PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : WD-40'la Zincir Yağlanır mı?

Sayfa : 1 [2]

Gökhan_Aygün
09 Ekim 2020, 14:24
Likit yağlayıcılar için 200 km lik bir periyot bence çok uzun , hele kışın yada otobanda yüksek süratli kullanımda zincirin bakla aralarında hiç yağ kalmaz , ister wd40 kullan istersen motor yağı likit yağlar için mesafe 50 ila max 100 km dir..

birde wd40 daki ısrar yada merak neden anlamadım :) mesela 404 ün çok daha uygun fiyatlı sıvı gresi var piyasada , hem daha kalıcı hemde daha iyi yağlayıcı olabilir , kendim karşılaştırma şeklinde deneyip uzun süre test etmedim ama 404 den memnunum.

WD40 konusunda ısrar etmiyorum, sadece " yağlanmaz " algısını tam olarak kırabildiysek, bunu teyit etmek istiyorum.

Benim zincir yağı tercihim Ipone Road zaten, o olmasa da çıkma yağ sürerim .. diğer zincir yağlarını beğenmiyorum.

Nikkfurie
09 Ekim 2020, 14:27
WD40 konusunda ısrar etmiyorum, sadece " yağlanmaz " algısını tam olarak kırabildiysek, bunu teyit etmek istiyorum.

Benim zincir yağı tercihim Ipone Road zaten, o olmasa da çıkma yağ sürerim .. diğer zincir yağlarını beğenmiyorum.

Israr eden kişi olarak seni işaret etmedim ama senden alıntıladığım için öyle görünmüş evet :D

genel olarak arada wd40 ile zincir mevzusu açanlara yazdım..