PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benelli Benelli Zafferano

Sayfa : 1 2 3 [4] 5

evrenserkan
16 Kasım 2016, 16:06
Bende maltepe , motogaleriden aldım motoru. Servisi ile henüz tanısmadık ama, durum iyi gözükmüyor.

İstanbulda servis sıkıntısı büyük. Ben ilk gittiğimde motoru makinaya bağlıyacaklardı kabloyu bulamadılar öbür gün bir daha gitmiştim.

TanImsIz
16 Kasım 2016, 17:30
Kaç kişiyiz acaba ?

https://s12.postimg.org/4a2o2isv1/P_20161109_095746.jpg
https://s22.postimg.org/npuh9ylxd/P_20161109_095829.jpg

motokeyf
22 Kasım 2016, 17:58
Kaç kişiyiz acaba ?

Hayırlı uğurlu olsun. :) Servis ile iyi geçinin arkadaşlar adamlar eğitimlerini almış Benelli'de epeyi bi satıldı bilmeyenlerde artık öğrenmiştir işte diye düşünüyorum. Servis ile iyi geçinin derken geçen vale Motora bi adam gördüm haksız yere bağırıyor motorum bozuk diye uzaktan şahit oldum bizlerdede suç vardır emin olun. Bi arkadaş şikayet ile ilgili soru sormuş şikayetlerini benelliturkiye.com sayfasında iletişim bölümünde mail adresine yöneltebilirsiniz veya facebook üzerinden mesaj yolu ile şikayet edebilirsiniz. Öneride alıyorlar bu arada :D

braveman
26 Kasım 2016, 15:28
Kaç kişiyiz acaba ?

Bu motoru gerçekte gördüm çok fotoğraftan çok daha iri duruyor :) Hayırlı olsun bu arada deneyimlerini anlatırsın inşallah :)

Akhunturk
27 Kasım 2016, 00:29
Servislere aşırı öfkeli bir arkadaş daha bu servisler forumda çok kez yazıldı ama kimse zahmet edip benelli'ye bir mesaj çekmedi ben çektim çokta memnun kaldım bayiye gerekli cevabı veriyorlar. Zafferano nasıl bilmem ama TNT 25 harika. Artık bayileri gerekli yerlere şikayet edin arkadaşlar 2017 modeller gelecek abs'li olarak bilginize.

Desenize maltepe yaptı diye :)
Tnt25 başlığında yazmıştım. Beni de mağdur etmişlerdi.
Geçmiş olsun.

Maltepe Motogaleri artık Benelli servis listesinde yok :farao: Sanırım Benelli Türkiye bu şikayetler yüzünden servis anlaşmasını bozdu.
Ben de bir kere gidecektim yerini bulamamıştım. Allah korumuş iyiki de gitmemişim.

pea
27 Kasım 2016, 00:39
Maltepe Motogaleri artık Benelli servis listesinde yok :farao: Sanırım Benelli Türkiye bu şikayetler yüzünden servis anlaşmasını bozdu.
Ben de bir kere gidecektim yerini bulamamıştım. Allah korumuş iyiki de gitmemişim.

Ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Birkaç ay önce listede göremeyince Facebook'tan Benelli'ye sormuştum. "Motogaleri hala servisimiz" cevabını vermişlerdi. Motogaleri'ye gidip "Yetkili servis olarak gözükmüyorsunuz, bilginiz olsun" dediğimde de "Öyleyiz, sen yanlış bakmışsındır" demişlerdi.
Ya Benelli "servisimiz sorunlu" deyip, imajını bozmak ve servis de karizmayı çizmek istemedi ya da iki taraf da ne yaptığını bilmiyor.

evrenserkan
27 Kasım 2016, 22:25
Berk motor olarak geçiyor motogaleri ondan görememiş olabilirsiniz. 2 hafta önce oradaydım varyatör için sisteme felan giriş yapıldı.

pea
27 Kasım 2016, 23:23
Berk motor olarak geçiyor motogaleri ondan görememiş olabilirsiniz. 2 hafta önce oradaydım varyatör için sisteme felan giriş yapıldı.

Maltepe Motogaleri'den bahsediyoruz hocam. Berk Motor Avcılar'da.

Maltepe servisini satın aldılarsa bilemem.

tmp
28 Kasım 2016, 14:48
Şikayetler işe yarıyor arkadaşlar boş yere de şikayet etmeyin. mj grup köklü bi firma markanın öneminin farkında ama bayilik ve servislik isteyenede eğitim karşılığında verirler ne kadar bayi o kadar satış sonra servisi bizler şikayet edince adamlar verdiği gibi almasını da bilir.

SeCReTBoY
28 Kasım 2016, 15:28
Berk motor ve Moto galeri ayrı bayilerdir maltepe bayiliğini geri almış olabilirler.

evrenserkan
29 Kasım 2016, 16:45
almış olabilirler. Benim motoru makinaya bağlıyacaklardı makina öbür bayimizde avcılarda demişlerdi. Bide sana maltepe uzak istersen avcılardaki bayimizede gidebilirsin demişlerdi. :)

braveman
30 Kasım 2016, 10:47
almış olabilirler. Benim motoru makinaya bağlıyacaklardı makina öbür bayimizde avcılarda demişlerdi. Bide sana maltepe uzak istersen avcılardaki bayimizede gidebilirsin demişlerdi. :)

Var bi bit yeniği :) Benelli rahatlıkla bayiliği aldık demeyebilir çünkü eskide olsa servislerini kötülemek istemez markaya zarardır bu ama kötü servisleri fark edip yolları ayırması güzel bi hareket.

tmp
07 Aralık 2016, 15:44
2016 fiyatı aynı kaldı ama 2017 fiyatı ile iligli bir gelişme yok benim merak ettiğim dolardan dolayı bütün markalar fiyat artışına gitti ama benelli ve rks gitmedi (kuba fiyatları açıkamadı henüz.) Bu adamlar haddinden fazla stokmu tutuyor elllerinde yoksa pazardaki payınımı genişletiyor anlamış değilim.

braveman
08 Aralık 2016, 17:59
2016 fiyatı aynı kaldı ama 2017 fiyatı ile iligli bir gelişme yok benim merak ettiğim dolardan dolayı bütün markalar fiyat artışına gitti ama benelli ve rks gitmedi (kuba fiyatları açıkamadı henüz.) Bu adamlar haddinden fazla stokmu tutuyor elllerinde yoksa pazardaki payınımı genişletiyor anlamış değilim.

Haram yemiyor veya fırsatçıık yapmıyor diyebiliriz elindeki stok tükenince illaki fiyatı yükseltecekler diye düşünüyordum ama dolar düşmeye başladı 2017 de fiyatları çok değişmez bunların.

OsmanVurkan3
12 Aralık 2016, 11:05
Arkadaşlar ilk önce herkese hayırlı haftalar dilerim sıfır almış olduğum benelli zafferano araç almak için satıyorum rodajı itina ile yapıldı 1300 km de 1000 bakımı yapıldı 20 ila 25 bin TL lik araçla takas olabilir yılbaşından sonra fiyatı 16 bini geçeceğini söylüyorlar nakit olarak ta sayabilirim

beyaban
12 Aralık 2016, 15:47
Arkadaşlar ilk önce herkese hayırlı haftalar dilerim sıfır almış olduğum benelli zafferano araç almak için satıyorum rodajı itina ile yapıldı 1300 km de 1000 bakımı yapıldı 20 ila 25 bin TL lik araçla takas olabilir yılbaşından sonra fiyatı 16 bini geçeceğini söylüyorlar nakit olarak ta sayabilirim

Yıl bşından sonra fiyatı yükselecek ama euro 4 olarak geleceği için yükselecek fırsatçılık yapmayalım :)

OsmanVurkan3
12 Aralık 2016, 20:28
Arkadaşlar fırsatçılık hayatta yapmam beni tanıyan lar bilir hayatta para benim için önemli değil dır tanıyan arkadaşlarım bilir demek istediğim eğer alacak varsa fazla fiyat vermesin arka şifreli canta kilit yok alarm 8 modlu uzaktan kumandalı Çakar lar fiyat olarak ta bişey demedim ayrıca benden kim motor aldıysa bana duacı olmuştur her anlamda maddi olarak ta manevi olarak ta tüm arkadaşlara kazasız belasız sürüşler dilerim

navarin11
12 Aralık 2016, 23:27
İsmine bakarak İtalyan filan zannetmeyin,uzaktan yakından hiç alakası yok buram buram asya kokuyor, Hindistan malı gibime geliyor, Çin malı da olabilir, siyah bakalit kısımları benim Mondiale benziyor.

skullz
13 Aralık 2016, 01:03
bukadar cok maxi scooter piyasası canlanmışken mondial firmasının bu klasmana göz kırpmamasını anlayamıyorum,hatrı sayılır bir sekilde kullanıcı var mondialin, neden acaba girmedi bu topa.

nayken81
13 Aralık 2016, 12:00
Bu motoru ben de yakından inceledim.italyan kalitesi diye lanse ediyorlar ve insanın aklına hemen vespa,piaggio,aprilia kalitesi geliyor ama bu motorun o kalitede olmasına imkan yok.Bence almayı düşünen arkadaşlar beklentilerini çok tüksek tutmasınlar.Ne kadar para o kadar köfte diye boşuna demiyorlar.Bu motora verilecek parayla ikinci el düşük km 2015 model xevo 250 alınıp gerçek anlamda italyan kalitesi ile tanışabilirsiniz.En azından yarın satarken zarar etmezsiniz.

darknife
13 Aralık 2016, 14:38
Marka italyan adamlar üretim maliyetini düşürüp doğuya mal satmak istedi ve gitti çinli bir firmayla anlaştı üretimler orada yapılacak diye hindistan'da vs. vs.. bir çok doğu ülkesinde italyan diye satılıyor çokta iyi satılıyor ama bizim ülkeye gelince yine karalama yine kötüleme italyan kalitesi yok diyoruz hep bir ağızla ama kullanıcıları öyle demiyor biz kullanmadan uzaktan saydırmayı çok seviyoruz.

gezgin41
13 Aralık 2016, 14:46
Mondila ve kuba kullanıcıları diğer markaya düşmanca bakıyor bu yüzdne arkadaş mondial fanatikliği yapmış ama öyle bi şekilde yapmış ki hani girsede gidip alsak bu kuba markalarına muhtaç olmasak der gibi :D OsmanVurkan satıyorum demiş ama adamın ilk yorumlarına bakın hem sevisindne hem motordan oldukça memnun kaldığını defalarca yazdı buralara

bireycell
13 Aralık 2016, 17:33
Kızışmış buralar :) tamam arkadaşlar benelli kötü pis çirkin olabilir size göre :D ama kıyasladığın markaları göz önünde bulundur :) desenki hondaya göre kötü tamam diyecem mondial diyorsun yaw ne üdüğü belirsiz sıradan bir motor toplayıcısı bunların en azından projeleri var adamlar tank üretimiş tank motor nee :queen:

seyralem
16 Aralık 2016, 17:36
Kızışmış buralar :) tamam arkadaşlar benelli kötü pis çirkin olabilir size göre :D ama kıyasladığın markaları göz önünde bulundur :) desenki hondaya göre kötü tamam diyecem mondial diyorsun yaw ne üdüğü belirsiz sıradan bir motor toplayıcısı bunların en azından projeleri var adamlar tank üretimiş tank motor nee :queen:

Yorumunu görünce araştırdım biraz ama tank üretmemiş zamanın şartlarında askeri modeller üretilmeye zorlanmış 2. dünya savaşı esnasında tank falan yok ortada :) Askeri araç var

gezgin41
17 Aralık 2016, 17:09
Yorumunu görünce araştırdım biraz ama tank üretmemiş zamanın şartlarında askeri modeller üretilmeye zorlanmış 2. dünya savaşı esnasında tank falan yok ortada :) Askeri araç var

Markayı araştırmaları epeyi zaman önce son bulmuştu adamların kaliteside kalitesizliğide ortada dandik lastik dışında şuan için herşey güzel :) Tekeriniz düz bassın.

TanImsIz
20 Aralık 2016, 10:09
Arkadaşlar şu motoru karalamaktan gercekten artık vazgecin. Benelli kökeni italya olan bi firma, ama her dev şirket gibi onlarda Çin in cok cazip üretimine boyun eymek zorunda kaldılar. Volvo dahi çinde üretim yapıyor , bu onu kalitesiz yapmaz. Adamlar yine çelik kullanıyor.

Orjinal italyan malından bahsedersek, bu benim 15.motorum. Nexus 500 , xEvo400 ve Scarabeo 200 gibi İtalya'nın önde gelen markalarına sahip oldum ve binlerce km kullandım.

2005 model Nexus 500 ü sıfır km alıp tam 49.000 km , sadece kayış değiştirerek kullandım.
2011 Piaggio xevo 400 ü , sıfır km alıp , 1300 km kullandım, ki starterinde 3 defa arıza verdi ve defalarca yolda kaldığımı biliyorum.
2011 Aprilia scarebo 200 ü sıfır km alıp , 300 km de sattım, varyatöründen gelen o iğrenc ses yzünden daha fazla dayanamadım.

İtalyan motorlarını kusursuz sanmayın, Piaggio bir sorun çıkarttığında saç baş yoldurtan bi markadır.
Gercekten bi kusur , bi sıkıntı yaşamak istemiyorsanız Yamaha nın scooterları bu işin erbabı. ( xmax ve xcity 250 kullanmıs biri olarak )

Zafferano şuan 10.000 lira bandında satılan bi motor, rakiplerinden zaten 4-5-6 lira düşük. Piyasası olmayan ve henüz bilinmeyen bi marka, ama bu diğerlerinin ( yamaha haric ) ondan 6 liralık daha fazla kaliteye sahip olduğunu göstermez..

SAZMAN
20 Aralık 2016, 10:59
Arkadaşlar şu motoru karalamaktan gercekten artık vazgecin. Benelli kökeni italya olan bi firma, ama her dev şirket gibi onlarda Çin in cok cazip üretimine boyun eymek zorunda kaldılar. Volvo dahi çinde üretim yapıyor , bu onu kalitesiz yapmaz. Adamlar yine çelik kullanıyor.

Orjinal italyan malından bahsedersek, bu benim 15.motorum. Nexus 500 , xEvo400 ve Scarabeo 200 gibi İtalya'nın önde gelen markalarına sahip oldum ve binlerce km kullandım.

2005 model Nexus 500 ü sıfır km alıp tam 49.000 km , sadece kayış değiştirerek kullandım.
2011 Piaggio xevo 400 ü , sıfır km alıp , 1300 km kullandım, ki starterinde 3 defa arıza verdi ve defalarca yolda kaldığımı biliyorum.
2011 Aprilia scarebo 200 ü sıfır km alıp , 300 km de sattım, varyatöründen gelen o iğrenc ses yzünden daha fazla dayanamadım.

İtalyan motorlarını kusursuz sanmayın, Piaggio bir sorun çıkarttığında saç baş yoldurtan bi markadır.
Gercekten bi kusur , bi sıkıntı yaşamak istemiyorsanız Yamaha nın scooterları bu işin erbabı. ( xmax ve xcity 250 kullanmıs biri olarak )

Zafferano şuan 10.000 lira bandında satılan bi motor, rakiplerinden zaten 4-5-6 lira düşük. Piyasası olmayan ve henüz bilinmeyen bi marka, ama bu diğerlerinin ( yamaha haric ) ondan 6 liralık daha fazla kaliteye sahip olduğunu göstermez..

Uyarı !!! Böyle mesajlar fanatikleri kızdırabilir. Size katılıyorum. Zafferano'nun ilk fotoğraflarını sayfaya paylaşanlardanım. Çok mükemmel bir işçiliği ve malzeme kalitesi yok ama kötü bir Çinli değil. Pulsar gibi, TVS gibi fiyat performans ürünü BENCE. Çok heybetli. Gayet iyi ve stabil gidiyor. Bunun beyaz değil de diğer metalik gri rengi satışa başlansa idi, farklı sonuçlar olurdu diye değerlendiriyorum. Fotoğrafını şuraya koyayım.
http://i.hizliresim.com/vXXlWv.jpg (http://hizliresim.com/vXXlWv)

Piaggio ile benimde kötü anılarım olmuştu. İlk önce marş dişlisi bozuldu marş iptal (parça yok) sonra minicik ayak marşı ve dişlisi yapmışlar, onunda dişlisi sıyırdı, zar zor takas ile tamirciye satmıştım. Yamaha scooter konusunda bence de başarılı, contası yanan motor ile 100 km gittim. 3 kere stop etti yine çalıştı. Şasi olarak da başarılı.
Şimdi başka bir Çinli ile devam ediyorken iyi şeyler düşünüyorum.
Bu arada Çinliler zamanında bizden korkularından 8851 km duvar örmüşler, şimdi bizim tırsmamız çok manidar. :silent:

Ruling
18 Ocak 2017, 15:07

Uzun bir aradan sonra forumda okuduğum güzel bir yorum :) honda'dan pek söz etmmeişsin honda'da scooter'da iyidir benim gözümde ama geri kalan ürünleri almaktansa tabiki zafferano fiyatından dolayı 1-0 öndedir.

gezgin41
25 Ocak 2017, 17:21
Uyarı !!! Böyle mesajlar fanatikleri kızdırabilir. Size katılıyorum. Zafferano'nun ilk fotoğraflarını sayfaya paylaşanlardanım. Çok mükemmel bir işçiliği ve malzeme kalitesi yok ama kötü bir Çinli değil. Pulsar gibi, TVS gibi fiyat performans ürünü BENCE. Çok heybetli. Gayet iyi ve stabil gidiyor. Bunun beyaz değil de diğer metalik gri rengi satışa başlansa idi, farklı sonuçlar olurdu diye değerlendiriyorum. Fotoğrafını şuraya koyayım.
http://i.hizliresim.com/vXXlWv.jpg (http://hizliresim.com/vXXlWv)

Piaggio ile benimde kötü anılarım olmuştu. İlk önce marş dişlisi bozuldu marş iptal (parça yok) sonra minicik ayak marşı ve dişlisi yapmışlar, onunda dişlisi sıyırdı, zar zor takas ile tamirciye satmıştım. Yamaha scooter konusunda bence de başarılı, contası yanan motor ile 100 km gittim. 3 kere stop etti yine çalıştı. Şasi olarak da başarılı.
Şimdi başka bir Çinli ile devam ediyorken iyi şeyler düşünüyorum.
Bu arada Çinliler zamanında bizden korkularından 8851 km duvar örmüşler, şimdi bizim tırsmamız çok manidar. :silent:

Benelli scooter konusunda yamaha kadar olamaz yamaha her alanda iyi tabi parasıda iyi :) Benelli yarı italyan yarı çin tam bizim bütçemizde :)

bireycell
30 Ocak 2017, 18:17
2 arkadaş dışında ciddi anlamda bir yorum yok. :( Kullanıcı arkadaşlar bi yardımcı olsa ve görsel paylaşsa sevinirim.

EpaddaiC
03 Şubat 2017, 16:45
2 arkadaş dışında ciddi anlamda bir yorum yok. :( Kullanıcı arkadaşlar bi yardımcı olsa ve görsel paylaşsa sevinirim.

Görseller paylaşıldı daha önce yorumlarda yapıldı ama kullanıcısı az olduğu için pek bişey görünmüyor ortada :)

gezgin41
28 Şubat 2017, 17:50
Bayilerde yerini alırsa her bayi 1 adet getirse bu motor çok satar yoksa tek tük tek tük diye diye 3 yılda ancak tanınır.

darknife
01 Mart 2017, 16:57
Bayilerde yerini alırsa her bayi 1 adet getirse bu motor çok satar yoksa tek tük tek tük diye diye 3 yılda ancak tanınır.
Fiyatı bu düzeyde kalmaya devam ederse (emsallerine oranla aşşağıda) ileriki yılllarda kendi kendini gösterecek kadar güzel bi motor.

seyralem
09 Mart 2017, 11:47
Yamaha Xmax 15.600 ZAFFERANO ise 10.682 TL olmuş iken yamaha'nın hiç şansı kalmadı galiba Benelli acayip bi indirim yaptı anlam veremedim

braveman
09 Mart 2017, 15:09
3.118 TL indirim mi olur :queen: :queen: :queen: Patron çıldırmış heralde

http://benelliturkiye.com/images/modeller/zafferano-tr.jpg/

darknife
11 Mart 2017, 14:23
3.118 TL indirim mi olur :queen: :queen: :queen: Patron çıldırmış heralde

http://benelliturkiye.com/images/modeller/zafferano-tr.jpg/

Alınır mı diye düşünüp soran çok arkadaş vardı sonra fiyatındna dolayı pek yanaşılmadı yeni sezonda bu fiyatla çok iş yapar bu scooter xmax veya honda ile arasında 5 6 bin tl fiyat farkı var.

bireycell
16 Mart 2017, 17:07
Alınır mı diye düşünüp soran çok arkadaş vardı sonra fiyatındna dolayı pek yanaşılmadı yeni sezonda bu fiyatla çok iş yapar bu scooter xmax veya honda ile arasında 5 6 bin tl fiyat farkı var.

Sezon tam anlamıyla başladığında fiyatta bi değişiklik olmaz ise bu fiyattan çok satar tabi şuda var ülkemizde yüksek cc scooter kullanıcısı çok az yüksek cc olduğu zaman hemen tourıng veya sport modeller devreye giriyor.

OsmanVurkan3
21 Mart 2017, 14:04
Arkadaşlar motorumu satmadan arabami aldim. Sezon başlıyor zafferona kullanıcısı olarak size bol bol resim atarim. Bende yalan olmaz motor neyse artı veya eksi yönlerini yazarim. Motorum şuanda 1500 km de memnun olmadigim tek şey 125 km de motor kendini kapatıyor ama yanlış anlama yın kesiciye yani redline girmiyor daha devir 6500 de. Yani en azından 2000 devir daha yapabilir. Oda en azından 20 km hız yapar. Yazılım ile düzeltilebilir diye dusunuyotum . onun haricinde çok güzel ve konforlu. Daha önceden xmax de kullandim. Bu xmax ten daha konforlu

gncy
21 Mart 2017, 14:58
Arkadaşlar motorumu satmadan arabami aldim. Sezon başlıyor zafferona kullanıcısı olarak size bol bol resim atarim. Bende yalan olmaz motor neyse artı veya eksi yönlerini yazarim. Motorum şuanda 1500 km de memnun olmadigim tek şey 125 km de motor kendini kapatıyor ama yanlış anlama yın kesiciye yani redline girmiyor daha devir 6500 de. Yani en azından 2000 devir daha yapabilir. Oda en azından 20 km hız yapar. Yazılım ile düzeltilebilir diye dusunuyotum . onun haricinde çok güzel ve konforlu. Daha önceden xmax de kullandim. Bu xmax ten daha konforlu

Hayırlı olsun öncelikle Genel anlamda yakıt durumu nasıl hocam, bende ankara'da incelemiştim, kombine fren felan yok sanırım. fabrika lastiklerini mi kullanıyorsunuz? bakım aralıkları kaç bin km dir sorular sorular :)

darknife
21 Mart 2017, 16:10
Hayırlı olsun öncelikle Genel anlamda yakıt durumu nasıl hocam, bende ankara'da incelemiştim, kombine fren felan yok sanırım. fabrika lastiklerini mi kullanıyorsunuz? bakım aralıkları kaç bin km dir sorular sorular :)

Osman abinin yerine ben hatırladıklarımı söyliyim :) lastikleri değiştirmemişti en son yakıt durumunu net hatırlamıyorum çok yakmadığı yakıtındna memnun olduğunu söyleyenler vardı bi kaç kişi daha almıştı geçmiş sayfalarda görürsün bakımları ise kullanım kılavuunda yazıyor ilk bakım bin'de sonrakileri hatırlamıyorum :)

tmp
22 Mart 2017, 15:10

Fotoğraf, yakıt tüketimi, yedek parça hakkında biraz detaylı bilgi verirsen inceleyenler için güzel bir konu olabilir bir arızaya rastladın mı şuan kronik bir arıza gerçi çok bi km yapmamışsın ama yinede verdiğin bilgiler önemli.Tekerin düz bassın.

haydabre
31 Mart 2017, 16:58
Fotoğraf, yakıt tüketimi, yedek parça hakkında biraz detaylı bilgi verirsen inceleyenler için güzel bir konu olabilir bir arızaya rastladın mı şuan kronik bir arıza gerçi çok bi km yapmamışsın ama yinede verdiğin bilgiler önemli.Tekerin düz bassın.

Yedek parça ile ilgili sıkıntı yaşanmıyor yakıt tüketimi ortalama 3.2 3.6 100 km'de kronik bir problem için bir şeyler yazmak için çok erken.

hacıyatmaz
04 Nisan 2017, 16:55
Yedek parça ile ilgili sıkıntı yaşanmıyor yakıt tüketimi ortalama 3.2 3.6 100 km'de kronik bir problem için bir şeyler yazmak için çok erken.

O kadar yakmaz bence biraz daha düşük miktarda yakar tek silindir 250cc scooter sonuçta tourıng motor kadar yakmaz. Bahsettiğin tüketim TNT 25 ile eşdeğer sayılır.

alfamob
05 Nisan 2017, 18:36
Benelli design firmasi.ZAFFERANO ise Keeway silverblade olan motordur.Benelli tasarlar motorlarini keeway yapar...

haydabre
06 Nisan 2017, 09:39
Benelli design firmasi.ZAFFERANO ise Keeway silverblade olan motordur.Benelli tasarlar motorlarini keeway yapar...

Benelli'nin Keeway ile anlaştığını herkes biliyor zaten yanlız sadece tasarım değil motor her şeyi ile Benelli'ye ait üretimini Keeway'e yaptırıyor. oda maliyeti düşürmek adına hatırlarsanız yıllar öncede Benelli geldi Türkiye'ye İtalya üretimi olarak fiyattan dolayı kimse alamadı Honda'da Çinde üretiyor yani.

Capitao_3
06 Nisan 2017, 09:50
Scoterleri hic sevmiyorum bence bu notor da cok tipsiz..

tmp
07 Nisan 2017, 15:28
Scoterleri hic sevmiyorum bence bu notor da cok tipsiz..

Motor scooter kategorisinde tipli bi motor ama bende scooter sevmim tourıng güzel enduro harika :) :queen: :queen: :queen:

TanImsIz
19 Nisan 2017, 14:26
Geziormuyuz arkadaşlar..

http://i.hizliresim.com/GBNGM3.jpg (http://hizliresim.com/GBNGM3)
http://i.hizliresim.com/yE1jZN.jpg (http://hizliresim.com/yE1jZN)

SAZMAN
19 Nisan 2017, 14:32
Geziormuyuz arkadaşlar..

http://i.hizliresim.com/GBNGM3.jpg (http://hizliresim.com/GBNGM3)
http://i.hizliresim.com/yE1jZN.jpg (http://hizliresim.com/yE1jZN)

Heybetli maşaallah nazar değmesin ����♥️������������

TanImsIz
20 Nisan 2017, 09:12
Arkadaşlar , motorun 120 km/h civarında kesiciye girmesine çözüm bulan varmı ? Yani bu iptal ettiren. Hangi serviste yapıldı?