Orijinalini görmek için tıklayınız : HaLiLSeFaKöY adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı
administrator
19 Ağustos 2015, 01:20
HaLiLSeFaKöY adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! DadaşSefaköy (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=118294) ve HaLiLSeFaKöY (http://www.motosiklet.net/forum/member.php?u=77499) aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
Tequ
19 Ağustos 2015, 09:55
Abi biriniz sunu bi banlasın artık.Adam gunluk uyelik alıyor ya :P
HalilSefaköy
19 Ağustos 2015, 13:59
Abi biriniz sunu bi banlasın artık.Adam gunluk uyelik alıyor ya :P
Eski hesabımın şifresini buldum hepsi bu. 2010 da açtığım hesaba mı günlük üyelik alıyor diyorsun enteresan... Çok lüzumluysa diğer hesap kapatılabilir.
Tequ
19 Ağustos 2015, 14:02
Eski hesabımın şifresini buldum hepsi bu. 2010 da açtığım hesaba mı günlük üyelik alıyor diyorsun enteresan... Çok lüzumluysa diğer hesap kapatılabilir.
Şirine de sifreni unuttugun icin aldıgın uyeliklerden biri sanırım
Şirine adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! HaLiLSeFaKöY ve Şirine aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
HaLiLSeFaKöY adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! DadaşSefaköy ve HaLiLSeFaKöY aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
DadaşSefaköy adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! HaLiLSeFaKöY ve Şirine ve DadaşSefaköy aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
HaLiLSeFaKöY adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! DevilStriker ve HaLiLSeFaKöY aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
DevilStriker adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! HaLiLSeFaKöY ve Şirine ve DevilStriker aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
Bunlar sadece gozume carpanlar.
HalilSefaköy
19 Ağustos 2015, 14:22
Şirine de sifreni unuttugun icin aldıgın uyeliklerden biri sanırım
Şirine adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! HaLiLSeFaKöY ve Şirine aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
HaLiLSeFaKöY adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! DadaşSefaköy ve HaLiLSeFaKöY aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
DadaşSefaköy adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! HaLiLSeFaKöY ve Şirine ve DadaşSefaköy aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
HaLiLSeFaKöY adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! DevilStriker ve HaLiLSeFaKöY aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
DevilStriker adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! HaLiLSeFaKöY ve Şirine ve DevilStriker aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!
Bunlar sadece gozume carpanlar.
Bu durumdan haberdarız zaten ama elimizden bir şey gelmiyor. Aynı iş yerinde calısıyoruz. Gerekirse iki arkadaşın da telefonlarını yetkili arkadaşlara verebilirim. Ve farklı bir ip den bağlanma gibi bi şansımız yok. 11880de calısıyoruz ve burada yüzlerce bilgisayar var. O hesaplardan sadece DadaşSefaköy benim hesabım. Bunu bulunca artık ona gerek kalmadı. Yoksa fantezi olsun diye hesap açıp durmuyorum ben. Dün gece evimdeyken çıkış yapmak maksadıyla girmiş bulundum. 25 yaşında adamım benim öyle oyunla falan işim olmaz hocam. Mevzunun aslı budur;
Birden fazla bilgisayar aynı modeme ( switch -router) bağlı ve ağ kurulumu yapılırken “elle yapılandırma” yapılmadıysa ıp çakışması sorununa neden olur. (Unutmayın ıp çakışma sorunu birden fazla bilgisayar aynı ağa bağlıyken olur.Buradaki yüzlerce bilgisayara da elle yapılandırma yapmıyorlar.
Tequ
19 Ağustos 2015, 15:15
Bu durumdan haberdarız zaten ama elimizden bir şey gelmiyor. Aynı iş yerinde calısıyoruz. Gerekirse iki arkadaşın da telefonlarını yetkili arkadaşlara verebilirim. Ve farklı bir ip den bağlanma gibi bi şansımız yok. 11880de calısıyoruz ve burada yüzlerce bilgisayar var. O hesaplardan sadece DadaşSefaköy benim hesabım. Bunu bulunca artık ona gerek kalmadı. Yoksa fantezi olsun diye hesap açıp durmuyorum ben. Dün gece evimdeyken çıkış yapmak maksadıyla girmiş bulundum. 25 yaşında adamım benim öyle oyunla falan işim olmaz hocam. Mevzunun aslı budur;
Birden fazla bilgisayar aynı modeme ( switch -router) bağlı ve ağ kurulumu yapılırken “elle yapılandırma” yapılmadıysa ıp çakışması sorununa neden olur. (Unutmayın ıp çakışma sorunu birden fazla bilgisayar aynı ağa bağlıyken olur.Buradaki yüzlerce bilgisayara da elle yapılandırma yapmıyorlar.
Ip cakismasının hangi nedenlerden dolayı olusabildigi hakkında yeteri kadar bilgim var. Son zamanlarda trollerin artısı goz onune alınırsa yukarıda belirttigim kadar cok degisimin goze batabilecegi konusunda hak verirsin sanırım.
Tam bu satırları yazarken aklıma birsey takıldı girip bi goz atmak istedim guzel kardesim.
Şirine isimli kullanıcı (is arkadasim diye tabir ettigin) 12 Ağustos 2015, 01:09 da
Merhaba, başlıktaki gibi soru net.
Lütfen yamaha vs. önermeyin herkesin gücü kendisine yeter bizimki de bu.
Çin motorlarından önerisi olan olursa buyursun.
ben ikisi arasında kararsızım sizce ne alayım arkadaşlar
Araç ikinci el olacak ve
ilk kross motorum olacak 173/54kg.
seklinde bir konu acmıs.
Fakat 24 Temmuz 2015, 05:06 tarihinde ise
merhaba Cross motor aldım ama eski supersport kaskımı kullanmak istemiyorum.
Cross kask alıcam ama şehir içinde süreceğim için vizör olmasını istiyorum. Beğendiğim kaskı alsam vizör takılabilir mi hepsine? Yoksa sadece vizörlü olanlar ayrı mı bilgm yok cvplar içi şimdiden teşekkürler.
demis. Temmuzda kask tavsiyesi isterken cross motosiklet aldıgını belirtiyor. Ancak daha ileri bir tarihte ilk motor tavsiyesi olarak yeni baslik aciliyor. Ve bu kadar tutarsızlıgın uzerine gel de bana inan diyosun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Ve yine ilginctir ki profil resmine bakarak cross motorlara ilgin oldugunu soyleyebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
Dostum adın Şükrü olunca bu forumda kimse bu konularla ilgilenmiyor maalesef. Orada CrazyGirl yazsaydı bir ton cevap gelmişti şimdiye...
Ben de motosiklet önerisi istedim adamların umrunda olmadı. Sahibinden'e Kriterleri yazmakla iş bitmiyor. Her motosiklet bir değil. Tutan modelleri var. Kronik arızası motosikletler var. Benim sana tavsiyem (henüz motosiklet sahibi olmasam da ) Mondiallere bak. Sahibinden.com'da bir markada ne kadar ilan varsa o kadar az yedek parça sorunu olur. Ters orantı, bu benim fikrim. Şimdi arkadaşlar gelir derler sana ıyy mondial falan mı japon almıyorsan, alma daha iyi. Sen kulak asma onlara. Herkesin gücü yettiği kadar... Al bi mondial hatta ilk motorun olacaksa ikinci el al mutlaka. Boy- Kilo- ve istediğin motosiklet tipini yazarsan araştırdığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
Motosiklet tavsiyesi istedigin bir konu da goremedim.En azından bu kullanıcı adıyla :P
HalilSefaköy
19 Ağustos 2015, 15:24
Ip cakismasının hangi nedenlerden dolayı olusabildigi hakkında yeteri kadar bilgim var. Son zamanlarda trollerin artısı goz onune alınırsa yukarıda belirttigim kadar cok degisimin goze batabilecegi konusunda hak verirsin sanırım.
Tam bu satırları yazarken aklıma birsey takıldı girip bi goz atmak istedim guzel kardesim.
Şirine isimli kullanıcı (is arkadasim diye tabir ettigin) 12 Ağustos 2015, 01:09 da
seklinde bir konu acmıs.
Fakat 24 Temmuz 2015, 05:06 tarihinde ise
demis. Temmuzda kask tavsiyesi isterken cross motosiklet aldıgını belirtiyor. Ancak daha ileri bir tarihte ilk motor tavsiyesi olarak yeni baslik aciliyor. Ve bu kadar tutarsızlıgın uzerine gel de bana inan diyosun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Ve yine ilginctir ki profil resmine bakarak cross motorlara ilgin oldugunu soyleyebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
Motosiklet tavsiyesi istedigin bir konu da goremedim.En azından bu kullanıcı adıyla :P
Konu açmıştı ama içeriği hakkında bilgim bulunmuyordu. Çok sık girmiyorum ben. Girdiklerim de zaten ihlallerde :)
Bu arada kilosunda da yalan söylemiş 54 falan değil biraz daha ağırdır hanımefendi :) Cross sevdasını ona aşılayan ben oldum ama hevesi de içinde kaldı bu arada Mondialin 150lik bi scooterini aldı ailesi ve abisi vitesli istemedi. Daha önce bi motoru yoktu. ehliyeti de yok su an. Yeterince kızdım zaten. Konuşmaları eve gidince mutlaka yüklerim içinde şüphe kalmasın... Zaten motoru aldıktan sonra foruma da girmemiş hiç şimdi baktım.
HalilSefaköy
20 Ağustos 2015, 22:03
http://i62.tinypic.com/2uot3l3.jpg
İçim rahat etmedi fırsat bulunca hallettim mesajlar da burada. Lütfen artık saygısızca yorum yapılmasın tarafıma. Tequ sana değil sözüm bazı şahıslara. İyi forumlar.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO