Orijinalini görmek için tıklayınız : HONDA PCX 125 GRENAJ
Ahmet Orhan
23 Temmuz 2015, 18:47
Ön sağ grenajı değiştirmek istiyorum, nasıl sökülüp takıldığını bilmiyorum bilgi veren olursa memnun olurum.
Ahmet Orhan KÖNİ
KARTAL-İSTANBUL
HONDA PCX 125
Samet Ağır
23 Temmuz 2015, 19:29
Abi ben komple soktum taktim ama sana buradan nasil anlatayim?
İstersen beraber sokup takalim,pendikteyim...
Ahmet Orhan
23 Temmuz 2015, 19:47
Benim zamanım müsait seninde zamanının müsait olduğunda gelirim. İlgine çok teşekkür ederim.
Samet Ağır
23 Temmuz 2015, 20:25
Ne demek abi. Lafimi olur?
Ben izindeyim,ne zaman istersen buyur,hallederiz...
Komsumda var pcx.. Bize ozendigi icin motorun yanindayken bizim gibi aragazi vermek isteyince yarim metre yuksekten ucarak motorla beraber once su kuyusu duvarina,sonrada evin kosesine girdi ve motor paramparcaydi..parca degistirmeden kaynakla toplamistim motoru...
Dedigim gibi simdi anlatmak mumkun olmaz ama ister bahcede ister kaynarcada yegenin atolyede degistiririz.kendisi de motorcudur,sohbet olur hem,istersen...
Sen zamani soyle uyarlariz...
Ahmet Orhan
23 Temmuz 2015, 22:02
Yarın akşam üzeri müsaitse gelirim, telefon ile görüşebiliriz tabii numaranı verirsen.
Samet Ağır
23 Temmuz 2015, 22:12
Kusura bakma abi.. Yemege dalinca unutmusum.
0 535 302 44 24
Pcx lerin grenajlari boyaya tamire degmeyecek kadar ucuz...ustelik hazir boyali satiliyor..
Ahmet Orhan
25 Temmuz 2015, 20:45
Samet Ağır kardeşimiz grenajı söktü kırığı tamir etti ve arabasının boyası ile boyadı. Tamir gördüğü hiç anlaşılmıyor orjinali gibi oldu. Resim çektim fakat yükleyemedim. Bu nezaketli ve görgülü dostumuza ne kadar teşekkür etsem azdır.
Samet Ağır
26 Temmuz 2015, 11:42
Rica ederim abi,ne demek??
Elimden gelen bişey olduktan sonra yaparım tabi...:cat:
bartonfink
22 Ağustos 2015, 15:26
Arkadaşlar bu konunun altına yazmak zorunda kaldım bende pcx 125 var grenaj modifiyesi yaptırmak istiyorum buna body mi diorlar açıkçası pek fikrim yok google da pcx modifications diye arattığımızda şahane modeller çıkıyor bu tarz modifiye yapacak bir yer var mıdır istanbulda bilginiz var mı?
Ramazan Can
22 Ağustos 2015, 15:47
Samet Ağır kardeşimiz grenajı söktü kırığı tamir etti ve arabasının boyası ile boyadı. Tamir gördüğü hiç anlaşılmıyor orjinali gibi oldu. Resim çektim fakat yükleyemedim. Bu nezaketli ve görgülü dostumuza ne kadar teşekkür etsem azdır.
samet abi bitanedir elinden geleni yapar...
biz pendikliler öyleyiz :d
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO