PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KYMCO Dink 200i hakkında düşünceleriniz

c4gin
18 Ağustos 2015, 17:54
Merhaba arkadaşlar,

kymco dink 200i almayı düşünmekteyim bu scooter hem şehir içi hemde kısa yollu sehir dışı köye vs gidip gelmeye işimi görücektir diye düşünüyorum.

Bu hakkında ne düşünüyorsunuz onu alma bunu al da diyebilirsiniz

Spacy almayı düşündüm ancak arkadaki tek amortisör beni uzaklaştırıyor.

Pisman
18 Ağustos 2015, 18:25
1 yıl yaklaşık 10.000km kullandım
Kymco selefi sym lere göre amortisörleri daha serttir, bana göre daha sağlam olduğu için tercih ettim
şehir içi yaklaşık 4 lt uzun yolda 3,5 lt yakıyor, bir çok arladaşım daha az yaktırdığını iddia ediyor,ben genelde tapa gaz ve artçılı kullanıyordum :)
genel olarak kronik sorunu yok gibi, arıza ışığını bazen yakıyor çok yuklendiğinde falan, serviste düzelttirebiliyorsun, birde kavrama belli bir noktada iken ıslık gibi ses yapıyor, temizlettirdiğinde kesiliyor. bunlar kullanıma etki etmiyor. dink kullanan bir çok arkadaşımda aynı sorunlar varmış.
genel olarak ben tavsiye ederim. güç / ağırlık oranı, fiyat / performans bence iyi
memnun olduğum için dink 250 i ye geçtim

c4gin
20 Ağustos 2015, 00:28
Dink 200i ile ilgili olarak parça sıkıntısı yaşar mıyım acaba

Pisman
20 Ağustos 2015, 11:39
sarf malzemelerini bulmakta sorun yaşamazsınız, onun dışında zaten pek sıkıntı çıkarmıyor, dolayısıyla ben hiç yaşamadım 10.000 km boyunca

c4gin
20 Ağustos 2015, 19:40
Düşersek grenajını filan bulabilir miyiz,

Birde kymco servislerinin veya özel servislerin kymconun bu modeline yaklaşımı nasıldır?

Teşekkürler,