PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir kardeşimizi daha kaybettik...

Sayfa : 1 2 3 [4]

Yanagisawa
11 Eylül 2015, 02:08
Bir evlat babası olarak konuşuyorum
Nekadar hatalıda olsalar çocuk baştan aşşağı yanlış eğitilmiş veya baba parasını gücünün verdiği şımarığıda olsa onların evlatları gitti,eminimki kendilerince en doğru olanı yaptılar çocukları için onu doğru yetiştirebilmek için ama bişeyleri hep atlamışlar farkında olmadan çocuğun çevresi,arkadaşları çocuklarının nerede neler yaptığı konusunda anne ve babalık görevlerini yerine getirememişler o slihı eline babası tutturmadı ya yada öyle ortamlara onlar göndermedi ya ama bu belkide dikkat bile etmedikleri yanlışlarını yavrularıyla birlikte çok ağır bir veballe ödediler,yaşadıkları acıyı evlat acısını allah kimseye göstermesin.
İyisinle.,kötüsünle,doğrusu ve yanlışıyla bir fidan soldu bir aile dirliğini ve birliğini kaybetti,gencecik bir fidana allahtan rahmet geride kalanlara sabırlar dilerim.

demirkan
11 Eylül 2015, 08:29
mekanın cennet olsun...

ozrace
11 Eylül 2015, 08:45
Allah rahmet eylesin,bu saat den sonra ne desek boş olan olmuş...

mozgur
11 Eylül 2015, 08:50
Soysuz insanlar bunlar,yaparlar.Ailesi olmayan,sevdiği insan olmayan kişi vicdansız olur.Ailelerinin suçu,bunlara vicdanlı olmayı öğretmemişler ne yazık ki.Ölen bir çocuğa sevinecek kadar alçak,ölen bir çocuğun arkasından konuşacak kadar çürümüş bunlar.

Hadi yazmayayım yazmayayım dedim de, şöyle bir baktım forumdaki genel geçer mesaj kalitene de sen ne karaktersizmişsin be birader... Dışarda görsen el etek öpeceğin tanımadığın insanlara burada salak salak konuşuyorsun. Hadi bir defol git de abiler konuşsun burada. Biraz büyü yine gelirsin.

Bir evlat babası olarak konuşuyorum
Nekadar hatalıda olsalar çocuk baştan aşşağı yanlış eğitilmiş veya baba parasını gücünün verdiği şımarığıda olsa onların evlatları gitti,eminimki kendilerince en doğru olanı yaptılar çocukları için onu doğru yetiştirebilmek için ama bişeyleri hep atlamışlar farkında olmadan çocuğun çevresi,arkadaşları çocuklarının nerede neler yaptığı konusunda anne ve babalık görevlerini yerine getirememişler o slihı eline babası tutturmadı ya yada öyle ortamlara onlar göndermedi ya ama bu belkide dikkat bile etmedikleri yanlışlarını yavrularıyla birlikte çok ağır bir veballe ödediler,yaşadıkları acıyı evlat acısını allah kimseye göstermesin.
İyisinle.,kötüsünle,doğrusu ve yanlışıyla bir fidan soldu bir aile dirliğini ve birliğini kaybetti,gencecik bir fidana allahtan rahmet geride kalanlara sabırlar dilerim.

Evlat acısı başka birşeydir de ya bu adam elindeki bu silahla senin çocuğunu vursaydı? Veya o sona dayanmış ibre ile senin çocuğuna çarpsaydı? Yine böyle tüm samimiyetinle(!) yazabilecekmiydiniz?

Bu mantıkla siz beyefendi ölen teröriste de Allah rahmet eylesin dersiniz. Ana kuzusu ya o da?

Alper_tim
11 Eylül 2015, 09:45
konu amacına ulaşmıştır