Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'a Geliyorum Ekipmanlar İçin Mağaza Tavsiyesi Lütfen
Mimarca
08 Temmuz 2015, 11:37
Arkadaşlar Merhaba,
Cuma günü iş için İstanbul'a geliyorum. Yakın zamanda motosiklet eğitimimi ve ehliyetimi hallettim. Ekipmanlarımı deneyerek almak istiyorum. Şükrü saraç oğlu stadı arkasında mototaş'a uğramayı planlıyorum. Bunun haricinde çevrede yada uzakta olsa gitmeye değecek mağaza tavsiye ve fikirleriniz varsa yönlendirirseniz sevinirim. Gerekirse cumartesi gününü'de bu iş için ayırabilirim.
KASK + MONT + BOT almayı planlıyorum az çok alıcaklarım kafamda yer etti. Önerilere açığım..
MoKo777
08 Temmuz 2015, 11:42
Yine Şükrü Saraçoğluna yakın Hasanpaşa'da bir kaç motosiklet mağazası var oralara bakabilirsin.Avrupa yakasında da Feyizoğlu var Okmeydanı'nda oraya bakabilirsin.
Feyizoğlundan alışveriş yaptım tavsiye ederim.
2move
08 Temmuz 2015, 11:44
Feyizogluna git. Hasanpasada outlet magazalara bak bazen indirim olur ama dikkat et bindirimden indirime aldanma
atillatopal9
08 Temmuz 2015, 11:44
Hasanpaşada istediğin herşeyi bulabilirsin. hatta gelmişken, motor bile alabilirsin :)
Mimarca
08 Temmuz 2015, 11:55
Teşekkürler arkadaşlar hasanpaşa'da tam olarak nereye gitmeliyim cadde - sokak varmıdır birşeyler?
Birde feyizoglu'da beşiktaş - taksim taraflarından en kolay nasıl ulaşabilirim - toplu taşıma yada taksiyle çokmu uzak olur bilgilendirirmisiniz?
maydin02
08 Temmuz 2015, 11:59
takipteyim bende İstanbul'a geldim. vaktim varken motosiklet mağazalarını gezmek istiyorum. nereleri gezeyim metro ile ulaşım nerelere kolay?
Levent
08 Temmuz 2015, 12:05
Fenerbahçe ve Hasanpaşada herşey mevcut. Feyizoğlunun çeşidi şu sıra kırık gibi geliyor bana.. Hasanpaşada AlpineStars bulabilirsin, motomax'de de dainese..
Marka tercihini söylersen ona göre yardımcı olmaya çalışırız.
MimTolga
08 Temmuz 2015, 12:08
Kask alırken, iç pedleri kaldırıp altında yazan üretim tarihine mutlaka dikkat edin. Bayat kask almayın. Motosiklet botunda ilk giydiğinizde ayağınızı sıkar gibi olur, ayak zor girer ama zamanla alışırsınız. Mont yazlık ve kışlık olarak almalısınız. 4 mevsim diye bir olay yok, yazın çok terlersiniz. Eldiven de almayı unutmayın. Güzel bilek korumalı deri bir eldiven tavsiye ederim. Bütçe bilgisi olmadığı için marka model tavsiyesinde bulunamıyorum.
Mimarca
08 Temmuz 2015, 12:29
Teşekkürler meslektaşım ilgin için :) Bir mimarın takılabileceği bütün detayları özet geçmişin :) Eldiven alıcağım kesinlikle + dizlikte düşünüyorum.. Motor olarak kawasaki z250sl düşünüyorum. Bütçe olarakta 2500 - 3000 TLyi gözden çıkardım artısıda olabilir belki .. Sonuçta iyi ekipman alalım bir kere alalım diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
Fenerbahçe ve Hasanpaşada herşey mevcut. Feyizoğlunun çeşidi şu sıra kırık gibi geliyor bana.. Hasanpaşada AlpineStars bulabilirsin, motomax'de de dainese..
Marka tercihini söylersen ona göre yardımcı olmaya çalışırız.
Hocam mont konusunda dainese internet baktığım modelleri güzel ve kaliteli duruyorlar.
Kask konusunda shoei düşünüyorum shoei gt air ile NXR arasında kaldım.. ama fiyat performans konusunda alternatif önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim...
Çok tazeyim daha bu konuda :)
Levent
08 Temmuz 2015, 12:42
Hocam mont konusunda dainese internet baktığım modelleri güzel ve kaliteli duruyorlar.
Kask konusunda shoei düşünüyorum shoei gt air ile NXR arasında kaldım.. ama fiyat performans konusunda alternatif önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim...
Çok tazeyim daha bu konuda :)
Bende GT air ve Dainese deri ceket kullanıyorum, GT Air konfor olarak güzel, ses tabi her kaskta olduğu gibi 100'den sonra var, tavsiye ederim. Ben memnunum, dainese ceketler konusunda zaten yoruma gerek yok.
http://i.hizliresim.com/EYXDXn.png
Eldiven olarak yine DAINESE GUANTO DRUIDS ST kullanıyorum, oldukça memnunum, derisi cok güzel, kolay yıpranmıyor ve hareket kabiliyeti oldukça yüksek. Buna da göz atmanızı önerebilirim.
http://store.ducatilodi.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/1098_130_4.jpg
Mengu16
08 Temmuz 2015, 12:43
Teşekkürler arkadaşlar hasanpaşa'da tam olarak nereye gitmeliyim cadde - sokak varmıdır birşeyler?
Birde feyizoglu'da beşiktaş - taksim taraflarından en kolay nasıl ulaşabilirim - toplu taşıma yada taksiyle çokmu uzak olur bilgilendirirmisiniz?
Ben beşiktaştan feyizoğlu'nun oralara yürüdüm bikaç kere :cherry: Toplu taşımayı 10km'ye kadar mesafelerde gereksiz buluyorum. Beşiktaş-Nişantaşı-Şişli-Çağlayan-Perpa rotasından gidiliyo en kolay. Perpa'yı geçince 500 metre ilerde solda feyizoğlu.
scooboy
08 Temmuz 2015, 12:44
Kardeş Kadıköy evlendirme dairesinnin karşısına gir. Paralel 3 sokak boyunca Motor malzemesi satan dükkanları göreceksin.
Fenerbahçe stadının ordaki mağazalara gitmene bile gerek kalmayabilir.(Özel bir marka aramıyorsan)
Hasanpaşa daha hesaplıdır.(Çoğu Marka var zaten) İndirimi boldur. Fenerbahçe biraz daha elit kalıyor hasanpaşanın yanında.
http://www.e-sehir.com/turkiye-haritasi/istanbul-kadikoy-hasanpasa-mahallesi-haritasi.html
zaferce
08 Temmuz 2015, 12:47
Hasanpaşa'da MotoPlus (Heingericke, Bell) ve Motomax (Difi yağmurluk)
Kızıltoprakta MOtotaş (Dainese, Arai), Özen Motor (MotoAVM; Shoei, Revit, TCX bot) ve Mototal (Schuberth)
tubejh
08 Temmuz 2015, 13:08
Eldiven hudson deriden alabilirsin %100 deri üretim fiyat olarak uygun.
Ben held yazlık montunu aldım ama uzun yolda dondum resmen yine held Carbon fiber kaskını aldım hafif, başka nasıl dersen sadece hafif derim ilk kaskım oldu için karşılaştıramıyacağım.
Bot motomax dan aldım ama deri demelerine rağmen deri çıkmadı ( dikkat etmedim pek) ama hiç koku yapmadı. Puma bot da hem görünüş açısından hem de rahatlık konusunda baya iyi ama tuzlu. Bot internette araştır gore tex öneriliyor genelde.
Pantolon riderdenim önerebilirim. Benim çok param yok dersen motomax da pantolon, ceket, kask set 600 TL kask pek kaliteli değil.
Kullandığım veya inceledim ürünleri önerdim diyer markaları kullananlar yorum yapar böylece daha rahat karar verebilirsin.
Mimarca
08 Temmuz 2015, 13:22
Arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkürler.. şu an plan-program yapmak benim için çok kolaylaştı.. Mont olarak tekstil mi yada derimi almam konusunda çok kararsızım bu arada.. Ağırlıklı olarak Ankara'da şehir içi kullanacağım ayrıca daha yeni başladığım ve acemi sayıldığım için çok fazla şehir dışı açılabileceğim, bu model mont sizce nasıldır mont olarak yada önerdiğiniz başkaları varmı..
DAINESE G. AIR FRAZER TEX-PELLE CEKET (http://cdn4.n11.com.tr/a1/1024/66/48/00/66480080_341148799.jpg)
c4gin
08 Temmuz 2015, 14:09
motosella-motovento burada alpinestaras ürünleri bulabilirsin,
mont olarak alpinestars textil montları bence gayet başarılı ben andes kullanıyorum çok memnunum, eldiven olarak da alpinestarsın üst modelleri güzel mesela serça parmak kırılmasına karşın yüzük parmağı ile arada birleşim var gibi detayları hoş ama eldivenler çok tuzlu,
Kask olarak da shoei gt-air kullanıyorum, nxr da incelemişliğim var, Nxr gt-air den bir miktar daha hafif ancak %100uv korumalı güneşliği yok, güneşliği olan kasklar içinde gt-air tavsiye ederim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO