PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Klx 250 crf 250 yardım lütfen

Drill_85
10 Aralık 2015, 21:42
arkadaşlar forum a yeni üye oldum ve motor konusunda yardım almak istiyorum çok uzun araştırmalarıma dayanarak bu 2 motor arasında kaldım uzun yol olarak balıkesirden izmire seyehat edicem ve araziyede giricem yol konforuda istiyorum totom ağrımasın istiyorum klx in selesi sert olduğunu söyleyen çok kalite olarak güzel motor crf de kalitede biraz düşük ama konforlu olduğunu söyleyen çok beni uzun yola götürecek yolda bana arıza çıkarmıcak 100 km hızda rahat seyir edeceğim motor olarak hangisini tavsiye edersiniz artçılı olacak bu seyehatlerim benimle gelen bayan içinden kaydırmasın arkamda klx e sele değişimi olsa nasıl olur gönlüm klx ten yana hep :) boyum 1.71 artçılı sorun olurmu (yanlış bişey yaptıysam forumla ilgili affola lambır lumbur daldım konuya ama kusuruma bakmayın) teşekkürler.

Sti
10 Aralık 2015, 21:47
Crf icin disli lastik kanalina bakabilirsin,enduroda yapiyodu

Drill_85
10 Aralık 2015, 21:57
teşekkürler

berkaye
10 Aralık 2015, 21:57
Valla bende deli gibi araştırdım bu ikisini iki sinide kullandım rahata çok düşkün değilsen ikisiylede uzun yol yaparsın ama işin içine artçıyı katınca, ikisindede çok eziyet çekersiniz gibi geliyor, boy komusumdada bacak boyunun önemli olduğunu belirterek söyleyim ben 1.70 im ikisindede problem yaşamadım iki ayağımın uçları yere deyiyordu.

Drill_85
10 Aralık 2015, 22:03
Valla bende deli gibi araştırdım bu ikisini iki sinide kullandım rahata çok düşkün değilsen ikisiylede uzun yol yaparsın ama işin içine artçıyı katınca, ikisindede çok eziyet çekersiniz gibi geliyor

anladım teşekkürler

Selçuk Keleş
11 Aralık 2015, 15:25
Daha yüksek hacimli enduro araştırın

Sinan Er
11 Aralık 2015, 15:38
Klx im var.

Arazi dışında kullanacaksan sele değişmeli.

Artçın da olacaksa artçı pegleri yani ayaklarını koyduğu yerler de revizyon yapman gerekebilir.

Bunun dışındaki hiçbir konuda crf nin artısı yok.

Klx her konuda crf den bir tık önde.

Ayrıca bakım aralığı çok uzun bu da çok önemli.

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

DKN
11 Aralık 2015, 16:15
ne uzun yol yaparsın ne artçı alırsın 100 km sonra ilanı açarsın :) (ikisi arasında klx)

berkankost
12 Aralık 2015, 14:38
bütçen ne kadar?

AWESQME
12 Aralık 2015, 15:11
Hard cross istiyorsan KLX, ben çoğunlukla asfaltta gidicem diyorsan CRF almalısın.

BatuhanK
20 Aralık 2015, 16:08
Klx im var.

Arazi dışında kullanacaksan sele değişmeli.

Artçın da olacaksa artçı pegleri yani ayaklarını koyduğu yerler de revizyon yapman gerekebilir.

Bunun dışındaki hiçbir konuda crf nin artısı yok.

Klx her konuda crf den bir tık önde.

Ayrıca bakım aralığı çok uzun bu da çok önemli.

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Konuyu hortlatmak gerekirse klx için sele değişimi veya artçı peglerine revizyon işini nasıl yapacağız. detay verebilir misiniz? Bir de 100 km gibi hızlarda klx in crf e göre daha çok titrediği söyleniyor doğru mudur?