PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 haftaya motoru alıcam çok kararsızım yardım lütfen!!!

guness
12 Ağustos 2015, 19:10
Ardakaşlar sonunda ailemi ikna ettim ve moturu bir haftaya alıyoruz fakat hangi moturu? Ben daha buna karar veremedim aslında aklımda R25 vardı fakat bugün bi konuda yazılanları okudum başlangıç moturu olarak alınmamasını tavsiye etmiş birçok üye. Ben moturu günlük yaşamımda gezmek için falan kullanıcam. Arada da okula giderim o kadar.
Daha önce scooter kullandım ilk motorum demeyebiliriz :)
Ehliyetim var daha önce honda güvenli sürüş eğitimi almıştım.
Aklımdaki modeller:
Yamaha R25
Kawasaki 250sl
Ktm 200 Rc
İlk tercihim yamaha idi fakat yazılarda çok güçlü alet ilk motor olmaz vs yazmışlar. Kawasakidense Ktm'nin tipi vs bana daha hoş geldi.
Sizde yardımcı olun tecrübelerinizle akıl verin lütfen.:):):)

natila
12 Ağustos 2015, 19:21
Kawasaki. Ktm falan hikaye serrvis hondada al cbr bitane keyfine bak

A.Türker
12 Ağustos 2015, 19:22
Tabiki r25. Evet gaz tepkisi sert ama adamakıllı kullanırsan sıkıntı yok.

guness
12 Ağustos 2015, 19:53
Kawasaki. Ktm falan hikaye serrvis hondada al cbr bitane keyfine bak

honda pek düşünmüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

Tabiki r25. Evet gaz tepkisi sert ama adamakıllı kullanırsan sıkıntı yok.

abartıldığı kadar yok diyorsunuz yani?

spinachristi
12 Ağustos 2015, 19:54
ilk motor olarak aldım r25i. gücüyle alakalı büyük bi problemim olmadı.6500 km oldu şuan az bile gelio. tercih senin

shruikan
12 Ağustos 2015, 20:18
Piyasada sıfır R25 var mı? Kawasaki'nin servisten/distribütörden şikayet eden çok. KTM'nin bakım ve parça fiyatları pahalıymış.

KTM ile Kawasaki'de ABS opsiyonları var, Yamaha'da yok.

samet10
12 Ağustos 2015, 20:36
benim ilk motorum 1100 xx idi. 155 beygir.
gaz senin elinde. gaza gelmeden kullanacaksan kendine hakimsen al r25i. çok büyük farklar yok aralarında.