Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarı otomatik motosiklet tavsiye
UgurGOK
08 Ocak 2016, 13:22
Yari otomatik yani cup gibi 4 vitesli olup daha farkli goruntude motor daha once gormustum racing gibi yapmislar modifiye felan degil markanin orjinal motosikletiydi fakat suan piyasada hic goremiyorum o tarzda motor marka model tavsiyesi bekliyorum tesekkurler
schnitzel_34
08 Ocak 2016, 13:33
Yuki Motor YK100-16 Yıldız
Nedir bu yarı otomatik ?
İşin kimyasını bilen biri varmı ?
snappy x
10 Ocak 2016, 23:10
Nedir bu yarı otomatik ?
İşin kimyasını bilen biri varmı ?
debriyaj yok ama vites attırıyon
Nikkfurie
10 Ocak 2016, 23:49
otomobillerdeki yarı otomatik şanzımanlar aynen düz vites gibi vurdurup çalıştırılabiliyor....
merak ediyorum motosikletlerdeki yarı otomatikler akü biterse vurdurarak çalıştırmaya izin veriyormu?..
tecrübe eden varmı ?
.
eski nesil otomatik şanzımanlar veya kasnaklı sukuterler in akü biterse yolda kalma derdi vardı :silent:
snappy x
17 Ocak 2016, 09:08
otomobillerdeki yarı otomatik şanzımanlar aynen düz vites gibi vurdurup çalıştırılabiliyor....
merak ediyorum motosikletlerdeki yarı otomatikler akü biterse vurdurarak çalıştırmaya izin veriyormu?..
tecrübe eden varmı ?
.
eski nesil otomatik şanzımanlar veya kasnaklı sukuterler in akü biterse yolda kalma derdi vardı :silent:
ayak marşı var :wiinkk:
tr100a
17 Ocak 2016, 11:23
vurdurabilirsin vitese takar ayağını bırakmassın motor hızlanınca vites pedalını bırakırsın çalışır burda vites padalını basık tutmak depriyajın sıkmakla aynı etkiyi yapıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
senin dediğin motor sadece görüntü ama yolda sağlam gidicek rampalarda bayılmadan cıkıcak iki marka var biri kymco straight150 150 cc 5 vites çok sıkı cub türkiyedeki tek 5 vitesli cub ikincisi modenas gt 135 bunlar 150 cc lik birçok motosikletten teknik olarak üstün ve güçlü maddi durumun yetiyorsa ve yolda diğer motorlardan geri kalmak istemiyorsan bu ikisi mantıklı
jaglerx
21 Ocak 2016, 22:07
elbette temiz bir innova yada modenas derim gerisi boştur bir cub hastası olarak bunu diye bilirim ama innova bir ayrı motordur bilen bilir çin malını kötülemek istemem diyemem çünki hepsi honda yamaha ve bunun gibi japan firmaları kopyalarlar kii aynı kaliteyide üretemezler ...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO