PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hero Hero Thriller Sports Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 [2]

Red_Whiskers
27 Nisan 2016, 13:45
bilgiler için emeğinize sağlık fakat markalar bölümünde Hero başlığı altında bu model için açılmış hali hazır bir başlık ve bilgiler mevcut oraya katkı sağlamanız bu modeli merak eden arkadaşlar için daha faydalı olacaktır.

acemi27
27 Nisan 2016, 18:29
@acemi27 . hocam motorunuz hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Antepin neresinde oturuyorsunuz? Bende antepteyim ondan sordum. Motor size sigorta dahil ne kadara mal oldu? Kaskınız MT'nin hangi modeli ve memnun musunuz?

Teşekkür ederim. Fiyatlar değişkenlik gösterdiği için bir şey diyemem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

@acemi27
Teşekkürler. Makine on numara. Güle güle kullanın.:cat:

Teşekkür ederim.:rendeer:

enesssa
28 Nisan 2016, 11:19
Doğrudur kardeşim anlık yanlış yazmış olabilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

Lastikler biraz daha geniş olabilirmiş. Frenlere gelirsek hiç bir sorun yok fakat arka disk Gereginden fazla ses çıkartıyor fabrika çıkısı bi sıkıntı olabilir genelinde var servis görmeden düzelmiyor.

Mengu16
28 Nisan 2016, 11:24
Hero Thriller olmasın o? Hero'nun web sayfasında Trailer diye bir modeli gözükmüyor.
Hero Trailer diye aratınca bunu buldum :)
http://i66.tinypic.com/6s5175.jpg

enesssa
28 Nisan 2016, 11:26
Yanlışlık olmuş kardeşimm :D

acemi27
03 Mayıs 2016, 08:55
T-sports ile hunk arasında selede yükseklik farkı var mı acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:45 ----------

Yeni fiyat hayırlı olsun. Heronun hondadan ne eksiği var ki? Honda zam yapar da hero yapamaz mı sandınız?..

Ön/Arka Disk Fiyatı 5.999 TL'dir...

berkay19070
04 Mayıs 2016, 15:10
Biriniz bana deponun resmini atabilir mi hunkun deposu çok hoşuma gitmişti 😂 Bununkini merak ediyorum hunkla t-sports arasındayım birde 150 ns var bakalım

acemi27
05 Mayıs 2016, 19:20
Biriniz bana deponun resmini atabilir mi hunkun deposu çok hoşuma gitmişti �� Bununkini merak ediyorum hunkla t-sports arasındayım birde 150 ns var bakalım

http://i.hizliresim.com/JAPYrE.png (http://hizliresim.com/JAPYrE)

İşinize yarar umarım...

acemi27
13 Mayıs 2016, 11:57
Yakıt tüketimi nasıl?
Ben rodajda iken 2.12 lt/100 km hesapladım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

50 liralık yakıtla 555 km gitti.

security39
15 Mayıs 2016, 02:04
Bugün itibariyle Hero T Sports ile bende Hero Ailesine katıldım. motor almadan önce iyice araştırdım. Test sürüşüne gittim. Titreşim süspansiyon fren hepsini tek tek inceledim ve bugün aldım. Motoru 75 km mesafedeki ilçede ki yetkili bayiiden aldım. Bayiinin ilgisi samimi oluşu müşteri memnuniyeti odaklı olması beni doğru tercih yaptığım için sevindirdi. Gelelim ilk gün ki 75 km lik sürüş sonundaki düşüncelerime koltuk konforu çok güzel titreşim hiç yok ne kullanıcıda nede artçı da, frenleri gerçekten çok beğendim. lastikler Hindistan üretimi ama yumuşak hamur ben beğendim. Ama kışın yağmurdan nasıl olur artık onuda kısmetse kışın bindikçe öğreneceğiz. 2005 yılından beri motor kullanıyorum. İlk motorum sıfır Kymco ck 125almıştım. 30000 km kullandim ve şimdi bunu aldım.aralarında gerçekten çok fark var. İlk göz ağrım Kymco CK 125 ime 150 yıl sorunsuz bindim. İnşallah bunuda 10 yıl sorunsuz kazasız belasız binerim

SlimShady1
15 Mayıs 2016, 02:37
Bugün itibariyle Hero T Sports ile bende Hero Ailesine katıldım. motor almadan önce iyice araştırdım. Test sürüşüne gittim. Titreşim süspansiyon fren hepsini tek tek inceledim ve bugün aldım. Motoru 75 km mesafedeki ilçede ki yetkili bayiiden aldım. Bayiinin ilgisi samimi oluşu müşteri memnuniyeti odaklı olması beni doğru tercih yaptığım için sevindirdi. Gelelim ilk gün ki 75 km lik sürüş sonundaki düşüncelerime koltuk konforu çok güzel titreşim hiç yok ne kullanıcıda nede artçı da, frenleri gerçekten çok beğendim. lastikler Hindistan üretimi ama yumuşak hamur ben beğendim. Ama kışın yağmurdan nasıl olur artık onuda kısmetse kışın bindikçe öğreneceğiz. 2005 yılından beri motor kullanıyorum. İlk motorum sıfır Kymco ck 125almıştım. 30000 km kullandim ve şimdi bunu aldım.aralarında gerçekten çok fark var. İlk göz ağrım Kymco CK 125 ime 150 yıl sorunsuz bindim. İnşallah bunuda 10 yıl sorunsuz kazasız belasız binerim

Hayırlı olsun kazasız belasız. Fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyoruz

security39
15 Mayıs 2016, 22:47
http://imageshack.com/a/img922/6803/a5yktu.jpg
http://imageshack.com/a/img922/8047/bnN7Cz.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

http://imageshack.com/a/img922/6803/a5yktu.jpghttp://imageshack.com/a/img922/8047/bnN7Cz.jpg

acemi27
16 Mayıs 2016, 22:33
http://imageshack.com/a/img922/6803/a5yktu.jpg
http://imageshack.com/a/img922/8047/bnN7Cz.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

http://imageshack.com/a/img922/6803/a5yktu.jpghttp://imageshack.com/a/img922/8047/bnN7Cz.jpg

Hayırlı olsun. Allah cc kaza bela vermesin... Güle güle kullanın...

badali
11 Temmuz 2016, 13:02

Merhaba
hayırlı olsun.Motor hakkında bilgi rica ediyorum.artı ve eksileri nelerdir?

Fahtac
08 Ekim 2016, 13:02
T Sport kullanıcıları çok mu memnun yoksa çok mu pişman, anlaşılmıyor. Modeller arasında en garip olan bu model oldu (forum hareketliliği açısından)

janti123
14 Ekim 2016, 00:28
T Sport kullanıcıları çok mu memnun yoksa çok mu pişman, anlaşılmıyor. Modeller arasında en garip olan bu model oldu (forum hareketliliği açısından)

vallahi ben motorumdan çok memnunum :) sanırım kullanıcısı az yada thrillerdan az tutulduğu için forum pek hareketli değil :)

acemi27
19 Ekim 2016, 17:03
Forumla uğraşmıyoruz. Keyfimize bakiyoruz

acemi27
11 Aralık 2016, 16:02
Motorlara zam mı gelmiş?

acemi27
23 Aralık 2016, 23:35
Gercekten bu motoru benden başka kullanan yok mu?

Mr.Yldrmdmr
24 Aralık 2016, 11:46
Gercekten bu motoru benden başka kullanan yok mu?

Hocam konu dışında olucak ama Motosiklet.net İl gruplarında göremedim sizi Gaziantep'de mi yaşıyorsunuz ?

acemi27
26 Aralık 2016, 21:55
Evet����������on karakter oldu mu acaba

Mr.Yldrmdmr
27 Aralık 2016, 16:30
Evet����������on karakter oldu mu acaba

Bir gün buluşma ayarlayıp tanışmak isterim. Arkadaşım içinde T-sport düşünüyoruz fikirlerinizi karşılıklı sohbetle öğrenelim :)

giritli
02 Mart 2017, 18:39
Arkadaşlar titreşim olayını bir türlü anlamadım bu motor gerçekten titriyormu yoksa titremiyormu?
Cbf i sattıktan sonra pişman olmayalım:pr: Bide artçılı kullanımda artçı rahatsız oluyormu kullananlar bi aydınlatırsa çok sevinirim.

spacetime
23 Mart 2017, 17:29
Arkadaşlar titreşim olayını bir türlü anlamadım bu motor gerçekten titriyormu yoksa titremiyormu?
Cbf i sattıktan sonra pişman olmayalım:pr: Bide artçılı kullanımda artçı rahatsız oluyormu kullananlar bi aydınlatırsa çok sevinirim.

cbf kadar titreşimsiz değil ama onun kadar da performansı ölü değil hatta binip yüksek torkunu-gücünü tecrübe edince iyi ki almışım diyeceğin bi motor.Ayrıca hint motorlarının arasında en sorunsuz marka hero,kim ne derse desin,yoksa millet bilmiyo bilseydi daha çok yollarda görürdün.

docSide
27 Mart 2017, 13:17
Değerli okuyucular
Hero T-Sport motorumu 3000kmdir kullanıyorum.
İkinci motorum. İlk motorum km saati, göstergergeleri vb bozuk olan honda beat scooterdi. Yaklaşık 6 ay kazasız, belasız, ehliyetsiz, ekipmansız, kasksız sürdükten sonra ( ekipman, eğitim, tecrübe vb durumlardan habersiz ) moturun zırt pırt bozulması nedeniyle ile bu motoru başlangıç motoru niyeti ile aldık.
Benim motorsiklet tecrübem yaklaşık 1 yıllık bir süre, daha önce yoğun bir şekilde bisiklet kullanıyordum. Şu anda yağmurda, çamurda ve full ekipmanlı olarak motosikletimi kullanıyorum
TSport ile alakalı söyleyebileceklerim :
Beğendiğim özellikleri :
Az yakıyor - yaklaşık 3lt/100km
5 yıl Garantisi var
Dik oturuş pozisyonu sizi çok fazla yormuyor
Şehir içinde aralara derelere rahat giriyor
Bakımlarında sizi fazla üzmeyecek masrafınız oluyor
Far performansı başarılı
Ön-arka disk fren benim nazarımda iyi tutuyor
Analog devir saati güzel
3-5bin devirde torku iyi

Beğenmediğim özellikleri :

Sele konforu iyi değil (sert sele)
Motorun kuru ağırlığı 160 kg ( honda'nın ve yamaha'nın commuterlerini sürünce bisiklet mi kullanıyorum dedim )
6-7 bin devirden sonra çok rahatsız edici zınlama; ayak pedlerinde, elciklerde, selede ( yani heryerinde ) titreşim var
Egzozu değiştirdikten sonra can sıkıcı zınlama bir hayli azaldı
(Titreşim yok yazanları hayretler içerisinde okuyorum )
Aynaların bir kısmı omzunuzu gösteriyor
Lastikler MRF marka bir hayli kayıyor
(Değiştirmek istedim uygun lastik bulamadım- michelin, pirelli,metzeler-)
İlave olarak;
İkinci el piyasasının olmayacağını düşünüyorum
Bu motorla asla uzun yola gidilmeyeceğini düşünüyorum
Viraj performansı hakkında bişey söylemem mümkün değil ( ben çaylak bir sürücüyüm, eğitimlerimi tamamlamadan viraj vb yapmam mümkün değil )

hakanalp95
12 Nisan 2017, 18:21
yok mu başka yorumları olan bu motor hakkında?

acemi27
30 Nisan 2017, 22:00
3500 km. Memnunum.

ozan1991
20 Kasım 2017, 15:20
bugün gittim bi bayiyle görüştüm motoru yakından inceledim kafamda fazla soru işareti kalmadı sanırım yılbaşında alıcam bu motoru rahatsız edici titreşim 90km üstünde filan başlıyormuş ben 90km üstüne sürekli çıkıcağımı ve çıksamda o hızlarda uzun süre kalıcağımı sanmıyorum malum istanbul trafiğinde kullanıcam titreşim benim için eksi değil o yüzden kafamda tek bir soru işareti var motorda vites göstergesi yok adamada sordum sadece boşta olduğunu gösterir dedi sizce vites geçişlerinde sorun yaşarmıyım hangi viteste olduğumu bilmesemde olur gibime geliyor unuturum ben çünkü ama devir saatine göre hareket edersem sorun kalmaz sanırım

jackonbir
20 Kasım 2017, 17:44
bugün gittim bi bayiyle görüştüm motoru yakından inceledim kafamda fazla soru işareti kalmadı sanırım yılbaşında alıcam bu motoru rahatsız edici titreşim 90km üstünde filan başlıyormuş ben 90km üstüne sürekli çıkıcağımı ve çıksamda o hızlarda uzun süre kalıcağımı sanmıyorum malum istanbul trafiğinde kullanıcam titreşim benim için eksi değil o yüzden kafamda tek bir soru işareti var motorda vites göstergesi yok adamada sordum sadece boşta olduğunu gösterir dedi sizce vites geçişlerinde sorun yaşarmıyım hangi viteste olduğumu bilmesemde olur gibime geliyor unuturum ben çünkü ama devir saatine göre hareket edersem sorun kalmaz sanırım

Vites göstergesi önemsiz bir ayrıntı. Zamanlar alışırsınız.

cagr
25 Aralık 2017, 19:51
Merhaba ben bu motosikletin kullanıcısıyım. 9000 km oldu. Titreşim yok değil ama bir motor bloğu ancak bu kadar verimli olabilir dediriyor. Birinci vites kısa sayılır. Yokuşlarda bu oldukça faydalı. Diğer vites oranları da çok iyi ayarlanmış. Arka süspansiyon ilk aldığımda hafif sert gibi idi şimdi yumuşadı. Motosiklet biraz yüksek sayılır. Ağırlık da ortalamanın üstünde. Fakat bu ağırlık torkunu azaltmıyor. Sağlam olduğu hissini veriyor. Son hız göstergede 124 gördüm. Motosikletin ideal hızı 80 90 arası. Farlar motosiklet çalıştığı anda yanmaya başlıyor. Aydınlatması yeterli düzeyde. Yakıt tüketimi 60 70 kmh aralığında gerçekten az. sürekli 100kmh ile gidilirse her 150 lik gibi çok yakıyor. Gidön dönme açısı oldukça geniş. Trafikte aralarda dolaşmak çok kolay. Motor kendine has uğultu gibi bir ses ile çalışıyor. 150 lik cg motorum vardı onun sesini bilirsiniz pata pata sesi belli olur bu öyle değil.

İlk kullandığım sıralar 7000 devir civarı ön camda zınlama sesi vardı. sonra bu sesi hiç duymadım.

Motosikletin eksileri
-Titreşim üst devirlerde var 8000 devirde var mesela
-Arka amortisor tekli olabilirdi.

fantasik34
21 Nisan 2018, 22:51
Merhaba arkadaslar 2.el hero hunk yada hero tsports arıyorum. Fakat hero hunk forumları ve kullanıcısı gayet fazla iken aynı blogu kullanan aynı ozelliklerde gözüken t-sports kullanıcısı tek tük çok az bunun sebebi nedir.Bir arkadas hunk modelinin titreşiminin daha az oldugundan bahsetmiş.Buhafta içi Bir motor alacağım.hero hunk modelinin daha fazla tutulmasının sebebi nedir ?

eren37
11 Mayıs 2018, 12:15
https://i.hizliresim.com/8Yqkod.jpg (https://hizliresim.com/8Yqkod) durusunda asalet var yürüü be yavrum kim tutar senı :)) gecen gün kadıkoyde karsılastıgım 70bin kmdekı tsportslu kurye arkadas burada mısın

caglar0816
10 Haziran 2018, 03:41
Arkadaslar 2.000 km dir kullaniyorum. Surucu icin sorun yok ama arkanizda oturana Allah kolaylik versin arka peglerde titresim kacinilmaz. Orjinal lastikler kotu degil inanilmaz kotu. Gidon sallamadan falan bahsetmis arkadaslar lastik yol tutmuyor ki naylon. Allahin cezasi lastikler. Daha 300 km de olmayacak sekilde dustum lastikler yuzunden. Yakit tasarrufu iyi 2.3 litre civari (sakin kullanim degil karma)
Maksimum hiz 118-119 (red line)
Motoru sifir aldim ve cogu zaman tapa gaz kullaniyorum. Ayni gun tapa gaz 200 km uzun yol yaptim sisme falan yok. Motor guven veriyor o anlamda. Uzun yola gider mi diye dusunmeyin gider. Ama lastik lastik lastik...Orjinal lastikle kullanmayin. Size de motora da gunah

yunusecgin
22 Mayıs 2019, 15:09
An itibariyle ben de buradayım!

İstanbul'daki tüm bayiilerde son kalan 2 T-Sports vardı, şuan kalmadı :)

50 cc motordan buna geçtiğim için midir bilmiyorum bana tam bir canavar geliyor.
Müthiş bir çekiş gücü var, altında o tork'u hissediyorsun.
Zincir aksamının muhafazalı olması bu marka ve modeli seçmemde büyük etkisi oldu.
Frenlerim ön arka disk ve gayet yeterli şuan için. Kendi lastikleriyle yazı çıkarmayı düşünüyorum.
86 ₺'ya doldurdum depoyu, bakalım ne kadar gidecek, kullanımlar sonrası burada güncelleyerek bilgi vermeye devam edeceğim. (Çünkü nedense bu model hakkında çok konuşan yok)
Başka sahiplerinin de bulundukları km'ye göre katkılarını bekliyoruz :)

https://i.hizliresim.com/Yd2B1E.jpg