Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarzımı bulamıyorum. Neyim ben??
Ranch sos
23 Haziran 2015, 01:08
Merhaba arkadaşlar,
şu an çok zor durumdayım. Sanki küçücük bir küpün içine atmışlar beni çıkmaya çalışıyorum. Belki bilenler bilir şü an eğitim alma sürecindeyim ve etrafa duyarlı aklı başında bir demir at kovboyu olmaya çalışıyorum. Fakat şimdiden kafamı kurcalayan öyle sorular var ki.. belki değerli yorumlarınızla bu içinden çıkılmaz durumdan biraz olsun sıyrılırım..
evet, başlıktan da görebileceğiniz üzere tarzımı bulmakta zorluk çekiyorum. Neyim ben? Neyden hoşlanırım? Hangi motor daha güzel? Hangisi beni mutlu eder?
böyle dere tepe gezeyim, geze geze asfaltın anasını ağlatayım(hızdan bahsetmiyorum) kilometreler altında aksın gitsin. Motor beni yeni ufuklara çıkarsın. Fotoğraflar çekeyim, çadır kurayım(doğada) yeşil mavi oh ne güzel. Şehiriçinde de alengirli olsun ama Yakışıklı olsun. Insanlar bakınca "vayyy bee ben de motorcu olmak istiyorum!!!" Desin. Kızlar yaldır yaldır gözleriyle yiyip bitirsin motoru.
-ducati monster 696
-kawasaki kle 650 versys
yahu birader ben şimdi heybetli bir adamım (199cm 100kg) bu ducati baya bi alçak duruyor. Ben buna binince fiat 500 e binmiş dwayne johnson gibi mi dururum? Bu kawasaki dostumuz da çok yavan mı gelir bana?
neciyim ben abi? Ducatiyle dağ taş gezemem mi yani. Yasak mı? Illa versys mi alacağız? Vesys de heybetli ama beni iyi taşır sanki..
ne dersinsiniz? Endurocular, nakedciler?
saygılarımla..
meki 60
23 Haziran 2015, 01:20
Versys nin şekil şemalde iyi ihtiyaçlarınıda karşılar bence...
bbatuhann
23 Haziran 2015, 01:25
kawa tam senlik gibi duruyo şuanda pişman olmayacağın bi tercih olabilir :cat: ( her iddasına varım mengü 10 dk içinde burda olur :cherry: )
beko12345
23 Haziran 2015, 01:42
Yeni kasa çift farlı versys sizin isteklerinize cuk oturuyor bence :)
transalp3
23 Haziran 2015, 03:05
6 senelik motor geçmişi olan bi endurocu olarak seni enduro paklar diyorum.Ben ilk motorum olan cbf150 ile dere tepe dağ bayır çok gezdim.Cbf150 küçük enduro sayılır.Amortisörleri yumuşak , her yola gelir.Onu sattıktan sonra bir iki naked motor maceram oldu ama hiç tat vermedi.Kaymak gibi asfaltta keyifli olsa da , azıcık bozuk yola girince o sert amortisörler beni perişan etti.Bırak toprak yola girmeyi , biraz bozuk asfaltta dahi insanın iç organları yer değiştirir.Sonunda 2 senedir huzuru transalp ile buldum.İster otobana çık , 150-160 yapıştır , ister orman yoluna gir.
Dağ bayır gezerim diyosanız naked tarzını es geçin derim.O kadar uzun boyla eğilip bükülüp kendinize eziyet etmeyin derim.En güzeli enduro.Enduroların da 2 silindirlisini tercih etmenizde fayda var.Tek silindirli yüksek hızda titreşim yapar , keyif kaçırır.
Darkcity2000
23 Haziran 2015, 08:51
Endurolar heybetli motorlardir, genellikle gittigim yerlerde hep dikkat ederim muhakkak ilgilenir insanlar, gecen parkediyorum bi adam gecerken yanimdan maasallah maasallah diye diye gitti :) Albbir F650 F700 F800, Triumph, Tenere 660, Crossrunner bak keyfine
infernox
23 Haziran 2015, 09:23
Al bir versys altından yağ gibi aksın yollar dağlar bayırlar.
Şehir içi trafikte de YBR kadar kıvrak aralardan geçerken bütün binek arabaların üstünden bakma heybeti de sana ayrı bir güven verir.
Çok dikkat çeksin istiyorsan tavsiyem siyah modeli fazla göstermiyor ama sarı veya beyazı da aşırı dikkat çeker.
Bu da benimki inşallah sana da nasip olur.
http://i.hizliresim.com/1yb8gA.jpg
http://i.hizliresim.com/LaMBnj.jpg
http://i.hizliresim.com/n7dXW0.jpg
Evrenalpar
23 Haziran 2015, 10:02
Ben de motora ilk başladığımda hedefime Monster696'yı koymuştum ama maalesef bu boy ve kiloyla o motor bize olmaz hocam. Ducati alınacaksa bize en çok uyan yeni 821 ya da Diavel :)
Bence de aklınızda Kawa Versys varsa, hiç düşünmeden alın sarı renginden. Çok güzel makine. Bizi ancak onun heybeti paklar.
Seko
23 Haziran 2015, 10:08
Şimdi, eğitim alıyorum derken sıfır tecrübeden mi bahsediyoruz yoksa ileri seviye bir eğitim mi bu ? Sıfır tecrübe ise bence o motorlar fazla gelir. Soruya gelince, ikisi de birbirinden güzel motorlar bunlar. Ducati tarz ve marka olarak bir adım önde olsa da cüsseyi de göz önüde bulundurarak Versys diyorum. Tekrar ediyorum, tecrübe yoksa ikisi de sakattır, hele Ducati hiç olmaz.
Tequ
23 Haziran 2015, 10:17
Versys 696 falan deil de senin ilacın tam bir enduro bence. Buyuk motor hacmi olan sekli hosuna giden herhangi bi enduro seni tatmin edecektir. (eski bir endurocu olarak soyluyorum, anlattıklarınla arasında kaldıgın 2 modelin alakası bile yok :P )
tyrung
23 Haziran 2015, 11:34
Monster 696 kullanan olarak söyleyebilirim ki fazla uzun yola gelmez. Zaten çanta manta da sırıtıyor... Şehir içi motoru.
Tip, ses ve tork var.
Amaçlarınıza göre Versys daha iyi...
Şehiriçinde de alengirli olsun ama Yakışıklı olsun. Insanlar bakınca "vayyy bee ben de motorcu olmak istiyorum!!!" Desin. Kızlar yaldır yaldır gözleriyle yiyip bitirsin motoru.
Bu kısım hariç :) İlla öyle olsun istiyorsan maalesef öncelikle Harley sonrasında cafe racer tarzı Ducati, Triumph falan vb.
Jedaykin
23 Haziran 2015, 11:42
Ya monster ya versys ikilemi neden? Ducati seviyorsanız multistrada gibi bir seçenek de var. Ama malesef sizin boyunuzda enduro dışında başka bir seçeneğiniz yok. Oturuş pozisyonunda rahatsızsanız bahsettiğiniz gezi olaylarında ağlayan yollar değil siz olursunuz. Güncel enduro modeller içinde en popüler versys gibi görünüyor. Siz yine de başka modellere bakın. VFR800X size uyabilir.
pnongrata
23 Haziran 2015, 12:27
Versys'i tek geçerim hocam..
onsc
23 Haziran 2015, 12:30
Bence YBR al
telike
23 Haziran 2015, 13:05
versys ile dağ taş gezebileceğini mi sanıyorsun sevgili dostum. malesef. ducati nin girdiği yollardan gidersin.
yani versys nereye giriyorsa ducati de oraya girebilir aynı şey tam tersi için de geçerli. ayrıca eklemek isterim. kawa al bence
clabber
23 Haziran 2015, 13:47
Kendini bulamamış bir gencin hikayesi.. Ergenus sinemalarda :thumleft:
hakikiteker
23 Haziran 2015, 14:53
Allah başka dert vermesin birader ::gazete::
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO