Orijinalini görmek için tıklayınız : Gebzedeki en ucuz sürücü kursu
Onur Avcı
22 Aralık 2015, 00:39
Meraba arkadaslar yakinda ehliyet alamak istiyorum
Oyuzden gecenlerde lider sürucu kirsuna absvurdum kurs 600 lira istedi bundan + cikarmi bilmiyorum yoksa bu harç bankaya yatacak para filan onlarinda toplamimı
Dahası ben bu ay 650 lira avans cektim lider surucu kursu 600 istedi diye bu konularda tecrubesizim daha ucuza gebze veya darıcada surucu kursu varmidır buralarda oturan arkadaslar bi yardimci olunuz lutfen
Erdost
22 Aralık 2015, 09:40
Gebze akat sürücü kursuna git, 300 tl ye anlaş.Zaten diğer sürücü kurslarının çoğu motor ehliyeti vermiyor.
Sürücü kursu parasından başka
65 tl sınav harcı
130 tl sanırım ehliyet için vergi dairesine yatırıyorsun.
akbird
22 Aralık 2015, 10:35
en ucuzuna git ama sonra buraya gelipte. Eğitim vermiyorlar para alıyorlar, böle sistem mi olur diye ağlama.
Onur Avcı
22 Aralık 2015, 11:55
Beylr bmotor kullanmayi bilmiyorum onun icin sorun olurmu simdi bu akat surucu kursu ogretiyormu
Erdost
22 Aralık 2015, 15:47
Motor sürmeyi bilmiyorsan biraz sıkıntılı olabilir, bildiğim kadarıyla senin düşündüğün gibi eğitim veren yer yok Gebze'de.Motor sürmeyi öğreten yerler var kardeşimde bunlara da 500 tl gibi miktar para vermen lazım.
Arenli
22 Aralık 2015, 16:46
Beylr bmotor kullanmayi bilmiyorum onun icin sorun olurmu simdi bu akat surucu kursu ogretiyormu
Akat sürücü kursu sınavdan birkaç gün önce seni çağırıp ders veriyor ama kapsamı nedir, ne kadar öğretiyor bilmiyorum. Kursa gidip konuş olmazsa hocasıyla konuşup belki özel ders alma imkanı olabilir.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO