Orijinalini görmek için tıklayınız : 4.000 bütçeli başlangıç motosikleti tavsiyesi
HopeCool
04 Temmuz 2015, 03:04
Başlıktada açıkladığım gibi bana 100-150 cc arası güzel motosikletler önerebilir misiniz bütçem 4000 TL.Kaskımı felan aldım.Daha önceden baktığım motosikletlerde Mondial MH Drift 125,Yuki 150-9 gördüm ve çok hoşuma gitti.Zaten küçük bir ilçede yaşıyorum ve bu ilçede bayisi ve servisi olan tek yer Yuki ve Falcon.Amacım gösteriş değil fakat yinede motorun halk dilinde "köylü motoru" olarak görünmesini istemiyorum.Yardımcı olur musunuz ?
Usercom
04 Temmuz 2015, 03:08
150 MG Superboy X
FatihC
04 Temmuz 2015, 03:12
sıfır kilometre almayı düşünüyorsanız tek seçeneğiniz ilgili bayiye gidip ona göre karar vermek. 2. el düşünüyorsanız size sorun yaşatıp motordan soğutmayacak marka ve modeller almanızı tavsiye ederim. Salcano wolf, Yamaha ybr 125 veya Honda CBF150 öneririm. Bu modeller çok sıkıntı çıkarmayan ve 2. eli güçlü olan modellerdir.
HopeCool
04 Temmuz 2015, 03:34
150 MG Superboy X
Motosiklet güzel fakat tasarımı biraz hoşuma gitmedi.Bulunduğum yerdeki Yuki bayisinde yuki 150 g var onu almaya tercih ederim.Tasarımları aynı maksat servis yakın olsun diye.Teşekkürler.
Usercom
04 Temmuz 2015, 03:38
yuki 150 g fena durmuyormuş haklısınız Superboydan daha iyi görünüyor
yuki 150 g alternatifi olarak
kuba strike razore veya raven
HopeCool
04 Temmuz 2015, 03:46
sıfır kilometre almayı düşünüyorsanız tek seçeneğiniz ilgili bayiye gidip ona göre karar vermek. 2. el düşünüyorsanız size sorun yaşatıp motordan soğutmayacak marka ve modeller almanızı tavsiye ederim. Salcano wolf, Yamaha ybr 125 veya Honda CBF150 öneririm. Bu modeller çok sıkıntı çıkarmayan ve 2. eli güçlü olan modellerdir.
Yamaha YBR 125 malesef benim bütçeme uygun olmadığından es geçmek zorunda kaldım.Honda CBF 150 ve Salcano Wolf'ü düşüneceğim,teşekkürler.Öncelikle bulunduğum yerdeki Mondial bayisine gayet hevesli bir şekilde gittim.Fakat sahibi bir mobilyacı ve motosikletlerden anlamıyor.Nasıl bayi sorumlusu yaptılar anlamadım.Örnek motosiklet bile yoktu.Ve sinirle oradan çıktım.Daha sonra Yuki/Falcon bayisine gittim ve Yuki modelinin 150-9 modelini çok beğendim fakat fiyatı biraz fazla geldi.O motosikletle 2.el bir hayalimdeki motosiklet TVS Apache alabilirdim.Falcon modelinden ise 200'lük bir motoru çok sevdim ama kendimi henüz 200'lük sürmeye hazır hissetmediğimden o motordan uzaklaştım.Yuki gayet güzeldi fakat yinede siz motosikletcilere sormak daha bana mantıklı geldi.Desteklerinizi bekliyorum.
Edit:Honda CBF 150'yi de es geçmek zorundayım. :pale:
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------
yuki 150 g fena durmuyormuş haklısınız Superboydan daha iyi görünüyor
yuki 150 g alternatifi olarak
kuba strike razore veya raven
Hocam motorlar gayet güzel,fiyat olarak felan beğendim denilebilir tasarımdan biraz kırparsam bu motoru düşünebilirim.Listeye ekledim teşekkürler :)
Usercom
04 Temmuz 2015, 03:47
Motosiklet güzel fakat tasarımı biraz hoşuma gitmedi.Bulunduğum yerdeki Yuki bayisinde yuki 150 g var onu almaya tercih ederim.Tasarımları aynı maksat servis yakın olsun diye.Teşekkürler.
Falcon Sport 150 modeline baktınız mı?
falcon motor reklam filmi
http://m.youtube.com/watch?v=mdoLQEUFxuk
Asya motor reklam filmi
http://m.youtube.com/watch?v=M_8FVyZ-K48
Mondial reklam filmi
http://m.youtube.com/watch?v=eovPCjXvR-U
yazık honda ve yamaha motosikletleri robotlara yaptırırken biz hala"montajlama ağır sanayi çeliği motorlara"
gururumuz diyoruz
HopeCool
04 Temmuz 2015, 03:54
Falcon Sport 150 modeline baktınız mı?
falcon motor reklam filmi
http://m.youtube.com/watch?v=mdoLQEUFxuk
Asya motor reklam filmi
http://m.youtube.com/watch?v=M_8FVyZ-K48
Mondial reklam filmi
http://m.youtube.com/watch?v=eovPCjXvR-U
yazık honda ve yamaha motosikletleri robotlara yaptırırken biz hala"montajlama ağır sanayi çeliği motorlara"
gururumuz diyoruz
Malesef... Hocam dediğiniz reklamlara baktım gerçekten güzeller. Bu arada Falcon Sport 150 modeline baktım beğendim güzel fakat sizin önerdiğiniz Kuba Razore daha bi güzel gözüktü gözüme, özellikle turuncu olanı :) Tavsiyeniz için teşekkürler.Kuba'yı ilk sıraya yazıyorum bile.
Usercom
04 Temmuz 2015, 03:57
son önerim Hero Thriller
hero türkiye pazarında belki de en büyük çıkışı yapan marka
hero thriller reklamı
http://m.youtube.com/watch?v=wdHiY2v0NFc
Thriller olmazsa glamour
Hero çinli değil hintlidir yanlış hatırlmıyorsam yani bajaj ile aynı
HopeCool
04 Temmuz 2015, 03:59
son önerim Hero Thriller
hero türkiye pazarında belki de en büyük çıkışı yapan marka
hero thriller reklamı
http://m.youtube.com/watch?v=wdHiY2v0NFc
Teşekkürler önerileriniz için fakat son öneriyi listeye yazamadım sebebi ise bütçemi aşması.Yinede teşekkürler.
Usercom
04 Temmuz 2015, 04:01
bütçenizi söyleyin çok daha fazla seçenek getireyim
kuba cr1 mesela
HopeCool
04 Temmuz 2015, 04:03
bütçenizi söyleyin çok daha fazla seçenek getireyim
kuba cr1 mesela
Başlıkta belirttim hocam 4.000 TL bütçe fakat bütçemi şuan için biraz indirsem iyi olur 3500 felan gibi.Ruhsat,plaka,sigorta masraflarını hesaplamamıştım.
Usercom
04 Temmuz 2015, 04:09
haojue HJ 150
Kanuni gt 170
Kral motor 150 g (yukinin aynısı daha uygun fiyatlı)
Lifan LF 150
150 MCX Roadracer
kuba CR1
özür dilerim başlıkta yazıyormuş bütçeniz
HopeCool
04 Temmuz 2015, 04:23
haojue HJ 150
Kanuni gt 170
Kral motor 150 g (yukinin aynısı daha uygun fiyatlı)
Lifan LF 150
150 MCX Roadracer
kuba CR1
özür dilerim başlıkta yazıyormuş bütçeniz
Yok sorun değil özure gerek yok :) Motorlara bakmak isterdim fakat az önce bilgisayarı kapattım telefondanda biraz zor oluyor ben bunlara gündüz baksam daha iyi olacak önerileriniz için çok teşekkürler
Usercom
04 Temmuz 2015, 04:26
başlık taze kalırsa gündüz de öneriler gelecektir
acaba cross veya chopper tarzı motorları beğeniyor musunuz?
ona göre öneri alanı genişletilebilir
HopeCool
04 Temmuz 2015, 04:34
başlık taze kalırsa gündüz de öneriler gelecektir
acaba cross veya chopper tarzı motorları beğeniyor musunuz?
ona göre öneri alanı genişletilebilir
Malesef pek tarzım değil desem yerinde olur o tarzlar.
Gamelot
04 Temmuz 2015, 06:38
Honda cb125ace var bi araştır...
cann_er
04 Temmuz 2015, 09:19
4 bin liraya ben olsam iki seçeneğe bakardım hondanın ace 125 i ve mondial in mr150 vulture modeli marka olsun pek bi olayı olmasa da olur dersen honda nitekim ace de devir saati vites benzin gostergesi yok mondial olsun farketmez dersen vulture hakkında çok iyi yorumlar var 150 lik çok torklu ve tipi de şahane şahsen ben bile cbf alcam ama vulture de tipinden dolayı aklımın bi koşesinde fiyatları ace-3.950 vulture-3.750 idi 2015leri bana kalırsa bu ikisinden birini seç 4 bin az para değil yuki kral vs motorlara gore bunlar çok daha iyi bence.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
Bu arada bajaj boxer modeli var onu da unutmadan eklyim bnm de listemde olan bir motordur sen pek koy motoru gibi olmasın demişsin belki tipi hoşuna gitmeyebilir ama çok dayanıklı olduğunu soyleyenler var forumdaki başlığında bir arkadaş 12 bin km pizza taşıdım tık demedi yazmış bu modeli de es geçme derim. 3000 lira da sıfır fiyatı var.
huseyin1650
04 Temmuz 2015, 10:23
Honda cb 125 ace alıp böyle bi hata sakın yapma :) ben olsam biraz daha bekler çinli yerine bi japon alırım küçük bir fark ödeyerek :)
Tİme_shİft42
04 Temmuz 2015, 10:29
Çinliye yaklaşma toz olursun Alma pişman olursun .
HopeCool
04 Temmuz 2015, 13:59
4 bin liraya ben olsam iki seçeneğe bakardım hondanın ace 125 i ve mondial in mr150 vulture modeli marka olsun pek bi olayı olmasa da olur dersen honda nitekim ace de devir saati vites benzin gostergesi yok mondial olsun farketmez dersen vulture hakkında çok iyi yorumlar var 150 lik çok torklu ve tipi de şahane şahsen ben bile cbf alcam ama vulture de tipinden dolayı aklımın bi koşesinde fiyatları ace-3.950 vulture-3.750 idi 2015leri bana kalırsa bu ikisinden birini seç 4 bin az para değil yuki kral vs motorlara gore bunlar çok daha iyi bence.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
Bu arada bajaj boxer modeli var onu da unutmadan eklyim bnm de listemde olan bir motordur sen pek koy motoru gibi olmasın demişsin belki tipi hoşuna gitmeyebilir ama çok dayanıklı olduğunu soyleyenler var forumdaki başlığında bir arkadaş 12 bin km pizza taşıdım tık demedi yazmış bu modeli de es geçme derim. 3000 lira da sıfır fiyatı var.
Honda CB 125 Ace güzel fakat yorumlarına bakınca pek öyle olmadığını farkettim ve malesef listeye almadım.Ama mondial vulture listeye alındı.Tavsiyeniz için teşekkürler.Bajaj'a kesinlikle güvenirim fakat boxer modeli tasarımı pek hoş değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
Honda cb125ace var bi araştır...
Honda cb 125 ace alıp böyle bi hata sakın yapma :) ben olsam biraz daha bekler çinli yerine bi japon alırım küçük bir fark ödeyerek :)
Honda CB 125 Ace güzel bir model fakat hakkında hiç olumlu şeyler duymamıştım.Malesef onu listeme alamadım.Japon almayı isterdim fakat küçük fark değilde büyük fark ödemem gerekecek :) Şuan bütçem 4000 değil 3500'e düştü.Sigorta,ruhsat,plaka masraflarını unutmuştum.Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
Çinliye yaklaşma toz olursun Alma pişman olursun .
Malesef sonuçlar öyle fakat başlangıç motosikleti için Çin motosikletinin ideal olabileceğini düşündüm. (Motosikletden soğutmak dışında)Bunlarla en az 6-7 bin km yapıp daha sonra güzel bir japon modeline geçmeyi düşünüyorum.[COLOR="Silver"]
Keoma
04 Temmuz 2015, 14:00
Geleneksel cümleyi kimse kurmamış:
Az daha koy YBR al. :)
Usercom
04 Temmuz 2015, 14:01
Cg ve köylü motoru istemiyorum demiştiniz ama
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-1998-full-orijinal-hastasina-honda-cg-titan-219972345/detay
bu motor sorun çıkarırsa adresimi vereyim gelin dövün beni:queen:
başlangıç için gerçekten uygun süper bir motor
CGL ve RX 115 falan da var ama onlar tam köylü:cherry:
cann_er
04 Temmuz 2015, 14:01
En azından boxer almanızı şiddetle tavsiye ederim hem hint malı hemde çok dayanıklı butceniz 3500 ise kalan 500 ile ekipman top case falan alırsınız diye duşundum inş sizin için hayırlısı olur ama iyice araştırıp almak gerekir belirttiğiniz fiyat çerçevesinde en mantıklı motosiklet boxer daha sonra ds vulture ama mondial nekadar iyi olss da çin uretimi inş gonlunuze gore bir motosiklet bulursunuz.
HopeCool
04 Temmuz 2015, 14:02
Cg ve köylü motoru istemiyorum demiştiniz ama
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-1998-full-orijinal-hastasina-honda-cg-titan-219972345/detay
bu motor sorun çıkarırsa adresimi vereyim gelin dövün beni:queen:
başlangıç için gerçekten uygun süper bir motor
CGL ve RX 115 falan da var ama onlar tam köylü:cherry:
İlandakini malesef beğenemedim 1998 model :) Başlangıç alacağım için düşeceğim kalkacağım derken motosikletin yedek parçası bulunmaz diye eklemedim listeye :) Teşekkürler.
En azından boxer almanızı şiddetle tavsiye ederim hem hint malı hemde çok dayanıklı butceniz 3500 ise kalan 500 ile ekipman top case falan alırsınız diye duşundum inş sizin için hayırlısı olur ama iyice araştırıp almak gerekir belirttiğiniz fiyat çerçevesinde en mantıklı motosiklet boxer daha sonra ds vulture ama mondial nekadar iyi olss da çin uretimi inş gonlunuze gore bir motosiklet bulursunuz.
Aslında listemin sonları böyle japon modelleri eklesem iyi olur gibi.Bajaj Boxer ve Honda CB 125 E modellerini ekledim.
Baris Yzc
04 Temmuz 2015, 14:05
Bir suzuki kullanıcısı olarak şu japon diye lanse edilen hondanin cb 125 e ya da ace a hasta oluyorum, ulan bunlar ybr ve cbf in tirnagi olamaz motorlar . CB 125 e ya da honda ace alacağına bajaj boxer al , az daha koy ybr al, rks titanic 150 al ama hondanin 3. Dünya ülkelerine sattigi devir saatsiz benzinsiz bilmem nesiz motorları alma.
rollcycle
04 Temmuz 2015, 14:07
4 lira güzel bir para başlangıç için ya cbf 150 ya ybr 125 aksi takdirde başlamadan biten bir motosiklet işkencesine dönüşür bu hevesiniz .
HopeCool
04 Temmuz 2015, 14:12
4 lira güzel bir para başlangıç için ya cbf 150 ya ybr 125 aksi takdirde başlamadan biten bir motosiklet işkencesine dönüşür bu hevesiniz .
Bende öyle olacağını düşünüyorum ama sanki böyle çok kullanılan mondial 125 drift felan iyi olur gibi. YBR 125 bana pahalı geldi şuanlık için.Ama tamda istediğim motor tarzında.Onuda listemin son sıralarında ekledim.CBF 150 tasarım nedeniyle pek hoşuma gitmiyor o yüzden onu alamadım listeye,teşekkürler.
Bir suzuki kullanıcısı olarak şu japon diye lanse edilen hondanin cb 125 e ya da ace a hasta oluyorum, ulan bunlar ybr ve cbf in tirnagi olamaz motorlar . CB 125 e ya da honda ace alacağına bajaj boxer al , az daha koy ybr al, rks titanic 150 al ama hondanin 3. Dünya ülkelerine sattigi devir saatsiz benzinsiz bilmem nesiz motorları alma.
CB 125 E sadece bir japon diye listeye aldım yoksa almazdım,haklısınız devir saati bile yok.RKS Titanic modelini inceleyeceğim.
ömerky
04 Temmuz 2015, 14:22
Kardeşim bence liste miste oluşturma, ikinci el düzgün bütçene uygun bi ybr bul (eski kasa olursa bütçene daha rahat uydurursun) bulamazsan da kendini 300-500 daha sık rahat rahat yıllarca bin. Motoru almayla iş bitmiyoki servisi ustası önemli şeyler. Bajaj alsan servisi var mı sana yakın? Diğer çin markaları alsan başına iş açarlar mı, masraflarıyla birlikte bi senede alırken harcamadigini harcarmisin belli olmaz :) honda cb ye hiç bakma bile. Ama illa sıfır alcam diyosan benim dediklerimi at çöpe :)
HopeCool
04 Temmuz 2015, 14:34
Kardeşim bence liste miste oluşturma, ikinci el düzgün bütçene uygun bi ybr bul (eski kasa olursa bütçene daha rahat uydurursun) bulamazsan da kendini 300-500 daha sık rahat rahat yıllarca bin. Motoru almayla iş bitmiyoki servisi ustası önemli şeyler. Bajaj alsan servisi var mı sana yakın? Diğer çin markaları alsan başına iş açarlar mı, masraflarıyla birlikte bi senede alırken harcamadigini harcarmisin belli olmaz :) honda cb ye hiç bakma bile. Ama illa sıfır alcam diyosan benim dediklerimi at çöpe :)
Haklısınız gibi.Küçük bir yerde yaşadığım için servisi olanlar hep çin malı motorlar.Onlarda Yuki, Falcon, Mondial, Kuba...Bajaj'ın servisi bana hiç yakın değil mesela.CB 125 'ten bahsedecek olursam sanırım hiç bir motordan bu kadar soğumamıştım :) Önerileriniz için teşekkürler.Birazdan listemi paylaşıyım bir de öyle bakın :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
Listem bu şekilde :
Kuba Razore 100 (Turuncu rengi çok güzel,servisi ise Yuki haricinde diğerlerine göre daha yakın)
Yuki 150-9 (Bayi ve servis yakınlığı)
Yuki 150 G (Bayi ve servis yakınlığı)
Salcano Wolf 125
Mondial MH Drift 125
Yamaha YBR 125 (Hayalimdeki başlangıç motoru,2.el modellerine bakacağım)
Mondial MR 125 Vulture (Drift almayı tercih ederim)
RKS Titanic 150 (Gayet güzel fakat bütçemi biraz aşması kötü oldu,2.el modellerine bakacağım.)
Bajaj Boxer (Tasarımı biraz kötü)
Honda CB 125 E (Alabileceğim son motorlardan )
Tekrardan belirteyim bütçem 3500'e indi.Birazdan başlığı da düzelteceğim.Listeme TVS Apache RTR 150'yi de eklemeyi düşünüyorum.2.el olarak eski bir model alabilirim.Aslında şunu da söylemek gerekirse 150'lik motosikletlere biraz korkuyla bakıyorum.125 cc ve altı ile başlasam daha mı iyi olur ki ?
Edit: Başlığı düzeltemedim :)
cann_er
04 Temmuz 2015, 15:59
Servis konusunda şunu soylemek isterim zaten iyi marka sağlam bi model alırsanız bakımdan bakıma servise gidersiniz servisi yakın diye motor alınmaz servisi yakın diye alırsın garanti kapsamı dışı bu sorun der parayı bayılır gelirsin onemli olan motorun ve servisin hizmet kalitesi.
mücahit1
04 Temmuz 2015, 17:05
Başlıktada açıkladığım gibi bana 100-150 cc arası güzel motosikletler önerebilir misiniz bütçem 4000 TL.Kaskımı felan aldım.Daha önceden baktığım motosikletlerde Mondial MH Drift 125,Yuki 150-9 gördüm ve çok hoşuma gitti.Zaten küçük bir ilçede yaşıyorum ve bu ilçede bayisi ve servisi olan tek yer Yuki ve Falcon.Amacım gösteriş değil fakat yinede motorun halk dilinde "köylü motoru" olarak görünmesini istemiyorum.Yardımcı olur musunuz ?
ince kasa cbr 125 al basın agrimasin
HopeCool
04 Temmuz 2015, 18:29
ince kasa cbr 125 al basın agrimasin
Bütçem sadece 2005 modellerine yetiyor onlarda çok eski.Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
Servis konusunda şunu soylemek isterim zaten iyi marka sağlam bi model alırsanız bakımdan bakıma servise gidersiniz servisi yakın diye motor alınmaz servisi yakın diye alırsın garanti kapsamı dışı bu sorun der parayı bayılır gelirsin onemli olan motorun ve servisin hizmet kalitesi.
Sanırım haklısınız.Peki, listemdeki Yuki modellerine biraz daha göz atacağim.Görünüşe bakılırsa Kuba Razore 100 alacağım.Turuncu modeli çok dikkat çekiyor :) Servisi bilmiyorum ama bayiside 50 km uzağımda.Alır gelirim.Okuduğum bazı yorumlara göre Kuba, kendini kanitlamış, diğer çin motorlarına göre daha sağlam bir marka.
mücahit1
04 Temmuz 2015, 18:48
sende ucuz olsun yeni olsun diyosun ya Çinli alican yada Çinli
HopeCool
04 Temmuz 2015, 18:52
sende ucuz olsun yeni olsun diyosun ya Çinli alican yada Çinli
Eğer Japonsa yeni alamam 2.ellere bakacağım ama eğer çinli alırsam 2.el almak yerine sıfır almak daha mantıklı.Farketmez yani, Çinli alabilirim herhangi bir kısıtlama koymuyorum kendime,Zaten hem ucuz hem yeni onlar var.Sonuçta başlangıç motoru.Çin alsam nolucak ki ?.Küçük CC'li alırım dikkatli kullanır giderim. 1- 1,5 sene sonra da japona geçerim.Evet, var mı tavsiyesi olan ?
ömerky
04 Temmuz 2015, 19:22
Haklısınız gibi.Küçük bir yerde yaşadığım için servisi olanlar hep çin malı motorlar.Onlarda Yuki, Falcon, Mondial, Kuba...Bajaj'ın servisi bana hiç yakın değil mesela.CB 125 'ten bahsedecek olursam sanırım hiç bir motordan bu kadar soğumamıştım :) Önerileriniz için teşekkürler.Birazdan listemi paylaşıyım bir de öyle bakın :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------
Listem bu şekilde :
Kuba Razore 100 (Turuncu rengi çok güzel,servisi ise Yuki haricinde diğerlerine göre daha yakın)
Yuki 150-9 (Bayi ve servis yakınlığı)
Yuki 150 G (Bayi ve servis yakınlığı)
Salcano Wolf 125
Mondial MH Drift 125
Yamaha YBR 125 (Hayalimdeki başlangıç motoru,2.el modellerine bakacağım)
Mondial MR 125 Vulture (Drift almayı tercih ederim)
RKS Titanic 150 (Gayet güzel fakat bütçemi biraz aşması kötü oldu,2.el modellerine bakacağım.)
Bajaj Boxer (Tasarımı biraz kötü)
Honda CB 125 E (Alabileceğim son motorlardan )
Tekrardan belirteyim bütçem 3500'e indi.Birazdan başlığı da düzelteceğim.Listeme TVS Apache RTR 150'yi de eklemeyi düşünüyorum.2.el olarak eski bir model alabilirim.Aslında şunu da söylemek gerekirse 150'lik motosikletlere biraz korkuyla bakıyorum.125 cc ve altı ile başlasam daha mı iyi olur ki ?
Edit: Başlığı düzeltemedim :)
Sen bu listenin içinden çıkarsan ondan bi tane de ben aliyim bari :)) Ben de bi apache kullanıcısiyim ama yedek parça ve servis konusunda ankara merkezde olmama rağmen sıkıntı yaşıyorum. Ama apache alınır ama bi ybr den de özellikle eski kasasının bi farkı yok, lastik ebatlari bile sorun hatta apache nin. Ama 2013 üzeri dersen görünüş olsun elektronik gösterge olsun farklı tabi, ona da senin bütçe yetmez. Ama dediğim gibi ybr alcan kafan ağrımadan bincen. Tabi servis falan çok çok da önemli değil ama etkili bi faktör sonuçta, ama yazdığın modeller de sıfır olarak alınabilir. Bence sıfır çin malı mı yoksa ikinci el ybr mi diye bi düşün sen listeden önce :)
JuxtaCrucem
04 Temmuz 2015, 19:25
Vulture uygun olabilir hocam..
HopeCool
04 Temmuz 2015, 21:11
Sen bu listenin içinden çıkarsan ondan bi tane de ben aliyim bari :)) Ben de bi apache kullanıcısiyim ama yedek parça ve servis konusunda ankara merkezde olmama rağmen sıkıntı yaşıyorum. Ama apache alınır ama bi ybr den de özellikle eski kasasının bi farkı yok, lastik ebatlari bile sorun hatta apache nin. Ama 2013 üzeri dersen görünüş olsun elektronik gösterge olsun farklı tabi, ona da senin bütçe yetmez. Ama dediğim gibi ybr alcan kafan ağrımadan bincen. Tabi servis falan çok çok da önemli değil ama etkili bi faktör sonuçta, ama yazdığın modeller de sıfır olarak alınabilir. Bence sıfır çin malı mı yoksa ikinci el ybr mi diye bi düşün sen listeden önce :)
Apache RTR gerçektende bana pahalıya patlıyacak malesef.YBR gerçekten çok iyi ama ikinci elleri yine pahalı :) Ucuz olanlarda en az 10.000 km yapilmiş.O kadar kilometrede başlangıc motoru icin o motosiklet ölmüstür benim gözümde.Motordan çok çizik görürüm.Sıfır çin malı almak daha çok yatkın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Vulture uygun olabilir hocam..
125 MH Drift modelini Vulture modeline tercih ederim daha kücük cc olmasından dolayı.Ama yinede teşekkürler tavsiyeniz için.
plectrum
07 Eylül 2015, 00:25
bajaj bak, haojue bak cınlılere bulaşma
eren3736
14 Eylül 2015, 13:41
10.000 km yapmış ybr nasıl ölmüş oluyor ben anlamadım:pr:
ayrıca benim bütçemde seninki kadar ybr bakıyorum ve o paraya 50.000 km den aşağı bulunmuyor 30.000 km görsem alacam hemen :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO