Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
sistolik
12 Mayıs 2016, 20:56
Teşekkürler
eminemre
12 Mayıs 2016, 23:33
Son zamanlarda merak sardığım, timelapse denemelerinden birini yükleme forsatı buldum. SjCam ile 2sn fotoğraf çekim aralığında çekildi. Yaklaşık Maslak-Beşiktaş arası 15dk süren bir yolculuk.
https://youtu.be/5U7R-qfekYA
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=5U7R-qfekYA
Merhaba arkadaşlar,
Linkini gönderdiğim motoru almanın arifesindeyim.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-bundan-baska-yok-297709381/detay. motoru alırken ekstra dikkat etmem gereken birşey varmıdır, belki motorun sahibi de bu yazdıklarımı okuyordur :) servis kayıtlarını kontrol ettireyim mi, birde garantisi bitmiş kronik kontrol etmem gereken bir parça varmıdır şanzuman vs. çok zamanım olmadığı için forumda yazılanları parça parça okuyorum şu an 120lere geldim bi elli sayfam kaldı ama sizlere önden sormak istedim, şimdiden teşekkürler cevaplar için...
Gold_
14 Mayıs 2016, 21:28
Merhaba arkadaşlar,
Linkini gönderdiğim motoru almanın arifesindeyim.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-bundan-baska-yok-297709381/detay. motoru alırken ekstra dikkat etmem gereken birşey varmıdır, belki motorun sahibi de bu yazdıklarımı okuyordur :) servis kayıtlarını kontrol ettireyim mi, birde garantisi bitmiş kronik kontrol etmem gereken bir parça varmıdır şanzuman vs. çok zamanım olmadığı için forumda yazılanları parça parça okuyorum şu an 120lere geldim bi elli sayfam kaldı ama sizlere önden sormak istedim, şimdiden teşekkürler cevaplar için...
bende bu sayfaların çoğunu okuyup 4 gün evvel 2. el Xmax aldım, tecrübesizliğim sonucu hiçbir şeyine bakmadım, vakit sorunu nedeniyle baktıramadım da :)
Fakat sonradan forumun devamını okudum :) Motorun bir garanti kitapçığı var ve boş sayfalar var, bugüne kadar olan servis kayıtlarını oradan takip edebilirsin, km ve tarih şeklinde yazıp kaşeliyorlar servis. Senin motora da baktım, bol ekstralı güzel bir motor, şimdiden hayırlı olsun :) Bu arada sigorta çok felaket çıkıyor şimdiden önlemini al :) 2014 Xmax için 3.500 tl teklif veren bile vardı.
YERUÇAĞI
14 Mayıs 2016, 22:15
3500 mü :cyclopsan ohaaa, 4 sene sigorta fiyatına motor alıyosun yuh
Gold_
14 Mayıs 2016, 22:29
3500 mü :cyclopsan ohaaa, 4 sene sigorta fiyatına motor alıyosun yuh
allianz ve birkaç firma 3.500 civarı verdi, en ucuz anadolu sigorta 1.050 Tl ye 3 taksit yaptı :) motorun 20.000 bakımı gelmiş Şirinevler aydın motor 700 Tl istedi, motorun çantası yoktu, çanta taktırmak için en uygun 600 Tl harcadım, eski motorum 2013 pcx idi, xmax aldığıma pişman ettiler ilk haftadan :D
YERUÇAĞI
14 Mayıs 2016, 23:32
allianz ve birkaç firma 3.500 civarı verdi, en ucuz anadolu sigorta 1.050 Tl ye 3 taksit yaptı :) motorun 20.000 bakımı gelmiş Şirinevler aydın motor 700 Tl istedi, motorun çantası yoktu, çanta taktırmak için en uygun 600 Tl harcadım, eski motorum 2013 pcx idi, xmax aldığıma pişman ettiler ilk haftadan :D
20000 bakımda varyatör,kayış yağ,filtre debriyaj balata vs değişiyor,belki bilmiyorsunuz ama yani 20000 bakımı en pahalı ağır bakım,o yüzden yüksek fiyat çıkıyor,sonraki bakımlar yağ değişmekten ibaret 100-200 arası
bence varyatörü değişecekseniz j-costa varyatör taktırın ,hem titreşim sıfır olsun hem gaz tepkimesi falan hızlansın,tavsiye ederim çok memnun kalırsınız
MODALI
15 Mayıs 2016, 13:37
Herkese selamlar. Dün eşimle Kıyıköye gittik. Otobandan Çerkezköy ayrımından sonra Saray üzerinden çok güzel ormanlık bi yoldan Kıyıköye ulaştık. Bu arada manda yoğurdu ve manda sucuğu seven varsa Saray Kıyıköy yolunda Güngörmez Köyünde Er Kasaptan alabilir.Şiddetle öneririm.Neyse Kıyıköyde biraz vakit geçirip yemek yedikten sonra dönüşe geçtik.Bu sefer otobanı kullanmadan Saraydan Çatalca yoluna girip tamamen yeşillikler içinde Yol alıp Subaşı üzerinden Tayakadın ve Kemerburgaz daha sonra maalesef FSM köprüsü yoluna bağlandık. Maalesef diyorum çünkü bu kadar güzel bir günün üzerine şehir trafiği ,karmaşa vs vs. Çok trafik olduğu için emniyet şeridinden ve çok temkinli yavaş yol alıyordum.Bir de çok deneyimli bir motorcu olmadığımdan ve arkamda eşim olduğu için ekstra dikkatliydim.Levent katılımından az ileride yine emniyet şeridine girmek için yavaşça şerit değiştirirken emniyet şeridinden süratle gelen BMW ile yavşağı farketmemle frene asılmam bir oldu.Allahtan araba geçti ve biz emniyet şeridine düştük.Ben önce şeride girseydim Adam bize çarpardı yada arkasından başka bi araba gelseydi bizi ezerdi.Çok yavaş olduğumuz için sadece yattık sürüklenme olmadı.Bende bişey yok sağ ayağım motorun altında kaldı ama eşimin sağ ayak bileği ve sağ eli morardı ve incindi. Şu anda iyi çok şükür hastanelik falan olmadık.Ben olayın ilk şokunu üzerimden attıktan ve eşimi kaldırdıktan sonra adamin üzerine yürüyordum ki bir anda bir sürü sivil polis , başka motorlular ve olayı görenler çocuğu tepki gösterdi. Trafik polisi de geldi . Çocuk binbir özür yalvarmalar,eşimden özürler vs vs .Trafik polisi de şikayetçiysen işlem yapalım ama birşey çıkmaz deyince bizde affettik. Yan korumalar sayesinde motorda çizik bile olmadı. Motorlu polis bile nasıl çizilmemiş bu motor diye şaşırdı.Böyle güzel bir gün bu kadar kötü bitebilirdi ancak. Hepinize iyi pazarlar ve dikkatli kazasız sürüşler dilerim. Tekeriniz düz bassın.
O
osiosborn
15 Mayıs 2016, 15:47
Herkese selamlar. Dün eşimle Kıyıköye gittik. Otobandan Çerkezköy ayrımından sonra Saray üzerinden çok güzel ormanlık bi yoldan Kıyıköye ulaştık. Bu arada manda yoğurdu ve manda sucuğu seven varsa Saray Kıyıköy yolunda Güngörmez Köyünde Er Kasaptan alabilir.Şiddetle öneririm.Neyse Kıyıköyde biraz vakit geçirip yemek yedikten sonra dönüşe geçtik.Bu sefer otobanı kullanmadan Saraydan Çatalca yoluna girip tamamen yeşillikler içinde Yol alıp Subaşı üzerinden Tayakadın ve Kemerburgaz daha sonra maalesef FSM köprüsü yoluna bağlandık. Maalesef diyorum çünkü bu kadar güzel bir günün üzerine şehir trafiği ,karmaşa vs vs. Çok trafik olduğu için emniyet şeridinden ve çok temkinli yavaş yol alıyordum.Bir de çok deneyimli bir motorcu olmadığımdan ve arkamda eşim olduğu için ekstra dikkatliydim.Levent katılımından az ileride yine emniyet şeridine girmek için yavaşça şerit değiştirirken emniyet şeridinden süratle gelen BMW ile yavşağı farketmemle frene asılmam bir oldu.Allahtan araba geçti ve biz emniyet şeridine düştük.Ben önce şeride girseydim Adam bize çarpardı yada arkasından başka bi araba gelseydi bizi ezerdi.Çok yavaş olduğumuz için sadece yattık sürüklenme olmadı.Bende bişey yok sağ ayağım motorun altında kaldı ama eşimin sağ ayak bileği ve sağ eli morardı ve incindi. Şu anda iyi çok şükür hastanelik falan olmadık.Ben olayın ilk şokunu üzerimden attıktan ve eşimi kaldırdıktan sonra adamin üzerine yürüyordum ki bir anda bir sürü sivil polis , başka motorlular ve olayı görenler çocuğu tepki gösterdi. Trafik polisi de geldi . Çocuk binbir özür yalvarmalar,eşimden özürler vs vs .Trafik polisi de şikayetçiysen işlem yapalım ama birşey çıkmaz deyince bizde affettik. Yan korumalar sayesinde motorda çizik bile olmadı. Motorlu polis bile nasıl çizilmemiş bu motor diye şaşırdı.Böyle güzel bir gün bu kadar kötü bitebilirdi ancak. Hepinize iyi pazarlar ve dikkatli kazasız sürüşler dilerim. Tekeriniz düz bassın.
O
Geçmiş olsun. Taksiciler dolmuşçular ve özellikle BMW'ye binen zengin ibnelerden Allah hepimizi korusun.
MODALI
15 Mayıs 2016, 15:56
Geçmiş olsun. Taksiciler dolmuşçular ve özellikle BMW'ye binen zengin ibnelerden Allah hepimizi korusun.
Çok teşekkürler. Allah kimseye kaza bela vermesin..
xaerofarb
15 Mayıs 2016, 16:02
XMAX 250 yada ABS Aranıyor
En düşük 2012 model, 20 bini geçmemiş, hasar kaydı bulunmayan, yetkili serviste kontrol ettirme imkanı olan XMAX 250 yada ABS aranıyor.
baromer
15 Mayıs 2016, 21:22
Çok teşekkürler. Allah kimseye kaza bela vermesin..
Çok gecmıs olsun tekrardan,umarım boyle kotu seylerı tekrar tecrube etmezsınız
YERUÇAĞI
16 Mayıs 2016, 00:18
O
geçmiş olsun kardeşim,ALLAH beterinden saklasın,trafikte sığır çok önüne birden kırar,yola aynaya bakmadan atlar sana yapılan gibi aniden yanından geçenler,,sonrada kusura bakma görmedim diyenler,,ulan senin hatan beni öldürür,birde özür diliyor, şeytan çek vur diyor ama olmuyor işte,,şunu hep aklımda tutarım,daha öncede yazmıştım
(usta sürücü kendisinin haricinde başkalarınında yaptığı hatalarını telefi edebilendir) buda trafiği çok iyi okumakla oluyor,,öyle boş bulduğu yere birden pat diye girip zig zag yaparak ilerlemek değildir ustalık,,çekirge 1-2-3-zıplar 4 dezıplayamaz orda kalır yerden jiletle kazırlar,bu hem araç hem motor kullananlar için geçerlidir,,,tekrar geçmiş olsun
sokullu
16 Mayıs 2016, 16:40
Arkadaslar merhaba satilik 2015 model beyaz xmaxim var yer istanbul kazasi yoktur 7000km dedir ilgilenenler pm atabilir
MODALI
16 Mayıs 2016, 20:47
geçmiş olsun kardeşim,ALLAH beterinden saklasın,trafikte sığır çok önüne birden kırar,yola aynaya bakmadan atlar sana yapılan gibi aniden yanından geçenler,,sonrada kusura bakma görmedim diyenler,,ulan senin hatan beni öldürür,birde özür diliyor, şeytan çek vur diyor ama olmuyor işte,,şunu hep aklımda tutarım,daha öncede yazmıştım
(usta sürücü kendisinin haricinde başkalarınında yaptığı hatalarını telefi edebilendir) buda trafiği çok iyi okumakla oluyor,,öyle boş bulduğu yere birden pat diye girip zig zag yaparak ilerlemek değildir ustalık,,çekirge 1-2-3-zıplar 4 dezıplayamaz orda kalır yerden jiletle kazırlar,bu hem araç hem motor kullananlar için geçerlidir,,,tekrar geçmiş olsun
Çok teşekkürler.. Kazasız sürüşler dilerim ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
Çok gecmıs olsun tekrardan,umarım boyle kotu seylerı tekrar tecrube etmezsınız
çok teşekkürler. tekeriniz düz bassın.
bk_26
16 Mayıs 2016, 21:22
Merhabalar,ben de motosiklete başlamayı düşünüyorum tabi ki sürekli bir git gel içerisindeyim.Mondial Rx3 diyorum sonra yok vitesle uğraşmıyım trafiği öğreneyim diye düşünüp xmax ye yöneliyorum yalnız eskişehir esmoto bayi internet sitesinde 15.800 civarı sıfırları gösterilirken yamahanın kendi sitesinde daha uygun gösteriyor.Bu mağazanın üstüne koyduğu kar mıdır acaba?
Ayrıca başlangıç için tavsiye eder misiniz?
İlk motor olacağından koruma demiri/takozu takma imkanımız var mı?
İkinci el piyasası ne kadardır yani ikinci el almış olsam kaç km ye kaç tl verdiğim de makul olur?Malum çok tutulduğu için satan kişiler tutturabildiğine veriyor gibi geldi.
MeNGuC
16 Mayıs 2016, 21:44
Merhabalar,ben de motosiklete başlamayı düşünüyorum tabi ki sürekli bir git gel içerisindeyim.Mondial Rx3 diyorum sonra yok vitesle uğraşmıyım trafiği öğreneyim diye düşünüp xmax ye yöneliyorum yalnız eskişehir esmoto bayi internet sitesinde 15.800 civarı sıfırları gösterilirken yamahanın kendi sitesinde daha uygun gösteriyor.Bu mağazanın üstüne koyduğu kar mıdır acaba?
Ayrıca başlangıç için tavsiye eder misiniz?
İlk motor olacağından koruma demiri/takozu takma imkanımız var mı?
İkinci el piyasası ne kadardır yani ikinci el almış olsam kaç km ye kaç tl verdiğim de makul olur?Malum çok tutulduğu için satan kişiler tutturabildiğine veriyor gibi geldi.
2 el sıfır parası vericeğine git sıfır al daha iyi :P
bk_26
16 Mayıs 2016, 22:12
2 el sıfır parası vericeğine git sıfır al daha iyi :P
Ahahah ıronmax almanın pek gereği yok gibi siz ne dersiniz bu konuda? Değişenler sanırım sele boya ayaklıklarda ki metaller ve egzoz(artık nasıl yazılıyorsa)olarak biliyorum
YERUÇAĞI
16 Mayıs 2016, 22:36
iron max den önce ,momo desing vardı,onun yerine çıkardılar iron max i
press34
17 Mayıs 2016, 13:59
Çok geçmiş olsun.MODALI
Barış38
17 Mayıs 2016, 18:48
Selam arkadaşlar bugün itibari ile 2016 iron max 250 ile aranıza katıldım
eminemre
17 Mayıs 2016, 23:46
Hayırlı olsun. Güle güle kazasız sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
Geçenlerden kalma bir timelapse denemesi daha;
https://www.youtube.com/watch?v=rvOavbjzfzM
Barış38
18 Mayıs 2016, 00:24
Teşekkür ederim yarına bir kaç resim ekleyeceğim ve ilk izlenimlerimi paylaşıcağım
baromer
19 Mayıs 2016, 09:56
Barış Hoşgeldın,
xaerofarb
19 Mayıs 2016, 10:07
Sıfır XMAX 250 alacağım. Kocaeli ve çevresinde önereceğiniz bayi varmı?
baromer
19 Mayıs 2016, 15:22
Sıfır XMAX 250 alacağım. Kocaeli ve çevresinde önereceğiniz bayi varmı?
Merhaba ben 2014 yılında Şişman motorsıkletten xmax250 almıstım,cok yardımcı olduklarını soyleyebılırım
cagiran
19 Mayıs 2016, 16:03
Xmax lı arkadaşların Forza 300 gördüklerindeki bakışları paha biçilemez ;)
Mirable
19 Mayıs 2016, 17:48
Xmax lı arkadaşların Forza 300 gördüklerindeki bakışları paha biçilemez ;)
Armut kafalı forza'ya kim bakıp iç geçiriyor çok merak ettim ::koop::
HasanK7
20 Mayıs 2016, 00:09
Arkadaslar merhaba sohbet bolumunde sordum ama burda daha cok bilen arkadas vardır bu ruzgar bacak koruma aksesuarı nasıl takılıyor bilen varmı
cagiran
20 Mayıs 2016, 00:37
Armut kafalı forza'ya kim bakıp iç geçiriyor çok merak ettim ::koop::
Hahaha 😁 tabi tabi
Yaw abi bu neymiş herkeste bizim sinek surattan var bu da armut marmut ama kaslı duruyo, farklı hem de gibi.. 😝
kırıkkrank
20 Mayıs 2016, 11:43
arkadaşlar, 162. sayfada ampul aradığımı belirtmiştir. Vakit bulup 19 mayısta işleri hallettim.
Far ampulü olarak Philips xtremevision h7 aldım. Ayrıca ön çatallar içinde sis farı+çakar taktırdım. Ayrıca, bizim motorlarda kısa farlar sürekli yandığı ve bu durum kısa farların hemen patlamasına sebep olduğu için kapaklı göze bir düğme taktırdım. Kısa farlar sürekli yanmıyor artık, istediğimde açıyorum. Şimdi içinizde, ama görünmemiz lazım, gündüz farların açık olması lazım diyenler olacak, bunun bende farkındayım. Bu sebeple de çakarları açık bırakıyorum gündüz. Bunun için de ayrı bir düğme taktılar. Hem ampulleri daha uzun ömürlü, hemde kısa farlardan daha dikkat çekici oluyor, hemde ampul patlamayacak, zaten 480 saat ömrü varmış philips xtremevision' un ..
Aydınlatma performansını henüz kontrol edemedim. Philips 60- TL , sis farları 120 TL, montaj yetkili serviste 50 TL.. Baya uğraştıran bir iş, kendi kendime yapmamın imkanı yoktu. Aydınlatma performansı ile ilgili de vaktim olursa tekrar bilgi veririm,
Saygılar..
BigLion
20 Mayıs 2016, 14:01
Benim motorun kullanıcı sayfası(x evo 250) kullanılmadığı için buraya sormak istiyorum: yana devrilmelerde koruması için kullanılan topuz dan kullanan varmı xmax ta? Varsa neresine ve nasıl monte ediyorsunuz bir de hangi markayı kullanıyorsunuz, bilgilendirebilirmisiniz?
OZARSLAN
20 Mayıs 2016, 14:22
arkadaşlar, 162. sayfada ampul aradığımı belirtmiştir. Vakit bulup 19 mayısta işleri hallettim.
Far ampulü olarak Philips xtremevision h7 aldım. Ayrıca ön çatallar içinde sis farı+çakar taktırdım. Ayrıca, bizim motorlarda kısa farlar sürekli yandığı ve bu durum kısa farların hemen patlamasına sebep olduğu için kapaklı göze bir düğme taktırdım. Kısa farlar sürekli yanmıyor artık, istediğimde açıyorum. Şimdi içinizde, ama görünmemiz lazım, gündüz farların açık olması lazım diyenler olacak, bunun bende farkındayım. Bu sebeple de çakarları açık bırakıyorum gündüz. Bunun için de ayrı bir düğme taktılar. Hem ampulleri daha uzun ömürlü, hemde kısa farlardan daha dikkat çekici oluyor, hemde ampul patlamayacak, zaten 480 saat ömrü varmış philips xtremevision' un ..
Aydınlatma performansını henüz kontrol edemedim. Philips 60- TL , sis farları 120 TL, montaj yetkili serviste 50 TL.. Baya uğraştıran bir iş, kendi kendime yapmamın imkanı yoktu. Aydınlatma performansı ile ilgili de vaktim olursa tekrar bilgi veririm,
Saygılar..
Hayırlı olsun öncelikle , yaptığınız ilaveleri resim çekip paylaşma imkanınız olursa süper olur... Seviniriz..
arkadaşlar selam..
benim motorun ampulu patladı mecbur değişmesi gerekiyodu
bende servise gitmek yerine motobaba nın far değişim videosunu izledim ve değiştirdim
öğlen 1 gibi garaja indim akşam 6 da işim bitti
çok uğraştırıyor çok
Barış38
20 Mayıs 2016, 19:27
Bugün itibari ile yıkayıp resmi yükleyem yağmurdan dolayı yıkamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Resim yükleme yerini bulamadım 290 km oldu ful depoyla rodaja devsm
sistolik
21 Mayıs 2016, 13:45
Hangi Serviste yapıldı bu işlemler
Barış38
23 Mayıs 2016, 18:45
Selam bugün hava açık fırsatı buldum biraz. Motorumabinme fırsatım oldu ama gene yağışlar gelcek gene bekleyeceğiz iron max ım her geçen gün daha fazla bağlanıyorum.
eminemre
23 Mayıs 2016, 22:32
Selam bugün hava açık fırsatı buldum biraz. Motorumabinme fırsatım oldu ama gene yağışlar gelcek gene bekleyeceğiz iron max ım her geçen gün daha fazla bağlanıyorum.
İlk başlarda yok yağmur yok çamur kıyamıyordum, ama neredeyse kar hariç sürekli kullandım. Bence ıslandıktan sonra biryere yetişme derdiniz yoksa yavaş yavaş yağmurda sürüş yapmanızı tavsiye ederim. Havalar açtıktan sonra da motorunuzu yıkamanın keyfi başka hiç birşeyde yok :)
aLoneman
24 Mayıs 2016, 00:19
Bugün 10.000 bakımına gittim. Motor yağı, şanzıman yağı ve debriyaj filtresi değişti. Hava filtresinin değiştirilmesine gerek duyulmadı. Servis ücreti de işçilik dahil 190 TL tuttu.
MODALI
25 Mayıs 2016, 10:30
Çok geçmiş olsun.MODALI
Sağol kardeşim tekeriniz düz bassın.
Xmax fiyatlarına zam gelmiş 0 fiyatı 15.850 olan Xmax abs 16.100, 16.950 olan Iron Max abs ise 17.250 olmuş...
OZARSLAN
25 Mayıs 2016, 13:05
Hayırlısı Olsun , ekonomi zor günler geçiriyor...
Dün kabine açıklanmadan evvel dolar kuru 3 tl'yi kırdı , geleceğe dair 3 ve üzeri olursa hayatımız gerçek anlamda zorlaşacak...
Fason üretim yapan bir ülke konumunda olduğumuzdan hayatımızda edinme ihtiyacı duyduğumuz herşey zamlanacak , sonumuz hayr olsun ne diyelim...
İçimi döktüm biraz :)
eminemre
25 Mayıs 2016, 13:50
Elektronik cihaz ve taşıt almak iyiden iyice zorlaşıyor. 1liralık malı 3 liraya alıyoruz neredeyse.
İronmaxi iyi ki şubat ayında 15 750 tl ye almışım diyorum.
Cekomastik
27 Mayıs 2016, 00:20
Arkadaşlar tarz değişikliğinden dolayı 2013 model sorunsuz temiz aksesuarlı xmax 250 motorumu satıyorum. 0545 544 41 35 / İzmir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-xmax250-tertemiz-plus-michelin-lastik-plus-sirt-dayama-ve-aksesuarlar-304215109/detay/
Kazasız sürüşler dilerim herkese..
slitherr
27 Mayıs 2016, 09:55
Selamlar. Ben de ilk motorumu Xmax 250 ABS olarak tercih ettim. İşlemlerin tamamlanmasını bekliyorum.
Bu vesileyle de aranıza dahil olmuş olayım:)
baromer
27 Mayıs 2016, 12:49
Arkadaslar merhaba sohbet bolumunde sordum ama burda daha cok bilen arkadas vardır bu ruzgar bacak koruma aksesuarı nasıl takılıyor bilen varmı
Bu aksesuarlar kendınden yapıskanlı gelıyor fakat servıs sanırım sagla olsun dıye kranaj delıp sabıtlıyor,eger kendın yapmak ıstıyorsan zor olabılıır bu arada ben kullanıyorum cok memnun kaldıgımı belırtmekte ısterım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
Selamlar. Ben de ilk motorumu Xmax 250 ABS olarak tercih ettim. İşlemlerin tamamlanmasını bekliyorum.
Bu vesileyle de aranıza dahil olmuş olayım:)
Hoşgeldınız kazasız belasız surusler dılerım hayırlısı olsun tekrar
osiosborn
29 Mayıs 2016, 07:36
Arkadaslar merhaba,
Bugun itibariyle motosikletim 970km'ye geldi. Pazartesi servise goturup 1000km bakimini yaptirmak istiyorum. Istanbul anadolu yakasinda hangi servisi onerirsiniz? Hangisi daha az kazik atar, sonucta sadece yag degisimi yapilacak.
Tecrubeli olanlardan, dikkat etmem gereken baska seyler var mi?
eminemre
29 Mayıs 2016, 12:53
Arkadaslar merhaba,
Bugun itibariyle motosikletim 970km'ye geldi. Pazartesi servise goturup 1000km bakimini yaptirmak istiyorum. Istanbul anadolu yakasinda hangi servisi onerirsiniz? Hangisi daha az kazik atar, sonucta sadece yag degisimi yapilacak.
Tecrubeli olanlardan, dikkat etmem gereken baska seyler var mi?
1000km bakımında şanzuman ve motor yağı değişiyor, filtreleri kontol ediyorlar lastiv ve frenlere bir göz atıyorlar. Ücreti bildiğim kadarıyla sabit ve tüm bayilerde aynı. 130 tl diye hatırlıyorum.
Anadolu yakasında Tuna motor ilgili bir bayidir, şahsen gitmedim ama giden arkadaşlar memnundu diye hatırlıyorum.
aLoneman
29 Mayıs 2016, 13:25
1000km bakımında şanzuman ve motor yağı değişiyor, filtreleri kontol ediyorlar lastiv ve frenlere bir göz atıyorlar. Ücreti bildiğim kadarıyla sabit ve tüm bayilerde aynı. 130 tl diye hatırlıyorum.
Anadolu yakasında Tuna motor ilgili bir bayidir, şahsen gitmedim ama giden arkadaşlar memnundu diye hatırlıyorum.
130 dediğin 4R performans yağına göre biçilen fiyat olabilir. Yağ durumuna göre 100 TL'ye çıkabilir servisten. Çünkü yağı seçmek opsiyonel. Servise kayıt esnasında ben şu yağı istiyorum dersen onu koyuyorlar. Biz ne istersek o yani. (biz ne istersek derken farklı bir marka yağ anlamında değil, onların listesindeki 3 yağdan biri) Bu bizim Bursa bayisinin yapılan işlem ve ücretlerinin listesi. Yağ opsiyonel olduğundan en ucuz 10/40 sem ile 100 TL tutuyor. 10/40 full istersen 115, 4R performans yağı istersen de toplam da 135 TL
Bu arada ben de yeni öğrendim. Bilmeyenler adına da bilgi niteliği olsun diye açıklama yapayım. Son iki bakımdır 4R yağı koyduruyorum. Bu yağ yamalube olarak geçiyor ama üreten motul'muş.
http://i.hizliresim.com/NEqD0k.jpg
X-Slim
29 Mayıs 2016, 14:56
Güncel yakıt durumu nedir xmax in şehir içi ve şehirler arasi ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO