Orijinalini görmek için tıklayınız : ekipman-r25-tecrübe
tiginatilla
17 Temmuz 2015, 17:00
herkese önelikle hayırlı bayramlar ;
1)3000 km scooter tecrübem var ve r25 almaya karar aldım. 125 cc lik bir motorla işe giderken sorun yaşayacağımı düşündüm(anayollardan gideceğim için). Şimdi r 25 içinde başlangıç motoru değil diytenler oluncada yol haritamı biraz farklı çizdim. önce yamaha riding akademiden eğitim alıp sonra motoru almayı planlıyorum. motoru aldıktan sonrada hondada eğitim almayı düşündüm.Bu eğitimlerle r25 başlangıç için mantıklı mıdır?
2)ekipman olarak tekstil montum ve kaskım var(fullface). bunların dışında kamera ve bot almayı planlıyorum. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
otobeygir
17 Temmuz 2015, 17:43
herkese önelikle hayırlı bayramlar ;
1)3000 km scooter tecrübem var ve r25 almaya karar aldım. 125 cc lik bir motorla işe giderken sorun yaşayacağımı düşündüm(anayollardan gideceğim için). Şimdi r 25 içinde başlangıç motoru değil diytenler oluncada yol haritamı biraz farklı çizdim. önce yamaha riding akademiden eğitim alıp sonra motoru almayı planlıyorum. motoru aldıktan sonrada hondada eğitim almayı düşündüm.Bu eğitimlerle r25 başlangıç için mantıklı mıdır?
2)ekipman olarak tekstil montum ve kaskım var(fullface). bunların dışında kamera ve bot almayı planlıyorum. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
Eldiven ve kevlar tarzı bir pantolonu ihmal etme. Eğitimlerle pişeceğinize eminim. Fakat yaşınızı bilmiyorum fakat hiç bir zaman gaza gelip absürt hareketlerden uzak durursanız r25 güzel motor. Makina güçlü 190 yapabilen bir makina. Ekipman tam olsun. Kamera yerine lastik değişimini tercih ederdim ben olsam. Dikkatli sürüşler ve iyi bayramlar.
tiginatilla
17 Temmuz 2015, 17:51
teşekkürler .yaş 21 motora binince korkan bir insanım. korkupda zevk alan var mı benim gibi :D
shadowmaster
17 Temmuz 2015, 20:04
Korku adrenalin hormonunu tetikler o da keyif verir yumurta/tavuk misali :)
Eğitim kararların çok yerinde, kamerayı boşver, kaval kemiği korumalı uzun bot, CE korumalı pantolon ve CE korumalı eldiven al ... Tekstil montunun omuz, dirsek, sırt koruması olduğunu varsayıyorum :)
buraxdj
08 Eylül 2015, 22:33
Scooter dan sonra R25 seni zorlar , r125 yada cbr 125 lere bak , vitesli ile pratiğini geliştir . 3000 km deneyim gerçekten çok az.
A.Türker
08 Eylül 2015, 23:02
R25 zorlarsa r125e binemez. Ana yollardan gideceğim demiş ve anayollarda kim ne derse desin 125 gitmiyor ani hızlanma diye birşey yok zira. Başka markanın 250ccsini al r25e hâkim olamayacağını düşünüyorsan.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO