyormuş o zaman tamam..." bu mudur yani? Sorunların "aşılacak" olması benim umrumda değil. Şu anda bir sorunum var ve aşılamıyor. Ama motoru satarken hiçbir sorun yok, anında nakiti alıyorlar, "efendim siz binin 2 ay sonra parasını verirsiniz" demiyorlar! Pazara giriyorsan her şeyinle gireceksin, bitti, nokta. Biraz düşünme kabiliyeti olana çok bile hatta...

Dogus8989
07 Ağustos 2017, 01:14
Arkadaşlar istanbul ticaret il müdürlüğüne bu firmadan yada diğer firmalardan yedek parça ve servisler konularinda şikayetçi iseniz şikayetinizi dilekçe yolu ile iletebilirsiniz. Şikayetçi ,sikayet edilen ve sikayetin konusu kısımlarıni iceren bir dilekce yazın.Ptt ile iadeli taahhutlu gonderiminizi yapın dosyanız açılsın geri dönüş sağlarlar ben yolladım. Sinirden kendimizi yememize gerek yok.İstanbul ticare il mudurlugu adres hobyar mahallesi büyük postane caddesi postane yani no 17 sirkeci fatih İstanbulda. İnternette bakabilirsiniz.Malınızdada sorun varsa tuketici hakem heyetlerine yada maddi değeri yaklasik 3 bin lira ve üzeri olan mallarda tuketici mahkemesine bir dilekcd vererek ayipli mal iade davası açabilirsiniz. Yada bedel indirimı davası. Ancak serviste onarım yaptirmamaniz gerekiyor sonuç almak için bilginiz olsun.Gel abi onarım yapalım yine dava ediyorsan et diyenlere kanmayın. Bilinçli tuketici her zaman kazanır Allah in izniyle

Korna çalışmasa yada bir sinyal bile çalışmasa iade davası açabilirsiniz. İlk 6 ay içinde sorun cikmasi durumunda.Firmalar gel onarım yapalım desede inanmayın. Siz İsterseniz yaptırın o başka. Onlar size göre hareket etmek zorundalar. Çatır çatır dediğinizi yapmak zorundalar. Dava ettim Umayı kazanırsam bi oka darda tazminat isteyecegim.Çünkü sabır taşını bu adamlar çatlatmayi çok iyi biliyorlar. İlk defa bir firmayı mahkemeye verdim oda bu adamalar

roadpeople
07 Ağustos 2017, 20:20
@roadpeople, UMA elemanı falan mısın sen? Biz bizzat başımıza geleni söylüyoruz, sen "benim başıma gelmedi demekki sizin başınıza da gelemez" mantığıyla zırvalıyorsun. Marka karalayıcılığı benim işim değil, önceki mesajlarıma bakarsan motoru övdüğümü görürsün zaten. Motoru hala övüyorum, parasını sonuna kadar hakediyor ama UMA'dan şikayetçiyim birader ne diye aklama politikası edindin kendine ya! Neymiş efendim "bana öyle dememişler" bik bik bik. E bana öyle dediler! N'apıcaz!

Ayrıca verdiğin örnekler içler acısı... Bize ne Honda'da da bilmem neyde de böyle sorunlar oluyorsa? UMA müşterisi olarak beni bağlıyor mu? Kaldı ki onların öyle yapma hakkı UMA'ya bu hakkı veriyor mu! Millet adam öldürüyor diye biz de mi adam öldürelim nasıl bir mantık bu? "10 yıldır parçam gelmiyor, hee KTM'de de gelmiyormuş o zaman tamam..." bu mudur yani? Sorunların "aşılacak" olması benim umrumda değil. Şu anda bir sorunum var ve aşılamıyor. Ama motoru satarken hiçbir sorun yok, anında nakiti alıyorlar, "efendim siz binin 2 ay sonra parasını verirsiniz" demiyorlar! Pazara giriyorsan her şeyinle gireceksin, bitti, nokta. Biraz düşünme kabiliyeti olana çok bile hatta...

Ne UMA nın elemanı olacağım bu doğuş sanki bu sorun sadece UMA da varmış gibi empoze ediyor.TÜRKİYE de böyle şeyler oluyor UMA ya has değil eğer sorununuz umarım kısa sürede hallolur zaten en fazla 45 sürüyor diye biliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:10 ----------

ARKADAŞLAR PARÇA SIKINTISI OLAN BANA ULAŞSSIN HER TÜRLÜ YARDIMCI OLACAĞIM (İSTANBLDAYIM)

Rebornx4
07 Ağustos 2017, 20:47
Arkadaşlar selam, sizden bir ricam olacak.

Rica etsem aşağıdaki işlemleri yaptıktan sonra çıkan ekranın bana fotoğrafını paylaşabilir misini? Ayarları bozdum, varsayılan dönmem lazım :)

Kontak kapalıyken göstergedeki iki tuşa aynı anda basın ve basılı tutun.
Kontağı açın.
Setup ekranı çıkacak. Böyle 492 592 vs gibi sayılar.
Hiçbir şeye dokunmadan fotoğrafını çekin.
Kontağı kapatın.

Şimdiden çok teşekkür ederim. Yardımcı olan olursa sağlam bir hayır duası alır benden!

roadpeople
07 Ağustos 2017, 21:59
Arkadaşlar selam, sizden bir ricam olacak.

Rica etsem aşağıdaki işlemleri yaptıktan sonra çıkan ekranın bana fotoğrafını paylaşabilir misini? Ayarları bozdum, varsayılan dönmem lazım :)

Kontak kapalıyken göstergedeki iki tuşa aynı anda basın ve basılı tutun.
Kontağı açın.
Setup ekranı çıkacak. Böyle 492 592 vs gibi sayılar.
Hiçbir şeye dokunmadan fotoğrafını çekin.
Kontağı kapatın.

Şimdiden çok teşekkür ederim. Yardımcı olan olursa sağlam bir hayır duası alır benden!

Aga ben yardımcı olurum bakayım bir. Sen naptın ki neden elledin

Rebornx4
07 Ağustos 2017, 22:16
Aga ben yardımcı olurum bakayım bir. Sen naptın ki neden elledin

Eyvallah kardeş. Kurcalayayım dedim de kurcalamaz olaydım :)

Tekerlek büyüklük ayarıymış burası. Nasıl bozduysam artık 6. vites 8000. devirde 65 km/s ile gidiyorum gibi gözüküyor. Default ayarları da çekmedim salak gibi :) Gerçekten çok minnettar kalırım verebilirsen.

dummy decoy
08 Ağustos 2017, 00:05
Reborn
Bu galiba hiz olcer ve sayac icin ayari. On tekerlek 100 80 17 ise 592 mm capinda olmali dogru olcu ve hava basilinca. emin degilim tabi bizde ayar tam kac olacakti.
Ayar bozulursa hem hizi yanlis gosterir hem de toplam gidilen km yi.
Sehir disindayim, olmasam hemen bakicaktim merak ettim ben de.

Rebornx4
08 Ağustos 2017, 01:14
Reborn
Bu galiba hiz olcer ve sayac icin ayari. On tekerlek 100 80 17 ise 592 mm capinda olmali dogru olcu ve hava basilinca. emin degilim tabi bizde ayar tam kac olacakti.
Ayar bozulursa hem hizi yanlis gosterir hem de toplam gidilen km yi.
Sehir disindayim, olmasam hemen bakicaktim merak ettim ben de.

Eyvallah dostum. Sorunu buldum da çözmesi problem. Aşağıdaki veriler falan da karıştı en mantıklısı default ayatdan bakmak :)

Sağolasın yardım için. Yatın akşama kadar roadpeople arkadaş koyar inşallah :)

sdemircan
08 Ağustos 2017, 17:27
Buyur dostum;
https://i.hizliresim.com/qWk8ZR.jpg (https://hizliresim.com/qWk8ZR)

Rebornx4
08 Ağustos 2017, 19:53
Buyur dostum;

Kardeş nasıl bir dua aldın bilemezsin. Eyvallah!

roadpeople
09 Ağustos 2017, 10:37
Buyur dostum;

beyler bende bu ayarlar başka emin misiniz böyle olduğuna

drmsel09
09 Ağustos 2017, 23:20
Arkadaşım 8000 devirde 65km/s diye göstermiyordur o ; mil/saat olmasın. O da 104 km/saat e uyuyor. Bunu şundan dolayı düşündüm; bizim motorlarda hız km/h ve mil/h cinsinden gösterebiliyor. Hangisinin ayarına girerseniz onu gösterir.

roadpeople
11 Ağustos 2017, 07:46
bu oldumu ben saana birde benimkileri atayım neden farklı anlamadım

figodayi
11 Ağustos 2017, 19:20
Maksimum taşıma 150 KG diyor üstüne 2 kişi zor biner bunun.

bütün 125 150 100 cc motorlarda 150kg. hepsi için geçerli. ama 250 kg taşıyor bunlar