PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk efektli video çalışmam, apaçi kanına giriyorduk az kalsın :D

Bune
08 Şubat 2016, 19:58
Şu video yükleme işine yavaş yavaş alışıyorum şimdilik camtasia 8 ile düzenliyorum videoları ilk kez bu kadar detayını parmaklayıp efekt ekledim. İş çıkışı güzel bi apaçi bulup trolledim ben videoyu düzenlerken çok keyif aldım sizlerde beğenirsiniz umarım. En azından şu pazartesi günü yüzünüze bi tebessüm gelirse ne ala :):rendeer:

https://www.youtube.com/watch?v=nKNLW488VZw

Freye
08 Şubat 2016, 20:15
Adam çok pis gaza gelmiş işte bunlar yüzünden motosiklet tehlikeli oluyo :)
Eline sağlık :)

-ZERO-
08 Şubat 2016, 20:19
Hiç haberlere v.s çıkmadan bi köşede geberip gitseler de şu "motosiklet tehlikeli aga" klişesi yok olsa keşke.

Memory42
08 Şubat 2016, 20:21
Çocuk kendini parçaladı resmen :) ne giydiniz ki korkudan kaçıyor gibi geldi bana 😂

DamienRice
08 Şubat 2016, 20:23
hahhaa güzel olmuş

Bune
08 Şubat 2016, 20:24
Çocuk kendini parçaladı resmen :) ne giydiniz ki korkudan kaçıyor gibi geldi bana ��

Full ekipman; deri mont, kameralı interkomlu kask,dizlik, uzun korumalı bot, eldiven, içimde de takım elbise ve gravat vardı onu mu gördü acaba :mrgreen:

Darkcity2000
08 Şubat 2016, 20:24
yarin olecegini bilsen sorusuna cevabi duyunca haykirarak gulmusum :)

Memory42
08 Şubat 2016, 21:08
Full ekipman; deri mont, kameralı interkomlu kask,dizlik, uzun korumalı bot, eldiven, içimde de takım elbise ve gravat vardı onu mu gördü acaba :mrgreen:

Hay Maşallah :) Ben olsam bende kaçardım bu halimle rezil olmayım diye :D

sey_47
08 Şubat 2016, 21:25
:mrgreen:
huhhaha
güzel olmuş güzel, hele son araya giren videoyu hiç izlememiştim, iyi oldu. Hhuahaha

barodi
08 Şubat 2016, 21:28
çok başarılı ; film tadında olmuş efektler animasyonlar çok profesyonel geldi. gelecek fazla umut ediyor. bu videolar abone sayısında patlamaya neden olabilir.
NOT: şaka yapmıyorum.

erkan3420
08 Şubat 2016, 21:51
Gaza getirerek adam öldürmeye teşebbüs. hem de kask mont dizlik... tam ekipman. kasıtlı ve planlı olarak adam öldürmeye teşebbüs

Macit250
08 Şubat 2016, 21:54
Hahehrhd çok iyi ,valla super olmus eline sağlık biladerim.

Abone olun aloooo :mrgreen:

Hubalahubhub
08 Şubat 2016, 22:16
Merhaba, bravo valla harika olmus video, o nasil bir motor kullanmaktir oyle sanki bi tarafi kalk gidek diyo oteki tarafi yok olum otur oturdugun yerde diyo herifin kabasi bi yanda motorun kabasi bi yanda.

ccc67
08 Şubat 2016, 22:40
Dedim bi an o servise kafa atacak :D ellerine sağlık :D

biyeybaraküs
09 Şubat 2016, 00:15
eğlenceli olmuş ama sonu kötüde olabilirdi ilk ve son olsun lütfen bu tipleri gaza getirmeyelim gidip birine çarpsa allah korusun sizde çok üzülürsünüz eminim

overprotec
09 Şubat 2016, 00:25
Zaten bu sazanlar yüzünden millet motosiklet kullanıcılarını sevmiyor :queen: Bu arada video güzel olmuş :thumleft:

Bune
09 Şubat 2016, 00:28
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler :) Yüzlerce vlogger var ben de onlardan biri olmayı kovalamıyorum açıkçası bana zor geliyor ama böyle enteresan şeyler buldukça da eklemeyi düşünüyorum :)

eğlenceli olmuş ama sonu kötüde olabilirdi ilk ve son olsun lütfen bu tipleri gaza getirmeyelim gidip birine çarpsa allah korusun sizde çok üzülürsünüz eminim

Canına kıymet vermeyen adama üzülmem inan ki, ne kaskı var ne sürüşü var bırak gebersin dünya zaten olmuş 7.4 milyar doğal seleksiyon işini yapsın azıcık. Aklı başında onca insan var onlara biraz yer açılır.

biyeybaraküs
09 Şubat 2016, 00:30
Canına kıymet vermeyen adama üzülmem inan ki, ne kaskı var ne sürüşü var bırak gebersin dünya zaten olmuş 7.4 milyar doğal seleksiyon işini yapsın azıcık. Aklı başında onca insan var onlara biraz yer açılır.
zaten o apaçiden bahsetmemiştim çarpması muhtemel şahıslar için demiştim ayrıca o tiplere inan bir şey olmuyor nedense :queen: adamlarda ekipman kask bile yok kazada ölenini hatırlamıyorum yakın çevremde

Nuansiyen
09 Şubat 2016, 00:50
İdarede mi oturuyorsun :king:

ygt47
09 Şubat 2016, 01:02
Acemi apaçi :D

Furkan Tarık
09 Şubat 2016, 01:05
Hahaha :D . Küfr etmemek için kendini tutan bi ben miyim abi ? :D . Son sahnede aha çarptı dedim sevindim ama hayal kırıklığına uğradım maalesef :(

Bu arada Vegas Pro 12 kullanmanızı tavsiye ederim :cat:

Sti
09 Şubat 2016, 02:32
Siz boyle gecin dalganizi,ondan sonra vay efendim niye turkiyede tek teker yapilmiyo,vay efendim stunt bike yokmus,kimseler yurt disindaki gibi motorla oyuncak gibi oynayamiyormus. Oynayamaz tabi ne dalga geciyonuz yaooovvv :queen:

Bi ara dedim cg tayfa gibi motora yatarmi ama yatmadi :D serviscininde saga bakacagi tutmus,yav soldan ucak carpadabilir az gaza bassana buyuk arabasin sen :D :D

gokberk6426
09 Şubat 2016, 02:54
eline sağlık kasten adam öldürmeye teşebbüs cok güldüm videoda :queen:

gursus
09 Şubat 2016, 03:53
apaçi var apaçi var bu bildiğin tırrek

bir sorum olacak sj4000 ile çekilmiş sanırım video başlangıcındaki mavilikten anladım bende de var bu mavilik sanırım ışığı dengelemeye çalışmasından kaynaklı var mı bir çözüm yolu buna engel olmanın?.

Bune
09 Şubat 2016, 12:28
İdarede mi oturuyorsun :king:

Aynen :cat:

apaçi var apaçi var bu bildiğin tırrek

bir sorum olacak sj4000 ile çekilmiş sanırım video başlangıcındaki mavilikten anladım bende de var bu mavilik sanırım ışığı dengelemeye çalışmasından kaynaklı var mı bir çözüm yolu buna engel olmanın?.

Şöyle bi ayar var ben hiç denemedim ama büyük ihtimalle buradan düzeltiliyor ben hep otomatikte kaydediyorum o yüzden renk değişiyor.

http://i.hizliresim.com/O7mBl3.jpg

potasyum
09 Şubat 2016, 12:32
yarin olecegini bilsen sorusuna cevabi duyunca haykirarak gulmusum :)

ben ilk burada izledim elemanı, işyerinde 10 dakkadır hönkürerek gülüyorum :D

iguven
09 Şubat 2016, 12:33
Serseri mayın gibi gitmek buna deniyor herhalde :santa:

Nuansiyen
09 Şubat 2016, 12:47

Bende Sanayi mahallesi :queen: ,

GP500-1st
09 Şubat 2016, 13:30
Beyin yok, ayna yok, ekipman yok ama Rossi gibi yürek var çocukta iki dk da sana nasıl da boyunun ölçüsünü verdi

Bence cc büyütmelisin:cherry:

gursus
09 Şubat 2016, 19:23

Şöyle bi ayar var ben hiç denemedim ama büyük ihtimalle buradan düzeltiliyor ben hep otomatikte kaydediyorum o yüzden renk değişiyor.

http://i.hizliresim.com/O7mBl3.jpg

aynen bendede auto da bi kurcalayım orayı hafta sonu ,çok rahatsız edici değil mi o mavilik? ben kamerayı ilk aldığımda üzülmüştüm sonra farkettim bazen o mavilik gidiyor,mavilik kasvetli bir hava yaratıyor,bazen cam gibi...umarım donanımsal bi eksiklik değildir.

BatuhanK
09 Şubat 2016, 20:03
Apaçiler gerçekmiş. Hiç böylesini görmemiştim

ayzek
10 Şubat 2016, 01:04
Şu video yükleme işine yavaş yavaş alışıyorum şimdilik camtasia 8 ile düzenliyorum videoları ilk kez bu kadar detayını parmaklayıp efekt ekledim. İş çıkışı güzel bi apaçi bulup trolledim ben videoyu düzenlerken çok keyif aldım sizlerde beğenirsiniz umarım. En azından şu pazartesi günü yüzünüze bi tebessüm gelirse ne ala :):rendeer:

https://www.youtube.com/watch?v=nKNLW488VZw

bunlarda benden gelsin pek beceremesemde şimdilik böyle birşeyler yaptım :) keyifli seyirler :)

https://www.youtube.com/watch?v=Bn2GnhFiXTU

https://www.youtube.com/watch?v=DjcpfDZKaLw

https://www.youtube.com/watch?v=urNVFEPvevo