PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : başlangıç için bu motor uygunmu bionik

rasimkeles
26 Ekim 2015, 22:20
başlangıç için hemde okula gitmek için bu motoru almayı düşünüyorum otomatik vites bi sıkıntı yaratırmı bana 1.70 boy var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mobylette-ruhsatli-kazasizdir-238841783/detay

Levent
26 Ekim 2015, 22:25
Yaratırsa çöpe atarsın,, dert ettiğin şeye bak. :)

rasimkeles
26 Ekim 2015, 22:29
öğrenciyiz abi :D o kadar kolay deil bizim için çöpe atmak :)

Levent
26 Ekim 2015, 22:33
öğrenciyiz abi :D o kadar kolay deil bizim için çöpe atmak :)

Güzel kardeşim, anlıyorum halini vaktini durumunu, biz de o yollardan geçtik nihayetinde. Fakat şimdi bahsetmiş olduğun motosikletin sayfasını aç bir daha bak bakalım.. Sana ne kadar hizmet verebilir ? 1 Sene kullansan, Günlüğü 1.65 TL eder.. Bu süre zarfında bir kumbaraya 2 TL atsan, motosikletin öldüğünde verdiğin paradan daha fazlası cebinde kalır. Öğrenciyiz diyorsun matematiği bana yaptırıyorsun yahu oldu mu şimdi.

rasimkeles
26 Ekim 2015, 22:36
Güzel kardeşim, anlıyorum halini vaktini durumunu, biz de o yollardan geçtik nihayetinde. Fakat şimdi bahsetmiş olduğun motosikletin sayfasını aç bir daha bak bakalım.. Sana ne kadar hizmet verebilir ? 1 Sene kullansan, Günlüğü 1.65 TL eder.. Bu süre zarfında bir kumbaraya 2 TL atsan, motosikletin öldüğünde verdiğin paradan daha fazlası cebinde kalır. Öğrenciyiz diyorsun matematiği bana yaptırıyorsun yahu oldu mu şimdi.

anladım abi :) peki mootor hakkında görüşün ne öğrenme için uygunmu

Levent
26 Ekim 2015, 22:41
Vallahi fiyata göre süper.. Gidiyorsa sorun yok, zaten yakmazda bu işesen gider yani. Bu gün adam gibi bir bisiklet 1.000 TL'den fazla.. Daha ne denir ki..

Ezio41
26 Ekim 2015, 22:48
Biraz daha paranı biriktir , ybr 125 almaya çalış . Onunla çok daha rahat öğrenirsin. Hem bionik ile gidemeyeceğin yerlere bile gidersin rahat rahat . :)

rasimkeles
26 Ekim 2015, 22:48
fiyatı ve otomatık olması dikkatıımı çekti yarın gidip bakıcaz begenirsek alacam
saolasın bilgi için