Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha wr125r hakkinda
tndgu
02 Aralık 2015, 14:28
Arkadaslar merhaba. Sifir guzel bi wr125r buldum aklimda bunu alip 1-2yil kullanip sonrasinda kendime guzel bir chopper almak var icimdeki endurocuda boylelikle hic olmez diye dusunuyorum. 2. Motorum olacagi zaman arazi lastigi takip haftada 1-2 kez arazi surusu yapabilirim. Asil sorum arac 15 beygir oldugu icin ilk yillar sorun cikartip cikartmayacagi cunku suan bi aracim yokّ. Ve araziden cok asfaltta kullanacagim orjinal lastikleri is gorur mu ? Yoksa aybi fiyata 2. El 250 veya650 cc husky veya hondami alsam. Omurluk istedigim ve garajda tutacagim icin sifir dusunuyorum hem ileride de sadece arazide kullanacagim icinde 125cc yeterli olucaktir sanirim. Beni bir aydinlatirsaniz sevinirim.
Asfaltta arazi lastiklerinin kullaniminin cok tehlikeli oldugunu defalarca soylediler,size tavsiyem araziye cikmayacaginiz bu donemde kendinden supermoto olan bi wr125x almaniz,diablo rosso 2 lastikte takarsaniz bi sorun olusturacagini dusunmuyorum,araziye cikacaginiz zamanda onu satar r modelini alirsiniz,cok daha mantikli olur kanimca
BatuhanK
02 Aralık 2015, 16:54
Arazi lastiği var arazi lastiği var. Atkadaşımda yola uyarlanmış lastikleri olan wr 125r vardı. Dar virajlarda neredeyse aynı hızlarda dönebiliyorduk.
Orjinal lastikleri yola yatkın lastiklerdir. Kuru havada, toprak yolşarda iş görür fakat yağmur çamurda, çok yumuşak zeminde yetersiz kalır
Tam arazi lastiği ister. Asfaltta da sıkıntı çıkarabilen lastikler bun lastiklerdir. Enduro için üretilmiş bir lastikle virajları zorlayamazsınız(arkadaşım viraja giriyordu fakat lastiği yarmasına az kalmıştı). Hamuru yumuşaksa yağmur ve fren de yine Problem olmaz. Söylediğim gibi dezavantajları lastik yapısından ötürü hız ve virajdaki stabil olmayışları.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO