PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Yamaha Nmax 125 & 155 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

Uğur
01 Haziran 2015, 22:32
Yeni sportif Yamaha NMAX'i sürdüğünüzde günlük şehir içi yolculuğunuz katlanılacak bir deneyim olmaktan çıkarak keyfini süreceğiniz bir deneyim haline gelecek.
Bu sportif şehir içi ulaşım aracı üstün performans ve olağanüstü tasarruf özelliklerini bir araya getirerek sürüş keyfinizi bambaşka bir düzeye çıkarmak için özel olarak tasarlandı. Kompakt gövdesi, hem size hem yolcunuza şehrin dar sokaklarında ihtiyacınız olan çevikliği sağlar. Üstelik NMAX, yeni 125 cc 4 zamanlı güçlü motoruyla daha düşük yakıt tüketerek daha güçlü hızlanma imkanı sunar.
Dinamik görünümü ve ABS gibi yüksek kalite standartlarına uygun özellikleri sayesinde bu şık şehir scooterı, üstün tasarımı sayesinde başlangıç seviyesi scooter kategorisine yeni bir soluk kazandırıyor. Yeni NMAX: Ulaşım anlayışınıza yepyeni bir boyut kazandırır.

Detaylar

Üstün kaliteli, başlangıç seviyesi için ideal şehir içi scooterı
125 cc, SOHC 4 valfli, sıvı soğutmalı güçlü motor
Güçlü hızlanma için değişken valf hareketi
Muhteşem yakıt verimi: WMTC modunda 45,7 km/litre
Kompakt ve sportif, kullanımı kolay şasi
Olağanüstü denge ve esnek çeviklik
230 mm ön ve arka disklerde standart ABS
Oldukça fazla bacak boşluğu sunan geniş iç hacim
Geniş sele altı kask bölmesi
Sportif aerodinamik gövde
130 kesitli arka lastiğe sahip 13 inç tekerlekler
LED farlar ve LCD göstergeler

Motor tipi Tek silindir, sıvı soğutmalı, 4-zamanlı, SOHC, 4-subap
Motor hacmi 125cc
Çap x Strok 52,0 mm x 58,7 mm
Sıkıştırma oranı 11,2 : 1
Maksimum güç 9,0 kW @ 7.500 dev./dk.
Maksimum tork 11,7 Nm @ 7.250 dev/dk.
Yağlama Islak karter
Yakıt sistemi Yakıt Enjeksiyon
Ateşleme sistemi TCI
Çalıştırma Elektrik
Şanzıman V-Kayışı Otomatik
Şasi
Ön süspansiyon Teleskopik çatal
Ön teker hareketi 100 mm
Arka süspansiyon Tek kol
Arka teker hareketi 90 mm
Ön fren Hidrolik tek disk, Ø 230 mm
Arka fren Hidrolik tek disk, Ø 230 mm
Ön lastik 110/70-13
Arka lastik 130/70-13
Boyutlar
Toplam uzunluk 1.955 mm
Toplam genişlik 740 mm
Toplam yükseklik 1.115 mm
Sele yüksekliği 765 mm
Tekerleklerarası mesafe 1.350 mm
Minimum yerden yükseklik 135 mm
Islak ağırlık 127 kg
Yakıt tankı kapasitesi 6,6 litre

http://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2015/G125YM/950-75/2015-Yamaha-G125YM-EU-Power-Red-Studio-002.jpg

Fiyat:TL 8.600

Mexico
01 Haziran 2015, 22:52
Bu motora kaymanin vakti geldi o zaman.

Seko
01 Haziran 2015, 23:03
Strok çaptan bu kadar fazla iken, maksimum torkunu bu kadar yüksek devirde vermesi enteresan doğrusu. Teknik özelliklerde bir hata olmasın ?

Mustafa_Uz
01 Haziran 2015, 23:10
Ben 7600 diye tahmin ediyor idim. 8600 beni biraz düşündürüyor. Max 8000 olur demiştim. Hayırlısı bakalım. Eşim için düşündüğüm bir motor idi.

emreturgut
01 Haziran 2015, 23:53
Arkadaş bu üreticileri anlamak çok zor, bu motor 155 cc olarak çıkmış sen getiriyorsun 125cc. Yine neyin hesabı var çok merak ediyorum, vergi dilimi de aynı... Pcx 150 mi satıp bunu almayı düşünüyordum. 125 cc olduğunu görünce moralim bozuldu. Hem pcx e rakip çıkartıyorsun, pcx 150 den pahalıya satmaya çalışıyorsun. Araba parasına scooter satmaya kalkacaklar neredeyse...

josepth_o6
01 Haziran 2015, 23:53
Bence 7600 olması imkansızdı zaten çünki bws 125 i bile 7550 tl den satıyor adamlar. Eğer hala düşünceniz varsa almanızı tavsiye ederim. Çünkü yamaha'nın bu motoruna bile zam yapacağı aşikar.

Mustafa_Uz
02 Haziran 2015, 00:14
Emreturgut kardeşim bunlar danisikli dövüş yapıyorlar anladigim kadari ile. 155 cc getirmiş olsalar honda PCX serisi türkiyede hiç satilmaz. Zaten yurt dışında bu motora takılan lakap PCX katili. Bu motor için ben Suzuki address siparisimi iptal etmiştim. Fakat fiyat gerçekten tahminimden yüksek. Teknolojik olarak rakiplerinden oldukça üstün. Rakipleri ile karsilastirdiginda fiyat mantıklı görünebilir fakat yine de bence 8 bin TL üzerine çıkması iyi olmadı. Şimdi 3 bin daha verip 250 cc almak daha mantikli geliyor bana. Bakalım zaman ne gösterecek.

Blindfire
02 Haziran 2015, 07:28
125 cc için fiyat aşırı yüksek,

Mexico
02 Haziran 2015, 08:40
Yahu bu motor 155 cc değil miydi her yerde? Bu ülkede yaşamaktan her alanda bıktım. Kusura bakmasın yamaha kendisi kaybeder :)

Seko
02 Haziran 2015, 08:43
Yamaha'dan 125 cc motor alınmaz hala anlamadınız mı ? Gerçi ABS olduğunu da unutmamak lazım ama yine de bu paraya PCX 150 almak daha mantıklı. En azından performans olarak bundan üstündür.

LynXMaSTeR
02 Haziran 2015, 09:34
kaç bin devir çevirio ki bu

emreturgut
02 Haziran 2015, 10:29
Emreturgut kardeşim bunlar danisikli dövüş yapıyorlar anladigim kadari ile. 155 cc getirmiş olsalar honda PCX serisi türkiyede hiç satilmaz. Zaten yurt dışında bu motora takılan lakap PCX katili. Bu motor için ben Suzuki address siparisimi iptal etmiştim. Fakat fiyat gerçekten tahminimden yüksek. Teknolojik olarak rakiplerinden oldukça üstün. Rakipleri ile karsilastirdiginda fiyat mantıklı görünebilir fakat yine de bence 8 bin TL üzerine çıkması iyi olmadı. Şimdi 3 bin daha verip 250 cc almak daha mantikli geliyor bana. Bakalım zaman ne gösterecek.

Ben de pcx i satılığa çıkarmıştım ama bunu almak anlamsız bir hareket olur sırf abs var diye. Bir de üstüne para vereceğim 125 cc motor alacağım, o kadar mantıksız biri değilim. Xmax 250 de alabilirim ama büyük bir scooter olsun istemiyorum, küçük trafikte rahat oluyor çünkü.

emreturgut
04 Haziran 2015, 00:53
http://www.altinelbiseliadam.com/yamaha-n-max-lansmanindayiz-surekli-guncellenecektir/

bravetaxi
05 Haziran 2015, 12:05
Arkadaş bu üreticileri anlamak çok zor, bu motor 155 cc olarak çıkmış sen getiriyorsun 125cc. Yine neyin hesabı var çok merak ediyorum, vergi dilimi de aynı... Pcx 150 mi satıp bunu almayı düşünüyordum. 125 cc olduğunu görünce moralim bozuldu. Hem pcx e rakip çıkartıyorsun, pcx 150 den pahalıya satmaya çalışıyorsun. Araba parasına scooter satmaya kalkacaklar neredeyse...

biraz 125cc satsın millete sonra 150cc çıkarır onuda satmaya başlar :)

NoExiT
06 Haziran 2015, 00:09
Merhaba arkadaşlar pcx kullanıcısı olarak ilk önce bu motor bildiğin maxi scooter yavrusu .. pcx e gelirsek yapı olarak scooter bazı özellikler sayesinde maxi scooter benzetmesi var çok az ama bu motoru anca forza 125 gelince ikisi arasında kalınabilir .. fiyat olarak performans olarak arasında neler olabilir kullanmadan yorum yapmak yanlış aslında ..

ninja h2
09 Haziran 2015, 23:37
125cc scoter 8,600 tl çok pahalı.

josepth_o6
12 Haziran 2015, 16:19
Altın elbiseli adam yorumu :

https://www.youtube.com/watch?v=BEi0euRX6zQ

Fatih
11 Ağustos 2015, 15:56
İlk nmax ler bayiilere gelmeye başladı.
Bayii basına 5 tane gelmiş sanırım.
İlk resim;
http://i.hizliresim.com/vL48dD.jpg

Gürcell
11 Ağustos 2015, 16:09
Çok şık gözüküyor. Yamaha nın yeni modellerinin hepsi ayrı bi güzel yahu... :P

s.e.c
13 Ağustos 2015, 10:32
Evet arkadaşlar nmax ler geldi. Bayilere gidip motorları inceleyenler olursa foto atabilirler mi ? Ben bugün buradaki yamahaya bakıcam ama bergama küçük bir ilçe oldugu için hiç sanmıyorum daha geleceğini.
Ama gelmişse foto atarım mutlaka.

bpak
15 Ağustos 2015, 10:49
Pcx almayı düşünüyordum ama fiyatı lastikleri ve abs olması aklımı baya çeldi. Yamaha'nın İstanbul'daki servisleri nasıldır acaba? Bakım ücretleri ne kadardır? Veya motorun yeni olmasından dolayı kronik sorunlarla çıkabilme olasılığı nedir acaba? Kafamdaki soruları giderirsem gidip almayı düşünüyorum.

s.e.c
18 Ağustos 2015, 16:24
Bugün 14.45 te İzmir yönünden Ayvalık-Çanakkale istikametine dogru giden kırmızı renkli nmax125 in kullanıcısı burdan mı acaba ? Sanırım motoru yeni almış eve götürüyordu :) plaka falan yoktu. Tam bergama kavşağında denk geldik kendisiyle.
Bu motor neden bu kadar ilgisiz kaldı ? Hiçbir kullanicisi gelip burda paylaşımda bulunmadı. Aslında pazara hareketlilik getirecek bir model.

important22
02 Eylül 2015, 23:44
Nmax abs sistemi ktm'nin abs'si ile karşılaştırıldığında nasıldır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=k9oJxvxW5NM

mstfg
07 Eylül 2015, 19:11
Arkadaşlar merhaba.

Yamaha NMAX 125 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Nmax 125 benim kendime ait 2. motorum (İlk motor : Asya Nostalji 125). Bu yazıyı yazarken motor 135 Km de.

Teknik bilgileri Yamaha'nın sitesinden zaten öğrenebilirsiniz. Ben kullanıcı yorumlarını yazacağım sizlere.

Lastikler Dunlop. Bence lastikler çok güzel. Hatta daha asfalta alışmadı bile. Hep kuru zeminde sürdüm. Malum burası Adana ve yazın yollar hiç ıslak olmaz :) . Kışın ıslak zeminlerde nasıl performans sergileyecek bakalım göreceğiz.

Frenler arka ve ön disk fren ve ABS. Çok güzel bir özellik. Çoğu kişi ne gerek var 125'lik scooter'da diyor ama ben buna KATILMIYORUM. Genelde çok motor sürmeyen ve yeni başlayan kişilerin 125'lik scooter tercih ettiğini göz önünde bulundurursak gayet güven veriyor. Hızlı bir şekilde giderken ani bir frende motor durana kadar dengesi kaybolmuyor, kayma olmuyor. ABS devreye girdiğinde fren kollarında ince tiz bir ses çıkıp hafif bir titreme oluyor. Bu da ABS'nin devreye girdiğini belli etmek için.

Motorun genel görüntüsü bence çok yakışıklı(Bu tamamen zevk meselesi). Bende ki kırmızı olan ama gri olanı da gördüm. Kırmızı daha albenisi yüksek olmuş. Aynaları küçük gibi görünüyor dışarıdan ama görüş açısı çok güzel. Farlar bir araba ile yarışır derecede. Beyaz olan farlar mükemmel aydınlatıyor. Kısalar hep yanıyor. Kapatma düğmesi yok. Uzunları yakınca ne aydınlık oldu be diyorsunuz her defasında. Sellektör yapmak için uzunları yakıp geri kısalara dönmek lazım. Ayrı bir tuş yok ama uzunları yakmak çok pratik. Hemen sol baş parmanığınızın altında. Sürücü için ayak bölümü çok geniş. Ferah ferah hareket edebiliyorsunuz. Sele sert diyenler oldu ama bence gayet rahat. Sele altı bagaj bir çok eşyanızı alacak kadar büyük. Full face bir kast ters şekilde rahatlıkla sığıyor. Bir ceketin ve eldivenlerin rahatlıkla girebileceği boşluk kalıyor. Kaskın içerisine de bir kaç ıvır zıvır koyulacağını düşünürsek bagaj yetersiz diyecek kişi olacağını sanmıyorum. İnce bir yapısı var ve aralara rahat girebiliyor. Dengesi mükemmel diyebilirim. Direksiyon manevrası gayet yeterli açılarda. Sürüş sırasında tüm kontroller sizin elinizde ve buda sürüş zevkini arttırıyor.

Hızlanması gerçekten etkileyici. Altınızda kalite olduğunun farkındasınız. Çok yüksek hızla sürmüyorum rodaj dönemi diye. Max 75 yapmışımdır o da yanlışlıkla. Ne zaman 75'e kadar hızlandı kerata anlamadım bile :). Videolarda saatte 125 Km hız yapanı gördüm. 34 Km de iken benzini fulledim. Depo 6.6 lt. Gezdim, gezdim, gezdim benzin göstergesindeki 6 adet bardan 1 tanesi eksildiğinde 70-75 Km yapmıştım. İbre bozuk mu acaba diye düşünmedim değil :). 134 Km olduğunda depoyu tekrar fulledim ve 2.2 Lt. aldı. Kısacası 100 Km'ye 2.2 Lt. yaktı. Hatırlatıyorum rodaj döneminde.

Şimdilik diyeceklerim bunlar. Bir sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplarım.

Kazasız, belasız bol zevkli sürüşler.

Bthndmrl
07 Eylül 2015, 19:15
Arkadaşlar merhaba.

Yamaha NMAX 125 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Nmax 125 benim kendime ait 2. motorum (İlk motor : Asya Nostalji 125). Bu yazıyı yazarken motor 135 Km de.

Teknik bilgileri Yamaha'nın sitesinden zaten öğrenebilirsiniz. Ben kullanıcı yorumlarını yazacağım sizlere.

Lastikler Dunlop. Bence lastikler çok güzel. Hatta daha asfalta alışmadı bile. Hep kuru zeminde sürdüm. Malum burası Adana ve yazın yollar hiç ıslak olmaz :) . Kışın ıslak zeminlerde nasıl performans sergileyecek bakalım göreceğiz.

Frenler arka ve ön disk fren ve ABS. Çok güzel bir özellik. Çoğu kişi ne gerek var 125'lik scooter'da diyor ama ben buna KATILMIYORUM. Genelde çok motor sürmeyen ve yeni başlayan kişilerin 125'lik scooter tercih ettiğini göz önünde bulundurursak gayet güven veriyor. Hızlı bir şekilde giderken ani bir frende motor durana kadar dengesi kaybolmuyor, kayma olmuyor. ABS devreye girdiğinde fren kollarında ince tiz bir ses çıkıp hafif bir titreme oluyor. Bu da ABS'nin devreye girdiğini belli etmek için.

Motorun genel görüntüsü bence çok yakışıklı(Bu tamamen zevk meselesi). Bende ki kırmızı olan ama gri olanı da gördüm. Kırmızı daha albenisi yüksek olmuş. Aynaları küçük gibi görünüyor dışarıdan ama görüş açısı çok güzel. Farlar bir araba ile yarışır derecede. Beyaz olan farlar mükemmel aydınlatıyor. Kısalar hep yanıyor. Kapatma düğmesi yok. Uzunları yakınca ne aydınlık oldu be diyorsunuz her defasında. Sellektör yapmak için uzunları yakıp geri kısalara dönmek lazım. Ayrı bir tuş yok ama uzunları yakmak çok pratik. Hemen sol baş parmanığınızın altında. Sürücü için ayak bölümü çok geniş. Ferah ferah hareket edebiliyorsunuz. Sele sert diyenler oldu ama bence gayet rahat. Sele altı bagaj bir çok eşyanızı alacak kadar büyük. Full face bir kast ters şekilde rahatlıkla sığıyor. Bir ceketin ve eldivenlerin rahatlıkla girebileceği boşluk kalıyor. Kaskın içerisine de bir kaç ıvır zıvır koyulacağını düşünürsek bagaj yetersiz diyecek kişi olacağını sanmıyorum. İnce bir yapısı var ve aralara rahat girebiliyor. Dengesi mükemmel diyebilirim. Direksiyon manevrası gayet yeterli açılarda. Sürüş sırasında tüm kontroller sizin elinizde ve buda sürüş zevkini arttırıyor.

Hızlanması gerçekten etkileyici. Altınızda kalite olduğunun farkındasınız. Çok yüksek hızla sürmüyorum rodaj dönemi diye. Max 75 yapmışımdır o da yanlışlıkla. Ne zaman 75'e kadar hızlandı kerata anlamadım bile :). Videolarda saatte 125 Km hız yapanı gördüm. 34 Km de iken benzini fulledim. Depo 6.6 lt. Gezdim, gezdim, gezdim benzin göstergesindeki 6 adet bardan 1 tanesi eksildiğinde 70-75 Km yapmıştım. İbre bozuk mu acaba diye düşünmedim değil :). 134 Km olduğunda depoyu tekrar fulledim ve 2.2 Lt. aldı. Kısacası 100 Km'ye 2.2 Lt. yaktı. Hatırlatıyorum rodaj döneminde.

Hocam bu pcx 125 le bir kalkış yapsanız kim alır yav merak ettim bayağı

mstfg
07 Eylül 2015, 20:14
Hiç PCX 125 kullanmadım. yan yana da gelmedik ama şöyle bir bilgi var. Yamaha kendi söylüyor. Kalkışta Yamaha NMAX 125 3 bucuk motor boyu fark atıyormuş PCX 125 e göre.

s.e.c
07 Eylül 2015, 20:34
O bilgi tam olarak şöyle ; bende bunu çok araştırdım. Drag yaparlarsa ilk kalkışta çok kısa bir süre pcx önde oluyormuş daha sonra nmax geçiyormuş ve 200 meterlik drag yarışında pcx125 e 2.5 motor boyu fark atıyormuş.
İlk anda bir kaç saniye pcx125 in önde olmasına şaşırmadım çünkü hondanın scooterlarının ilk kavrama anı diğerlerine göre daha çabuk oluyor. Hatta pcx ten xmax 250 ye gecen bir arkadaş dahi yazmıştı bunu. İlk kalkışta pcx daha seri demişti ama tabiki de daha sonra xmax250 açık ara önde diye de belirtmişti.
Şimdi benim merak ettiğim konu şu ; nmax125, pcx125 ten daha iyi ivmeleniyor ve pcx125 kullananlar pcx125 in pcx150 ile neredeyse aynı hızlandıklarını söylüyorlar.
E o zaman nmax125, pcx150 den de mi daha iyi ivmeleniyor ? Eğer öyle ise pcx150 almanın hiç bir mantığı kalmıyor.

Mexico
07 Eylül 2015, 20:35
Arkadaşlar merhaba.

Oncelikle hayirli olsun. Biraz taraflı bir inceleme gibi geldi bana. Ama size hak veriyorum bende zamaninda pcx aldigimda boyleydim. Sonra fark ettimki bu motor gitmiyor, 30-40 arasi bi ses geliyor.
Bu motor pcx'den frenleri disinda pekte ustun degil gibime geliyor. Ama tabiki zamanla karsilastirilacaklar. Bol keyifli gazlamalar. Fotograf ve yorum bekliyoruz surekli.

Kalkista 3.5 boy farkina gelince. Oyle bir seye gozumle gormeden asla inanmam. Pcx de esp oldugu icin belki nmax alabilir ama 3.5 boy imkansiz bence. Ayrica 125 cc scooter hizli kalksa ne olacak onu anlamadim. Bu motorlar acemi motoru. Iyi ki pcx aldim sonra yukselttim diyorum hep. Bu motoru kalkis, hizlanma ve son hiz icin degil, rahatlik ve ogrenme amacli alin. Selametle.

Bthndmrl
08 Eylül 2015, 19:32
O bilgi tam olarak şöyle ; bende bunu çok araştırdım. Drag yaparlarsa ilk kalkışta çok kısa bir süre pcx önde oluyormuş daha sonra nmax geçiyormuş ve 200 meterlik drag yarışında pcx125 e 2.5 motor boyu fark atıyormuş.
İlk anda bir kaç saniye pcx125 in önde olmasına şaşırmadım çünkü hondanın scooterlarının ilk kavrama anı diğerlerine göre daha çabuk oluyor. Hatta pcx ten xmax 250 ye gecen bir arkadaş dahi yazmıştı bunu. İlk kalkışta pcx daha seri demişti ama tabiki de daha sonra xmax250 açık ara önde diye de belirtmişti.
Şimdi benim merak ettiğim konu şu ; nmax125, pcx125 ten daha iyi ivmeleniyor ve pcx125 kullananlar pcx125 in pcx150 ile neredeyse aynı hızlandıklarını söylüyorlar.
E o zaman nmax125, pcx150 den de mi daha iyi ivmeleniyor ? Eğer öyle ise pcx150 almanın hiç bir mantığı kalmıyor.

125 den sonra 150 geçen abilerim var aradaki fark 2 bg 2 nm tork değilmiş gibi diyorlar. Yani bariz fark oldugunu söylüyor ama nmax ,150 yi tokatlayamaz :))

Proxy1
29 Ekim 2015, 00:01
Merhaba,

Yaklaşık 2 aydır nmax'a biniyorum, oldukça memnunum. İlk motorum olduğu için diğer marka ve modellerle karşılaştırma imkanım yok.
1100 km yaptım. 1000km ilk bakımda 80tl ödedim. Max 105 km/h hız gördüm, daha hızlı gider mi bilmiyorum ama hızlı kullanmak pek benim tarzım değil.

MUHAMMED82
20 Kasım 2015, 12:00
yok mu nmax kullanıcısı başka?
pcx 150 ile karşılaştırma yapacak tecrübeli bir arkadaş yardımcı olsun lütfen...

tahirorhan
20 Kasım 2015, 12:34
Herkese merhaba,

1 haftalık NMAX kullanıcısıyım, İstanbul trafiği için doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. 1044 km de aldım, 170 km yaptım. Motorun özellikle kalkıştaki hızlanması ve frenlemesi çok iyi. PCX kullanmadım ama trafikte gördüğüm zaman çok cılız geliyor gözüme, disk fren ve ABS olduğu için NMAX tercih etmiştim.

Köprüleri kullanıyorum, yalnızca otobanda ön cam kısa olduğu için rüzgara maruz kalıyorsunuz. Orijinal camı 500 tl. GİVİ olarak henüz çıkmamış. Bildiğiniz farklı bir marka var mı bulabileceğim ya da özel yapım bulabilir miyim?

bpak
20 Kasım 2015, 13:03
Herkese merhaba,

1 haftalık NMAX kullanıcısıyım, İstanbul trafiği için doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. 1044 km de aldım, 170 km yaptım. Motorun özellikle kalkıştaki hızlanması ve frenlemesi çok iyi. PCX kullanmadım ama trafikte gördüğüm zaman çok cılız geliyor gözüme, disk fren ve ABS olduğu için NMAX tercih etmiştim.

Köprüleri kullanıyorum, yalnızca otobanda ön cam kısa olduğu için rüzgara maruz kalıyorsunuz. Orijinal camı 500 tl. GİVİ olarak henüz çıkmamış. Bildiğiniz farklı bir marka var mı bulabileceğim ya da özel yapım bulabilir miyim?

Facebookta nmax turkiye grubunda bi arkadaş 10 tane cam yaptırmıştı en son 2 tane kaldığını söylüyordu. Grubun linkini bırakıyorum oradan arkadaşa ulaşabilirsiniz. 150 tl gibi bi fiyatı vardı camların.

https://www.facebook.com/groups/1432061057102091/

tahirorhan
20 Kasım 2015, 23:09
Facebook kullanmıyorum, iletişim bilgisi var mı acaba?

bpak
21 Kasım 2015, 11:01
Facebook kullanmıyorum, iletişim bilgisi var mı acaba?

0505 428 6864

tahirorhan
22 Kasım 2015, 20:35
teşekkürler.

Proxy1
25 Kasım 2015, 21:44
Merhaba,

- Yukarıda bahsedilen camdan ben de aldım, şu an yolda geliyor.
- Tel vs şarj etmek için çakmaklık veya usb girişi takmak istiyorum. Başka bir başlıkta direkt aküden alınması tavsiye edilmiş. Bazıları uygun bulmamış, far hattından alın demiş.
Nereye nasıl takmak lazım, takan var mı?

Hakki
07 Aralık 2015, 12:47
Nmax için Tucano Urbano diz örtüsünü nereden bulabilirim ?

Hakki
25 Aralık 2015, 11:31
Nmax için Tucano Urbano diz örtüsünü nereden bulabilirim ?

hasanpaşa yıldız ticaret'te buldum.

başlıgın durumuna bakılırsa bu motor iyi satamadı diyecegim ama turkiyeye giriş yaptıgında bayilerde bulamıyorduk.
var bi tuhaflık. ya herkes çok memnun ya da hiç kimse memnun değil motordan.

NoVaRiX
27 Aralık 2015, 10:36
Benim de radarımdaki makinalardan. Fuarı bekliyorum şimdilik. Ön cam ve arka çanta demiri olmazsa olmaz bu alette.

talcon
05 Ocak 2016, 21:04
aralık ayında fırsattan istifade bende pcx i satıp nmaxe geçtim. pcx le kıyaslamaya girersek ilk olarak bir nmax bulun ve sadece marşına basın ve teknolojinin sesi kulağınıza gelsin bayiden çıkarken kapatıp tekrar açasım geldi :) L beden kask kullanıyorum pcx altına sığmıyordu shark buna xxl da olsa sığdırabilirsiniz yanında eldiven yağmurluk filan sığar. lastikler dunlop ama ben pcxi de 8000 km ırc ile kullandım o yüzden aman hemen değiştirincilerden değilim oturma pozisyonu daha rahat ve daha hakim geldi bana. verdiğiniz sinyali görmeyecek çok fazla kör soför yoktur sinyaller farın büyüklüğüne yakın ama istanbul burası :) amerikan parklarda çok yakışıyor ayrıca ilk bakım sonrası sinyallerin içine bir çakar yapma girişimim olacak. titreşim pcx ten sonra gerçekten çok az ancak pcxi ikinci el aldığımdan tarafsız bir inceleme olmaz belki daha az titreyenlerde vardır sonuçta scoterde titreşim er veya geç oluşması beklenir. şimdilik bu kadar nmax düşünenler endonezya nmax sayfalarına baksın ve motora aşık olsunlar yurt dışı bağlantı kurabilirsem eğer paraya kıymayı düşünüyorum birde dil bilgisi olmayınca girişemiyorum.

Bthndmrl
05 Ocak 2016, 22:09
Hocam hayırlı olsun çalıştırmaktan ve teknolojiden bahsetmişsiniz iyide bu motor normal marş sesi ile çalışmıyor mu? Pcx de direk alıyor yani marş sesi falan yok bu mu teknoloji?
Sonra madem teknoloji start stop var mı?
Nmaxi seviyorum pcx ide seviyorum ama yanlı incelemeyi sevmiyorum.

Patagonya
01 Mart 2016, 20:47
Merhaba,

- Yukarıda bahsedilen camdan ben de aldım, şu an yolda geliyor.
- Tel vs şarj etmek için çakmaklık veya usb girişi takmak istiyorum. Başka bir başlıkta direkt aküden alınması tavsiye edilmiş. Bazıları uygun bulmamış, far hattından alın demiş.
Nereye nasıl takmak lazım, takan var mı?Forma yeni üye oldum cam takılmış kullanıyorsunuzdur sanırım, yorumunuzu alabilirmiyim

Proxy1
01 Mart 2016, 22:17
Forma yeni üye oldum cam takılmış kullanıyorsunuzdur sanırım, yorumunuzu alabilirmiyim

Evet, camı taktım ve özellikle soğuk havalarda çok rüzgar yemediğim için oldukça memnunum. Tavsiye ederim.

Patagonya
02 Mart 2016, 19:34
Evet, camı taktım ve özellikle soğuk havalarda çok rüzgar yemediğim için oldukça memnunum. Tavsiye ederim.

İyi günlerde kullanın, resmini paylaşabilirmisiniz:)

Proxy1
02 Mart 2016, 19:46
Buyrun;

http://i.hizliresim.com/lj9EJJ.jpg (http://hizliresim.com/lj9EJJ)

Patagonya
02 Mart 2016, 22:34
Çok güzel durmuş iyi günlerde kullanın.

osiosborn
14 Mart 2016, 09:02
Kullanan, tecrübesini aktaracak yok mu? Konu çok sönük kalmış.

jackonbir
14 Mart 2016, 10:33
bence pcx ten daha klas bir motor

fuschenk
14 Mart 2016, 11:56
Buyrun;

http://i.hizliresim.com/lj9EJJ.jpg (http://hizliresim.com/lj9EJJ)

Üstad mrb. Camı siz mi yaptırdınız? Motosikleti yeni aldım cam konusunda bilgi verirmisiniz? Nasıl ulaşabilir,nereden alabiliriz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Mrb arkadaşlar.. Çanta demiri almak istiyorum bir tavsiyeniz var mı acaba? Yerli yapım olanı buldum fakat bir arkadas cok ince memnun olmazsınız gibi bir yorum yaptı. Aklım karıştı yardımcı olursanız sevinirim..