PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : O bir BB o bir Scrambler :)

Sayfa : 1 [2]

Draconian
16 Aralık 2015, 11:57
Çok Güzel olmuş hocam eline sağlık. Bende de boxer var kısmetse yaza doğru kesip biçmek istiyorum. :)

mezit
16 Aralık 2015, 22:59
Merhaba efem, görüşemeyiz. Heleki sen arabistan sahrasında yerin bilmem kaç metre altındayken hiç olmaz o iş :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------

Teşekkürler Hakan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------

Çay'da ısmarlarız ayıp ettin :) Gerçi Mevlüt başkanla en son satmıştık seni. Ben dedim arayalım, o dedi "aman boşver ne arayacağız şimdi" yalvardım, sen aramazsan ben ararım dedim, telefonumu gasp etti, üzerine oturdu, bi daha da kalkmadı :P

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

Hocam vallahi netten almadım, İstanbul'a geldiğimde Şirinevler'deki motosiklet mağazalarına uğramıştım, birine girip cross gidon istiyorum dedim, çıkardı verdi :) O bile sormadı kaç mm olduğunu :P

yuh... hayaldünyana:mrgreen:

Tequ
16 Aralık 2015, 23:07
elinize saglik super gorunuyor.Takipteyim :cat:

Lucas
17 Aralık 2015, 11:09
Çok Güzel olmuş hocam eline sağlık. Bende de boxer var kısmetse yaza doğru kesip biçmek istiyorum. :)

Kesip biçmeden de bu hale gelebiliyor :) Ben hiç bişeyini kesmedim, sadece fazlalıkları çıkardım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------

elinize saglik super gorunuyor.Takipteyim :cat:

Ne takibi, proje bitti zaten, ıvır zıvırı kaldı :)
Biz seninkileri takip ediyoruz ailecek :)

Salih_T
17 Aralık 2015, 18:23
durduk yere aklıma soktun.. acaba benim salcanoda scrabler olarak güzel olurmu ki?

Lucas
18 Aralık 2015, 11:33
durduk yere aklıma soktun.. acaba benim salcanoda scrabler olarak güzel olurmu ki?

Neden olmasın ki?
Olmaması için bir sebep var mı ? :)

Salih_T
18 Aralık 2015, 18:51
Neden olmasın ki?
Olmaması için bir sebep var mı ? :)

sebep evli olmam... :queen:

uğraşmak için vakit lazım.. vakit içinde karımdan kızımdan izin almam lazım.. yani zor benim iş..:cherry:

Lucas
18 Aralık 2015, 22:13
sebep evli olmam... :queen:

uğraşmak için vakit lazım.. vakit içinde karımdan kızımdan izin almam lazım.. yani zor benim iş..:cherry:

Bende de bir adet hatun ve ellerinden öper 2.5 yaşında bir sıpa var.
Ben tüm işlemleri iş yerinde boş kaldıkça yaptım :)
Üstelik atölye vb. tarzda bir yerde değil ofis ortamında çalışıyorum.
Kısacası bahane üretme :)

philetoaster
28 Aralık 2015, 04:44
Harika olmuş, ellerinize sağlık. Farı nereden temin ettiniz acaba ?

yürekçe
28 Aralık 2015, 06:13
Kardeşim harika olmuş ama tel jantla düşününce( tubless mı kullaniyorsun bilmiyorum) vs direksiyona aynalara el atarsan... Bir de çay şöyle de içelim, özlemişim buraları

Lucas
04 Ocak 2016, 22:54
Kardeşim harika olmuş ama tel jantla düşününce( tubless mı kullaniyorsun bilmiyorum) vs direksiyona aynalara el atarsan... Bir de çay şöyle de içelim, özlemişim buraları

Vaaayy yiğidom hoşgeldin.
Özlettin kendini. Arayı çok açma. Yalova'ya gelirsen haber et, çaylar demli her daim senin için :)

braveguy
06 Ocak 2016, 09:32
Lucas eline sağlık çok güzel olmuş. bir de para harcamaya karar verdiğinde telli jant bulabilirsen süper olur.:) ben cafe racerlara telli jantı çok yakıştırıyorum.

Lucas
06 Ocak 2016, 11:15
Lucas eline sağlık çok güzel olmuş. bir de para harcamaya karar verdiğinde telli jant bulabilirsen süper olur.:) ben cafe racerlara telli jantı çok yakıştırıyorum.

Kampana olunca telli jant hadisesinde seçenek fazla olmadığından uğraşmadım hiç. Belki ileride uydurabilirim birşeyler :)

kuvvetmira
06 Ocak 2016, 11:52
erdem abi tel jant ve elcik koruma takarsan çok daha güzel olur

taiga
06 Ocak 2016, 12:05
Motorun son hali cidden güzel olmuş...

Lakin anlatım tarzınızı çok daha beğendim...

Keyifli sürüşler dilerim...

kerimt
06 Ocak 2016, 12:18
Zevkle baştan sona okudum:)çok başarılı olmuş güle güle binin. Bence jantları siyaha boyasanız,taşıma demirini sökseniz ve arka çamurluktan o ek gibi duran parçayı çıkartsanız mükemmel olur

DKN
06 Ocak 2016, 14:16
şunun bi videosunu çekseydiniz, üzerindeyken pro fotoğraflar falan :silent:

taiga
06 Ocak 2016, 14:43
Bu arada ön çamurluk olayını halledebildiniz mi?
Birde motorun diğer yönden de fotolarını yayınlayabilir misiniz? (2 tarafta da logo var mı merak ettim)
İşin doğrusu boxer almayı düşünüyordum, motokaravan arkasında taşımak ve konakladığımız yerlerde 2 kişi gezebilmek için, lakin gene de içimde başka alternatiflere mi yönelsem derken sizin motorun son halinin tam da aradığım tarzda olduğunu gördüm, bw125 den boxer a dönüş yaptım, projenizi "çalıp" uygularsam umarım emeğinize saygısızlık etmiş olmam...

Lucas
06 Ocak 2016, 16:13
Bu arada ön çamurluk olayını halledebildiniz mi?
Birde motorun diğer yönden de fotolarını yayınlayabilir misiniz? (2 tarafta da logo var mı merak ettim)
İşin doğrusu boxer almayı düşünüyordum, motokaravan arkasında taşımak ve konakladığımız yerlerde 2 kişi gezebilmek için, lakin gene de içimde başka alternatiflere mi yönelsem derken sizin motorun son halinin tam da aradığım tarzda olduğunu gördüm, bw125 den boxer a dönüş yaptım, projenizi "çalıp" uygularsam umarım emeğinize saygısızlık etmiş olmam...

İki tarafta da logo var tabiki :) Projenin çalınmasıyla ilgili bir sıkıntım yok, tıpa tıp aynısını yapsanız bile benden yana herhangi bir sorun yok. Bende başlamadan önce nette çok resim, proje inceledim, ama cidden bazı renkler, renk uyumları, bazı motorlara çok daha uyum sağlıyor. Kendi zevkime göre benim seçtiğim renk tercihleri bence güzel oldu.
Örneğin jantları siyaha boyamam konusunda çok baskı var, ama eminim ki boyayınca şimdiki kadar güzel durmayacak.
Bu arada çamurluk için birşey yapmadım henüz. Ama yapmam lazım, çünkü baştan aşağıya çamur oluyorum :)
Motosiklet projenizle ilgili her türlü fikir alışverişinde bulunabilirim, sorun yok :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

şunun bi videosunu çekseydiniz, üzerindeyken pro fotoğraflar falan :silent:

Etraf çamur, motor çamur, güzel bir temizleyip güzel bir havada yaparım sizin için :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Zevkle baştan sona okudum:)çok başarılı olmuş güle güle binin. Bence jantları siyaha boyasanız,taşıma demirini sökseniz ve arka çamurluktan o ek gibi duran parçayı çıkartsanız mükemmel olur

Jantlar böyle iyi :)
Taşıma demiri cidden lazım (Topcase değil ama uygun değişik bir tasarımı olan bir çanta uygulaması yapıcam)
Arka çamurluk ve arka stop sinyal grubu tamamen elden geçicek ama ne zaman :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

erdem abi tel jant ve elcik koruma takarsan çok daha güzel olur

Hemşo, tel jant olayı çok karışık kampanada :) Elcik koruma da bu tarz motorlara pek gitmiyor ama düşünmedim değil, uyacak birşey bulabiliriz belki :)

montrello
06 Ocak 2016, 22:01
Gerçekten çok güzel olmuş. :)

o.faruk91
23 Ocak 2016, 19:56
Merhaba ben bu konu üzerine foruma üyee oldum. sormak istediğim bir dünya konu var. Boxer a tel jant nerden bulabliriz, ön 18" arka 17" tel takmayı düşünüyorum. Gidon klipsli 2 parça cafe racer gidonlardan olacak. kampana sistemi tamamen değiştirmek istiyorum, Uygun güzel tutan disk fren sistemlerine örnek verebilir misiniz? Bu şekilde girişince aşırı para harcayacakmışşım gibi geliyor :queen:

Onurhan D
23 Ocak 2016, 20:32
Merhaba ben bu konu üzerine foruma üyee oldum. sormak istediğim bir dünya konu var. Boxer a tel jant nerden bulabliriz, ön 18" arka 17" tel takmayı düşünüyorum. Gidon klipsli 2 parça cafe racer gidonlardan olacak. kampana sistemi tamamen değiştirmek istiyorum, Uygun güzel tutan disk fren sistemlerine örnek verebilir misiniz? Bu şekilde girişince aşırı para harcayacakmışşım gibi geliyor :queen:

Uygun tel jant yok ama yaptıranlar var 600 Tl ye mâl olmuş.Disk frenin maliyeti çok olur.Birisi çıkma cbf 150 nin disk frenini takmıştı 200 e almıştı heralde.Onu da çıkma bulmak zor.0 desen baya pahalı olur.

avarekasnak
23 Ocak 2016, 21:00
merhaba;bu lastikler pulsara 200 ns uyar mı acaba*

md054
23 Ocak 2016, 21:10
Ustam gayet guzel olmus ins bende bu tarz biseyi en takin zamamda yapmak icin can atiyorum :) zevkinide begendim ama koltugu kisaltmayi dusundum bakarken :) ellerine saglik gayet basarili olmus ne kdr maloyeti oldu sana onuda yazarmisin ?

o.faruk91
23 Ocak 2016, 21:20
Ikisi mi 600e geliyor jantların

Onurhan D
24 Ocak 2016, 00:29
Ikisi mi 600e geliyor jantların

Evet öyle yaptırmış.Belki daha ucuza da yaptırılabilir.Yaptıran bu forumdan boxer kullanıcı bölümünde var fotoğrafları.

sergiowanni
06 Şubat 2016, 17:29
süper olmuş üstadım..sanırım iki de yuvarlak aynısı olsa farla bütünlük sağlar..sade ve harika olmuş.. :)

gvenc
29 Şubat 2016, 02:25
Merhaba,
Çok güzel olmuş, lastiklerin performansı ne ölçüde acaba?
Birde gidonla alakalı belki konuşulmuştur diye okudum ancak göremedim, nereden temin ettiniz, Naked tarzı duruyor, cross değil gibi ve YBR'min gidonunu aynı o şekilde bir gidon ile değiştirmek istiyorum. Linki varsa verebilirseniz sevinirim. İyi günlerde kullanın :)

mitrandil32
13 Mart 2016, 23:26
Çok güzel olmuş aynı göstergeden bende aldım ama nasıl bağlayacam bilmiyorum hangı renk nereye oluyor soketin net bir bi resmini koysan iyi olurdu.

Jemand
14 Mart 2016, 00:40
harika, bitane boxer alıp yapmalı böyle

efezoro
30 Mart 2016, 14:58
2014 model ilk gelen boxerda yaptık çalışmayı. Bayii açılışında gelen Hintli Bölge Satış Müdürü çok beğendi hatta benden satın almak istedi Scrambler Boxerı . Bir an heyecanlandık acaba ne kadar verecek diye :). Sonra şark kurnazlığıyla boxer ın bayi fiyatını verdi bize. Bu arada bol bol foto çekti. İngilizcem olduğu için adama boxeri tel jant ile getirin, ön janta disk fren takın, ön lastiği en az 18 inc yapın diye dilimde tüy bitti. Tabi çektiği fotoları ileride kullanacağı aklımıza gelmedi. Sanırım benim modele benzer üretimli model gelecekmiş tabi söylediğim eksikler giderilmeden. Benim yaptığım boxer scrambler beğenilince Aydın Bajaj Bayii Motal Motor ( kendisi yakın arkadaşım olur )üretime geçti benim scramblerin aynısından, şu an ciddi satış rakamına ulaşıldı. En güzel yanı tam bir custom olması. motosikleti sipariş edenlerden öyle ilginç tasarım önerileri geliyor ki insanlarımız çok yaratıcı. Büyüklerim demişti telif hakkı al diye :) ciddiye almadım ama Bajaj aynısını yapıyor :))
Açıkçası Boxer Türkiye de değeri anlaşılamadı alt gelir grubunda. Çin Malı motosikletlerden daha ucuz, kaliteli malzemeye sahip üzerinde yağ filtresi bulunan, cc ne göre sağlam torklu bir motosiklet. Koruma demiri vb aksesuarları da ücretsiz geliyor falan filan. Bende şu an üç tane motosiklet var en küçük olanı boxer scrambler ve şehir içi , köy yolu tadında arazi için çok az yakıtıyla biçilmiş kaftan.
Bilgi paylaşılmalı ;)

3arrow
29 Mayıs 2016, 08:35
Yazın almayı düşünüyordum bu konuyu görmem çok iyi oldu. Hocam jant, lastik, oturma koltuğu vs. ne kadar tuttu ?

Moto_P
06 Haziran 2016, 11:39
Elinize sağlık çok güzel olmuş, güle güle kullanın,

Benim de böyle bir motosiklet yapma hayalim var ama sorum bajaj ve boxer'la ilgili, motorun kalitesinden memnun musunuz?

Malzeme kalitesi, ön disk fren vb. olmasından dolayı ben yamaha ybr 125 alıp böyle bir şey yapmayı düşünüyorum, sizce ybr de benzer bir hale getirilebilir mi, fiyat farkı değer mi? ne tavsiye edersiniz?

cbr1100 xx
08 Haziran 2016, 13:28
Eline koluna sağlık güzel olmuş ....

Carbondioxid
08 Haziran 2016, 14:37
Maşaallah , tatilde olduğum dönemde açılmış yeni görüyorum , müthiş:cat:

Lucas
09 Haziran 2016, 10:56
Yazın almayı düşünüyordum bu konuyu görmem çok iyi oldu. Hocam jant, lastik, oturma koltuğu vs. ne kadar tuttu ?

Jantlar kendi jantı.
Lastikler 300 TL
Koltuk 60 TL.

Ortalama masrafım 600-700 TL civarı sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

Elinize sağlık çok güzel olmuş, güle güle kullanın,

Benim de böyle bir motosiklet yapma hayalim var ama sorum bajaj ve boxer'la ilgili, motorun kalitesinden memnun musunuz?

Malzeme kalitesi, ön disk fren vb. olmasından dolayı ben yamaha ybr 125 alıp böyle bir şey yapmayı düşünüyorum, sizce ybr de benzer bir hale getirilebilir mi, fiyat farkı değer mi? ne tavsiye edersiniz?

Seçim senin. YBR'den de güzel şeyler çıkaranlar var. Ama ilk olarak Boxer alıp yapmak daha mantıklı, sonrasında zaten 500 cc iki silindirli bir motor arayışına girip, yine kendin dizay ettiğin, sana özel bir motor yapma hayalleri kuracaksın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

Eline koluna sağlık güzel olmuş ....

Teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:55 ----------

Maşaallah , tatilde olduğum dönemde açılmış yeni görüyorum , müthiş:cat:

Bir daha sen tatildeyken birşey paylaşmayacağım.
Ben de diyorum niye bu beğenmedi bugüne kadar, ne hata ettim, niye niyeeee ? :P

3arrow
10 Temmuz 2016, 17:49
Hocam arka çanta takıyor musun motoruna takıyorsan nasıl duruyor ki ?

janjanquso
15 Temmuz 2016, 20:34
elinize saglık cc olarak daha yüksek bi modele yapılırsa daha hoş olur bence*****ambler hastası olarak bütün fiyatlar ne tuttu acaba toplam

Ygz
29 Temmuz 2016, 06:17
Hocam tekrardan merhabalar

Size 2-3 sorum olacak ama umarım yardımcı olursunuz

1- farı nereden aldınız acaba internetten bakıyorum sürekli bu cg yuvarlak farlarından mı başka birşey mi acaba birde gidonu sökmek için hangi alet edevat lazım

2- depoyu sökerken nelere dikkat etmeliyim

Bugün yarın derken bende başlıyorum yavaştan umarım iyi bişey çıkar
Lastik olarak sava mc32
Gidon olarak crf gidonu
Seleyi de kısalttırıp koyu kahverengi
Farı küçültme
Belki de gösterge değişimi

Umarım becerebilirim

Tekrardan elinize sağlık

MeNGuC
27 Ağustos 2016, 14:35
Her şey güzel ama o farın küçük olması ve göstergenin 2 li gösterge yerine kalavi büyük bir gösterge daha hoş olurdu far küçük klamış gösterge dersen alakaya maydonoz kontak gidon resmen ben cıbıldak kaldım diye bağırıyor farı göstergeyi güzel bir konbine olsaymış çok daha güzel olurmuş + ön lastik çamurluk şart normalde yetmezken hiç olmaması daha beter hem motor kısmı yamur çamur üst baş beter olur kuru hava motorumu yaptınız güzel bir çamurlukta yaptınızmı çiçek şahsi fikrim :P

Lucas
01 Eylül 2016, 14:15
Her şey güzel ama o farın küçük olması ve göstergenin 2 li gösterge yerine kalavi büyük bir gösterge daha hoş olurdu far küçük klamış gösterge dersen alakaya maydonoz kontak gidon resmen ben cıbıldak kaldım diye bağırıyor farı göstergeyi güzel bir konbine olsaymış çok daha güzel olurmuş + ön lastik çamurluk şart normalde yetmezken hiç olmaması daha beter hem motor kısmı yamur çamur üst baş beter olur kuru hava motorumu yaptınız güzel bir çamurlukta yaptınızmı çiçek şahsi fikrim :P

Beğenmemene sevindim :P

Scrambler yada street tracker olarak google amcada aratırsan, genel itibari ile küçük gösterge ve küçük far kullanılır projelerin büyük çoğunda.
Ben beğendim :)

acestor
10 Eylül 2016, 19:14
Elinize sağlık, harika olmuş :)

meto34
16 Eylül 2016, 02:07
Güzel olmuş :cat: Bir adet ucuz tavsiye mat renk yuvarlak ayna daha güzel olur, bence bi dene :)

Lucas
21 Eylül 2017, 16:05
Konuyu hortlatayım.
Tanıdık oto boyacı yoksa bu sefer de arabaya girişiyorum yakında.
Varmı zımpara için yardıma gelicek olan ? :)

serconline
15 Kasım 2017, 16:50
Elinize sağlık güzel olmuş