PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial 125KT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15

sahinuslu2134
15 Ağustos 2007, 19:45
slm arkadaşlar bu fren cızıltıları beni deli edecek varmı bir çaresini bulan hocaya falanmı ufletsek :) ne dersiniz çıldırmak üzereyim

ots
17 Ağustos 2007, 20:08
(ferdixxx)

Sen neler yapmışsın arkadaşım motorun resmini görebilirmiyiz motorunu çok merak ettim doğrusu yağ soğutma radyatörü nasıl çalışıyor ek devirdaym pompası falanmı konuldu bide bu yaptıklarının maliyeti ne kadar tutuyor acaba az uz ve kolay yapılacak şeyler değil bunlar valla tebrik ederim seni

melocann
20 Ağustos 2007, 16:12
ön kleperi söküp 2 balatayıda bir demir testeresi yardımıyla çatala paralel olarak 3 adet derin yarık açın bu sesi keser şayet balatalar tavlanmadıysa
,,,

evet tüm ktler böyle sebep karbüratörün ekonomizer olusu

km de iyi ayarlanırsa 0,65 ytl ama performans düşer

aman kardeş allah birdaha göstermesin

herkezeselamlar bu siteyi yeni tanıdım 1 senedir bendede kt 125 var hani şu ilk çıkanlardan.gerçekten iyi makinalar ama orjinal haliyle fazla 1 performans beklememek lazım ama sınıfında en üst sıralarda sayılır gerci ben baya bir degişiklik yaptım . kırmızı jantlar yag sogutma radyatörü daff piston gömlek(183 cc silindir 3 segman lı piston)şanzuman cikiş dişlisi(17) karbüratör e 85 lik meme crom korkuluk 3 tırnakli bujı 15 amperlik akü ekzos modifiyesi hava filtresi avans ileri alma çelik külbütör[boşluk ayarlı] hararet ve benzin göstergesi ve aydınlatmalar.baya uğraştıdı ama cok harika oldu surat performans baya arttı 175 km hız km de 0,95 ytl yakıt(kötü tabiki)aldıgımdan çokçok üstün ve bu benim çok hoşuma gitti eskişehirde kt 125 baya var benimkini görenler baya bi etkileniyor bunları yapmak isteyen olursa yardım edebiliram

size bir okzos tuyosu ekzos kapaklarının içinde 4 tane perçn var bumları bir keski yardımıyla kopartın korkmayın sadece küçük 1 kapak bunu çikartıp yerine ters takın aynı deliklerden uzun metal vidalarıyla vidalayın bakın nasıl ses çıkarıtor tam bir chooper....

aga şu motorun fotosunu bi görsek diyorm dediklerini hayal ediyorum aklım almyor nasıl bi makina olurdu

KRAL444
20 Ağustos 2007, 18:26
ya arkadaslar bu Motora cok heves sardım ama burda yazılanlar motorun biras baş ağrıtıyor gibime geldi tamam her motor da sorun olacak ta nebiliyim genede ömrüm servisine para vermekle mi geçecek... :pr:

fatihsevim
20 Ağustos 2007, 18:29
kardeş biraz oyle olur ama temiz binersen pek bişey olmaz diyeyem ama sen bilirsin

melocann
21 Ağustos 2007, 00:02
ya arkadaslar bu Motora cok heves sardım ama burda yazılanlar motorun biras baş ağrıtıyor gibime geldi tamam her motor da sorun olacak ta nebiliyim genede ömrüm servisine para vermekle mi geçecek... :pr:

yok kardes sen al iyi bakarsan bi sorun cıkmaz merak etme ben bu gun geldim alanyaya gittim 800-850 km yaptım bi sorun cıkmadı bi kac lambası patladı okadar (kısa far arka fren lambası ve devir saati lambası) baska bi sorun cıkmadı ben tavsye ederim amatercih sana kalmış

melocann
22 Ağustos 2007, 20:12
millet nerdesiniz bizim topik neden böyle sessiz sedasız insan 2 dakikasını ayırır 2 kelime eder gider bak ayıp oluyor

SAKAL
22 Ağustos 2007, 23:14
yok kardes sen al iyi bakarsan bi sorun cıkmaz merak etme ben bu gun geldim alanyaya gittim 800-850 km yaptım bi sorun cıkmadı bi kac lambası patladı okadar (kısa far arka fren lambası ve devir saati lambası) baska bi sorun cıkmadı ben tavsye ederim amatercih sana kalmış
:cherry:bu motora iltifat mı hakaret mi:)

melocann
23 Ağustos 2007, 00:36
:cherry:bu motora iltifat mı hakaret mi:)

sana kalmıs bence iltifat çünkü güzel motor

unyevi
26 Ağustos 2007, 03:09
merhaba kt ciler 3 hafta önce bir karadeniz turu yaptım toplam 1200km ünye-ordu-giresun-trabzon-rize artvin-ayder.vs.330 km kontak kapatmadım.yaklasık 3000m ye cıktım.diyeceğim oki sınırlarını bayagı zorladım :) ve tık demedi 125cc den gorebileceğiniz ne varsa dibine kadar veriyor.geziden birkaç resim
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188100927.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188111101.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188098298.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188089387.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images7/1188174242.jpg

ferdixxx
26 Ağustos 2007, 11:29
(ferdixxx)

Sen neler yapmışsın arkadaşım motorun resmini görebilirmiyiz motorunu çok merak ettim doğrusu yağ soğutma radyatörü nasıl çalışıyor ek devirdaym pompası falanmı konuldu bide bu yaptıklarının maliyeti ne kadar tutuyor acaba az uz ve kolay yapılacak şeyler değil bunlar valla tebrik ederim seni

aslında işi bilen için basıt şeyler maliyette çok degil extra pompaya gerek yok bunlarda zaten yag pompası mevcut

melocann
26 Ağustos 2007, 12:10
aslında işi bilen için basıt şeyler maliyette çok degil extra pompaya gerek yok bunlarda zaten yag pompası mevcut

hakikten tamam doğrudur ama fotosunu bi görsek pek makbule gececek

merhaba kt ciler 3 hafta önce bir karadeniz turu yaptım toplam 1200km ünye-ordu-giresun-trabzon-rize artvin-ayder.vs.330 km kontak kapatmadım.yaklasık 3000m ye cıktım.diyeceğim oki sınırlarını bayagı zorladım :) ve tık demedi 125cc den gorebileceğiniz ne varsa dibine kadar veriyor.geziden birkaç resim

abi sende motoru coşturmusun helel sana bende 1 hafta önce karaman-konya-alanya turu yaptım yaklasık 800-850 km yaptım motor banamısın demedi hatta yokuş aşağı:queen: 130'u kaç kez gördüm

şimdi motor tamirde çünkü motoru 150cc'ye çeviriyorum arka dişliyide küçültüyorum bakalım nasıl olcak motor çıksın fotolarını gönderirim

ots
27 Ağustos 2007, 18:53

Mümkünse motorun resmini görebilimiyiz gerçekten çok merak ettim teşekkürler

melocann
28 Ağustos 2007, 23:33
ewwet arkadaslar motorumu bugun aldım o artık 125kt değil 150kt oldu:queen: yani 150'lik silindir attım rodajı olduğu için performans hakkında pek bişey diyemicem ama gücü hissedilir ikilde arttı rodaj bitince birde arka dişliyi küçülttümmü baklım nasıl bi performns olacak

KRAL444
29 Ağustos 2007, 15:50
Sevgili KT'ci dostlar Bu motor 'a ilgimm çok konu actım bı kaç yerde ve burda hatta hep bu cın malı alma kötü sorun cok basın agrır die çokk söylendıler.Ve inşallah bu motoru da alırsam BBenım ilk motorum olacak.Açıkçası da korkuyorum cun kı Cın malına karsı olan arkadaslar mı dıyyeyım yoksa sutten agzı yananlar mı dıyeyım bu motordan cok cektıklerını soluorlar neapıcamı bende bılmıorum artıkk vallahaa bende de 4 5 mılyar gıbı bı para yok kı baska motor alayım anca gucumuzun yettıgıne bana yardım edersenız sevınırım tşklerr

Gültekin
29 Ağustos 2007, 16:01
Sevgili KT'ci dostlar Bu motor 'a ilgimm çok konu actım bı kaç yerde ve burda hatta hep bu cın malı alma kötü sorun cok basın agrır die çokk söylendıler.Ve inşallah bu motoru da alırsam BBenım ilk motorum olacak.Açıkçası da korkuyorum cun kı Cın malına karsı olan arkadaslar mı dıyyeyım yoksa sutten agzı yananlar mı dıyeyım bu motordan cok cektıklerını soluorlar neapıcamı bende bılmıorum artıkk vallahaa bende de 4 5 mılyar gıbı bı para yok kı baska motor alayım anca gucumuzun yettıgıne bana yardım edersenız sevınırım tşklerr

kral kardeşim;
bold yazarak, mesajının güzel görünmesini sağlarken, okunmasını, anlaşılmasını ise son derece zorlaştırıyorsun.
zaten noktalama işaretlerini pek önemsemiyoruz, o sebeple anlamak için 2-3 sefer okumak zorunda kalıyoruz.

bu motordan çok çektiklerini söyleyen arkadaşlarını buraya davet et, bize de anlatsınlar ne çektilerse.
biz de, yardımcı olmaya çalışalım.
zira burada bir problemi, bir kişi değil, yüzlerce, binlerce kişi okuyor, ve çözüm önerilerini aktarıyor.

problemi yaşayanın ise, işi kolaylaşıyor. :bounce:

unyevi
helal sana dostum.
artık sezonun son demleri. değerlendirmek lazım. :cat:

melocann
29 Ağustos 2007, 17:14

ben al derim arkadaş valla harika motor kim ne derse desin bak motoru bide 150 cc yaptım canavar oldu japonlar kadarda olmasa benim gözünde japonları aratmıyor

KRAL444
29 Ağustos 2007, 18:09
melocan kardes nasıl yaptın 150cc biras anlatırmısın

melocann
29 Ağustos 2007, 18:28
kardeş yanlız zahmet isteyen bi iş motor ve blok kompile yarılıyor cunku bloğun ağzı 125'lik için yapılmış onu tornada 150'lik silidirin gireceği şekilde açıyorlar sonra bloğu ve motoru topluyorsun basit anlatıyorum ama çok zahmet istiyor 3 gün sürdü

Gültekin
31 Ağustos 2007, 20:50
acil nakit sıkışıklığı nedeniyle fiyatı düşürdüm arkadaşlar.
hatta dibe vurdu... piyasada bu km.'de, bu fiyata kt125 yok.
bu fiyat 1 hafta için geçerli. parayı denkleştiremezsem, fotograf makinemi satıp ihtiyacımı karşılayacağım. ve bu rakama inmeyeceğim.
kt 125 düşünen varsa, bu fırsatı kaçırmasın derim.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4520999

duslemek
02 Eylül 2007, 11:54
acil nakit sıkışıklığı nedeniyle fiyatı düşürdüm arkadaşlar.
hatta dibe vurdu... piyasada bu km.'de, bu fiyata kt125 yok.
bu fiyat 1 hafta için geçerli. parayı denkleştiremezsem, fotograf makinemi satıp ihtiyacımı karşılayacağım. ve bu rakama inmeyeceğim.
kt 125 düşünen varsa, bu fırsatı kaçırmasın derim.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4520999
-----------
bende bu fiyata sattım bu fiyata cok kolay gider hayırlısı olsun Gültekin

melocann
02 Eylül 2007, 13:15
abi sende öldürmüşün yaaaaaaa o fiyat ne o öyle elmde olmasa alırmıydım bilmem

Gültekin
12 Eylül 2007, 19:24
düzeltme____________________________________

hidayet201
13 Eylül 2007, 12:01
sonuna kadar kanuniiiiiiiiiiiiiiiii
:cherry:

Beycivan
13 Eylül 2007, 18:20
Modifiye KT 125 harika olmuş.Benden kt 125 ikinci el arıyorum.nakit olrak alıcam ama henüz bulamadım.ilgilenen arkadaşlar varsa bi zahmet cevap yazsınlar.Notebook ile takas yapmak isteyen varsa yine olur. KT 125 harbiden iyi bir motor.saygılar.

melocann
14 Eylül 2007, 00:34
Modifiye KT 125 harika olmuş.Benden kt 125 ikinci el arıyorum.nakit olrak alıcam ama henüz bulamadım.ilgilenen arkadaşlar varsa bi zahmet cevap yazsınlar.Notebook ile takas yapmak isteyen varsa yine olur. KT 125 harbiden iyi bir motor.saygılar.

gultekinin motoruna bi bak istersen epey hesaplı

Gültekin
14 Eylül 2007, 01:35

http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/36199-fiyat-dustu-kelepir-kacirmayin.html

598aykut
16 Eylül 2007, 03:45
KT'ciler Hepinize selamlar , Ben 125 KT almayı düşünüyorum bu motor hakkında bana geniş kapsamlı bir bilgi verirmisiniz özellikle rondaj zamanında motosikleti nasıl kullanacağız ve nelere dikkat edeceğiz şimdiden hepinize teşekkürler... [COLOR="red"][COLOR="red"]"KÜTAHYA"lı

melocann
16 Eylül 2007, 13:49
KT'ciler Hepinize selamlar , Ben 125 KT almayı düşünüyorum bu motor hakkında bana geniş kapsamlı bir bilgi verirmisiniz özellikle rondaj zamanında motosikleti nasıl kullanacağız ve nelere dikkat edeceğiz şimdiden hepinize teşekkürler... [COLOR="red"][COLOR="red"]"KÜTAHYA"lı

sen sor biz soyleyelim kardes ama hakkını veren bi motor

madjack8
16 Eylül 2007, 22:35
beyler ben motorumu ıslak bezle siliyorum pek fayda etmıyor sız nasıl temızlıgını yapıyosunuz yardımcı olabılırmısn daha 2 aylık 2 senelık gıbı dutuyor motor ?

melocann
18 Eylül 2007, 00:25
beyler ben motorumu ıslak bezle siliyorum pek fayda etmıyor sız nasıl temızlıgını yapıyosunuz yardımcı olabılırmısn daha 2 aylık 2 senelık gıbı dutuyor motor ?

walla bende ıslak bezle siliyorum hemen arkasında kuru bezle siliyorum yani bi elimde ıslak bez diğirnde kuru bez oluyor gayet iyi:queen:

soldoycbr
18 Eylül 2007, 02:00
selam arkadaşlar,
Uzun zamandır siteye giremiyordum şifremi bile unutmuşum... Bu topiği açan arkadaşa teşekkür devamını getirenlerede.Ehliyeti falan aldım:bounce: direksiyon sınavında scooter verdiler geçtik:rendeer: vitesli ile başlangıç yapıcam:cat:scooter u olan arkadaşın motorunu kullandım direksiyon iyi sayılır.. inşallah kask eldiven bile aldım geriye sonunda almaya karar verdiğim KT 125 kaldı. Düşünüyorum, uzun yola götürür mü? (450-500 hatta 1250km yapan arkadaşlar var) Rodajı uzun yolda yapmayı planlıyorum nasıl (km/h) kullanmalıyım? 100km de ne kadar yakıyor? yağına suyuna nasıl bakıyoruz? ıslak bezlemi silmeli kuru bezle mi:?:cherry: şaka bir yana..
arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
teşekkürler

duslemek
18 Eylül 2007, 11:11
rodajı uzun yolda yapma 60 km yi gecmeyeceğin için trafik acısından sakıncası olur ben yaklasık 10.000 km yaptım en uzun yol 800 km yaptım gayet guzel gidip geldim motordan memlun kalırsın

Levsy
18 Eylül 2007, 17:32
selam arkadaşlar,
Düşünüyorum, uzun yola götürür mü? (450-500 hatta 1250km yapan arkadaşlar var)

Uzun yola götürecektir. Belki çok uzun sayılmaz ama ben geçen ay Ankara/Akçakoca yaptım. Gidiş geliş 610 km yaptı (20-30 km'si Akçakoca ve Düzce civarında sağa sola gitme gelme) Motor 2995 km'de idi. Giderken normal yoldan gidip, gelirken otobanı kullandım. Yolda 80'den fazla hız yapamadım, ibre 90'a yaklaşınca vibrasyon rahatsız etmeye başladı. Sonuçta yolculuk maksimum 80 km ile de olsa gayet rahat ve keyif verici geçti.

Ancaaakkkk, döndükten sonra nedense ertesi sabahtan itibaren motorda düşük hız ve devirde bile vibrasyon olduğunu farkettim. Bununla kalmadı, sele ve benzin deposunun gevşediğini farkettim :P Motoru hemen servise götürdüm ve ustaya durumu anlattım. O da bana "keşke motor 5.000 km'ye gelmeden uzun yol yapmasaydın" dedi. Mondial 125 KT'lerin sorunu buymuş. Ayrıca sele ve depodaki gevşemenin artık normal olduğunu ve bunların sıkılamayacağını da söyledi. Ancak daha fazla da gevşemezmiş. Sonuçta iyi bir rodajdan sonra artık vibrasyon sorunumun gerçekten kalmadığına sevinirken, şu an daha beter bir vibrasyonum var, ama gene de motorumu seviyorum. Yakıt tüketimi, motorsikletin tipi vs gerçekten çok iyi. Arkaya bagaj, semer tipi çanta vs gibi çok işime yarayan şeyler taktım ve bazen motoruma bakmak bile hoşuma gidiyor.

soldoycbr
18 Eylül 2007, 20:59
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.. Yani uzun yol yapamıcam:pr: 5000km den
sonra uzun yol çok fazla geldi bana. Balıkesire gidecektim. heralde 2.el almam gerek 6000-7000km de olanlarından.
Levsy Sele ve deponun gevşediğini söyledin şimdi tırsmaya başladım hani çin malı falan dağılmasın yolda giderken dalga konusu zaten
bu çin malları dikkat etmek lazım gerçi çok fazla bir hızda yapılamıyor. Şu senin vibrasyonunda bir çözümü falan olmalı geçen sayfalarda motorda bir takım değişiklikler yapdıktan sonra düzeldiğini okumuştum öyle hatırlıyorum..

madjack8
18 Eylül 2007, 23:49
bende satmayı dusunuyorum sadece maddıyattan ama dusunen olursa buyrun 2006 model 2008 agustos trafık cıkıslı 2500 km de hıc bı sorunu yok cızık faln fıyat:1700 ytl

valla arkadaslar daha bu aksam yolda bıraz suratlı geldım yanı 100km devır 9000-10000 arası yaklasık 6 km fln sabıt boyle bı baktım dıreksıyon kılıdı yolda dusmus ustelık vıdalar duruyo kılıt yok ısın garıp yanı

melocann
20 Eylül 2007, 16:41
bende satmayı dusunuyorum sadece maddıyattan ama dusunen olursa buyrun 2006 model 2008 agustos trafık cıkıslı 2500 km de hıc bı sorunu yok cızık faln fıyat:1700 ytl

valla arkadaslar daha bu aksam yolda bıraz suratlı geldım yanı 100km devır 9000-10000 arası yaklasık 6 km fln sabıt boyle bı baktım dıreksıyon kılıdı yolda dusmus ustelık vıdalar duruyo kılıt yok ısın garıp yanı

:queen:zuhahaha:queen: bu olay sadece bende oldu zannediyordum bende konya-karaman yaptım 100km hiç gaz kesmedim işimin oldugu yere gittiğimde motoru kitleyecektimki oda ne kilit yok hemde vidaları yerinde duruyor

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.. Yani uzun yol yapamıcam:pr: 5000km den
sonra uzun yol çok fazla geldi bana. Balıkesire gidecektim. heralde 2.el almam gerek 6000-7000km de olanlarından.
Levsy Sele ve deponun gevşediğini söyledin şimdi tırsmaya başladım hani çin malı falan dağılmasın yolda giderken dalga konusu zaten
bu çin malları dikkat etmek lazım gerçi çok fazla bir hızda yapılamıyor. Şu senin vibrasyonunda bir çözümü falan olmalı geçen sayfalarda motorda bir takım değişiklikler yapdıktan sonra düzeldiğini okumuştum öyle hatırlıyorum..

kardes bende satmayı dusunuyorum alırsan bi düşün 2006 model 8500 km'de 150cc 38'li arka dişli önde 16'lı dişli yanında orjinal 125'lik silindiri 41'li orjinal dişli hediye motorda sorun oldugundan değil tarz değişikliği hyosung gt250r düşünüyorum o bakımdan satıyorum bu motor 2 kez 850 km 1 kez 450-500 arası 1 kez 250 1kezde uzunyol sayılırsa 190 km yaptım motorun hızı duz yolda 120 yapıyor yokuş aşağı ibrede yer olmadığı için kaç yaptığını bilmiyorum:queen::queen: melocannn@hotmail.com 05054653684

sahinuslu2134
20 Eylül 2007, 17:29
arkadaşlar benim kt ye ön cam lazım fiyatı ne civarda acaba bilen arkadaşlar bi el atarsa sevinirim hani kısa olanlardan Chopper camlarından

Levsy
20 Eylül 2007, 20:32
Levsy Sele ve deponun gevşediğini söyledin şimdi tırsmaya başladım hani çin malı falan dağılmasın yolda giderken

Bu gevşeme olaylarının üzerinden yaklaşık 1 ay geçti. Motor da şu an 5.010 km'de. Ustanın dediği gibi gevşeklikte artma olmadı. Ciddi bir gevşeme değil elle tutup yoklayınca hissedilen bir gevşeme. Yoksa motorun dağılacağı izlenimini vermiyor. Hatta "dur bakalım ne olacaksa tam olsun da ne yapacağımı bileyim" diye motoru çoğu zaman zorladım, oldukça agresif kullandım. Bu arada vibrasyon olayı yerine oturmaya da başladı :P Seyahat sonrası ilk günlerdeki gibi rahatsız edici değil artık. Bu motorların dilinden anlamam ne zaman mümkün olacak bilemiyorum.

Bu arada kilit olayını arkadaşlar yazınca hatırladım. Yol dönüşü evime parkedip kilitlerini vs takarken ilk farkettiğim şey kilidin düşmek üzere olduğuydu.

blackcat20_45
23 Eylül 2007, 01:02
sayın arkadaşalar bende bahsettiginiz motoru uzun zamandır araştırıyorum ve yaza almak istiyorum..baktım ve öle teknik bi arıza yok sadece vibrasyon sorunu var bana bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz??????????????:cat:

melocann
23 Eylül 2007, 13:43
sayın arkadaşalar bende bahsettiginiz motoru uzun zamandır araştırıyorum ve yaza almak istiyorum..baktım ve öle teknik bi arıza yok sadece vibrasyon sorunu var bana bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz??????????????:cat:

sevgili blackcat öncelikle hoşgeldin motor güzel daha kimseden şusu var busu var diye duymadım uzun yol şehir içi kullnım gayet iyi tavsiye ederim 100km'de 2.5 lt banzin yakıyor sana şimdiden hayırlı olsun

blackcat20_45
23 Eylül 2007, 15:03
sagool melocann'da birader burda kt kullanıcıları azaldı mı yoksa artık talep mi yok.......YA vibasyon nası motorda ve bunu engellemek için ne yapabilirss

melocann
23 Eylül 2007, 18:07
sagool melocann'da birader burda kt kullanıcıları azaldı mı yoksa artık talep mi yok.......YA vibasyon nası motorda ve bunu engellemek için ne yapabilirss

vibrsyon zamanla eksiliyor ama yok olmuyor :pr: usta bişey önerdi ama yapmadım

motor sablamalarına takoz koyorsak gecer dedi ama cok zahmetli ne kadar dayanır bilmem deyince yapırmadım

KRAL444
23 Eylül 2007, 18:29
Arkadaslar Bu melocan var yaaa Mondial in Mit ajanı dikkat edin Karışmam :queen:
şaka Bi yana Melocan abii görüşemıoz bak ayıp oluyorrrr
Tek Motor Mondial 125KT Ben de alıcam ALLAHIN İziniylee

melocann
23 Eylül 2007, 18:35
Arkadaslar Bu melocan var yaaa Mondial in Mit ajanı dikkat edin Karışmam :queen:
şaka Bi yana Melocan abii görüşemıoz bak ayıp oluyorrrr
Tek Motor Mondial 125KT Ben de alıcam ALLAHIN İziniylee

yok canım estağfirullah ne demek llah herkese nasüp eder böle bi motor

KRAL444
23 Eylül 2007, 18:46
İnşallah Abii Bütün 125kt gönül verenlere nasip etsin İnşallah

meka.groove
24 Eylül 2007, 00:11
herkese merhaba ben bu aralar motor almayı kafaya koydum hatta kt125 lere taktım almayı düşünüyom ama kimse iyi konuşmuyor sizler kullanıcısısınız nasıl almalımıyım ?

Gültekin
24 Eylül 2007, 00:17
herkese merhaba ben bu aralar motor almayı kafaya koydum hatta kt125 lere taktım almayı düşünüyom ama kimse iyi konuşmuyor sizler kullanıcısısınız nasıl almalımıyım ?

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/32827-cin-mali-motorlara-her-firsatta-laf-atanlara-duyurulur-6.html#post800510

tıkla ve 223. mesajı oku. :bounce:

meka.groove
24 Eylül 2007, 00:45
teşekkürler Gültekin hocem sağol var ol yarın bayiye gidip diparişi vericem bakalım nezaman gelecek inşallah en kısa sürede olur alacağım bayide olmadığında siparişle getiriyorlar daha iyi böylesi benim için illa siyah olcak yoksa bordo oluralırdım bekleyemezdim sonra boyatmayla uğraşırım saolun varolun

KRAL444
24 Eylül 2007, 01:09
Meka Motor süper kardes 125kt şehir içinde şehir dısında da iyi motor
ehh elbette kötü yanları olacaktır bu sana baglı bırasda eşşeğe biner gibi binmezsek sorun olmaz gozumuz gıbı bakıcaz temızlıgıne motoruna kısacası herşeyiyle ilgileneceksin ozaman bak bakalım motorda hata kusur olur mu Çin motorları bırasdaha kibar dıkkat edıceksın o kadar
Sımdıden Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesinn
Allahım bana da nasip kısmet edersin inşallah (amın)