Orijinalini görmek için tıklayınız : KTM KTM RC 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Mazulama
13 Temmuz 2016, 09:08
Arkadaşlar Selamlar. Forumunuza ve motosiklet dünyasına yeni giriş yapan bir kardeşinizim. Motosiklet hayalim uzun zamandır vardı ve sanırım şu siralar biraz daha yakınım sonuca. 3-4 gun once spormoto kadikoy şubesine gittim. Amacim RC200 almak. Daha öncesinde hiç 2 tekerli bir tecrubem yok. Sadece birkac 100 metre skuter kullandım. Bilinçli bir kullanıcı olmayi hedefliyorum herşeyden önce. Yeni bir sürücü olarak RC200'den korkmalımıyım.
Boy:176
Kilo:73
Biraz tedirginim açıkcası ama o motora altımda bilincli bir şekilde hakim olmak istiyorum. Spormoto eğitimi alacağım ancak siz RC kullanıcıları arasında haftasonlari küçük egitimler verecek ve arkadas edinmek isteyenler varsa araniza katilmak isterim. Tekerleriniz düz bassın. Allah kaza bela vermesin.
reccepavcı
02 Ağustos 2016, 08:26
Selamun aleykum abilerim ve kardeşlerim
Cok ıstyerek ve severek aldıgım motorumu satmak durumundayım suan bazı nedenlerden dolayı ktm rc250 metzeller m5 ve aynası makyajlanmıs 2016 model motorumu satmak durumundayım cok severk aldıgım gun paylastıgım fotoraflarım hala durmakta oradan motora bakabılırsınız hala aynı ynılıkte durmakta suan kmsı yaklasık 300-310 kmde alma ısteyen dusunen bırı varsa egr aramızdan bu numaradan benle ırtıbata gecebılır 0533 624 30 98 Recep alıcak arkaasada sımdıden hayırlı olsun. hayırlı aksamlar rabbim cumlemızı kazdan beladan korusun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
arkadaslar mesaj nasıl sılınır bılmıyorum ama yukrıda yazdıgım karardan vazgectım sonucta zevk bızım sonuna kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Dedigim gibi nasil silinicegini bilmedigim icin yazim duruyo ama vazgectim. Alabildigim kadar zevk almaya bakocam motorumdan kizimdan 👊😉
Mexico
02 Ağustos 2016, 10:00
Selamun aleykum abilerim ve kardeşlerim
Cok ıstyerek ve severek aldıgım motorumu satmak durumundayım suan bazı nedenlerden dolayı ktm rc250 metzeller m5 ve aynası makyajlanmıs 2016 model motorumu satmak durumundayım cok severk aldıgım gun paylastıgım fotoraflarım hala durmakta oradan motora bakabılırsınız hala aynı ynılıkte durmakta suan kmsı yaklasık 300-310 kmde alma ısteyen dusunen bırı varsa egr aramızdan bu numaradan benle ırtıbata gecebılır 0533 624 30 98 Recep alıcak arkaasada sımdıden hayırlı olsun. hayırlı aksamlar rabbim cumlemızı kazdan beladan korusun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
arkadaslar mesaj nasıl sılınır bılmıyorum ama yukrıda yazdıgım karardan vazgectım sonucta zevk bızım sonuna kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Dedigim gibi nasil silinicegini bilmedigim icin yazim duruyo ama vazgectim. Alabildigim kadar zevk almaya bakocam motorumdan kizimdan 👊😉
Ne yaparsanız yapın kurt düştü bir kere içinize. Satmak istemenizin sebebi ciddi anlamda tecrübesizlik bence. Bir eğitim alım derim. Vazgeçtim desenizde şu an size uygun olmadığını düşünüyorsunuz. Bende ss makineleri şehir içi kullanışsız bulurum.
Biraz sabredin ve eğitim alın. En önemlisi motora artçısız binin.
Baris Yzc
04 Ağustos 2016, 15:24
Gençler motorumu z800 sugomi & ducati monster almak üzere satıyorum ilgilenen olursa malum sitede ilan, ilan numaram bu 316597379,
tiger egzoz + susturucu, branda, krom plakalık, mühürlü küçük plaka gibi ekstraları var, alıcısı pişman olmaz.
iyi forumlar
emre xt125
19 Ağustos 2016, 20:03
2017de ktm de yenileyecekmiş sanırım. malum kawa, suzuki, honda, yamaha yepyeni 250 cc ler gelecegi için. umarım agresif keskin hatlı cizgileri olan doğrudüsgün far ve kafa grenajına sahip bi şey çıkarırlar
bu motoru almayı düşünüyorum , ama 120 150 arası hızlanması nasıldır, kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi, top speed nedir. internette hep 390 var, yeni olduğu için heralde 250 ile ilgili pek bişi yok..
arkadaslar simdi ktm bayisinden geliom. bu motor stoklarda kalmamıs. 2017 de gelcekmis. bayide varsa vardır. yoksa bitmiştir. ..
ccc67
12 Eylül 2016, 03:09
Top speed olarak ne gördünüz acaba
divergent
12 Eylül 2016, 15:04
Bizde şuan iki arkadaş rc 250 almayı düşünüyoruz. Şuanda 250cc alınabilecek en mantıklı ss gibi görünüyor. Benim sormak istediğim arka çamurluğu bir honda yada yamaha gibi değil artçıya su çamur vs geliyo mu yoksa kuyruğun altına mı sıçrıyor.
whitedeamon
12 Eylül 2016, 15:24
Gelmiyor sorun olmuyor
vhpfb44
27 Eylül 2016, 17:12
Merhaba arkadaslar, suan R25 be RC250 arasinda gidip geliyorum, size sormak istediğim bir kac soru olucak, boyum 1.86 kilom 88 bu motor benim ebatima gore uygunmudur? Cogu kisi rahat edemezsin cok ufak diyor, tabi birde 2.el dezavantaji var R25e göre, abs olmasi lastiklerinin iyi olmasi RC250ye yakin durmami sagliyor ancak hem servis hem 2.el hem parca konusunda R25 daha mantikli duruyor, birde titresimin cok oldugunu soyleyenler var, bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa memnun olurum simdiden tesekkur ederim saygilar...
mccxcix
27 Eylül 2016, 17:48
Merhaba arkadaslar, suan R25 be RC250 arasinda gidip geliyorum, size sormak istediğim bir kac soru olucak, boyum 1.86 kilom 88 bu motor benim ebatima gore uygunmudur? Cogu kisi rahat edemezsin cok ufak diyor, tabi birde 2.el dezavantaji var R25e göre, abs olmasi lastiklerinin iyi olmasi RC250ye yakin durmami sagliyor ancak hem servis hem 2.el hem parca konusunda R25 daha mantikli duruyor, birde titresimin cok oldugunu soyleyenler var, bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa memnun olurum simdiden tesekkur ederim saygilar...
Merhaba oncelikle telefondan yaziyorum kusura bakma harfler vs icin, simdiden hayirli olsun, boyum 183 Duke 250 vardi kisa zaman once sattim, herkes altimda kucuk durdugunu soyluyordu ki haklilardi ama bana bi sıkıntısı olmadi, 186 cm icin sanirim evet kucuk kalir, RC 250 ile R25 kalite bakimindan kesinlikle cok farklilar, RC one geciyor kalite guven ve teknoloji konusunda, ama maalesef ikinci eli ve servis agi yetersiz, piyasa motoru ariyorsan R25, kalite ve guvenlik istiyorsan RC250, ama uzun sure binmem dersen yetmez dersen ikinci el bi R25 al biraz kullan gec baska bir cc ye...
vhpfb44
27 Eylül 2016, 22:49
Merhaba oncelikle telefondan yaziyorum kusura bakma harfler vs icin, simdiden hayirli olsun, boyum 183 Duke 250 vardi kisa zaman once sattim, herkes altimda kucuk durdugunu soyluyordu ki haklilardi ama bana bi sıkıntısı olmadi, 186 cm icin sanirim evet kucuk kalir, RC 250 ile R25 kalite bakimindan kesinlikle cok farklilar, RC one geciyor kalite guven ve teknoloji konusunda, ama maalesef ikinci eli ve servis agi yetersiz, piyasa motoru ariyorsan R25, kalite ve guvenlik istiyorsan RC250, ama uzun sure binmem dersen yetmez dersen ikinci el bi R25 al biraz kullan gec baska bir cc ye...
Cevabınız icin cok tesekkur ederim, tip olarak guvenlik olarak ktm gercekten gosuma gidiyor, R25 her yerde var ktm daha ozel ve kişisel bir motor gibi duruyor, benim kafamdaki 2 soru işareti bir fiziksel olarak bana ufak kalmasi ikinciside malum 2.el, servis ve yedek parca konusu, alicagim motoru en 2 sene kullanmak istiyorum kafam cok karisik gercekten motor secmek ve almak cok zor umarim kendim icin en dogru karari verebilirim tekrar tesekkur ederim size...
Ay4rc1
03 Ekim 2016, 12:24
Arkadaşlar 1000 km bakımından sonraki bakım kaç km de yaptırılıyor?
Yaptıran varsa ne kadar mal oldu acaba?
Bide egzos taktıran oldumu, egzos önerisi olan varmıdır?
Mimarca
20 Ekim 2016, 18:52
Arkadaşlar CC değişikliğinden dolayı motorumu satıyorum. İlgilenen arkadaşlar iletişim kurarlarsa mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışırım.. Eşe - dosya gidecek alettir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-sifir-ayarinda-hatasiz-kusursuz-abs-li-355197665/detay
yagizuys
06 Kasım 2016, 13:03
Arkadaşlar merhaba. Bende rc250 almayı düşünenlerdenim. Rc250 sahibi olan arkadaşlar
Yedek parça fiyatları
Servis ağı
Grenaj parçaları vs. İle ilgili bilgi verebilirmisiniz
omeraydin
06 Kasım 2016, 14:01
Arkadaşlar merhaba. Bende rc250 almayı düşünenlerdenim. Rc250 sahibi olan arkadaşlar
Yedek parça fiyatları
Servis ağı
Grenaj parçaları vs. İle ilgili bilgi verebilirmisiniz
Biraz geçmiş sayfaları okursanız tüm bilgilere hakim olabilirsiniz.
BatuGLR
11 Kasım 2016, 16:16
Öncelikle merhaba,
Nisan sonu-Mayıs başı 2017 gibi bir motor almayı düşünüyorum, henüz ehliyetim yok inşallah nisan sonu gibi belki biraz daha önce alıcam motor ehliyetini
Başlangıç motoru olarak düşünüyorum RC250 ABS'yi (sanırım abs'li abs'siz diye 2 modeli vardı, en azından ben öyle biliyorum)
Boyum 1.70 civarı 55 kilo minyon tipli üniversite için hazırlanan genç bir kardeşinizim :)
Sizce başlangıç için uygun bir motor mudur ? Birkaç saat olucak herhalde detaylı detaylı bütün sayfaları okudum konuyla alakalı. Motoru satan değiştiren birsürü abimiz de var sanırım.
Genç kardeşinize bir yardım edin, belki karar vermek için çok erken ama ufak ufak ekipman almak istiyorum.
henüz 6 ay kadar bir zaman var 2017'de ktm yeni bir RC250 çıkarıp 2015-16 RC250'den farkı olur mu bilemiyorum.
Tahminleriniz görüşleriniz önemli benim için
Şimdiden teşekkür ederim... :)
mccxcix
11 Kasım 2016, 17:16
Öncelikle merhaba,
Nisan sonu-Mayıs başı 2017 gibi bir motor almayı düşünüyorum, henüz ehliyetim yok inşallah nisan sonu gibi belki biraz daha önce alıcam motor ehliyetini
Başlangıç motoru olarak düşünüyorum RC250 ABS'yi (sanırım abs'li abs'siz diye 2 modeli vardı, en azından ben öyle biliyorum)
Boyum 1.70 civarı 55 kilo minyon tipli üniversite için hazırlanan genç bir kardeşinizim :)
Sizce başlangıç için uygun bir motor mudur ? Birkaç saat olucak herhalde detaylı detaylı bütün sayfaları okudum konuyla alakalı. Motoru satan değiştiren birsürü abimiz de var sanırım.
Genç kardeşinize bir yardım edin, belki karar vermek için çok erken ama ufak ufak ekipman almak istiyorum.
henüz 6 ay kadar bir zaman var 2017'de ktm yeni bir RC250 çıkarıp 2015-16 RC250'den farkı olur mu bilemiyorum.
Tahminleriniz görüşleriniz önemli benim için
Şimdiden teşekkür ederim... :)
Öncelikle şimdiden hayırlı uğurlu olsun, yaşın kaç bilmiyorum ama ehliyetim yok demişsin, benim yaklaşık 8 yıldır araba ehliyetim 1 senedir de motor ehliyetim mevcut, ancak trafik tecrübem arabadan dolayı baya var, yaşım da 26, kendimi bildiğim için direkt Duke 250 ile başladım ve eğitimimi de aldım, bu yüzden zorlanmadım, başlamak için uygun bir motosiklet bence hem abs vs var hem de lastikleri ve kalitesi çok iyi, gerekli eğitimlerini alır kendi limitlerini bilirsen kullanabilirsin... RC serisinin kasa değiştireceğine dair herhangi bir bilgi yok ki fuar da bitmek üzere şimdiye kadar duyumlar vs. çıkardı, kazasız belasız kardeşim.
BatuGLR
12 Kasım 2016, 09:20
Yaşım şuan 17, 2 nisan 1999 doğumluyum.
2 nisan 2017'de ehliyet almaya hak kazanıyorum diye biliyorum.
Bir de önümüzdeki yıl honda yeni bir model mi diyim artık ne diyim bir r daha ekliycemiş. CBR250RR. Tek R değil 2 R
Google'a felan yazarsanız görselleri felan çıkıyor.
Dediklerine göre 2 silindir opsiyonel ABS olucakmış.
Aklım bi yandan da onda kaldı. Kaydırmalı debriyaj felan var mı o 250RR'da bilmiyorum, öyle bir bilgi okumadım. RC250'yi çok beğeniyorum. Şekli şemali çok hoşuma gidiyor ya :)
Gençliğin verdiği azcık şekilli olsun isteği beni direkt RC250'ye çekti.
RC125'e felan baktım ama ABS'si yok bildiğim kadarıyla, açıkçası ABS'li olsun istiyorum çok acemiyim gerçekten motor konusunda. Heyecanlanıp ön frene basınca kayıp düşüp motoru kaskı çizdirmek istemiyorum.
Bildiğiniz düşük CC yada bunu alırsan bununla daha rahat başlarsın dediğiniz model varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
Öncelikle şimdiden hayırlı uğurlu olsun, yaşın kaç bilmiyorum ama ehliyetim yok demişsin, benim yaklaşık 8 yıldır araba ehliyetim 1 senedir de motor ehliyetim mevcut, ancak trafik tecrübem arabadan dolayı baya var, yaşım da 26, kendimi bildiğim için direkt Duke 250 ile başladım ve eğitimimi de aldım, bu yüzden zorlanmadım, başlamak için uygun bir motosiklet bence hem abs vs var hem de lastikleri ve kalitesi çok iyi, gerekli eğitimlerini alır kendi limitlerini bilirsen kullanabilirsin... RC serisinin kasa değiştireceğine dair herhangi bir bilgi yok ki fuar da bitmek üzere şimdiye kadar duyumlar vs. çıkardı, kazasız belasız kardeşim.
Çok teşekkür ederim öncelikle ilgilendiğiniz için.
Yaşım 17, 2 nisan 1999 doğumluyum yanlış bilmiyorsam 2 nisan 2017'den itirbaren ehliyet alabilirim.
Birde boyum konusunda endişheliyim. 170 civarı boyum var.
Acaba motoru tutmada yada ne biliyim motor üstünde herhangi bi şekilde boyumun dezavantaja dönüşeceği zamanlar yerler var mıdır ?
Forumdaki RC250'si olan abiler maşallah en az benden 9-10 cm uzun :) Benim boyum motorda sorun çıkarır mı ?
sercan12
12 Kasım 2016, 19:48
aramızda 1 yaş var öncelikle :) ben 2 hafta önce rc250 aldım boyunun sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ..abs konusundada bende yokuş inerken veya çıkarken arada ısınmadan mıdır bilmem tutuyo bırakıyor .. şekil konusundada bakmayan yok merak etme :D
mrkcn
12 Kasım 2016, 20:01
Beyler
Boyum 183 cm
Boy sorun olur mu ?
BatuGLR
12 Kasım 2016, 21:00
aramızda 1 yaş var öncelikle :) ben 2 hafta önce rc250 aldım boyunun sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ..abs konusundada bende yokuş inerken veya çıkarken arada ısınmadan mıdır bilmem tutuyo bırakıyor .. şekil konusundada bakmayan yok merak etme :D
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan inşallah :)
Ve teşekkür ederim :)
Birkaç sorum olucak, sadece merak ettiğimden ötürü
Sıfır mı aldın ? Ve kaça aldın acaba ?
Bir de motorun üstünde hangi lastikler var ?
Şimdiden teşekkür ederim :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Beyler
Boyum 183 cm
Boy sorun olur mu ?
Diğer sayfaları okudun mu bilmiyorum ama, yanlış hatırlamıyorsam 1.88 olan bi abi vardı sıkıntı olmuyor diyodu senin boyda da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Kendi boyumdan endişheliyim sadece :)
1.70 civarı bişeyim, üstüne binince ayaklar değer mi değmez mi diye hala düşünüyorum :)
Mete Han
13 Kasım 2016, 00:27
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan inşallah :)
Ve teşekkür ederim :)
Birkaç sorum olucak, sadece merak ettiğimden ötürü
Sıfır mı aldın ? Ve kaça aldın acaba ?
Bir de motorun üstünde hangi lastikler var ?
Şimdiden teşekkür ederim :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Diğer sayfaları okudun mu bilmiyorum ama, yanlış hatırlamıyorsam 1.88 olan bi abi vardı sıkıntı olmuyor diyodu senin boyda da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Kendi boyumdan endişheliyim sadece :)
1.70 civarı bişeyim, üstüne binince ayaklar değer mi değmez mi diye hala düşünüyorum :)
Fabrika çıkışı olarak Rosso 2 var diye biliyorum. Yanlışsam düzeltiverin :) Bu arada Duke de aklında bulunsun bence, hojdır :)
MeLaNq0Liq
13 Kasım 2016, 00:56
son yakıt tüketimlerinizi paylaşabilirmisiniz?
ve sanırım artık rosso 2 lerle gelmiyor bu motor . Metzeller ile geliyor. Metzeller nasıldır bilgisi olan varmı ?
BatuGLR
13 Kasım 2016, 13:46
ve sanırım artık rosso 2 lerle gelmiyor bu motor . Metzeller ile geliyor. Metzeller nasıldır bilgisi olan varmı ?
Aynen bende metzeller diye biliyorum. Şuan için metzeller. 2015'de rosso 2 idi.
Metzellere de fena değil diyorlar ama bende onların yalancısıyım :)
Mete Han
13 Kasım 2016, 15:32
Metzeller de iyidir hoştur güzeldir:)
mccxcix
13 Kasım 2016, 19:08
Metzeler M5 Sportec ile geliyor KTM'ler (2016 yılından itibaren), Rossolara göre daha sert hamurlu ve daha uzun ömürlü, yol tutuşu olsun fren performansı olsun gayet güzel.
MeLaNq0Liq
14 Kasım 2016, 18:45
Yakıt tüketimi konusunda cevap alamadım :)
Mete Han
14 Kasım 2016, 22:58
Yakıt tüketimi konusunda cevap alamadım :)
Duke 250 kullanıma göre 3-3.5 falan yakıyor o da en fazla. Bu da aşağı yukarı aynıdır çok değişiklik olacağını sanmıyorum .
Zagalog
07 Aralık 2016, 13:05
Arkadaşlar merhaba,
Dün RC250 aldım motoru 180 km de aldım fakat 1 yıl önce almış sahibi ve iş sebebi ile yurtduşına çıkınca kullanamımış. Anlayacağınız hala rodajda. Motoru aldım ve gelirken alt devirlerde (Mesela yüksek devirde debriyaja bastım devir düşerken, ya da vites attım alt devirde kavradı devir artarken) benzin deposunun oralardan belki benzin deposunun altından motor sesiyle beraber bir vızırtı sesi geliyor sanki plastik plastiğe değiyor titreşimden gibi. Çok canımı sıktı bu konu. Bir arkadaşım KTM lerde torktan dolayı kronik dedi fakat emin olmak istedim aynı sıkıntıyı yaşıyormusunuz? Ya da bunun sebebi ne olabilir?
Teşekkürler :pale:
*Heka
08 Aralık 2016, 01:08
2016 KTM RC 390 motosikletimi satıyorum,
0 KM, 24 Ay Garanti Süreci
Motosikleti bu hafta içerisinde teslim alacağım. Fiyata tescil masrafları da dahildir.
Tekrar RC 390 kullanmak istemiyorum.
Motosiklet hiç kullanılmamıştır, bayiden alıyormuş gibi, tek farkı tescil işlemleri yapılmış olacak. (Plaka ve Ruhsat Hazır)
Takas tekliflerinizi değerlendirebilirim.
MeLaNq0Liq
13 Aralık 2016, 00:03
2016 KTM RC 390 motosikletimi satıyorum,
0 KM, 24 Ay Garanti Süreci
Motosikleti bu hafta içerisinde teslim alacağım. Fiyata tescil masrafları da dahildir.
Tekrar RC 390 kullanmak istemiyorum.
Motosiklet hiç kullanılmamıştır, bayiden alıyormuş gibi, tek farkı tescil işlemleri yapılmış olacak. (Plaka ve Ruhsat Hazır)
Takas tekliflerinizi değerlendirebilirim.
Kusura bakmada hocam "Tekrar RC 390 kullanmak istemiyorum. " Demişsin sormazlarmı adama kullanmıcaksan neden aldın diye :) Hayır paranmı çok onu anlamadım hobi olsun diyemi aldın :)
burak burk
13 Aralık 2016, 00:37
Kusura bakmada hocam "Tekrar RC 390 kullanmak istemiyorum. " Demişsin sormazlarmı adama kullanmıcaksan neden aldın diye :) Hayır paranmı çok onu anlamadım hobi olsun diyemi aldın :)
bozulan motorun yerine yenisini verdiler hocam o yüzden satıyor.0 makina yani.
MeLaNq0Liq
13 Aralık 2016, 01:05
Sil butonu olmadığından özür diliyorum bilmeden yazmıştım.
Emron
20 Aralık 2016, 23:47
174 boy için ayakların yere tam basmama sorunu çıkartır mı r25'te ayaklarım tam değiyor ama bunun selesi bi kaç cm daha yüksek sanırım sizlerede bir sormak istedim.
Ayrıca bu ktm rc 250 nin neden sahibindende filan çok az ilanları var piyasası durgun mu çok?
Mazulama
22 Aralık 2016, 17:45
175 cm boyundayım RC200 de ayağımın yarısı yere değiyor ama kontrolde sorun yaşamıyorum. sen biraz zorlanabilirsin ama yapamazsın demiyorum :)
gogozh
12 Ocak 2017, 18:31
selam arkadaslar
yegenım de bır rc200 var motoruna koruma takozu aramıs fakat bulamamıs . oncekı motoruyla ( cbr125 ) cogunlukla grenaj uzerın de gittiği ıcın rc ye de takmak ıstemıs ama bulamamıs ben de dırek kullanıcılarına sorayım dedım . var mı yurdumuz da bunun satısı ıstanbul ıcı dırek gıdıp alabılırız yada ınternet uzerınden . yurtdışı sıtelerı olmazsa ıyı olur malum dövlet baba vergı olayını degıstırdı falan ugrasmayalım bu ısle .
tekerınıze tas degmesın arkadaslar .
Gorthaur
13 Ocak 2017, 09:13
RC serilerine koruma takozu takılmıyor diye biliyorum, gene de kullanıcıları da bir teyit etsin..
Gronax
13 Ocak 2017, 11:53
RC serilerine koruma takozu takılmıyor diye biliyorum, gene de kullanıcıları da bir teyit etsin..
Zamanında Ebay'de bir şeyler bulmuştum sanırım ben. Kontrol etmekte fayda var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
Bir şeyler buldum:
http://www.ebay.com/itm/KTM-RC-390-200-125-2014-2015-RD-Moto-Kit-Tamponi-paratelaio-SL01-Bianco-/221811712705?hash=item33a50222c1
http://www.ebay.com/itm/KTM-RC-390-200-125-2014-2015-RD-Moto-Kit-Tamponi-paratelaio-Nero-/371364568292?hash=item56770d9ce4
_WhoCareS_
29 Ocak 2017, 15:13
arkadaşlar merhaba,
mart ayında almayı planlıyorum rc 250.deneyimleriniz nelerdir acaba.tüm sayfaları okudum gerçi ama.parça konusunda sıkıntı yaşayan varmı serviste kaç günde temin edebiliyormusunuz mesela grenajı.parça fiyatlarıda çok uçuk ama tasarımı beni cezbetti.
Peyk74
09 Mart 2017, 08:39
arkadaşlar merhaba,
mart ayında almayı planlıyorum rc 250.deneyimleriniz nelerdir acaba.tüm sayfaları okudum gerçi ama.parça konusunda sıkıntı yaşayan varmı serviste kaç günde temin edebiliyormusunuz mesela grenajı.parça fiyatlarıda çok uçuk ama tasarımı beni cezbetti.
merhabalar kardeşim motoru aldıysan kendi sorularına cevap verirmisin bende almayı düşünüyorum malum birde titreşim var rahatsız ediyor mu
nautilus20
17 Nisan 2017, 20:52
Merhaba arkadaşlar bende mtorumu teslim aldım ve aranıza Denizli'den katıldım, bu ay sonu ehliyet sınavına gireceğim A sınıfı ehliyetimi aldıktan sonra inşallah yollara çıkacağım.
http://i.hizliresim.com/yEJbPa.jpg (http://hizliresim.com/yEJbPa)
Emron
17 Nisan 2017, 21:29
Merhaba arkadaşlar bende mtorumu teslim aldım ve aranıza Denizli'den katıldım, bu ay sonu ehliyet sınavına gireceğim A sınıfı ehliyetimi aldıktan sonra inşallah yollara çıkacağım.
http://i.hizliresim.com/yEJbPa.jpg (http://hizliresim.com/yEJbPa)
Hayırlı olsun hocam tekeriniz düz bassın motor çok hoşuma gidiyor benimde hayalim ama bütçe sıkıntısı :)
Mazulama
19 Haziran 2017, 14:03
Arkadaşlar merhaba,
Dün RC250 aldım motoru 180 km de aldım fakat 1 yıl önce almış sahibi ve iş sebebi ile yurtduşına çıkınca kullanamımış. Anlayacağınız hala rodajda. Motoru aldım ve gelirken alt devirlerde (Mesela yüksek devirde debriyaja bastım devir düşerken, ya da vites attım alt devirde kavradı devir artarken) benzin deposunun oralardan belki benzin deposunun altından motor sesiyle beraber bir vızırtı sesi geliyor sanki plastik plastiğe değiyor titreşimden gibi. Çok canımı sıktı bu konu. Bir arkadaşım KTM lerde torktan dolayı kronik dedi fakat emin olmak istedim aynı sıkıntıyı yaşıyormusunuz? Ya da bunun sebebi ne olabilir?
Teşekkürler :pale:
Aynı Vızıltı bende de var ve kafaya taktım iyice. anlatması da çok zor bir ses. kullanırken sürekli o sesi yakalamaya çalışıyorum bilinç altı olarak. dikkatim dağılıyor. 10.000 Bakımından çıktım, 1 hafta oldu ama o ses devam ediyor.
ahtand123
20 Haziran 2017, 10:42
13500 TL ye uygun az kullanılmış hasar kaydı olmayan rc 250 satmak isteyen varsa site içi ben talibim
MotoRR
30 Temmuz 2017, 11:40
RC 250 titreşimi nasıl o fiyata güzel donanımlar var abs falan aklım karıştı tam diyorum ktm alıyorum diye sonra titreşim aklıma geliyor geri japona yöneliyorum sizce titreşim o kadar fazla mı bir diğer soruda yeni çıkan gsx 250r mı r25 mi cbr 250 mi rc 250 mi teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
2017 Rc 250 satılmıyacakmış neden böyle bişey yaptılar anlamadım ::angry2::
RevLimiter
03 Eylül 2017, 19:57
Arkadaşlar hepinize selamlar. RC 250 için 1.73 boyum var bu boyla motoru kullanırken zorlanır mıyım? Altımda nasıl durur alet? Cevaplarsanız sevinirim.
Metebusa
05 Eylül 2017, 00:20
dostum selesi biraz yüksek 82 cm yanlış hatırlamıyorsam fakat en doğru cevabı motorun üstüne binip, denediğin zaman alacaksın.
Tecelik
14 Ekim 2017, 22:07
Selamlar, RC 250 arka sehpa için kaçlık vida/takoz gerekli? bir de bu motora ugun sehpa öneriniz var mıdır?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO