PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : motoru bırakıyorum alet edavat kılık kıyafet üç kuruşa satılıktır.

Sayfa : 1 [2]

logan07
21 Ocak 2016, 22:26
montu halen kacırmıs sayılmazsın :bounce:

2move
21 Ocak 2016, 23:04
montu halen kacırmıs sayılmazsın :bounce:

Mont var hocam :) ama senin guzel hatrina alirim nedemek :)
Laf arasinda dizliklerden vaz gecerse arkadas talibim

burakfbz
22 Ocak 2016, 00:01
neopren yelek kaça?

logan07
22 Ocak 2016, 00:09
satıldı hocam onu da bugun gonderdım

burakfbz
22 Ocak 2016, 00:35
satıldı hocam onu da bugun gonderdım
canın sağolsun iyi akşamlar

burak burk
22 Ocak 2016, 00:54
usta antalyada trafik berbat rezalet ve ötesi şeklinde gidiyor.türkiyedeki en kötü sürücüler burada açık ara.haberleri yok olaydan.arabaya ne zaman binsem kavga çıkıyor zaten arabadan kesinlikle soğudum NEEFREET ediyorum arabalardan.sağolsunlar ayda bir zam yapıyorlar süper oluyor oldukça memnun kalıyorum bu olaydan.konyaaltından mevlana caddesine gidiyorum her sabah mesafem kısa sayılır.daha 1 kere başıma iş gelmedi diyebilirim motor ile.motora bindiğimden beri trafikte hiç ama hiç daralmıyorum sinirlenmiyorum.sende benim arabada yaşadıklarımı motorla yaşadığını tahmin ediyorum seni çok iyi anlıyorum.ama mecburda olsa trafiğe çıkmak zorunda kalıyoruz.antalyadaysan zaten otobüsleri ve dolmuşları bilirsin :)onlar dahada facia.o yüzden 2 sinin arasını bulmanı öneririm.1 2 ay ara ver satmadıysan hiç birşeyi pişman olma sonra.sattıysanda arabada kendine iyi bak trafikte sana kolay gelsin..

logan07
22 Ocak 2016, 01:53
antalya için evet dediklerin doğru olabilir. serikte şehir içinde kullansan ne düşünürdün acaba